evil7 14.03.05, 10:37 Czy ktos probowal tych kosmetykow?i moze powiedziec cos wiecej na ich temat? wyszukiwarka nie pomaga...a jakby jeszcze ktos wiedzial gdzie mozna je kupic we wrocku???help...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kraxa sztucznota- jak w mydlarnich 14.03.05, 10:46 tylko kreowane na bardziej ekskluzywne, ale jak widac ich marketing dziala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: sztucznota- jak w mydlarnich 14.03.05, 10:57 a co to za licho kraxo? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: sztucznota- jak w mydlarnich 14.03.05, 10:58 aha, przepraszam nie zwróciłam uwagi na tytuł posta, czyli sztucznota, no to trochę blee Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa no niestety :-( 14.03.05, 11:11 Generalnie idea jest podobna jak I Coloniali czyli ekskluzywna i kosztowna linia LEVERA!!! Saponaria podobno polskiej produkcji, ale to niestety tylko podczepianie sie pod trend spa, naturalnosc itepe. Te kolory i zapachy nie pozostawiaja zadnych zludzen, ze owszem przyjemne w uzyciu toto bedzie, ale nie stanowi zadnej innowacji. No i te okazale sloje, za które tez trzeba slono zaplacic. Dobre na prezent, ladne jako ozdoba ale pielegnacyjnie to bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: taberna saponaria IP: *.u.mcnet.pl 14.03.05, 11:15 mialam kilka ich produktow - wode toalet., woreczki do kapieli i piane do kapieli o zapachu paczuli. uwazam, ze sa przereklamowane. zapach jest niezwykle ulotny a kosmetyki nie robia NIC. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: taberna saponaria 14.03.05, 11:18 moim zdaniem zapachy utrzymują się b. długo - mam balsam werbenowy i na ciele czuć i czuć. słoje mi się też podobają, są estetyczne. poza tym nie porównujmy do I Coloniali - ceny duużo niższe. i osobiście się ciesze, że to polska firma. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa idea podobna do I coloniali 14.03.05, 11:39 I pozwolisz, ze utrzymam taka opinie o tych produktach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: idea podobna do I coloniali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 14:51 Mam pytanie o kosmetyki I Colloniali: czy one rzeczywiście są takie naturalne jak je reklamują, są dosyć drogie a mam ochotę kupić masło do ciała i nie wiem czy warto wydawać tyle kasy. Zauważyłam że Ty Kraxa znasz się na tym, czy możesz mi odpowiedzieć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa MOim zdaniem nie warto 15.03.05, 16:00 Owszem opakowania maja pyszne, ale co z tego? Znajdziesz w skladzie (typ, czystosc), i czy w ogole sie tam znajduje- trudno ocenic. Natomiast co, co zawsze moze zepsuc nawet najlepszy kosemtyk czyli baza produktu nie rózni sie wiele od skaldu bazowego kosmetyków masowych. Moim zadniem to strata kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: taberna saponaria IP: *.u.mcnet.pl 15.03.05, 15:56 balsamu nie mialam, wiec sie nie wypowiadam. to co mialam zrobilo na mnie bardzo marne wrazenie, dlatego nie kupie juz wiecej produktow tej firmy. wole kulki do kapieli i sole zjepu fabrika Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: taberna saponaria 15.03.05, 15:26 Wprawdzie nie probowalam kosmetykow tej firmy ale ostatnio kupilam woreczek do szafy o zapachu drzewa herbacianego. Pachnie cytrynami, zapach jest bardzo ladny i intensywny. Mialam szafe w ktorej smierdzialo jakims srodkiem na mole, teraz pachnie przepieknie. Woreczek kosztowal 12 zl. Dodam tylko, ze nie uzywalam wczesniej zadnych woreczkow do szafy wiec nie mam porownania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: taberna saponaria IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 15:49 Mam parafine do rak z Saponarii i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
klafuti Re: taberna saponaria 15.03.05, 19:37 kupiłam sobie szampon rozmarynowy bez rewelacji. Jego konsystencja i zapach raczej przypomina szampony znane z dzieciństwa - skrzypowy, aloesowy. Pamiętacie taki zielony lejący płyn, mało pieniący i mało sympatyczny w oowiązkowym plastikowym i nieatrakcyjnym opakowaniu. Myślę , że firma wykreowała się ładnie i wpasowała w pomysł na 'POWRÓT DO NATURY". Woreczki zapachowe i świece OK- ładnie pachną i długo utrzymują ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś