Dodaj do ulubionych

to niemozliwe

26.02.22, 10:30
Smurfie drogi! Powiedz, że to nieprawda, od wczoraj spać nie mogę. Przeczytałem mema krążącego po sieci i przypominającego, że 11lutego 1999 Sejm Najjaśniejszej upoważnił prezydenta (tfu) Aleksandra Kwaśniewskiego do podpisana traktatu akcesyjnego Polski do NATO.
Za głosowało 4o9 posłów, przeciw - siedmiu, zrzeszonych w kole poselskim Nasze Koło. Jednym z nich miał być ponoć obecny wicepremier d/s. bezpieczeństwa, jedyna nasza nadzieja, ten, który wlewa otuchę w nasze serca w najtrudniejszych chwilach.
Nie chcę wymieniać jego nazwiska, żeby nie uszargać go brudem tego podejrzenia. I pomyśl Smurfie, jacy ludzie są obrzydliwi, potrafią wymyślić i rozpowszechnić najpaskudniejsze kalumnie, żeby tylko lud polski nie głosował na naszego Męża Opatrznościowego.
Uważam, że teraz powinna zostać uruchomiona ogromna akcja billboardowa uświadamiająca narodowi całą prawdę. To Tusk głosował przeciw.
To wszystko to wina Tuska!
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: to niemozliwe 27.02.22, 02:50
      kiks4 napisał:

> Za głosowało 4o9 posłów, przeciw - siedmiu, zrzeszonych w kole poselskim Nasze
      > Koło. Jednym z nich miał być ponoć obecny wicepremier d/s. bezpieczeństwa, jedy
      > na nasza nadzieja, ten, który wlewa otuchę w nasze serca w najtrudniejszych chw
      > ilach.

Nie, to jest fejk. Kaczyński był wtedy posłem niezrzeszonym. Przeciwko naszej akcesji do NATO głosowali:

1. Grabowski Mariusz Krzysztof
      2. Krutul Piotr
      3. Łopuszański Jan
      4. Nowina-Konopka Halina
      5. Olszewski Mariusz
      6. Sobecka Anna
      7. Tomczak Witold

S.
      • kiks4 Re: to niemozliwe 27.02.22, 18:51
        Uff! Kamień z serca! Uspokoiłeś mnie.
        Ale czy obserwujesz może jakąś zwiększoną aktywność obronna naszego wicepremiera?
        • snajper55 Re: to niemozliwe 27.02.22, 20:57
          kiks4 napisał:

> Uff! Kamień z serca! Uspokoiłeś mnie.
          > Ale czy obserwujesz może jakąś zwiększoną aktywność obronna naszego wicepremier
          > a?

Wydaje się że liczne patrole policyjne pilnujące jego willi zaspakajają jego potrzebę bezpieczenstwa, więc nie widzi powodu, aby przejawiać jakąkolwiek aktywność obronną.

S.
      • l.george.l Re: to niemozliwe 01.03.22, 22:55
        I tak po nitce docieramy do kłębka. Mamy i spikerkę od Rydzka, i teściową redaktor naczelnej "Ich Dziennika", i wykładowcę od Rydzyka.
        • pijatyka Re: od Rydzka 11.10.22, 16:19

Onuce w wersji rozmodlonej znalazły u Kaczyńskiego przytulne gniazdko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka