Gość: Bryki99 IP: *.tele2.pl 21.12.04, 21:30 No nieżle . Za 17 mln złotych mozna duzo zrobić w takiej gminie jak Suchy Las. Mam tylko nadzieje ze pieniądze będa mądrze wydane.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotre zainwestować w golęczewie panie wojtera IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.04, 19:57 może tak w końcu coś dla golęczewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: zainwestować w golęczewie panie wojtera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 01:30 cos sie pewnie znajdzie bo goleczewo(podobnie jak zlotniki,chludowo,biedrusko i inne)podpadaja adm pod gmine Suchy Las:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: MON zapłacił Suchemu Lasowi IP: *.238.98.229.adsl.inetia.pl 23.12.04, 23:02 No to i z naszego wojska jest jakis pozytek... ;) Pozdrowienia dla wszystkich bylych i obecnych "uzytkownikow" poligonowego wzgorza rozdartych serc (lub jak kto woli: okopow sw. Trojcy). Ci co tam ganiali to wiedza o co chodzi. Niedlugo takie "szturmy" moga byc odplatne tak jak autostrada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: MON zapłacił Suchemu Lasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:43 To jest jakaś paranoja aby moje podatki w ten sposób lądowały w Suchym Lesie. Może należy wysoko opodatkować takie dochody gmin by tę bzdurę w ten sposób skorygować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: MON zapłacił Suchemu Lasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 01:34 Suchy Las i bez tego sobie poradzi,bo po Tarnowie Podgornym jest chyba najbogatsza gmina w Wlkp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MON zapłacił Suchemu Lasowi IP: 62.233.187.* 26.12.04, 03:33 ucieszyłbym się, gdyby wreszcie pobudowano chodniki w Suchym Lesie... ostatnio musiałem przejsć 100m między posesjami przy ul.Obornickiej - zero chodnika, jedynie pół metra pobocza i głęboki rów + wymyslne murki, barierki i "mostki" wzjazdowe do posesji - musiałem ocierać się o pędzące TIRy... zupełnie, jakby nie była to ulica w centrum miejscowości, ale szosa gdzieś w szczerym polu. Suchy Las wygląda, jak miasto z jednej z ksiąg Tytusa Romka i Atomka, gdzie kazy mieszkaniec poruszal sie samochodem (wszędzie) i nie istnial ruch pieszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smar Re: MON zapłacił Suchemu Lasowi IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 26.12.04, 10:53 Gość portalu: ja napisał(a): przy ul.Obornickiej - zero chodnika, > jedynie pół metra pobocza i głęboki rów + wymyslne murki, barierki i "mostki" > wzjazdowe do posesji - musiałem ocierać się o pędzące TIRy... zupełnie, jakby > nie była to ulica w centrum miejscowości, ale szosa gdzieś w szczerym polu A może tak przeznaczyć pieniądze na Nową Obornicką? Myślę, że byłaby to dobra inwestycja, a coś ostatnio o niej ucichło. Odpowiedz Link Zgłoś