Dodaj do ulubionych

śmierdzące uczelnie

IP: *.icpnet.pl 12.01.05, 19:55
czy WSZYSCY studenci to chodzące lokomotywy??? własnie wróciłam z zajęć i
znowu wszystkie ubrania do prania, bo przez pięć minut stanęłam pogadać przy
drzwiach z koleżanką, pod wielkim napisem "zakaz palenia", a wokół nas
oczywiście sami palacze...

na przystankach to samo, o knajpach nie wspomnę... (jest jakaś w poznaniu
gdzie nie wolno palić?)

mam śmierdzące koleżanki o pomarszczonych, wysuszonych twarzach i żółtozębych
kolegów... brrr

Obserwuj wątek
    • amused.to.death Re: śmierdzące uczelnie 12.01.05, 20:23
      > na przystankach to samo, o knajpach nie wspomnę... (jest jakaś w poznaniu
      > gdzie nie wolno palić?)

"U przyjaciół" na Mielżyńskiego
    • Gość: tez_nie_pale Re: śmierdzące uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:25
      a na jakim wydziale studiujesz?
      • Gość: vikka Re: śmierdzące uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:44
        Wydzial Nauk o Zdrowiu(AM)...hehehe;)
        • Gość: lol Re: śmierdzące uczelnie IP: *.man.poznan.pl 13.01.05, 21:50
          Frip Sarp Jazz Cafe na rynku. TYLKO DLA NIEPALACYCH. polecam bardzo
      • Gość: fifi Re: śmierdzące uczelnie IP: *.p / 80.48.189.* 14.01.05, 15:07
        na WNS...

pozdrawiam ;)
    • Gość: george Re: śmierdzące uczelnie IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 22:10
      Wiecie na czym polega problem? W ubiegłym roku śmierdziele dostarczyli budżetowi
      państwa 8 mld zł. W tym roku dzięki nim wpłynie ponad 9. Nikt jednak nie podaje,
      ile kosztuje leczenie śmierdziela, gdy ląduje w szpitalu z rakiem płuc.
      Pocieszające jest jedynie to, że na tę chorobę umiera się dość szybko i w
      pierwszej fazie nawet bezboleśnie. Na końcu śmierdziel przypomina rybę wyrzuconą
      na brzeg - wybałuszone ślipia i trupie usta próbujące złapać ostatni oddech. I
      choć taki koniec jest nieunikniony, wcześniej za grube pieniądze funduje się
      śmierdzielowi chemioterapię, radioterapię, odżywki, witaminki, transfuzję
      czasami, a nawet peruczkę na głupi łeb.
      • Gość: venom Re: śmierdzące uczelnie IP: *.icpnet.pl 14.01.05, 19:16
        na tę chorobę umiera się dość szybko i w
        pierwszej fazie nawet bezboleśnie, może zaatakować różne organy.
        jest operacja, potem chemia i wymiotujesz, wypadają włosy, włoski odrastają,
        potem znowu chemia. Potem przerzut i kolejna operacja, potem znowu chemia i znów
        peruczka. potem radioterapia i tak kilka latek schodzi. a potem zaczyna boleć i
        wtedy to już potrwa kilka miesięcy. opiaty, środki uspokajające, będziesz miał
        szczęście, jeżeli rodzina zdoła załatwić miejsce w hospicjum

i można w życiu nie wziąć papierosa do ust
        ciebie też to może spotkać
    • Gość: kalt123 Re: śmierdzące uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:43
      Powinien zastac wprowadzony calkowity zakaz palenia we wszystkich pubach i
      restauracjach. W trosce o zdrowie pracujacych tam ludzi.Skoro w innych krajacj
      juz to funkcjonuje, nawet w zadymionych Wloszech wprowadzono, to nie rozumiem
      dlaczego nie mozna tego zrobic u nas. A i dziure budzetowa solidne kary pomoga
      zalatac. Nie dosc ze to smierdzi, to jeszcze truje innych. A palenie przy
      dzieciach powinno by karane, nie jakims tam mandacikiem od strazy miejskiej,
      ale przez sad jako przestepstwo. Szybko by sie oduczyli. .
    • Gość: ja jak nie chcecie to nie palcie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.01.05, 23:18
      moralizatorzy sie znalezli
      kazdy ma swoj rozum i odpowiada za siebie
      • Gość: t Re: jak nie chcecie to nie palcie IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 11:50
        nie chcemy i nie palimy

ale nie chcemy tez byc do tego zmuszani wdychajac wasze smrody na przystankach,
        w knajpach czy na ulicy

chcesz sie truc - prosze bardzo, ale idz sobie do palarni, a nie smrodz na
        korytarzu, madralo
        • Gość: ja akurat nie jestem nalogowa palaczka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.01.05, 12:15
          ale zamiast isc do pubu to idzcie do kosciolka
          ja nie pale pod wiatprzystankach bo akurat szanuje was
          a moze najlepiej wprowadzic przepis zakazujacy chodzic w krotkich
          spodniczkach,zucia gumy i oddychania

lepiej idzcie sie uczyc a nie glupotami zajmujcie
          widac ze jestescie na jakims kierunku co sie obijac mozna
          • Gość: fifi Re: akurat nie jestem nalogowa palaczka IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 16:32
            >ale zamiast isc do pubu to idzcie do kosciolka
            bo co? bo w pubie musimy się wędzić???

>ja nie pale pod wiatprzystankach bo akurat szanuje was
            chwała Ci chociaż za to

>a moze najlepiej wprowadzic przepis zakazujacy chodzic w krotkich
            spodniczkach,zucia gumy i oddychania

od tego nie muszę prać ciuchów po każdym wyjściu, że ktoś pokazuje tyłek lub
            żuje gumę ;)

>lepiej idzcie sie uczyc a nie glupotami zajmujcie
            widac ze jestescie na jakims kierunku co sie obijac mozna

nie narzekam na brak zajęć, a już doprawdy nie wiem co ma jedno do drugiego
    • Gość: vikka a ja sobie pale i nikt tego nie zmieni:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:59
      Ale rozumiem niepalacych-jak rzucilam palenie na 1,5roku...to ten smrod byl dla
      mnie nie do zniesienia:(
      • Gość: burn zakaz palenia w pubach czy klubach...wolnego... IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 17:14
        w koncu dojdzie do tego ze bedzie komus przszkadzala muzyka,muzlmanow bedzie
        obrazac choinka itd. Na razie to zescie zalatwili ogrodki. Przeszkadzaly
        kretynom z UM. Sa jednakowe...Najgorsze ogrodki letnie piwne sa w Poznaniu prez
        UM.
        • Gość: kalt123 Re: zakaz palenia w pubach czy klubach...wolnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:17
          dlaczego najgorsze? bo na parasolach nie na logo piwa? Jesli napis Zywiec, Lech
          czy Tyskie jest dla ciebie wyznacznikiem piekna...coz, o gustach sie nie
          dyskutuje
    • Gość: puppa Re: śmierdzące uczelnie IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 00:28
      Pupa jest goła,zimna i blada.
      • Gość: vikka Re: śmierdzące uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 04:19
        ?
        ze tak powiem nie kumam:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka