Gość: pytanko IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.02.05, 12:51 Witam Jake wymiary na stok na malcie? Róznica wzniesień, długość. Gdzie jeszcze zjeżdzacie w centralnej Polsce? --- pozdro skocz.pl/szok/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr huckenbush Re: MALTA - dane stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:07 Dokladnych danych Ci nie podam, bo nie pamietam. Spokojny zjazd - miedz 1 a 2 minuty. Ostro - 30-40 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: MALTA - dane stoku IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.02.05, 11:20 Ktoś napisał że ma 50 m i h-30 to prawie tyle samo co w Bydzi, a tutaj zjazd trwa 17-30 sek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: MALTA - dane stoku IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 03:35 Dwie minuty? Wolne żarty :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: MALTA - dane stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:40 Zalezy jak kto jezdzi. Jak jezdzilem na uczelni i sie uczylem, to tyle mi wtedy mniej wiecej zajmowal. Potem sie to skrocilo, ale nawet nie wiem do ilu. Za kazdym razem zapominalem o sprawdzeniu na zegarku... Tak czy siak jak sie umie jezdzic, to jazda sie nie kalkuluje: zarowno wjazd jak i oczekiwanie w kolejce jest duzo dluzsze niz zjazd. Ale jak to mawiaja, na bezpticju i kukawka salawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka jak tam bede to zmierze;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:12 bo tak to nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LC Re: MALTA - dane stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:31 150m l h nie znam dokładnie ok 20-30m Odpowiedz Link Zgłoś