Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

• Gość: paweł Re: Praca w Holandii IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:32
      johnpaw21@interia.pl ,,,,,z góry dzieki za wszelkie informacje,pzdr
    • Gość: Lukasz Ziolkowski Re: Praca w Holandii IP: *.cable.quicknet.nl 05.05.05, 14:46
      Witam.
      Mieszkam w holandii dokladnie Enkhuizen i tu pracocowalem ale teraz jestem
      obecnie bez pracy wiec jak moglbys cos pomoc lub podpowiedziec to bylbym
      wdzieczny.
      Dzieki wielkie
      Pozdro
      Yo

Moj mail to xziolek@o2.pl
      Moje GG to 1739843
    • Gość: thu Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:53
      Hey
      Pracowalem 7 lat w belgii i chetnie bym wyjechal do holandii
      thuth@neostrada.pl
    • Gość: Weronika84 Re: Praca w Holandii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.05, 23:21
      Jestem studentka filologii niderlandzkiej i rozpaczliwe chce jechac w te
      wakacje do Holandii! :) Niestety nie posiadam podwojnego obywatelstwa... ale
      jestem osoba zaradna i skrupulatnie podchodze do wykonywanej pracy. pozdrawiam,
      chociaz pewnie i tak juz za pozno..pa!
    • wiadrak Re: Praca w Holandii 06.05.05, 08:53
      proszęęęęę wiadrak@o2.pl wiadrak@gazeta.pl gg 3855887
    • Gość: asia Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:06
      czesc bylabym zainteresowana praca w holandii,mozesz napisac mi cos
      wieciej.pozdrawiam asia, moj mail: asia04@poczta.onet.pl
    • gartfieldka Re: Praca w Holandii 06.05.05, 14:55
      prosiłabym o pomoc
    • vikiviki Re: Praca w Holandii 06.05.05, 15:15
      Hej. Bardzo chciałabym znaleźć prace w Holandii (najlepiej Haga lub okolice)
      nie mam podwójnego obywatelstwa, ani SOFI, szczerze mówiąc nawet nie bardzo
      orientuję się w tych ich papierkach, nie wiem jak się zabrać do tego by znaleźć
      tam prace LEGALNĄ (czy to w ogóle możliwe???), mogło by być też coś "na czarno"-
      pomoc w domu, opieka... Mam 24l., znam OK j.angielski.
      Za wszelkie informacje z góry wielgachne DZIĘKI:-)
      Pozdrawiam
      Iwonka
    • Gość: czechu Re: Praca w Holandii IP: *.access.telenet.be 08.05.05, 10:39
      co ty robisz ze masz zawsze tyle ofert a ja nie mam pracy chodź wcześniej juz
      pisałem do ciebie
    • Gość: kruszynka Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:34
      Jestem bardzo zainteresowana pracą w Holandii. Proszę o przesłanie informacji na
      adres cool_kruszynka@interia.pl Pozdrawiam :))
    • Gość: Robert Re: Praca w Holandii IP: 147.252.176.* 09.05.05, 14:34
      hej jestem zainteresowany jesli mozesz mi podac kilka ofert to byloby super.
      Robert. Moj adres email to: dropsikau79@yahoo.com
    • sylvonek Re: Praca w Holandii 09.05.05, 16:54
      Witam!Nazywam sie Sylwa Klich,mam 20 lat i jestem studentka
      anglistyki;intersuje mnie praca sezonowa w holandii od kilku tygodni do 3
      miesiecy(lipiec-Wrzesien);znam angielski w stopniu zaawansowanym a niemiecki w
      podstawowym,jezeli moze mi Pan pomoc prosze o kontakt.
    • Gość: Dawid Re: Praca w Holandii IP: 217.96.2.* 09.05.05, 18:03
      Jestem zaintesresowany pracą sezonową w Holandii na okres 2 miesięcy od połowy
      lipca do września. z chęcią sprawdze twoje oferty: pcktechnopower@poczta.onet.pl
    • marta_med Re: Praca w Holandii 09.05.05, 19:55
      Witam! Szukam pracy na wakacje w Holandii dla mnnie i moje go chłopaka. Jestem
      po 3 roku medycyny i najlepsza praca dla mnie to byłaby słuzba zdrowia, ale nie
      koniecznie. Biegle znam j.angielski w mowie i piśmie oraz język migowy. Mój
      chłopak studiuje w-f i jest zawodowym piłkarzem. Zna język angielski w stopniu
      komunikatywnym.
      mój e-mail: martafly@wp.pl
    • Gość: daga Re: Praca w Holandii IP: *.po.opole.pl 10.05.05, 16:12
      prosze o pomoc, wlasnie szukam z chłopakiem pracy. daguniad@interia.pl
    • Gość: annnia Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:25
      anniawl@op.pl dzienkzzzzzzzzz
    • Gość: paweel Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:51
      czesc...to moj mail
      zelo10@wp.pl ...napisz jakie masz oferty i jakie trzeba spelniac wymogi... z
      gory dziekuje i pozdrawiam...
      • Gość: MARYNARZ Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:06
        Pomogę skompletowac i załatwić wszelkie dokumenty umożliwiające podjęcie pracy
        na polskim paszporcie, w charakterze marynarza żeglugi śródlądowej (barki,
        itp...). Oczywiście praca w Holandii, pełen legal, ubezpieczenie,
        zakwaterowanie, itp...
        Dość korzystne warunki finansowe.
        Praca dla mężczyzn lub kobiet.
        Sam już tak pracuję.

Kontakt: darius.OSL@interia.pl
    • Gość: przemek Re: Praca w Holandii IP: 213.77.92.* 12.05.05, 10:08
      czesc mnie bardzo interesuja oferty pracy do holandii jak mozna z toba sie
      skontaktowac
    • Gość: natalanatala@vp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.05, 11:51
      hejka, bylam bym niezmiernie szczesliwa za pomoc w tym przypadku. pozdrawiam, pa
    • Gość: Iza Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:58
      Proszę o wiecej informacji:itomaszycka@interia.pl
    • Gość: bartek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:08
      Cress jak mozesz odezwij sie na mail blepszy@wp.pl
    • Gość: moraw Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:59
      Jetem zaintereowany
      ukasz_m@vp.pl
    • zyletaaaaa Re: Praca w Holandii 12.05.05, 21:57
      czy jest szansa ze znajdzie sie tez cos dla mnie?
      moj adres:queendoris@wp.pl
    • Gość: grafiti86@vp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:25
      Byłbym wdzieczny za jakies informacje
    • Gość: gerszu Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:00
      przeslij mi jakieś informacje w sprawie tej pracy gerszu@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka