Dodaj do ulubionych

WLADZE POZNANIA MUSZA ODEJSC!!!

IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 12:26
Poznan upada! Poznan upada! Bezrobocie szaleje . Firmy uciekaja. Centrale
bankow uciekaj. Jeden most i pól Zawad. Ludzie za 10 lat to bedzie
tragedia.Naplywowa dzicz ala Kruszynski , Grobelny ktory opowiada o
rannkingach. Targi zdychaja, miasto nie potrafi pomoc aby UAm wybudowal duza
bibliotek(pewnie bedzie taka za 6 mln). Grobelny i ta cala banda z Ostrowa
won. Dosc juz zniszczyles to miasto. Wpisujecie sie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: WLADZE POZNANIA MUSZA ODEJSC!!! IP: *.238.100.177.adsl.inetia.pl 26.01.05, 19:14
      no tak źle jeszcze nie jest, ale co to do diabła jest, żeby jacyś wrocławianie
      śmieli twierdzić,że są lepsi od nas. Czas coś zmienić... i to szybko; może
      zamiast przewodniczyć jakiemuś durnemu związkowi miast polskich pan Grobelny
      wziął sie za nasze miasto, bo za chwilę uczniowie przerosną mistrza... (tak se
      wlewam)
    • ktoszpoznan Re: WLADZE POZNANIA MUSZA ODEJSC!!! 26.01.05, 19:51
      Jestem jak najbardziej ZA Mam dosyć czepiania się Kulczyka który daje miejsca
      pracy, nieudolej walki o kase na tramwaj na Rataje, wywalanie inwestorów np.
      HP, koniec wstydu z uniwersjadą.
      • Gość: czepialski Akurat w przypadku Kulczyka to chodzi raczej... IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 20:15
        ...nie o czepianie się, ale PODCZEPIENIE się ;-)
    • Gość: YaH Re: WLADZE POZNANIA MUSZA ODEJSC!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:59
      Jak najbardziej popieram ja to bym wogóle zlikwidował całą wladze w tym zadupiu
      zwanym potocznie Polską!!
      • Gość: paulos Re: WLADZE POZNANIA MUSZA ODEJSC!!! IP: *.fastres.net 09.02.05, 22:21
        wytypuje najwieksze 'sukcesy' tych wladz:
        1.Wroclaw przesciga Poznan
        2.Brak nowych inwestycji - HP do Wroclawia
        3.Stagnacja gospodarcza
        4.Brak promocji i pomyslow na miasto
        5.Volkswagen sie zastanawia czy sie nie zwinac, cokolwiek to by mialo znaczyc

dodacie cos jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka