Dodaj do ulubionych

M Migalski hiena cmentarna i hejter internetowy

29.08.25, 09:20
x.com/mmigalski/status/1961183568140345633
- brak mi słów by to komentować . Dorównał Urbanowi ( ale nie temu od piłki nożnej)
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: M Migalski hiena cmentarna i hejter interneto 29.08.25, 10:00
      Akrobacje robi się na deskorolce..
    • pijatyka Marek Migalski - były eurodeputowany PiSyfu 29.08.25, 16:41
      .

• oszol-lom-z-rm Re: Marek Migalski - były eurodeputowany PiSyfu 29.08.25, 17:45
        a POtem dołączył do PO i tam podejrzewam nabył tych złych manier, pewne się szkolił u hejterów z soku z buraka..
        • kiks4 Re: Marek Migalski - były eurodeputowany PiSyfu 29.08.25, 23:32
          Qwardian ma rację, kosztowne samoloty wojskowe nie służą do akrobacji. Do tego celu budowane są specjalne samoloty, lepiej przystosowane do akrobacji a przede wszystkim nieporównywalnie tańsze.
          Zdjęcie zrobiłem w Bednarach, samolot akrobacyjny grupy Żelazny.
          • oszol-lom-z-rm Re: Marek Migalski - były eurodeputowany PiSyfu 30.08.25, 07:36
            takie też ulegały katastrofom
            • kiks4 Re: Marek Migalski - były eurodeputowany PiSyfu 30.08.25, 11:09
              Daw Żelazne zderzyły się w powietrzu, też w Radomiu. Piloci zginęli. Ale obronność ojczyzny nie zmalała z tego powodu.
              • kiks4 Re: Marek Migalski - były eurodeputowany PiSyfu 30.08.25, 11:11
                Ciekawostka- samoloty budowane dla akrobacji mają symetryczny profil skrzydła, co widać na zdjęciu lewego skrzydła Zlina. Przy takim profilu samolot ma podobne właściwości lotne zarówno w pozycji normalnej jak i odwróconej.
              • oszol-lom-z-rm Re: Marek Migalski - były eurodeputowany PiSyfu 30.08.25, 11:28
                Na całe szczęście …
                • kiks4 Prokuratorzy boją się 30.08.25, 20:01
                  Boją się badania szczątków rozbitego samolotu, ponieważ każda taka maszyna ma mały zbiornik hydrazyny, paliwa używanego w technice kosmicznej. Hydrazyna służy do natychmiastowego uruchomienia zapasowego agregatu prądotwórczego w przypadku uszkodzenia głównego. Bez prądu maszyna jest nie tylko ślepa ale traci właściwości lotne. Bo tak naprawdę to nie pilot a komputer utrzymuje maszynę w stabilnym locie.
                  Hydrazyna H2N-NH2 jest toksyczna, LD50 (królik, skóra) wynosi 91 mg/kg
                  • oszol-lom-z-rm Re: Prokuratorzy boją się 31.08.25, 12:39
                    Ja wiem jedno wrócił Tusk wróciły katastrofy lotnicze …
                    • kiks4 Re: Prokuratorzy boją się 31.08.25, 17:56
                      Migalski napisał: Nieudacznik zginął na show, nie w walce. Jest przestępcą, który naraził ludzi i rozbił mega drogi samolot.
                      Błagam, nie mówcie, że tego nie rozumiecie. Powinien być pośmiertnie zdegradowany, Choć wy pewnie chcecie jego odznaczenia, awansu i emerytury wojskowej dla żony?"

Z tak zdeprawowanym charakterem, z takim jadem w sercu nawet dla PIS był nie do przyjęcia. Wywalili Marka, poszedł judzić gdzieś indziej
                      • oszol-lom-z-rm Re: Prokuratorzy boją się 31.08.25, 18:11
                        otóż to!
                    • kiks4 Re: Prokuratorzy boją się 31.08.25, 17:58
                      oszol-lom-z-rm napisał:
                      > Ja wiem jedno wrócił Tusk wróciły katastrofy lotnicze …

Gorzej, wrócił Tusk, zaczęła się susza a potem padał deszcz, można sie spodziewać najgorszego,przyjdzie zima...
                      • oszol-lom-z-rm Re: Prokuratorzy boją się 31.08.25, 18:11
                        zim ci u nas brak w ostatnich latach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka