Dodaj do ulubionych

komu się nudzi?

19.11.06, 19:37
Kto się nudzi i chciałby przestać? Może razem się coś wymyśli...
Obserwuj wątek
    • brzeczyszczykiewicz81 Re: komu się nudzi? 21.11.06, 23:22
      ja! jaaaaaaaa!!!! :-)
    • scarlett_86 Re: komu się nudzi? 23.11.06, 17:35
      To teraz najtrudniejszy moment: co zrobić żeby przestać się nudzić?;) może masz
      jakiś pomysł;)
      • brzeczyszczykiewicz81 Re: komu się nudzi? 25.11.06, 21:47
        takie proste ze az trudne...... wspolnie spedzic czas ;-)
        • sonyanna Re: komu się nudzi? 25.11.06, 22:18
          mnie tyż się czasem nudzi! najlepiej to pójść na jakiś fajny film do kina:D
      • Gość: jerry Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 23:23
        cleo1965@o2.pl--mam dużo sposobów na nudę pozdrawiam.
    • Gość: scarlett_86 Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 15:57
      no ja jestem za, to na co idziemy?;)
      • scarlett_86 Re: komu się nudzi? 06.12.06, 20:36
        no to co z tym kinem?;)
        • lanerka Re: komu się nudzi? 07.12.06, 16:09
          tragedia!! jeśli za wszystko się tak zabieracie jak za umawianie na to wyjście
          do kina to nie dziwota, że nuda. W ten sposób jesteście w stanie robić tylko NIC
          energii do działania życzę ;-)
          • johnybravo84 Re: komu się nudzi? 25.12.06, 12:38
            Hmmm, a ja zostawie swoje gg 6604929 zapraszam do konwersacji wszystkie znudzone istoty ;D
    • Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:59
      moze pojdziesz ze mna na aerobic na obcasach w coolturze we wtorek o 20? samej
      jakos tak glupio a to moga byc ciekawe zajecia..
      • scarlett_86 Re: komu się nudzi? 11.01.07, 20:38
        niestety dopiero teraz przeczytałam Twoją wiadomość, zostaw nr gg to się
        zgadamy, aerobic to niezly pomysł:)
        • maadz Re: komu się nudzi? 12.01.07, 00:03
          mi sie nudzi... wszyscy moi znajomi udaja ze sie ucza bo maja niby sesje hehe i
          nie mam z kim wylazic :P a wy co studiujecie ?? (i ty autorko posta)
        • Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:09
          szkoda.. ale zebralam sie poszlam na ten aerobik - bylo swietnie, dawno sie tak
          nie nasmialam podczas gimnastyki. w przyszlym tygodniu w tym czasie jest
          decoupage serwetkowy na ktory ide wiec na aerobiku bede za dwa tygodnie. Moze
          sie tam spotkamy? A moze przyjdziez na decoupage? Nudzic na pewno sie nie
          bedziesz
          • Gość: m. Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:30
            ja tez sie chetnie wybiore ;d to gdzie i kiedy? ;d;d
            • Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:52
              dopiero teraz przeczytalam..decoupage byl super - kolejny za dwa tygodnie -
              odnawianie drewna - szafek, ram - przyjdziesz? To jest w Centrum Motywacji
              Cooltura na Glogowskiej.

zaczynam uzalezniac sie od tego miejsca - w sobote ide na warsztat barmanski -
              mamy robic drinki na bazie szampana..kolejny jest chyba o rumie, potem o wodce.
              Moze sie przylaczysz?

Teraz rozdaja mnostwo wejsciowek na zajecia ruchowe - joge, aerobic na
              obcasach, pilates - wiec mozna poprobowac ...sama nie wiem od czego zaczac
              • Gość: m Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:40
                brzmi bardzo interesujaca;d czuje ze wpadne :D
                • Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:32
                  swietnie! tylko zarezerwuj sobie miejsce (czyt.alkohol ;) tel. 697 4444 97
                  do zobaczenia
                  • sweetsusana Re: komu się nudzi? 22.01.07, 01:47
                    tez bym sie przeszla?
                    • Gość: mrozek Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 01:48
                      o tej porze?
                      • Gość: maadz Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:07
                        juz nikt sie nie nudzi ??? heheh
                        • Gość: maadz Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:11
                          moze jakas imprezka?
                          • sweetsusana Re: komu się nudzi? 01.02.07, 02:30
                            super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka