Gość: feliX IP: 62.233.246.* 01.10.04, 10:35 poleje się krew studencka... a poważnie - jeśli projekt zrobi ADS - jestem całym sercem za. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieusatysfakcjono Niech UAM rozwija sie na Morasku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 11:54 a Starą Rzeźnię wolalbym, aby przeznaczono na cele kultury i sztuki, drugiego takiego miejsca w centrum miasta już się nie znajdzie, a to ważne dla miasta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Re: Niech UAM rozwija sie na Morasku, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:39 Jako absolwent prawa na UAM nie życzę sobie, żeby wydział był na Morasku:) Przyjęte jest w Europie, że jest to wydział prestiżowy i powinien mieścić się w centrum, a nie (z całym szacunkiem) na polach i łąkach na peryferiach miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arten Re: Niech UAM rozwija sie na Morasku, ale... IP: 150.254.6.* 01.10.04, 19:15 Niech i sie rozbudowuje w centrum, ale stwierdzenie ze wydzial prawa jest elitarny wydaje mi sie smieszne. Znam wielu niedouczonych bufonow studiujacych na prawie tylko i wylacznie z mysla o przyszlej kasie. Zadna to elita - niestety. Podobnie zreszta jak prawnicy dzialajacy na rynku(ograniczonym bandyckimi przepisami korporacyjnymi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zick Re: Niech UAM rozwija sie na Morasku, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:59 Sam studiuje na tym kierunku i zgadzam sie z tobą. Osobiście wolałbym miejsce przy Collegium Iuridicum - ale kto przekona samego Rektora ?? Miejsce tam jest super ,no ale urzędasaom z UAMu zbaraliby parking !!! I tu tylko o to chodzi. Zresztą niech każdy idzie sam zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer MORASKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:55 To nie są pola i łąki. To jest Zespół Przyrodniczo-Krajobrazowy "MORASKO". Jedna z form ochrony przyrody, powołana w maju 1994 roku na podstawie ustawy o ochronie przyrody z 1991 roku. No, myślę, że ty jako prawnik powinieneś o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś