Gość: Aga z Rataj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:00 No i teraz na pewno czuje sie lepiej, ze policja ma go na oku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc Co za bezsens! Przyznal sie do 20 napadow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:26 ...a sad udowodnil mu ze sie pomylil i ze napadl tylko na dwie a pozostale 18 mu sie snilo!!!! W jakim kraju my zyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.nll.se 17.11.04, 12:54 Wypuszczono go na czas! Bedzie mogl wziac udzial w Marszu Rownosci! Brawo Policja i Radni Stolecznego Miasta Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: 193.53.93.* 17.11.04, 13:45 Nie mieszaj w to Marszu Rownosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.nll.se 17.11.04, 14:25 On sie sam wmiesza! Taka jest jego natura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Opublikować jego zdjęcie i dane osobowe !!! IP: 213.77.39.* 17.11.04, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Opublikować jego zdjęcie i dane osobowe !!! IP: *.nll.se 17.11.04, 13:06 Bedzie bral udzial w Marszu Rownosci! Idz popatrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 17.11.04, 13:12 Ciekawe ze we wtorek wypuszczono lubieznika a wlasnie we wtorek na terenie parku przy szpitalu na lutyckiej napadl na mnie zboczeniec . obnazyl sie i onanizowal a potem wlozyl mi reke w stanik.Krzyczalam ale nikt nie slyszal > trzymal mnie mocno zreszta byl mlody okolo 30 lat GROzil ze mnie przewroci i bedzie bil wiec nie krzyczalam .POtem mnie puscil . zawiadomiono ochrone szpitala ale juz uciekl .Podobno wedlug mojego opisu on sie tam juz pojawial .Policja zostala zawiadomiona ale do dzisiaj nikt sie do mnie nie zglosil Zastanawiam sie dlaczego nic sie nie robi jesli sie wie gdzie taki grasuje zwlaszcza ze to nie bylo po ciemku tylko w bialy dzien o 9 rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:16 Policja będzie go miała na oku?, będzie go miała w d...... Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Re: Lubieżnik z Rataj na wolności 17.11.04, 14:40 No i fajnie.Niech "Pan Seksowny" zgwałci kilka miłych pań,albo jeszcze lepiej zgwałci i zabije. Może,może wtedy dosięgnie go jakaś sensowna kara.Chociaż za bardzo nie ma co na to liczyć.Przecież nasze prawo jest doskonałe i na pewno nie pozwoli skrzwdzić tak miłego człowieka. Lila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentkaUAM cholerny skandal!!!! IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 15:56 w tym pieknym miescie grasuje tylu zboczencoe ze PROBY gwaltu policja w ogole nie bierze pod uwage..a jak sprawa jest grubsza i cos zrobia to spartacza, a winnego nie ma!jak ja mam do cholery nie wychodzic z domu po zmroku? PO 16????!!!!chore to...jak wytlumaczyc policji ze proba gwaltu to NIE PRZYJEMNOSC? CO ZROBIC ZEBY BYLO BEZPIECZNIE W KONCU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoska Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.dregis.com 17.11.04, 16:47 Nie wiem jak to mozliwe, ze go wypuscili. Prokuratora i sedziego (lub ich zony czy corki) powinni zamknac - i to z Pirania w jednej celi !!!!!!! Facet przyznaje sie do 20 napadow, a oni chca dowodow. Teraz bedize sobie nadal gwalcil - przeciez jak go zlapia dotanie najwyzej rok, wyjdzie i znowu sobie troche pogwalci. Jak mozna do tego opuscic!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:14 W samą porę. Zdąży na paradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:32 Najsmutniejsze jest to, że gdyby napadnięta kobieta go zabiła lub nawet tylko uszkodziła, zostałaby przez stróżów prawa potraktowana z całą surowością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krsh Uciąć mu najpierw fiuta, dopiero potem wypuścić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANN Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:35 DLACZEGO W TEKSCIE NIE PODANO NAZWISKA SEDZIEGO. TA NIEMODRA MANIERA DZIENNIKARZY POZWALA ZLYM SEDZIOM ZAZYWAC NIEZASLUZONEGO SPOKOJU. A PANU GORECKIEMU JUZ DZIEKUJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYCZLIWY SĄSIAD .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:39 JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY ODWIEDZINAMI U TEGO SZCZURA TO ZAPRASZAM NA OS. lECHA !!!! DOKLADNY ADRES PODAM ZAINTERESOWANYM.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLDMANN Re: Lubieżnik z Rataj na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:32 Kiedy wreszcie pozbędą się tego Góreckiego-klepie w kółko to samo i broni sędfziów łapówkarzy. Może czas i przyjrzeć się właśnie jego poczynaniom na niwie tzw. sądownictwa? Co ze sprawą sędziego apelacyjnego Klafkowskiego - wpłynął akt oskarżenia do sądu, a dziennikarzy nagle to nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś