Gość: . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:45 Ten artykuł czeka na Twój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wujek Dobra Rada komentarzu chwilowo brak.Przepraszamy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB publiczne pieniądze IP: *.icpnet.pl 03.01.05, 13:55 No czemu nie zmarnować trochę publicznych pieniędzy? Marnujemy na duński, norweski,to czemu nie hebrajski i aramejski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: publiczne pieniądze IP: *.icpnet.pl 03.01.05, 15:40 Przyjdzie Żyd odebrać Ci kamienicę, to dobry tłumacz będzie na wagę złota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB Re: publiczne pieniądze IP: *.icpnet.pl 04.01.05, 09:24 Ale ja Żyd jestem, mnie tłumacz nie potrzebny ;) Ino dbam o publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Język hebrajski na UAM IP: *.168. / 216.123.228.* 03.01.05, 17:07 Na jaka cholere? Po co ? Jaka jest potrzeba ? Lepiej przeznaczyc te pieniadze na rzeczywista nauke j. angielskiego. Polacy mowia bardzo kiepskim j. angielskim, gdziekolwiek sie pojawia za garnica. Mowia z duza pwenoscia siebie, ale slyszy sie czesto belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qt Re: Język hebrajski na UAM IP: *.icpnet.pl 04.01.05, 09:29 > Mowia z duza pwenoscia siebie, ale slyszy sie czesto belkot. That's, like, your opinion, man ;) To nieistotne co wychodzi i jak mówią. Istotnej jest to, czy ich rozumiesz. (cytat z filmy The Big Lebowski) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Język hebrajski na UAM 05.01.05, 13:05 no tak..zażydzania polskiej młodzieży ciąg dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś