Dodaj do ulubionych

Moda. Nowa kolekcja w H& M

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 18:34
no faktycznie ciuchy dla przecietnych ihih kup spodnie koszule pasek okulary
ale sory z twojej przecietnej wyplaty na plaszcz juz ci kasy nie zostanie
ps zastanow sie czy to kupic bez plaszcza sie zaziebisz a lekarz tez kosztuje
hhihihi
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Moda. Nowa kolekcja w H& M IP: *.visp.energis.pl 29.09.04, 15:30
      niestety jestem zawiedziona w Niemczech w tej sieci możnas kupić większe modne
      rzeczy a u nas tylko to rozmiaru 46. czy przedstawiciele sieci H&M nie myślą o
      tych większych klientkach z Polski? Lepiej zaopatrzone są sklepy w Kupcu
      Poznańskim tam rozmiar nawet 56 to nie problem. Na dziś pozostaje mi ubierać
      syna w sieci H&M cobardzo sobie chwalę. Już wcześniej w Austrii odwiedzałam tą
      sieć.
      • Gość: lubie h&m Re: Moda. Nowa kolekcja w H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:07
        No coż, proszę nie porównywac kupca poznanskiego do sklepu h&m, poniewaz kupiec
        to centrum handlowe, tak jak stary browar(choc wiadomo ze stary browar to
        centrum sztuki, kultury, biznesu :) )

A sklep h&m to sklep, tyle ze ma 3 poziomy. Jeżeli zwrosila pani uwage, to w
        h&m nie ma juz miejsca na dodatkowe koncepty. Jest ich ogolnie b. duzo i do
        danego sklepu sa wybierane konkretne ( w Poznaniu na dziale dzmskim sa henne,
        logg, logg sport), ktore odpowiadaja danym klientom. Mozna sie domyslac, iż w
        kolejnym sklepie h&m w Poznaniu bedzie koncept bb ( dla puszystych. Prosze
        zaiwazyc, ze rowniez za granica w poszczegolnych sklepach znajduje sie wybrany
        asortyment.
        AS odnosnie cen, jezeli sa zbyt wysokie, to zachecam na czas wyprzedazy, kiedy
        plaszczyk wart 400 zl, mozna kupic nawet za 40 zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka