Dodaj do ulubionych

taberna saponaria

14.03.05, 10:37
Czy ktos probowal tych kosmetykow?i moze powiedziec cos wiecej na ich temat?
wyszukiwarka nie pomaga...a jakby jeszcze ktos wiedzial gdzie mozna je kupic
we wrocku???help...?
Obserwuj wątek
    • kosmisia Re: taberna saponaria 14.03.05, 10:45
      a one są takie wspaniałe??
    • kraxa sztucznota- jak w mydlarnich 14.03.05, 10:46
      tylko kreowane na bardziej ekskluzywne, ale jak widac ich marketing dziala :-)
      • kosmisia Re: sztucznota- jak w mydlarnich 14.03.05, 10:57
        a co to za licho kraxo?
        • kosmisia Re: sztucznota- jak w mydlarnich 14.03.05, 10:58
          aha, przepraszam nie zwróciłam uwagi na tytuł posta, czyli sztucznota, no to
          trochę blee
          • kraxa no niestety :-( 14.03.05, 11:11
            Generalnie idea jest podobna jak I Coloniali czyli ekskluzywna i kosztowna

linia LEVERA!!! Saponaria podobno polskiej produkcji, ale to niestety tylko
            podczepianie sie pod trend spa, naturalnosc itepe. Te kolory i zapachy nie
            pozostawiaja zadnych zludzen, ze owszem przyjemne w uzyciu toto bedzie, ale nie
            stanowi zadnej innowacji. No i te okazale sloje, za które tez trzeba slono
            zaplacic. Dobre na prezent, ladne jako ozdoba ale pielegnacyjnie to bez
            rewelacji.
    • Gość: monia76 Re: taberna saponaria IP: *.u.mcnet.pl 14.03.05, 11:15
      mialam kilka ich produktow - wode toalet., woreczki do kapieli i piane do
      kapieli o zapachu paczuli. uwazam, ze sa przereklamowane. zapach jest niezwykle
      ulotny a kosmetyki nie robia NIC. nie polecam
      • ptasia Re: taberna saponaria 14.03.05, 11:18
        moim zdaniem zapachy utrzymują się b. długo - mam balsam werbenowy i na ciele
        czuć i czuć. słoje mi się też podobają, są estetyczne.
        poza tym nie porównujmy do I Coloniali - ceny duużo niższe. i osobiście się
        ciesze, że to polska firma.
        • kraxa idea podobna do I coloniali 14.03.05, 11:39
          I pozwolisz, ze utrzymam taka opinie o tych produktach
          • Gość: edyta Re: idea podobna do I coloniali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 14:51
            Mam pytanie o kosmetyki I Colloniali: czy one rzeczywiście są takie naturalne
            jak je reklamują, są dosyć drogie a mam ochotę kupić masło do ciała i nie wiem
            czy warto wydawać tyle kasy. Zauważyłam że Ty Kraxa znasz się na tym, czy
            możesz mi odpowiedzieć? Pozdrawiam
            • kraxa MOim zdaniem nie warto 15.03.05, 16:00
              Owszem opakowania maja pyszne, ale co z tego? Znajdziesz w skladzie (typ,
              czystosc), i czy w ogole sie tam znajduje- trudno ocenic. Natomiast co, co
              zawsze moze zepsuc nawet najlepszy kosemtyk czyli baza produktu nie rózni sie
              wiele od skaldu bazowego kosmetyków masowych. Moim zadniem to strata kasy
        • Gość: monia76 Re: taberna saponaria IP: *.u.mcnet.pl 15.03.05, 15:56
          balsamu nie mialam, wiec sie nie wypowiadam. to co mialam zrobilo na mnie
          bardzo marne wrazenie, dlatego nie kupie juz wiecej produktow tej firmy. wole
          kulki do kapieli i sole zjepu fabrika
    • colleen_1 Re: taberna saponaria 15.03.05, 15:26
      Wprawdzie nie probowalam kosmetykow tej firmy ale ostatnio kupilam woreczek do
      szafy o zapachu drzewa herbacianego. Pachnie cytrynami, zapach jest bardzo
      ladny i intensywny. Mialam szafe w ktorej smierdzialo jakims srodkiem na mole,
      teraz pachnie przepieknie. Woreczek kosztowal 12 zl. Dodam tylko, ze nie
      uzywalam wczesniej zadnych woreczkow do szafy wiec nie mam porownania.
      • Gość: Nadia Re: taberna saponaria IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 15:49
        Mam parafine do rak z Saponarii i jestem bardzo zadowolona.
    • klafuti Re: taberna saponaria 15.03.05, 19:37
      kupiłam sobie szampon rozmarynowy bez rewelacji. Jego konsystencja i zapach
      raczej przypomina szampony znane z dzieciństwa - skrzypowy, aloesowy.
      Pamiętacie taki zielony lejący płyn, mało pieniący i mało sympatyczny w
      oowiązkowym plastikowym i nieatrakcyjnym opakowaniu.
      Myślę , że firma wykreowała się ładnie i wpasowała w pomysł na 'POWRÓT DO
      NATURY".
      Woreczki zapachowe i świece OK- ładnie pachną i długo utrzymują ten zapach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka