Gość: Wico IP: 212.126.14.* 13.12.04, 06:58 Mam nadzieję że dożyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arh_piotr Re: Inwestycje nad Jeziorem Kórnickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:52 bardzo sie ciesze ze wreszcie miasto ktore lezy nad samym jeziorem wreszcei sie do niego zwroci. nie jestem z kornika ale znam to miejsce i pare reazy idac wzdluz jeziora i przedzierajac sie przez chaszcze widzialem tam piekna promenade z kawiarniami, mostkami, przystania dla kajakow i ludek, plaza , no i malymi pesnjonatami zwroconyumi w kierunku wody. mam nadzieje ze projekt ktory powstanie bedzie te elementy posiadal. pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Inwestycje nad Jeziorem Kórnickim 19.02.05, 23:27 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24416 Odpowiedz Link Zgłoś
wirmary Re: Inwestycje nad Jeziorem Kórnickim 14.03.05, 17:28 Trzymam kciuki za powodzenie tego projektu.Swiat nam maleje.Sołacz nie tak dawmo nie był dzielnica Poznania,teraz jest jego perłą.Sądzę,ze sprawa jednego pokolenia moze być chwila kiedy Kórnik może się stac dzielnica rekraacyjną Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś