Gość: kaja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:24 witam wszystkich dupków których uczucia obraziłam, w tym Lechitę i szczególnie fxx. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechita Re: sztuka się narodziła IP: 211.191.12.* 22.05.02, 07:54 Gość portalu: kaja napisał(a): > witam wszystkich dupków których uczucia obraziłam, w tym Lechitę i szczególnie > fxx. Jestes kompletnym zerem. Przez ciebie poziom forum spada szybciej niz erekcja na twoj widok kochanie. Przestan uzywac slowek typu fagas, dupek, bo udowadniasz ze inaczej rozmawiac nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantis Re: sztuka się narodziła IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.05.02, 10:14 ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: sztuka się narodziła IP: *.matrix.pl 22.05.02, 10:21 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Jestes kompletnym zerem. Przez ciebie poziom forum spada szybciej niz erekcja n > a > twoj widok kochanie. Przestan uzywac slowek typu fagas, dupek, bo udowadniasz z > e > inaczej rozmawiac nie potrafisz. Oj Lechita, Lechita...I kto to mówi (a raczej pisze)? Spójrz najpierw w jaki sposób ty traktujesz w swoich wypowiedziach innych a dopiero później zabieraj głos. Kaja i tak przy tobie to przysłowiowy "mały pikuś"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: sztuka się narodziła IP: *.matrix.pl 22.05.02, 10:36 mantis1 napisał(a): > ale tez gada od rzeczy Ano prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: sztuka się narodziła IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 18:36 Pisząc ze mną zszedłeś do mojego poziomu? Dzięki . Sam czytaj co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: sztuka się narodziła 22.05.02, 19:31 staram sie byc obiektywny. a piszac 'od rzeczy', mialem na mysli bezsensowne klotnie z lechita .that's it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: sztuka się narodziła IP: *.datastar.pl 22.05.02, 12:43 I co, kto teraz zaczyna? Wyrazy politowania Odpowiedz Link Zgłoś