mickelee 19.03.05, 09:18 zna ktoś jakies ciekawe kawałki ktore leca w kotle. Wiele mi sie podoba ale niestety nie znam tytulow :(. Z gory dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch3 Re: muza z kotła 19.03.05, 12:27 Osobiscie znam tylke te ktore leca w tygoniu. :) Nie bywam tam weekendami. Odpowiedz Link Zgłoś
martula86 Re: muza z kotła 19.03.05, 19:13 czytajac wpis mickelee pytajacego o muze z kotla skojarzyla mi sie jedna piosenka i nie wiem dlaczego :o) moze dlatego ze leci tam bardzo czesto ostatnimi czasy?! Chodzi tutaj o piosenke "Czarne oczy" :o) Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipcip Re: muza z kotła 20.03.05, 13:47 Z kotłownią sie pożegnałem kilka lat temu, teraz bywam tam raz na ruski miesiąc. Jesli utwór, o którym pisała martula to ten sam, który czasem można usłyszec w radiu to niestety śmierdzi mi reaktywacją disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
martula86 Re: muza z kotła 21.03.05, 13:42 cipcipcip tak to chodzi o ten sam utwor ktory slychac czesto w radiu!!! A powiedz mi jaki polski utwor nagrany ostatnio nie smierdzi disco polo!!! A w kotle jak juz jestem to wlasnie dosc czesto leci cos z pogranicza tego typu muzyki! :o) Choc zdazaja sie tez fajne utworki i chwala dj za to! :o) Odpowiedz Link Zgłoś