Dodaj do ulubionych

Poinstruowałem wszystkie kochanki jak głosować

06.10.23, 20:58
Niezwłocznie po przeczytaniu posta Kiksa na temat, jak wziąć udział w wyborach, ale żeby broń boże nie wziąć udziału w referendum, wziąłem telefon do ręki i zacząłem obdzwaniać alfabetycznie wszystkie moje miłości. Telefon rozgrzał się do czerwoności, robotę zawaliłem na amen, ale spontaniczna akcja - myślę - nie poszła na marne. Rozmowy były miłe, serdeczne, pytałem o mężów, obecnych kochanków, czy aby przykładnie ***** *** i kler. Zapewniały, że po współżyciu ze mną nie sposób zmienić opcje, oczywiście wybierają się na wybory, a co do referendum ustaliliśmy jedyną słuszną ścieżkę postępowania. Na koniec dnia czuję się niezwykle podbudowany. Otaczają mnie kobiety mądre, inteligentne, a przy okazji piękne i seksowne.
Obserwuj wątek
    • kiks4 Re: Poinstruowałem wszystkie kochanki jak głosowa 07.10.23, 12:35
      A czy poinformowałeś wszystkie twoje miłości wymarzone o sposobie zakreślenia karty referendalnej, gdyby mimo ostrzeżeń Komisji Wyborczej udało się której wcisnąć cały pakiet?
      Jest tylko jedna opcja, rekomendowana przez Prezesa Narodu podczas wiecu wyborczego w Busku:
      cztery razy "tak".
      Wzywał przy tym wszystkie świętości, łącznie z Jezu Marianem, nie poważyłbym się głosować inaczej:
      www.youtube.com/watch?v=xyREOcgeA-Y
      • l.george.l Re: Poinstruowałem wszystkie kochanki jak głosowa 07.10.23, 12:45
        Jakie wymarzone. Jak najbardziej realne. Oczywiście, że informowałem kompleksowo, także o konsekwencjach podarcia karty czy wpisania pozdrowień dla prezesa.
        • smurfmadrala Re: Poinstruowałem wszystkie kochanki jak głosowa 08.10.23, 16:50
          Nałożnice nie mają nadmiaru praw. A bo po co i dlaczego? Telefon niech je dyscyplinuje, ruki pa rajstopam, bo nr 1 to postępactwo i tolerazim typu QWERTY.LGBTQI +++++ itd., itp.
        • pijatyka Są już nowe... 30.01.25, 12:49

...instrukcje ;)

• pijatyka Re: Poinstruowałem wszystkie kochanki 25.03.24, 12:26

Spis cudzołożnic głosujących ;-D

• qwardian Re: Poinstruowałem wszystkie kochanki jak głosowa 30.01.25, 15:58
      Jeżeli George do momentu wyborów strzepie kindżybała 3 miliony razy to może mieć większy efekt na wyniki niż Donald Trump, Elon Musk und Putin razem wzięci..
    • l.george.l Re: Poinstruowałem wszystkie kochanki jak głosowa 31.01.25, 01:33
      Wyłącz go, bo zwymiotuję. Tak reagują moje panie, kiedy włączam TVN24, żeby przyjrzeć się kandydatowi obywatelskiemu. Jak to się dzieje, że one takie jednomyślne są?
      • pijatyka Re: Wyłącz go, bo zwymiotuję 15.05.25, 20:57

Panie, nie tylko panie tak majo...

• oszol-lom-z-rm Re: Poinstruowałem wszystkie kochanki jak głosowa 06.06.25, 14:20
      i wszystko na nic..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka