scarlett_86 19.11.06, 19:37 Kto się nudzi i chciałby przestać? Może razem się coś wymyśli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarlett_86 Re: komu się nudzi? 23.11.06, 17:35 To teraz najtrudniejszy moment: co zrobić żeby przestać się nudzić?;) może masz jakiś pomysł;) Odpowiedz Link Zgłoś
brzeczyszczykiewicz81 Re: komu się nudzi? 25.11.06, 21:47 takie proste ze az trudne...... wspolnie spedzic czas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonyanna Re: komu się nudzi? 25.11.06, 22:18 mnie tyż się czasem nudzi! najlepiej to pójść na jakiś fajny film do kina:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 23:23 cleo1965@o2.pl--mam dużo sposobów na nudę pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarlett_86 Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 15:57 no ja jestem za, to na co idziemy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lanerka Re: komu się nudzi? 07.12.06, 16:09 tragedia!! jeśli za wszystko się tak zabieracie jak za umawianie na to wyjście do kina to nie dziwota, że nuda. W ten sposób jesteście w stanie robić tylko NIC energii do działania życzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnybravo84 Re: komu się nudzi? 25.12.06, 12:38 Hmmm, a ja zostawie swoje gg 6604929 zapraszam do konwersacji wszystkie znudzone istoty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:59 moze pojdziesz ze mna na aerobic na obcasach w coolturze we wtorek o 20? samej jakos tak glupio a to moga byc ciekawe zajecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_86 Re: komu się nudzi? 11.01.07, 20:38 niestety dopiero teraz przeczytałam Twoją wiadomość, zostaw nr gg to się zgadamy, aerobic to niezly pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: komu się nudzi? 12.01.07, 00:03 mi sie nudzi... wszyscy moi znajomi udaja ze sie ucza bo maja niby sesje hehe i nie mam z kim wylazic :P a wy co studiujecie ?? (i ty autorko posta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:09 szkoda.. ale zebralam sie poszlam na ten aerobik - bylo swietnie, dawno sie tak nie nasmialam podczas gimnastyki. w przyszlym tygodniu w tym czasie jest decoupage serwetkowy na ktory ide wiec na aerobiku bede za dwa tygodnie. Moze sie tam spotkamy? A moze przyjdziez na decoupage? Nudzic na pewno sie nie bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:30 ja tez sie chetnie wybiore ;d to gdzie i kiedy? ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:52 dopiero teraz przeczytalam..decoupage byl super - kolejny za dwa tygodnie - odnawianie drewna - szafek, ram - przyjdziesz? To jest w Centrum Motywacji Cooltura na Glogowskiej. zaczynam uzalezniac sie od tego miejsca - w sobote ide na warsztat barmanski - mamy robic drinki na bazie szampana..kolejny jest chyba o rumie, potem o wodce. Moze sie przylaczysz? Teraz rozdaja mnostwo wejsciowek na zajecia ruchowe - joge, aerobic na obcasach, pilates - wiec mozna poprobowac ...sama nie wiem od czego zaczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:40 brzmi bardzo interesujaca;d czuje ze wpadne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranka Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:32 swietnie! tylko zarezerwuj sobie miejsce (czyt.alkohol ;) tel. 697 4444 97 do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozek Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 01:48 o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadz Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:07 juz nikt sie nie nudzi ??? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadz Re: komu się nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:11 moze jakas imprezka? Odpowiedz Link Zgłoś