aniccaa 09.10.07, 20:49 Czy wiecie gdzie ludzie ok. 30 mogą w Lesznie pobawić się na imprezie Andrzejkowej? Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seren1 Re: Andrzejki???? 11.10.07, 14:11 Około 30-go, to najlepiej na cmentarzu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniccaa Re: Andrzejki???? 13.10.07, 21:19 seren1.....dzięki, przedni żarcik. A nie wiesz czasami gdzie na imprezie Andrzejkowej mogą pobawić się 30latki? Chodzi mi o miejsce, gdzie nie będą uważane za "wkłady do trumny"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: Andrzejki???? 14.10.07, 20:02 Aniccaa, jako że mamy obecnie miesiąc październik, więc odpowiedziałem Ci zgodnie z rzeczywistością, że najlepiej około 30-go możesz pobawić się na cmentarzu. Gdyby zaś Ci chodziło o imprezę andrzejkową w okolicach 30-go listopada, to mogę Ci powiedzieć, że wyprawiam taką w domu u siebie, bo Jędrula jestem, jakby się ktoś pytał. Kłopot w tym, iż jestem rodowitym leszczynianinem, lecz obecnie mieszkam w Lubinie ( Zagłębie Miedziowe) i gdybyś była u mnie na mojej imprezie, to po opuszczeniu jej, byłoby Ci trudno ,,na czterech" wrócić do Leszna z powrotem... :-) Powodzenia więc Ci życzę w poszukiwaniu odjazdowej imprezy na miejscu, w Lesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatchet01 Leszno i okolice 14.10.07, 23:16 a może ktoś poleci ciekawą zabawę w okolicach Leszna? w samym Lesznie może być trudno coś znaleźć. chętnie poszedłbym na jakąś "wiejską przytupankę" organizowaną przez koło gospodyń wiejskich - takie imprezy ZAWSZE są udane! Odpowiedz Link Zgłoś
aniccaa Re: Andrzejki???? 15.10.07, 15:57 Lubiń odpada....po czterech czy po dwóch, poimprezowy powrót byłby mocno utrudniony;) Szukamy z koleżankami dalej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś