Dodaj do ulubionych

co zrobić:(((((((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:37
jak odkleić gumę do żucia z podeszwy?
mechaniczne metody odpadają-już próbowałam i nic...
może da się ją jakoś rozpuścić....ale czym?ktoś wie??

taaaaaa...pzn kluby są zajebiste,założyłam nowe buciki i taka (niemiła)
niespodzianka:/
Obserwuj wątek
    • Gość: fan dzidki Re: co zrobić:((((((( IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 18:45
      znam metoda na ubrania, do zamrazarki, w wyniku temperatury traci staje sie
      krucha i mozna ja usnuac
      moze z butami tez przejdzie
      • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:20
        dziękuje za zainteresowanie moim problemem oraz za rady sensowne(fan
        dzidki)..bądz mniej(energy 52)

metodę z wykruszeniem znam...ale skórzane paputki do zamrażarki to chyba nie
        bardzo...ktoś ma jeszcze jakies pomysły?
        • Gość: ENERGY 52 Re: co zrobić:((((((( IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 19:27
          A tak chciałem pomóc...

W takim razie dam na msze w intencji dobrego zakonczenia Twego problemu.
          • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:36
            oka...trzymam Cie za słowo;)mozesz sie śmiać,ale jak dla mnie to jest to dość
            poważny problem:(następnym razem pójdę w adidasach jak nie potrafią zadbać o
            porządek w klubach;)
    • Gość: ENERGY 52 Re: co zrobić:((((((( IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 18:49
      Zawsze możesz podjąć próbę, wyżucia gumy razem z trzewikiem. Może kwasy
      występujące w jamie ustnej wejdą w reakcje ze wspomnianą materią, czego
      produktem stanie się rozczepienie obu tych ciał?
      Możesz również zostawić gumę tam gdzie przylgnęła, wszak sezon ślizgawkowy
      nadchodzi, więc ABS-y jak ta lala będziesz miała.
      Jest też inne wyjście; wyszukaj w swoim sąsiedztwie konkretnych rozmiarów, minę
      poślizgową ( czytaj: psią kupe - choć w ekstremalnych przypadkach może to być
      również kał pochodzenia ludzkiego ) i wdepnij w nią ni to przypadkiem, udając
      przy znajomych, że to nieszczęśliwy wypadek. Wówczas twój papeć będzie na tyle
      nieprzyjemnie capił, że przez myśl Ci nie przejdzie, że mogłabyś majstrować
      przy przyklejonej, do niego, gumie.
      Wyjście ostatnie, wyrzuć buty, i pozwij producenta gum do trybunału s
      Strasburgu. Myślę, że będziesz pierwsza. W końcu Polak potrawi, czy nie?

Pozdrawiam
      Energy 52
    • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:34
      muszę ten temat 'wyciagnac'na początek...bo z kolejnych stron i tak nikt nie
      czyta:(
    • Gość: poradnik Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:55
      Szklanka zimnej wody jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
      • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:00
        a może być pepsi?;)
    • Gość: poradnik Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:09
      Pepsi nieeeeeeeee,to breja beeeeeeeeeee-TYLKO WODA.
      • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:16
        no niestety...nie preferuję;)
    • Gość: poradnik Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:21
      VIKKA-świeża woda zdrowia doda,naprawdeeeeeeeeeeeeeeee.
      • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:30
        nie lubię:(a zdrowa jestem jak koń:)))
        • Gość: poradnik Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:34
          VIKKA-zdrowa to chyba nie koń ale ...hm.Będe grzeczny,przepraszam..
          • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:41
            no właśnie...zachowuj się;)byle jak,ale się zachowuj:)))hehehe
            • Gość: poradnik Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:05
              VIKKA-ide bawić się z wnukami.
              • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:27
                miłego wiczoru życzę w takim razie:)))))))

a wracając do tematu...co z moimi butami??
                • Gość: były tancerz Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:58
                  jeśli masz zamszowe podeszwy to masz buty jak do tańca towarzyskiego. Do butów
                  tanecznych istnieją specjalne szczotki do podeszw. Idź do dobrego klubu
                  tanecznego i tam tobie napewno buty wyczyszczą .
                  Polecam:
                  Szkoła Tańca "Jawor" - Klub "Dziupla"
                  ul. Dożynkowa 9 bl. C Poznań

Możesz sobie szczotkę kupić w sklepie internetowym:
                  www.wika.pl/index2.htm
                  • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:12
                    hehehe:)))
                    nie...podeszwa jest tez ze skóry,dlatego nie chce drapac ani szczotką,ani
                    czymkolwiek innym...najlepiej rozpuścic..TYLKO CZYM???..benzyną??
                    rozpuszczalnikiem??no nie mam pomysłów...
                    • Gość: qmacznizinny Re: co zrobić:((((((( IP: *.multilan.net 07.12.04, 22:15
                      Niech zgadne na bank to bylo w sq ;)
                      a zlaezy jaka to guma na kazda gume inny sposob )
                      • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:23
                        no ja tu anty-reklamy klubowi nie będę robić;)
                        chyba orbit w drażetkach,ta mocno miętowa,bez cukru,ze słodzikiem co psuje
                        smak;)
                        hehehe
                        • Gość: qmacznizinny Re: co zrobić:((((((( IP: *.multilan.net 07.12.04, 22:24
                          czyli dobrze ze zamykaja ;)
                          hehehe
                          dopisz to do watku ,ze za buty maja zwrocic
                          • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:29
                            zamykają...zamykają i coś zamknąć nie mogą...może nie zamkną....ja wcale nie
                            jestem za tym,bo niezle się tam bawię,ale prawdą jest,że trochę syf na podłodze
                            mają:(

i co z butami??!!czym rozpuscić...
                            • Gość: qmacznizinny Re: co zrobić:((((((( IP: *.multilan.net 07.12.04, 22:38
                              polecam PP zdiagnozuja materiał z jakiego jest wykonana guma i znajda
                              rozpuszczalnik.
                              • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:44
                                oka...ale obiecaj,ze jakby co to 'popchniesz' trochę sprawę do przodu;)
                                • Gość: qmacznizinny Re: co zrobić:((((((( IP: *.multilan.net 07.12.04, 22:46
                                  ciebie moge popchnac ;)
                                  • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:52
                                    czekam;)
                                    obiecanki-cacanki a vicce radość;)
                                    • Gość: qmacznizinny Re: co zrobić:((((((( IP: *.multilan.net 07.12.04, 23:10
                                      no wlasnie....czekasz...:(
                                      • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:24
                                        Twoja wina...nie masz podejścia:(
                                        • Gość: qmacznizinny Re: co zrobić:((((((( IP: *.multilan.net 07.12.04, 23:35
                                          to ty nie masz, juz mowilem ze jestem po 1wsze b wygodny i leniwy;)po 2gie b
                                          ciezko mnie czyms zainteresowac na dluzej...
                                          • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:52
                                            ad 1)taaaaa...leserstwo obydwoje mamy we krwi;)
                                            ad 2)moje zabawki też mi się szybko nudzą;)

a po 3cie to nie roztrząsajmy tego na publicznym forum:)
                                            • Gość: poradnik Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:28
                                              VIKKA-puk puk,jak z tymi gumami-butami?
                                              • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:34
                                                nie wiem jak buty,ale guma trzyma się niezle;)
                                                • Gość: poradnik Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:47
                                                  VIKKA-pozytywna wiadomość na koniec dnia,ale ulga że guma trzyma się mocno!!!
                                                  • Gość: vikka Re: co zrobić:((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:52
                                                    wolałabym,zeby było inaczej...ale co zrobic:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka