Dodaj do ulubionych

jak??............ :(

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.05.02, 12:44
jak sie uczyc do egzaminow w sesji gdy w tv jest mundial?? moze ktos mi
doradzi?! meczyki z browarkiem!! to jest to co lubie! help me!!!! dziewczyny
jak wy macie dobrze!( chociaz pewnie sa takie ktore lubia pilke nozna co mozna
zauwazyc na meczach lecha ;)) ale w godzinach meczow idzcie lepiej na spacer
lub na zakupy- whatever tylko nie przeszkadzajcie! :p
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzidka Re: jak??............ :( IP: *.datastar.pl 31.05.02, 12:48
      Zdawałam do liceum i na studia podczas Mundialu. Byłam fanką piłki. Zdałam. Co prawda wtedy nie
      było meczyków w środku dnia, a po takim meczyku z browarkiem to już uczyć się trudno...
    • Gość: P.B Re: jak??............ :( IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 31.05.02, 12:51
      Gość portalu: plastic napisał(a):

> jak sie uczyc do egzaminow w sesji gdy w tv jest mundial?? moze ktos mi
      > doradzi?! meczyki z browarkiem!! to jest to co lubie! help me!!!! dziewczyny
      > jak wy macie dobrze!( chociaz pewnie sa takie ktore lubia pilke nozna co mozna
      > zauwazyc na meczach lecha ;)) ale w godzinach meczow idzcie lepiej na spacer
      > lub na zakupy- whatever tylko nie przeszkadzajcie! :p
      > pzdr

Też sie nad tym zastanawiam.

• Gość: Dzidka Re: jak??............ :( IP: *.datastar.pl 31.05.02, 13:05
        Spokojnie, rok szkolny/akademicki można powtórzyć, a Mundialu w Korei - już nie... ;-)))))))))
        • Gość: plastic Re: jak??............ :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.05.02, 13:06
          Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Spokojnie, rok szkolny/akademicki można powtórzyć, a Mundialu w Korei - już nie
          > ... ;-)))))))))

odrazu cie polubilem :p
        • mantis1 Re: jak??............ :( 31.05.02, 20:19
          no niby masz racje ale bronic sie za rok to juz ZONK:)
        • Gość: P.B Re: jak??............ :( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:38
          Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Spokojnie, rok szkolny/akademicki można powtórzyć, a Mundialu w Korei - już nie
          > ... ;-)))))))))

No tak, i powtarzać wszystko od nowa, tracąc przy tym kupe kase.....nie, raczej
          nie

• mantis1 Re: jak??............ :( 31.05.02, 20:18
      no wlasnie ja tez tego nie wiem...chyab sie nie uczyc, ale ja mam obrone
      niedlugo:))) ale jaja akurat jak jest mundial:))))))))
      a do tego chata wolna na 2 weeks bo rodzice jada na wakacjae:)))(ale to juz
      chyab nie jest smieszne)
      • Gość: plastic Re: jak??............ :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 08:19
        mantis1 napisał(a):

> no wlasnie ja tez tego nie wiem...chyab sie nie uczyc, ale ja mam obrone
        > niedlugo:))) ale jaja akurat jak jest mundial:))))))))
        > a do tego chata wolna na 2 weeks bo rodzice jada na wakacjae:)))(ale to juz
        > chyab nie jest smieszne)

ja tez mialem kiedys chate wolna w czasie egzaminow( w sesji) wiec z paroma
        kumplami "zagniezdzilismy" sie aby bylo razniej sie uczyc ;)
        bylo nas 4 wiec azdy w innym pokoju MIAL sie uczyc... no tak wrzesien byl
        krotszy :p ( szkoda ze mundialu wtedy nie bylo!)
        • mantis1 Re: jak??............ :( 01.06.02, 09:59
          hehehe no wlasnei z tym wrzesniem to roznie bywalo...sesja w sem letni nie
          nalezy do udanych zazwyczaj,a to z winy moich rodzicow co zawsze na poczatku
          czerwce wyjezdzja na wakacja:))))))))))))) a na dole sklep...monopol:) tak jak
          dzis:)))))))sie zaraz zacznie
          • Gość: plastic Re: jak??............ :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 10:29
            znalazlem sposob( przynajmniej sie oszukuje ;)): wylaczam glos w tv(po
            francuzku i tak nie rozumiem) i "ogladajac ucze sie"( jezeli takie cos jest
            mozliwe)... nauka idzie powoli, powiedzialbym ze brne dalej no ale licza sie
            checi! ja CHCE sie uczyc no ale jest mundial... :( ;)
            • Gość: mantis Re: jak??............ :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 11:24
              hehehe dobre ale u mnie nie ma szans na takie rozwiazanie:)))))))juz sa
              kumple:))))))i pifko i mecz a egzam...zaraz zaraz jaki egzam? przeciez JEST
              MUNDIAL, zamoje kadencji(nieliczac 86 82r) pierwszy raz jest POLSKA !!!!!!!!
              wreszcie moge to zobaczyc !!!!
              • Gość: plastic Re: jak??............ :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 11:55
                wiesz p czym poznaje ze mam egzamin???
                po tym ze polska gra w ten dzien! tak bym nie wiedzial! oj cos czuje ze nie
                jeden egz. bedzie "wstawiony" bo np. we wtorek mam prawo o 16 a o 13:30 wiadomo
                co ;)
                oj bedzie sie dzialo!!! i juz sie dzieje! jak meczyki sie oglada? calkiem
                dobre! moze byc high poziom tych mistrzostw! oby polska sie dostosowala! zuraw
                pewnie cos we wtorek ustrzeli! mam nadzieje ze bedzie objawieniem tych
                mistrzostw. razem z krzynowkiem i olisadebe( w koncu moze do niego sie
                przekonam??) powinni byc najgrozniejsi w naszym zespole. no i dudek a o reszcie
                szkoda slow
                • Gość: mantis Re: jak??............ :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 12:01
                  heheh rozumiem cie ja mam prwao miedzynarodwe 10 VI i OOŚ 14 !!!!!!!!!a 4 mam
                  zajecia:)))))))ostanie na studiach!!!!!!!!! to jest dopiero zbieg
                  okolicznosci......

co do mistrzostw to ju zjestem przekreceony:))))) caly czas u mnie leci Marel
                  Torzewski'do przodu Polsko" i ogladamy tu u m,nie.........widze dwa bieguny u
                  nas w reprezentacji Dudek i Olisadebe (btw ja jestem do niego BAAAAArdzo
                  pozytywnie nastwaiony)

p;oziom dl amnie OKI!!!!! kamerun to mi sie podobalo :)))) a teraz tez
                  znioezle.....jedno podanie do tego blondas z urugwaju na pocztaku meczu prze
                  cale bosiko na ploe karne -.POEZJA !!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: plastic zajebisty meczyk! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 12:54
                    wiecej takich! myslalem zew dania gorzej wypadnie ale po zobczeniu ich w grze
                    zmieniam zdanie! prawdopodobnie wyjda na 1 -szym miejscu. ale na mecz niemcow
                    vhyba sie nie skusze bo musze today troche wiedzy pochlonac ;) chociaz mam
                    jeszcze 30 min... ;) wypijcie cos tam za mnie ;) biednego kujona :p
                    • Gość: mantis Re: zajebisty meczyk! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 13:04
                      heheheeh wypijemy za ciebei:) my tez sie bedziemy musiel zaczac uczyc , ale to
                      pozniej...dania jest oki..........a niemcow to trzeba obejrzec bo moze
                      przegraja:))))))) mam nadzieje!!!! ogladaj nie pekaj i tak zdasz!!!!!!!!!!!
                      • Gość: plastic Re: zajebisty meczyk! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 13:11
                        nie podpuszczaj... :] naszczescie bylem systematyczny i teraz jest tylo
                        kwestia przyponienia(powtorzenia)..... tak MOGLBY powiedzic KTOS ale nie ja!
                        ps. juz widze wasza nauke po browarkach! tez tak kiedys probowalem to mi
                        literki skakaly po calej stronie! ale i tak najwieksze jaja sa zawsze w nocnym
                        (autobusie) gdy wracam po nocnych eskapadach kiedy probuje czytac gazete....
                        zawsze jestem twardy... ;)
                        ps2. jutro tez jest mundial wiec nie wroze wam nauki....
                        • Gość: mantis Re: zajebisty meczyk! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 13:35
                          wiem kurde ale ja nie bylem systematyczny:)))) trudno sobie usetymatyzowac
                          wszytkie dyrektywy UE:)))))))) nawet nie mysle jak sie tego nauczyc....tak czy
                          inaczej jest MUNDIAL......a egzamy to to luzik 4 dni kucia i powinno byc oki!
                          • Gość: plastic ziege rasista?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 14:22
                            wydaje mi sie ze poluje na nogi? a moze mial znajomego w wtc? ;) ktos chyba
                            kupil sobi udzial w MS!
                            ps. SA RZECZY, KTORYCH KUPIC NIE MOZNA. ZA WSZYSTKI INNE ZAPLACISZ KARTA
                            MASTERCARD
                            • Gość: plastic tak namawiales ze namowiles! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 14:25
                              pojdziesz sie za mnie tlumaczyc na egzaminie! ;) :p
                              • Gość: mantis Re: tak namawiales ze namowiles! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 14:50
                                hehehehehe no i dobrze i tak zdasz !!!!!!!!! don't worry be happy:)

albo always look at the bright side of life:))))))))))))
                              • Gość: mantis Re: tak namawiales ze namowiles! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 14:50
                                kurde a niemcy juz 4:0 :(
                                • Gość: plastic niemcy maja nowego idola?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 15:26
                                  arabia smiech! SA RZECZY, KTORYCH KUPIC NIE MOZNA. ZA WSZYSTKI INNE ZAPLACISZ
                                  KARTA MASTERCARD! oj coraz ciekawiej a juto 4 mecze! do jutra o 7:30 pod tym
                                  samym postem! tylko nie zalej sie ;) bo jutro od 7:30 nauka czeka!
                                  • Gość: mantis Re: niemcy maja nowego idola?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 16:02
                                    hehehdobra bede ale azalany juz jestmm...mama nadziej ze sie obudze na mecze
                                    jakies budzieni nastwaweie....pije bo niemcy wygrali:(az 8:0 fak them
                                    off...MUNDIAL
    • Gość: plastic no to zaczynamy!! ;) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.06.02, 08:24
      chyba nie spisz?? a moze glowa boli? skocz po kefirek przegryz ogorem i bdzie
      spox! meczyk to przerwy takii sobie, wczorj byly lepsze!
      • mantis1 Re: no to zaczynamy!! ;) 02.06.02, 16:16
        cze ! niestety nastapil ZONK
        wlasnie doszedlem do siebei na tyle zeby moc pisac:( a mecz kurde nie
        widzialem...tylko druga polowe anglia szwecja

no niestey, ale sa preciez jeszcze inne dni:))))
        • Gość: plastic Re: no to zaczynamy!! ;) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.06.02, 17:49
          no niezle! mnie juto nie bedzie w domu wiec pewnie mundialu nie ogladne e
          wtorek mam egz. o 16 wiec tylko ogladne w pubie mecz polski... a wsrode nie
          bedzie mnie w domu bo we wtorek impra po egzaminie i nie wroce do domu( a tym
          bardziej w godz. meczu)
          • mantis1 Re: no to zaczynamy!! ;) 02.06.02, 17:54
            hehehehehe niezle.ja bede od srody 24 h na sieci. jutro tez jestem out, a we
            wtorek juz caly dzien przestawilem zeby meczyk o 13:30 ogladanac!!!!!!!

wygramy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka