Dodaj do ulubionych

eurocomfort

29.03.07, 22:19
Witajcie,przepracowalam,tam 6miechow masakara,najgorsze bylo to rzucanie cie
z hali na hale jak jakiegos wyrzutka,smirdziela na poczatku bylam na hali
nr.5 ale kierownik tomek masakra skad ten koles sie wzial to ja nie wiem
jeszce takiego czubka nie widziam naprawdezachowuje sie jak by byl
wlascicielem tej firmy,takie zasady jak on wprowadza to zal normalni niech
spierdala do wojska;dzieki bogu nie musze juz tam pracowac,brygadzisci hmm
nie wypowiadam sie...aa jak krzysztof-kierownik 10?pozniej bylam pod namiotem
ladnie tam pizdzilo,brak slow pozniej na 7,a na koncu wyladowal na 13
kierownik Mikolaj niczemu sobie na wet spoko koles pozdrawiam 13;))a tomek
niech idzie krecic na korbie!!!
Obserwuj wątek
    • neeoo1 Re: eurocomfort 19.04.07, 00:29
      cześć wszystkim pracującym w eurocomforcie to jest opis hali 5 same debile tam
      to juz chyba każdemu muzg dawno wypaliło bo takie bezmuzgi tam pracuja ze
      strach mysleć.Ludzie tam pracujacy a zreszta jacy ludzie im nawet przeszkadza
      jak na innych halach jest fajna atmosfera.Wtej firmie jak ktoś chce urlop to
      musi powiedziec po co mu wolne, praca jest najwazniesza trzeba sie tłumaczyc
      jak w przedszkolu.Na hali 5 powinna wisiec taka tabliczka "UWAGA NA
      DEBILI"!!!!!!!!
      • strarzak4 Re: eurocomfort 24.04.07, 15:16
        neeoo1 byles juz na hali nr 5 wiesz jak tam jest ze tak piszesz jak nie byles
        to jak mozesz tak pisac tam pracuja ludzie a nie debile .Tym samym obraziles
        mnie jak i innych pracownikow.A jaka jest atmosfera na innych halach to ludzie
        juz pisali i wcale nie jest tak miodzio a propo urlopow to masz racje i to
        niejest tylko na5 bo wszedzie.pozdro dla kumpli i kolerzanek z 5
        • marta_astra Re: eurocomfort 10.05.07, 14:11
          Osoby, które pracowały w Eurokomforcie i chciałayby podzielić się swoimi
          doświadczeniami, prosimy o kontakt z Panoramą Leszczyńska;
          redakcja@panoramaleszczynska.pl
        • deszczyk77 Re: eurocomfort 29.06.07, 10:52
          WITAM WSZYSTKICH PRACUJACYCH W EURO NIE BEDE PISAL O MOICH WRAZENIACH Z
          PRACY W EURO BO B DLUGO TAM PRACOWALEM
          MAM SPRSWE DO NOWEGO DYREKTORA p. CHRAPKA CZYTALEM WYWIAD W PANORAMIE Z
          PAANEM ROZUMIEM ZE PODWYZKI NIE MOGO BYC DOSC DUZE BO FINANSE FIRMY TEGO NIE
          WYTRZYMIA PO WYBRYKACH dyr KOZMICKIEGO ALE WPROWADZONY SYSTEM PLAC PRZEZ NIEGO
          JEST DO "DUPY" ROZUMIEM ZE WZRAZ Z STARZEM PRACY DOSTAJE SIE PODWYRZKE ALE ON
          USTALIL TE PODWYZKI TYLKO NA PRZECIAGU 2 LAT A W DNIU KIEDY ONE WCHODZILY W "
          zycie " TO MY " STAZY " PRACOWNICY MIELISMY JUZ TYLE PRZEPRACOWANE I MIJAJA LATA
          BO TO JUZ NASTEPNE 2 LATA I " NOWI " MAJA TYLE SAMO PENSJI CO MY A NAWET WIECEJ
          BO SREDNIA KRSJOWA ROSNIE CZY UWAZA PAN ZE TO JEST WPORZADKU JA MYSLE ZE NIE
          WARTO BY SIE TEMU PRZYJZEC Z BLISKA A CO DO CHAMSKIEGO ODZYWANIA SIE PRZEZ
          BRYGADZISTOW CZY KIEROWNIKOW TO WARTO SIE TEZ PRZYJZEC W JAKI SPOSOB MOWIA
          KADROWE O PRACOWNIKACH CYTUJE ZE " NOWE MIESO " bo chodzilo o nowych
          pracownikow Z WYRAZAMI SZACUNKU BYLY PRACOWNIK PANA FIRMY

• poranekx Re: eurocomfort 29.06.07, 18:37
            witam wszystkich,coś zamilkło na farum.Ale cieszy mnie to ,ze pojawiła się zmianka o Ec w gazecie.mmmmm co do wypłat... jak napisano pracownicy wykonują bardzo proste czynosci ALE CZY WSZYSCY np na halli 5 ile dziewczyny muszą się namachać rękoma ile tysięcy tygodniowo!!i mają zapewne te same pieniądze no moze 50 zł wiecej niż te osoby co wkładają pianke np do maszyny.A kto dostaje premie jak wyrobią norme nie przypadkiem brygadzisci i być moze kierownicy tak słyszałam chcialabym wiedzieć czy faktycznie tak jest moze ktoś mi napisze.ALE BARDZO DOBRE TO ZE CHIOCIAZ AUTOBUSOW DOŁOZONO.. ZAWSZE TE 100 ZŁ WIECEJ Z WYPŁATY JAK NIEMUSZE PŁACIĆ I TU UKŁON W STRONE DYREKCJI
            • domka20021 Re: eurocomfort 09.07.07, 18:44
              czesc ale to co pisze w gazecie to pisze nieprawde bo to niedaje euroconfort
              tylko państwo podwyszke opisują hale numer 5 a zdjecie jest hali numer 10 jak
              oni majom lekką prace hahaha trzemu nasz mądry dyrektor nie pokaże tych
              ciężkich robut jak poduszki trzebiom jak mdlejom tylko tam gdzie kołdry i
              narzuty robiom tam kierownik zachowuje sie jak krowa na pastwiskiu . a to co
              napisalimw gazeci jest ludzie nieprawdom tylko o ze siuianie na zeszy jestem
              ciekawa który kierownik chcał utrzymac rodzine za 700 zł w tych czasach ??? to
              jest niemądre
              • poranekx Re: eurocomfort 20.07.07, 12:56
                widze,ze cisza nastała to chyba juz lepiej się żyje w Ec.Tak już jest na tym świecie,że trzeba pracować za małe pieniądze...i jak tu jechać na urlop z taką pensją niestarcza od 10 do 10 a gdzie teraz wyszykować dzieci do szkoły podreczniki,zeszyty.więc koledzy i koleżanki mający rodziny mozemy zapomnieć o wyjezdzie na wakacjie.......Ale głowa do góry może w przyszłym roku bedzie solidnna pensja to będziemy mieć szanse wyjechać z rodziną na krotkie chociazby wakacjie.Bądz co bądz pracujmy wytrwale do tego 20 sierpnia bo ponoć mamy mieć urlop ale czy tak bedzie??? to czas pokaze.Pozdrawiam wszystkich z hali 5
      • marux28 Re: eurocomfort 21.08.07, 18:18
        mózg tak sie pisze bezmózgowcu
    • zorro703 Re: eurocomfort 12.05.07, 15:41
      tak z czystej ciekawości,gdzie mieszka i czym jeżdzi miły pan, prawie dyr.
      Dolata?
      • poranekx Re: eurocomfort 28.05.07, 10:30
        witam wszystkich.......ponoć mają być wyzsze pensje wie ktoś wiecej o tym?ludzie uciekają do innych zakładów to zaczyna się coś dziać oby na gadaniu się nieskończyło...
        • jojo2153 Re: eurocomfort 30.05.07, 10:26
          ponoc maja byc jakieś podwyżki w czerwcu albo lipcu.chyba rzeczywiście się
          wzięli w garść,bo ludzie im odchodzili!
          jak mieliśmy pytania to azali nam sie zgłaszać, a póżniej nieoficjalnie na
          wszystko była odmowa,nie było żadnych oficjalnych odpowiedzi!!!
          w tej całej radzie sa tylko brygadziści!!!dlaczego????!!!!pracowników powinni
          reprezentować pracownicy a nie brygadzisci,ktorzy nie wiedza juz tak na prawde
          jak to jest na produkcji!!!
          zobaczymy jak będzie z urlopami,bo 4-brygadówki raczej nie zmienią.każdy
          kierownik i dyrektor,a także kadry też powinni pracowac w niedziele,skoro my
          tez jestesmy!!!a oni wtedy siedza w domach z rodzinami!!!tylko kilka hal ma 4
          zmiany,dlaczego?
          czy my jestesmy gorsi od innych ,czy nawet od kierowników,to też są
          pracownicy!!!ale oni niestety nie wstawia sie za nami,bo im tez nie chce sie
          przychodzić do pracy w weekand!
          jeżeli rzeczywiscie beda podwyzki i zmieni sie na dobre to wszystko bedzie
          dobrze,ale jesli nie to w tej firmie nie bedzie miał kto pracować!!!!
          • miki9976 Re: eurocomfort 30.05.07, 10:45
            TEŻ SŁYSZAŁEM O TYCH NIBY-PODWYZKACH,UWIERZE JAK DOSTANĘ!
            MOJA DZIEWCZYNA TEŻ TU PRACUJE,DENERWUJE JA TO ,ŻE MASZYNIARKI MAJĄ WYŻSZA
            PŁACĘ!ZA CO?ZA SIEDZENIE?!ŻADNA Z NICH SIE NIE RUSZA DO PRAWDZIWEJ ROBOTY,BO
            ICH NÓŻKI BOLĄ,A PO DRUGIE NIE BOJA SIE ,ŻE JE WYRZUCĄ,BO ICH PO PROSTU SIE NIE
            ZWALNIA!SZWACZKA,NA SAM POCZATEK DOSTAJE WIECEJ NIZ MAJA CI ZATRUDNIENI NA
            DŁUZSZY OKRES CZASU!
            NAJLEPSZE JEST TO ,ZE KIEROWNICY JAK ICH PYTAC TO NIGDY NIC NIE WIEDZA.TU NIE
            DOWIESZ SIE NICZEGO OD KIEROWNIKA CZY BRYGADZISTY,TYLKO OD INNYCH PRACOWNIKÓW!
            A CO DO RADY PRACOWNICZEJ TO RACJA!KTO W OGÓLE ICH WYBARŁ?BO CHYBA NIE
            PRACOWNICY!
            POZDRO DLA PRACOWNIKÓW EC!
            • riq3 Re: eurocomfort 30.05.07, 10:55
              mam pytanie:kto i dlaczego zlikwidwał wczesniejsza stronę?czyzby komus
              przeszkadzała,pisano tam sama prawdę!
              wspólczuje czterobrygadówki,TO JEST MASAKRA!
              odezwe sie jeszcze.
              ludzie trzymajcie sie!!!!
    • kontratak-x Re: eurocomfort 30.05.07, 18:44
      a słyszeliście coś o urlopach? Jestem ciekaw kiedy szanowna dyrekcja raczy nas
      uprzedzić? Niczego nie można sobie zaplanować w tej firmie.
      • poranekx Re: eurocomfort 31.05.07, 11:47
        witam ponownie.No tak ja pracuje od 2,5 roku zaczynałam od minimalnej stawki i zbiegiem miesięcy dorzucano pare groszy tz podwyzka "simechu warte "no ale cóz jade dalej....boli mnie to ze od jakiegos czasu nowo przyjeci mają tą samą stawkę co te osoby co pracują od dawna itd.pensje różnią sie miedzy osobami co pracują przy "jakiś tam maszynach" i osoby takie co niemają stycznosci z maszynami ale chyba to jest kwestia 50 zł -niejestem pewna tego. Urlopy tradycyjnie dowiemy się na szarym koncu,zapomnijmy ,że zgramy urlopy np z męzem bo w innych firmach bynajmniej pare miesięcy wczesniej wiedzą.A w Ec to max 2 tygodnie.ta podwyzka ma być 100 zł juz na czysto .Jezeli firma niebedzie płacić tysiąca na czysto .to ludzie t tak będą odchodzić .otwiera się nowa duza firma i zapewne mnustwo ludzi tam odejdzie jezeli jest ktos z rejonu kąkolewa.
        • kontratak-x Re: eurocomfort 31.05.07, 12:14
          Jaka firma? Napisz coś więcej bo chcę stąd jak najszybciej uciec i cały czas
          szukam czegoś.
          • poranekx Re: eurocomfort 02.06.07, 16:46
            to ma być firma która produkuje wszelakiego rozaju opakowania foliowe,osobiscie dokładnie nic niewiem na 100% wiem ,ze przyjmują podania.Firma juz istnieje w ale rozbudowują działalność.I na pewno to jest w kąkolewie poprostu trzeba byłoby tam się przejechać i popytać na pewno będą ludzie tam poinformowani.Ja już wszystko opserwuje z daleka na szczeście :}
            • kokos40 Re: eurocomfort 06.06.07, 20:05
              chcielibyście zarabiać miliony... to się wyuczcie, bo błędy robicie nie z tej ziemi;/
              Trzeba było zakuwać w szkole, a nie narzekać na EuroComfort;/
              • jaras-s Re: eurocomfort 06.06.07, 22:38
                że ktoś pisze błędnie i nie ma pokończonych szkół to ma zarabiać jałmużnę ????
                jesteś konkretnie stukniętym człowiekiem ( chyba jesteś jakimś kierownikiem
                jednej z firm wykorzystujących potencjał ludzki do max za grosze )
                • sanszajn84 Re: eurocomfort 06.06.07, 22:39
                  kurcze.... to samo chciałam napisać...
                • bolo703 Re: eurocomfort 08.06.07, 12:56
                  jaras-s masz 100% racji.jak ktoś robi błędy to nie znaczy że jest nieukiem.czy
                  ktoś się weżmie w końcu za chamstwo kierownictwa EC,zwłaszcza za pana Dolatę
                  który uważa się za wielkiego inteligenta a to zwykły cwaniak,który myśli że
                  wszystko może.
                  • cyc-c Re: eurocomfort 08.06.07, 17:44
                    dolata to palant,ale stare polskie przysłowie mówi ,,zęby 3 razy nie rosną"
                    poczekamy zobaczymy hehe
                    • kokos40 Re: eurocomfort 13.06.07, 16:01
                      buahahaha...nie! chodzę do LO, nie jestem JESZCZE kierwonikiem;P
                      • sanszajn84 Do kokosa 14.06.07, 17:04
                        No tak widac... nie znasz życia ani troche !! Nigdy nie pracowałes, a w
                        przyszosci tatuś załatwi ci jakas ciapła posadke i bedziesz sie jej trzymał
                        kurczowo, liżąc dupe dyrektorowi ! Z takim rozumowaniem nie dojdziesz bez
                        koneksji do niczego, za głupi jestes na to !!
                      • bolo703 Re: eurocomfort 15.06.07, 15:53
                        życie cię naprostuje.Obyś nie musiał pracować na hali w temp. 40 st pod okiem
                        kapo D.A może lepiej zebyś pracował.Dostaniesz od życia w dupe to będziesz
                        szarpał za 600zl,chyba że tatuś pomoże.Buhaha.Debil. P.S.Sanszajn84 BRAWO!!!100%
                        racji
                        • sanszajn84 Re: eurocomfort 15.06.07, 21:18
                          Bolo... jak widze takie durne dzieci jak kokos to mi sie zygać chce ! Ja jestem
                          po studiach... dawno temu skonczyła LO a on mysli ze jak sie w nim uczy to jest
                          Bóg wie czym !! a jest gów...em !! może sobie miec tatusia z koneksjami który
                          mu gdzieś posadke załatwi ale i tak zawsze bedzie gów..em, bo do niczego w
                          zyciu własnymi rekami nie dojdzie ! Ja musiałam w zyciu do wszystkiego sama
                          dojść i jestem z siebie dumna ! a on niech potem lize dupe wszystkim
                          kierownikom w firmie zeby tylko go nie zwolnili podczas redukcji etatów ! Skoro
                          lubi miec język od gów..a .... :D
                          • poranekx Re: eurocomfort 20.06.07, 14:25
                            witajcie wszyscy,jak myślicie dobre rozwiązanie jest z "tymi" grafikami na 6 miesięcy?
                          • kokos40 Re: eurocomfort 29.06.07, 20:29
                            Kobieto "sanszajn84" !!!
                            Jakie liceum Ty skończyłaś, skoro ciągle powtarzasz jedno i to samo słowo w tak krótkim tekście ?! Profilowane w Koniorze?? ;P
                            Co Ci po studiach, które pewnie ukończyłaś je wieczorowo lub zaocznie? Ściemniara z Ciebie i tyle.
                            Godziwe pensje dla mądrych ludzi!!
                            Jestem za!!!
                            Pamiętać należy,że mądrość to nie to samo co wiedza wykuta z książek, bo nie o niej tutaj mowa, moja droga "Sanszajn84" ;P!!
                            Bardzo wiele osób myśli,że skoro jest po studiach to powinna zarabiać miliony, a to nieprawda.
                            A mojego ojca zostawcie w spokoju, bo on nieźle musi się napracować, aby utrzymać rodzine - żadnym dyrektorem nie jest, a wręcz przeciwnie - pracownikiem fizycznym!!

• no_one2 Re: eurocomfort 01.07.07, 12:25
                              Chodzi Ci moze o studia ukonczone w Lesznie ? Te w stylu Wyzszej Szkoly
                              Gotowania na Gazie ? Produkujace multum bezrobotnych ?
                              • kokos40 Re: eurocomfort 01.07.07, 13:05
                                Tak, dokładnie o to.
                                • bolo703 Re: eurocomfort 01.07.07, 22:53
                                  Kokos przeczy sam sobie.Sanszajn ma rację!Kokos przeczytaj jeszcze raz co
                                  napisałeś w ostatnich postach i się zastanów.tak czy tak masz spóżniony refleks
                                  przy odp. na posty.Tyle dni!?Chyba że sie kształciłeś na przyszłego menagera w
                                  Ec[tj.Marek D.]Powodzenia młody palancie.P.S>Wazelina w drogeri.Buuhhaa
                                  Debil!!! Sanszajn 84 POZDRO!!!
                                  • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 10:32
                                    Do : bolo703
                                    A Ty co? Masz romans - tak z panną "Sanszajn", że tak ją bronisz??
                                    Jesteś tak samo głupi jak ona, na tym waszym forum nic się nie dzieje, ciągle coś jest albo gównem albo wazeliną. Macie tak niski zasób słów, czy tylko stwarzacie takie pozory??
                                    Nie dziwię się, że dyrektor zakładu usunął te wasze chore komentarze ;/;/;/
                                    Zrobiłbym to samo!!!
                                    Ciągle najeżdżacie albo na p.Marka albo na jakiegoś tam Marcina...spójrzcie na siebie!!
                                    Połowa z was to ściemniacze, którzy chodzą 20 razy dziennie do WC na papierosa.
                                    Druga połowa - tych porządnych już ludzi - musi za was napieprzać, aby norme wyrobić ;/
                                    Skąd wiem? Bo mam wielu znajomych w "BRANŻY" EC.
                                    • sanszajn84 Re: eurocomfort 02.07.07, 16:49
                                      Bolo... nie ma sensu mu odpisywac, bo widac ze dziecko nie zna zycia.
                                      Kokos... troszke szacunku szczeniaku ! Jak dojdziesz w zyciu do tego co ja to
                                      bedziesz móg sie wypowiadac, a narazie jestes głupimszczeniakiem, któremu mozna
                                      po 3 razy pisac to sami, a i tak nie zrozumie !! Ja konczyłam jedno z lepszych
                                      lo w poznaniu wiec to swoje leszczynskie to sobie mozesz w du....e wsadzic !!
                                      Pozdro dla Ciebie Bolo ;)
                                      Oj chyba jednak jakiś mały romansik bedzie ;P
                                      • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 17:16
                                        ...i znów się wyrażasz gorzej od tych, co skończyli tylko szkoły zawodowe.
                                        Tak naprawdę jedyną osobą, której przysługuje miano GÓWNO to TY !!!
                                        Chwalisz się dobrym liceum? A gdzie niby widać ta Twoją edukację?
                                        Pewnie zamiast na polski szłaś w "tango" z takimi jak Bolo ;P
                                        Gdybyś naprawdę była taka dobra jak piszesz, to dlaczego skończyłaś socjologię i pracujesz w EC ??
                                        Ojej..nigdzie Cię nie chcą??
                                        Nie dziwię się...
                                        O mnie piszesz jak o dziecku, ale pamiętaj, że ja ciągle mam tą szansę dojść dalej niż Ty.
                                        PS Spójrz na swój i mój styl wypowiedzi. Kobieto, porównaj sobie chociażby ortografię i słownictwo...
                                        Ale jeśli nadal chcesz pokazywać wszystkim, że inteligencją nie przewyższasz ucznia liceum - prosze bardzo.

• sanszajn84 Re: eurocomfort 02.07.07, 20:38
                                          a kto powiedział ze pracuje w EC ?? jak dobrze zauwazyłeś jestem
                                          socjologiem.... i pracuje w zawodzie :] A sytuacje w EC znam bo robiłam tam
                                          badania !!! dlaczego skonczyłam socjologie.... bo jak mawiał mój ulubiony
                                          profesor, jest to kierunek dla elit :]
                                          Mam zwrócic uwagę na twój styl wypowiedzi.... nie ma na co zwracac uwagi !
                                          Przykro mi bardzo !
                                          A tak na marginesie.... gdybys był taki "inteligentny" za jakiego sie uwazasz
                                          to zrozumiałbys o co tym ludziom chodzi !
                                        • jaras-s Re: eurocomfort 02.07.07, 20:51
                                          Och wióreczku cóż za urzekająca elokwencja mmmm Ty pewnie zostaniesz profesorem
                                          na UAM. Osobiście nie mam nic wspólnego z EC ale lubię sobie poczytać teksty
                                          takich ludzi jak Ty, którzy poprzez swoje wypowiedzi chcą sobie odbić swoją
                                          zakompleksioną osobowość :P
                                          Życzę sukcesów w karierze zawodowej :D obyś był synem dyrektora <hahaha>
                                          • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:28
                                            kolejny palant, który pierdoli się z panną socjolog??
                                            • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:35
                                              ...nie licząc "ulubionego pana profesora" i Bolo

;P;P;P;P;P
                                              • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:53
                                                Przesadziłeś!!!BURAk!!!Kulturą nie grzeszysz.
                                                • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:56
                                                  spoko...wcale mnie to nie martwi :)
                                                  i tak już w połowie mam jej w sobie więcej niż cała ta sanszajn i Ty w całości !!
                                                  • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:02
                                                    Głupi to ty nie jesteś,ale dla innych szacunku nie masz.Ende.
                                        • lonia26 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:34
                                          Piszesz, że masz wielu znajomych w EC. Uważasz ich za nieuków i idiotów?
                                          Wcześniej pisałeś, że trzeba było zakuwać w szkole czyli co? Pracują tam
                                          nieudaczniki i same nieuki. Twierdzisz, że wysokie pensje dla mądrych, to my
                                          wg. Ciebie jesteśmy głupkami i musimy ciężko harować za 1000 zł. brutto?
                                          Uważasz się za mądrego człowieka może i jesteś, ale trochę szacunku dla innych
                                          • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:44
                                            Szacunek to ja mam - większy niż myślisz.
                                            Chodziło mi o to, że mało kto z tego forum potrafi inteligentnie i mądrze cokolwiek napisać. Wielu z Was - nie mówię że wszyscy - robi straszne błędy, ciągle przeklina, a to świadczy o tym, iż orłami nie jesteście.
                                            Jeśli chce się się coś wskórać, mozna to zrobić także w sposób bardziej kulturalny.
                                            Zobacz "lonia", mimo, że moje wypowiedzi nie przypadły Ci do gustu, potrafiłaś tak to napisać, że wcale nie czuję się urażony. i brawo dla Ciebie!! :)
                                            Z kolei "sanszajn" chwali się dobrym stanowiskiem, szkołą (liceum poznańskie - to już coś , a jak! no i studia z ulubionym panem prof. ;p ), a w swoich komentarzach używa takich słów jak pijaczki spod budki z piwem.
                                            Skoro pani socjolog - kobieta z wykształceniem, nie potrafi zdobyć się na szacunek w kierunku do mojej osoby, po co ja mam się fatygować, chyba jedynie po to, aby nie spaść do Jej niskiego poziomu ;/
                                            • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:55
                                              spadij na ziemię najpierw
                                            • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 22:58
                                              Sanszajn nie chwali się stanowiskiem!!!
                                            • max191 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:00
                                              wow... ale bitwa sie tu rozgrywa:D Aż strach sie bać... tylko, że chyba
                                              zapomnieliście po co jest stworzony ten wątek, bo raczej nie po to aby zjechać
                                              kokosa;P A tak apropos.. popieram to co mówisz:-)
                                              Pracuję od jakiegoś czasu w EC.. i przyznaję, że tamtejsze warunki pracy, są
                                              tragiczne!!;/
                                              • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:03
                                                Popierasz Kokosa?
                                                • max191 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:09
                                                  owszem, popieram!! dobrze mówi :) wasz poziom inteligencji(edukacji) nie jest
                                                  zbyt wysoki, tak więc wasze wynagrodzenie nie moze być wieksze niż 1000 zł ;P
                                                  choć na tym forum moglibyście sprawiać pozory...
                                                  • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:15
                                                    Pochwal się ,szkoła,praca,
                                              • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:05
                                                buahahaha...nie..no wcale...
                                                Nie chwali się;P
                                                Pani "socjolog i instruktor higieny w jednym" - mmmm...cud, miód i malina...i ta piękna fota!!
                                                Do Playboya z Nią!! A jak!
                                                Masz coś do Niej? To weź Ją poderwij, zaproś na kawe, potem do siebie i po sprawie , a nie zgrywaj Maczo - tą rolę zostaw KASIE ;P
                                                • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:13
                                                  Mam żonę!Bez takich tekstów!Szkoda mi cię!
                                                  • max191 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:16
                                                    to pozdrawiam żone:) nie chce z nikim drzeć kotów, ale naprawde zbaczamy z
                                                    głównego celu tego forum:D
                                                  • kokos40 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:16
                                                    ... kurcze...i co teraz? żonka się dowie??
                                                    Ona sama jest chętna na romans ;P

Przeczytaj DOKŁADNIE wszystkie komentarze ;)

pozdrawiam uczciwego męża ;)
                                                  • jaras-s Re: eurocomfort 03.07.07, 16:35
                                                    kokos40 02.07.07, 22:28 + odpowiedz
                                                    "kolejny palant, który pierdoli się z panną socjolog??"
                                                    szczyt inteligencji <hahaha> IQ=75?????
                                                    a Ty max191 jak tak sie nisko cenisz (na 1000zł) to powodzenia kolego obyś
                                                    zarabiał tą swoją wymażoną kwote :P
                                                    a kokos powiedz o co Ci biega z tą ortografią ( po tym jakie głupoty sadzisz to
                                                    śmię twierdzić że za nim cokolwiek napiszesz na tym forum wklejasz najpierw do
                                                    WORD'a)
                                                  • max191 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:19
                                                    naprawdę współczuje żonie.. i podziwiam, że tyle z Tobą wytrzymała:-) miłość
                                                    musiała naprawde zasłonić jej oczy:D
                                                  • bolo703 Re: eurocomfort 02.07.07, 23:24
                                                    Piszemy tylko na temat EC!
                                                  • sanszajn84 Do zakompleksionego wiórka kokosowego ! 03.07.07, 16:40
                                                    Wióreczku, widze po ilości twoich postów, ze strasznie sie pocisz !! <hahaha>
                                                    Patrząc na ilość pierdołów które tu napisałes twierdze, ze jestes bardzo
                                                    zakompleksionym chłopcem, którego całe zycie to komputer, a koledzy z
                                                    piaskownicy cały czas cie bili.
                                                    Ja poprostu tracę kulture jak widze takie coś ja ty.
                                                    I wybacz ze nie moge odpisywac częsciej, ale mam sporo ciekawszych zajęć :]
                                                  • kokos40 Re: Do zakompleksionego wiórka kokosowego ! 03.07.07, 18:27
                                                    Sorry,ale czy ja to Wy?
                                                    "Jaras", chłopie, to że Ty sobie wklejasz tekst do WORD'a to nie moja wina, nie wyżywaj się na mnie ;P

Słodka "Sanszajn" - koledzy wkładali Cię do betoniarki, gdy chciałaś troszkę się z nimi pobawić w doktora?...oni byli mądrzejsi - nie chcieli ;P !!
                                                    Albo nie! Na Gwiazdkę nie dostałaś Barbie w przeciwieństwie do bogatszych koleżanek ;););)
                                                    A teraz wyżywasz się na "młodszym koledze" - bądź co bądź - tylko 5 lat różnicy !!
                                                    No chyba że Twoja metryka kłamie.
                                                    pozdro ;)
                                                  • sanszajn84 Re: Do zakompleksionego wiórka kokosowego ! 03.07.07, 21:31
                                                    Wiórek... żenada.... oj żenada !
                                                  • kokos40 Re: Do zakompleksionego wiórka kokosowego ! 04.07.07, 14:59
                                                    a co zatkało kakao?;P;P;P
                                                  • sanszajn84 Re: Do zakompleksionego wiórka kokosowego ! 04.07.07, 22:46
                                                    nie ,poprostu wiem że inteligentny człowiek rozmawia poprzez argumenty -a nie
                                                    zatkane kakao jak TY :P
                                                  • jaras-s Re: Do zakompleksionego wiórka kokosowego ! 03.07.07, 21:40
                                                    kokos z Ciebie to jakiś narcyz <hahaha> najinteligentniejszy na forum (reszte
                                                    od głupich wyzwałeś ) najlepiej piszący ( reszta to analfabeci wg Ciebie ),
                                                    jestes sehr gut koleś :p powodzenia ( a zapomniałem, jako że piszesz bezbłednie
                                                    i wlepiasz z word'a :D to 3000zł na rączke jak nic dostaniesz w przyszłej
                                                    pracy ) <hahaha>
                                                  • malina965 Re: Do zakompleksionego wiórka kokosowego ! 09.07.07, 00:40
                                                    wiesz nie pracuje w EC, ale muszę stwierdzić, że wyjątkowym idiotą jesteś
                                                    chłopie i nie czepiaj się błędów które robią ludzie ciężko pracujący bo sam je
                                                    robisz poczytaj najpierw co piszesz (a za mądre to nie jest),a najlepiej pomyśl
                                                    nim napiszesz (no chyba, że boli jak myślisz). a i może wdawaj się w dyskusje
                                                    jak już dorośniesz i zaznasz życia troszkę to wróć na forum...tylko się nie
                                                    skarż!Bo nie wypada po takiej wtopie! a liceum to nic !
              • yyy34 Re: eurocomfort 27.01.08, 22:33
                hmm powiedz to prosto w twarz to po primo duo wiesz co jest
                powiedzenie godne wynagrodzenie za godna prace a wiesz piszesz o
                milionach za miliony moglbym w gownie pracowac a jak widzisz pracuje
                w gownie za marne złotówki nie mowmy tutaj anwet o podwyrzce ale
                chociarz o zmianie poziomu pracy a raczej miejsca do pracy wiec
                zastanów sie jak ubierasz swoje argumenty mowisz o nie ukach a sam
                taki ejstes twoje argumenty sa nieadekwatnie slepe co do wystrzalu
                twojej bulwersacji do NAS
    • diamentowy_kolczyk22 Re: eurocomfort 01.07.07, 23:27
      sama tam pracuje od roku,dziwie sie tylko skoro bezrobocie spada i pracy
      wokół coraz wiecej ,co wy tam jeszcze robicie????a na hali 10??kier,Krzysztof?
      jest do zniesienia jak i hala 10 tak i kierownik krzysztof,pozdrawiam
      twardzieli,ktorzy mimo ze nie moga zniesc EC nadal tam pracują
      • f16.pl Re: eurocomfort 03.07.07, 22:43
        a co mądrego nasmarowała pani z panoramy leszczyńskiej. kilka opinii z większym
        lub mniejszym pokryciem z prawdą. poziom wyższej szkoły gotowania na gazie. a
        może zajmie się pani swoim podwórkiem. św trójca zwolniła wszystkich pracowników
        panoramy i kazała im założyć własne firmy.to jest w porządku. zatrudniali na pół
        etatu a kazali siedzieć po 10 godzin. zapłacili odszkodowanie w sądzie pracy
        ponad 20 tys zł. chce pani odpis wyroku, zapraszam na priv lub do archiwum
        panoramy. chcesz sprzątać, zacznij u siebie.
        • poranekx Re: eurocomfort 04.07.07, 10:20
          wiecie co to wszystko zbiega z tematu.To ma być forum ,żeby władze Ec dowiedzieli się co pracownicy myślą o firmie .A raptem czytamy jakieś konflkty osobiste.Dobrze ,że Panorama chociaż ''coś" napisała co moze dyrekcji dało do myslenia jezeli już to w media poszło a nikt niechce ,żeby o danej firmie żle pisano.Mam cicha nadzieje ,ze faktycznie w Ec lepiej sie bedzie pracowało np z wyższą pensją i mniejszej tep na hali 5 gdzie temperatura sięga ponoć 45 stop.
        • martyn1994 Re: eurocomfort 04.07.07, 10:35
          No i co P.Marto ile się dostało za artykulik o E.C my pracownicy jesteśmy
          oburzeni wypowiedziami dyrektora na temat naszych wypłat,że pieniądze to nie
          wszystko-ale my dla tych wypłat tam jesteśmy bo dla nas jest to najważniejsze a
          dyrektor niech się zamieni z którymś z nas i żyje przez cały miesiąc za naszą
          pensję to wtedy zobaczy co jest ważne.Obraził też nas mówiąc że nasza praca do
          ciężkiej nie należy i wykonujemy proste czynności ale już nie jednemu z nas
          wysiadł kręgosłup i nogi od 8 godzinnego stania i dzwigania ciężarów,niech
          dyrektor z łaski swojej przejdzie się po halach i spojrzy na niektóre kobiety
          jak wygłądamy my już nie raz nie dajemy rady i żeby człowiek chociaż miał
          zadowolenie z pensji.A jeszcze jedno te chore 4-brygadówki zawsze wprowadzane
          na lato bo po co inaczej lepiej zdołować biednego robola i w sobotę i niedzielę
          do tyry,może ktoś powiedzieć po co się godzicie ale nas nikt o zdanie nie pytał
          a te zebrania dyrektora z zarządem to kpiny i strata czasu dlaczego szanowny
          dyrektor nie zrobi zebrania na halach z pracownikami produkcji?Przecież to my
          tworzymy ten zakład.
    • deszczyk77 Re: eurocomfort 04.07.07, 17:13
      `WITAM WSZYSTKICH NAZEKAJACYCH NA EC TWIERDZE TROCHE ZLE OCENIACIE LUDZI
      KTORZY TAM PRACUJA ZNALEZLI SIE CI CO MOGA DUZO GADAC MAM TAM DUZO ZNAJOMYCH I
      WKORWIA MNIE JAK PISZECIE ZE TO NIE UKI A SAMI NIC NIE LEPSI JESTESCIE NAZYWAJAC
      ICH BANDA DEBILI SAMI TEZ NIE JESTESCIE LEPSI AZ SZKODA CZASU NA ODWIEDZANIE
      TEGO FORUM OSTATNIO BO DZIWNIE ZMIENIL SIE YTEMA6T A TO NIE OTO CHODZILO
      • orange36 Re: eurocomfort 08.07.07, 19:29
        NIE WIEM JAK MOZNA TWIERDZIC ,ZE ZARABIAMY TAK MAŁO PONIEWAZ SIE NIE UCZYLISMY?!
        CZY CI,KTORZY NIE MAJA WYKSZTAŁCENIA SĄ GORSZYMI LUDZMI NIZ CI,KTORZY SKONCZYLI
        JAKIES SZKOŁY?CZY MAJĄ JAKIEKOLWIEK INNE PRAWA?!
        SAMA JESTEM PO SZKOLE SREDNIEJ I PRACUJE W EC NA PRODUKCJI,SĄ TACY,KTÓRZY NIE
        MAJA ZADNYCH SZKÓŁ,ALE JA NIE UWARZAM ICH ZA GORSZYCH.NIKOGO NIE MOZNA OSĄDZAĆ
        PO TYM JAK WYGLĄDA CZY JAKĄ MA UKONCZONĄ SZKOŁĘ!
        KOKOS NAPRAWDE PRZEMYSL TO CO NAPISAŁES,NIE OSĄDZAJ NAS!
        MY-PRACOWNICY PISZEMY TO CO MYSLIMY O EC,PONIEWAZ BYC MOŻE KTOŚ Z
        KADR,KIEROWNICY A MOZE NAWET SAM PAN DYREKTOR TO PRZECZYTA I WEZMIE SOBIE DO
        SERCA PROBLEMY PRACOWNIKÓW.
        P.MARTO,DZIĘKUJEMY ,ŻE NAPISAŁA PANI ARTYKUŁ O EC,MOZE TO CHOC TROCHE POMOZE
        ROZWIAZAC PROBLEMY W TEJ FIRMIE.
        WYPOWIEDZ P.CHROBOKA O TYM,ZE NIE TYLKO PIENIADZE MOGA MOTYWOWAC PRACOWNIKÓW,SĄ
        NAPRAWDĘ ZUPEŁNIE BEZSENSOWNE!JEZELI KTOS PRACUJE TO CHCE GODZIWIE ZARABIAC,BY
        POTRAFIC UTRZYMAC RODZINĘ.
        ROZUMIEM,ZE PODWYZKA DLA 1700 PRACOWNIKÓW TO DLA FIRMY DUZE OBCIAZENIE,ALE
        FIRMA ZATRUDNIŁA TERAZ PRACOWNIKÓW NA WAKACJE,ONI ZARABIAJA OK.930ZŁ NA RĘKĘ,A
        MY KTÓRZY TU JESTESMY JUZ ROK,DWA A NAWET TRZY MAMY PO 700 ZŁ.POWIECIE ONI MAJA
        INNE UMOWY,ALE JEZELI W ICH MIEJSCE BYŁBY PIENIADZE NA PODWYZKI DLA PRACOWNIKÓW.
        A WŁASNIE CO DO PODWYZEK,NIBY MIAŁY BYC W LIPCU,ALE ILE I KIEDY ,NIE WIEMY NIC.
        JUZ NA TEMAT URLOPÓW TEZ MÓWIĄ,ZE NIE BEDZIE ICH W SIERPNIU.
        W TEJ FIRMIE KOGOKOLWIEK SIE O COS KOGOS ZAPYTA TO NIKT NIC NIE WIE.
        NIE WIEM JAK TA FIRAM JESZCZE ISTNIEJE I SIE ROZWIJA SKORO Z DNIA NA DZIEN COS
        SIE ZMIENIA,A NAJLEPSZE JEST TO,ZE WTEDY PRACOWNIKÓW INFORMUJA .....INNI
        PRACOWNICY,BO KIEROWNICY I BRYGADZISCI NIGDY NIC NIE WIEDZĄ(NIE WIEM JAKIM
        CUDEM SA JESZCZE NA TYCH STANOWISKACH).
        O TYM ,ZE NASI PRZEŁOZENI NIE PAMIĘTAJA JUZ JAK BYLI ZWYKŁYMI PRACOWNIKAMI JUZ
        NIE CHCE SIE PISAC,BO TO NIE PRZYNOSI ZADNYCH SKUTKÓW.
        IM NIE JEST TAK CIĘŻKO,ONI SIEDZA I PATRZA JAK MY HARUJEMY NA ICH PREMIE(NA
        PEWNO PRZYDADZA IM SIE NA WAKACJE),NIE ROZUMIEJA JUZ JAK TO JEST BYC ZWYKŁYM
        PRACOWNIKIEM,A MUSIMY ZNOSIC ICH HUMORY.
        NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO,ŻE PAN DYREKTOR POWIEDZIAŁ,ŻE PRACA JAKA WYKONUJEMY
        JEST LEKKA(HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH.........!!!!!).A DLACZEGO DO EC CIĄGLE
        PRZYJEZDZAJA KARETKI?WIDZIELISCIE PRZECIĄŻONE NOGI I RĘCE KOBIET PEŁNE
        ZYLAKÓW?!!TO NIE WYCHODZI RACZEJ OD LEKKIEJ PRACY!!!
        MOZE DYREKTOR I KIEROWNICY STANA Z NAMI NA PRODUKCJI I ZOBACZĄ JAK TO JEST NA
        PRAWDĘ?????!!
        A CO DO WYPOWIEDZI PANA Z RADY PRACOWNICZEJ,ZA KIM ON WŁASCIWIE JEST ,ZA
        PRACOWNIKAMI,CZY DYREKCJĄ?TA CAŁA RADA JEST BEZSENSU!

• deszczyk77 Re: eurocomfort 31.07.07, 22:49
          HEJ WSZYSTKIM I TOBIE ORANGE 36 ROZUMIEM TWOJE ALUZJE CO DO PRNSJI TYCH NA SEZON
          TO SMIESZNE ZE DOTALI TAKA KASE ZA PRACE KTORA WY ROBICIE NA CO DZIEN I WY ICH
          MUSIELISCIE NAUCZYC TEGO CO ROBICIE A ONI DOSTALI TAKA KASE WIECIE CO TA
          POLITYKA NOWEGO DYREKTORA SPALI NA PANEWECE BO CI KTORZY PRACUJA TAM DOSC DLUGO
          PEWENIE ODEJDA Z PRACY A TO ONI SA PODPORA TEJ FIRMY TO NIEKTORZY Z NICH
          BUDOWALI TE MIEJSCA PRACY JAK EC BYLO JESZCZE NA JEDNEJ MALUTKIEJ HALI A OBOK
          BYL MOBEL TEAM
        • deszczyk77 Re: eurocomfort 31.07.07, 22:53
          WTEDY BYLY TYLKO KOLDRY I NIC WIECEJ NA HALI LUDZI OK 45 OSOB I ZAROBKI CHYBA
          LEPSZE NIZ DZIS BYLA PREMIA MOTYWUJACA I WOGOLE ZATEM WRACAJAC DO SPRAWY PANIE
          DYREKTOZE MOZE ZACZAC DBAC O STARYCH PRACOWNIKOW TO ONI BUDOWALI MIEJSCE PRACY
          DLA PANA I PANA POPRZEDNIKOW
          • no_one2 Re: eurocomfort 02.08.07, 14:44
            Zmniejsz ta czcionke ,wiesz co to netykieta forum ? Nie musisz krzyczec ,wszyscy
            widza co piszesz...

Ludzie dajcie spokoj z ta praca za 150 funtow miesiecznie ,tyle w Anglii
            zarobicie w 2 dni ,co Wy tam jeszcze robicie? Ponizacie sie ? Uczyc sie jezykow
            i spadac z tego przywalonego skomuszalego Leszna.Tam w tym syfie jeszcze dlugo
            nic sie nie zmieni ! Tyracie na tych zarobasow w garniturkach,oni sobie kolonie
            karna tam zalozyli z niewolnikami !
            • uygyfvrds Re: eurocomfort 02.08.07, 16:29
              pracuje tu od 2 lat i odechciewa mi sie nie tylko pracowac ale i tez zyc,ciagle
              sie martwie czy wystarczy na to by utrzymac zone i dzieci.haruje jak glupi
              osiol,chodze na 100% i co z tego mam?
              tutaj sie nie docenia pracowików,nie darzy sie ich szacunkiem nawet gdy sie
              starają,nawet gdy wyrabiają prawie niewykonalne normy.
              czy ktos nam kiedykolwiek okazal wdziecznosc za nasza prace.dla nich jestesmy
              tylko banda glupich nieuków,których mozna ponizac.
              na wszystkie zastrzezenia zaraz znajduje sie tysiace
              usprawiedliwien,najlepsze:wszystko zalezy od niemiec.
              dlaczego nie zlikwiduja czterobrygadowki,ludzie sie wykanczaja.
              złote gory ktore obiecywal nowy dyrektor sa i beda tylko i wylacznie bajka.
              na kazdej z hal mozna policzyc na palcach pracownikow ktorzy pracuja wiecej niz
              rok,bowszyscy odeszli.firma nawet dajac urlopy postawila pewne zasady,byle
              tylko zaklad nie stal przez 10 dni.czyzby ucierpialy na tym wyplaty ipremie
              dyrektora i kierownikow? my nie mamy zadnej premii motywujacej,nie siedzimy za
              biurkiem a za nasze wynagrodzenia trudno jest sie utrzymac.
              za to my pracujemy na tych ktorzy dotaja najwiecej i jescze nami
              pogardzaja,czasami nawet sie nie odzywajac do pracownikow,bo my chyba jestesmy
              gorzej niz zwierzeta....
              • no_one2 Re: eurocomfort 03.08.07, 13:08
                Nie wierz w zadne obietnice dyrektorow itp - oni zawsze patrza zeby sobie
                kieszenie napchac ,dla nich zawsze bedziecie jakimis podludzmi ,ktorzy maja na
                nich tyrac.

Panstwo dyrektorstwo zapomnialo ze jestesmy w UE niedlugo sami beda musieli
                zakasac rekawy i sami popracowac zrozumieja co to praca.

Do poprzednika: wyjedz z tego skomuszalego syfu poki mozesz ,zone sciagniesz do
                siebie po jakims czasie.Rok temu wyjechalem - byla to najlepsza decyzja jaka
                podjalem w zyciu.Tutaj szanuja pracownika i stac Cie na to o czym w kraju
                moglbys tylko pomarzyc.Pozdrawiam i powodzenia w zyciu.
                • poranekx Re: eurocomfort 10.08.07, 15:16
                  i co jak zwykle wysadzono nas w kosmos z urlopami.Ale to było do przewidzenia.
                  • magazynier0 Re: eurocomfort 09.01.08, 19:35
                    Komu podoba sie nowy pomysł chroboka szczanie i sranie na zeszyt ?? ten to musi
                    miec nieżle nasrane w tym deklu tak jak banaszak z piatki drugi taki jełop
                    • kika2008 eurocomfort 21.01.08, 11:47
                      po pierwsze brawo dla pań,które odważyły sie iśc do redakcji ziemi
                      leszczyńskiej!!!pewnie pan dyrektor lub ktos z jego bliskich
                      wspólpracowników juz podjął "śledztwo" ,kim są owe panie.ciekawe
                      bylo to ,że juz sama pani asystent wypytywala sie o to,a na sam
                      temat EC jak i ona tak i sam dyrektor sie nie wypowiedzieli,chyba
                      zapomnili języka w gębie(brzydko mówiąc).
                      chce tylko powiedziec ,że to chyba byly szwaczki,bo mając
                      przepracowane 2,5 roku na rękę dostaje 850zł,a teraz odliczcie sobie
                      chorbowe i od razu leci 100 zł premii.
                      ludzie nie czarujmy sie,tu nigdy nie bedzie lepiej!!!czy
                      slyszeliscie kiedykolwiek ,że coś tu możemy?!ciągle są tylko zakazy:
                      -nie mozna uzywac komórek(rodzina w razie czego ma dzwonic na
                      hale,ale dodzwonic sie do kierownika hali to cud,bo ciągle zajęte-
                      cały czas trwa gorąca linia,bo przeciez cięzko iśc na hale obok i
                      pogadac z drugim kierownikiem,lepiej dzwonic!ciekawe jakie EC ma
                      rachunki tel.?hahaha....),
                      -nie można uzywac mp3 i radia(a co im to przeszkadza,o mało ,że i
                      tak robimy za marne grosze to jeszcze nie można sobie zycia
                      umilić,bo trzeba pracować na EC,bo mogłoby ci byc przypadkiem za
                      dobrze!)
                      -nie mozna pic kolorowego picia(a co to ich obchodzi czy my pijemy
                      cole,sok),a jedynie wode w przezroczystej butelce(po prostu smieszne)
                      -wprowadzono "oceny" dla pracowników,od tego bedzie zalezalo dalsze
                      podpisanie umowy(tzn.ze co?jak podpadne 2dni przed koncem umowy
                      kierownikowi czy brygadziscie to mam po umowie,albo nie daj Boże 1
                      mi jeszcze wpiszą?hahaha...może do kąta nas postawią jeszcze?
                      -co do premii rocznej-to było do przewidzenia-ciekawe czy pan
                      dyrektor tez oddaje swoja premie na to by EC stanął na nogi
                      -sikanie na zeszyt-ludzie tego nawet w przedszkolu sie nie praktykuje
                      ciekawe czy kierownicy i brygadzisci tez bedą sie w nie wpisywac?!!
                      juz to widze!!!
                      ktoś tu pisal wczesniej ,ze trzeba bylo sie uczyc i isc pracowac
                      gdzie indziej...ależ wcale nie,bo tu nawet ci bez szkól sa
                      brygadzistami.chociaż tego powinien dyrektor dopilnowac.Ale po co?!
                      brygadziści mają juz we krwi jak traktowac pracownika,co
                      powiedzieć,żeby ten juz sie nie odzywał.
                      a tak w ogóle to sz.p. dyrektor mógłby nie wyręczać sie kierownikami
                      i znalazł czas by samaemu powiedziec pracownikom,o tym ,ze urlopy
                      beda skrócone,tak jak to bylo w zeszłym roku!
                      a co do inspekcji pracy-nieliczni pracownicy ją tylko
                      widzieli,dlaczego nie rozmawiali z pracownikami,a zresztą pracownicy
                      i tak juz wiedzieli,co mogą mówić,a najlepiej sie nie odzywac!
                      co do kierowników i brygadzistów:cieszą sie jak małe dzieci ,kiedy
                      mają wyrobione normy,ale kiedy cos idzie nie tak to pracownicy musza
                      wysłuchiwac...tak to jest moi drodzy nasza szara rzeczywistość...do
                      czasu az znajdzie sie 10 śmiałków(tyle wystarczy jak pisało w
                      gazecie),ktorzy załoza związek zawodowy..bo nasza "wspaniala" Rada
                      Pracownicza-za nic im t nie wychodzi reprezentowanie pracowników i
                      bronienie naszych praw...!
                      a wątek i tak niedługo pewnie zniknie...ale w ludziach zostanie to
                      jak są traktowani w EC i "renoma" firmy rozejdzie sie po ludziach...
                      i zostanie im albo coś zmienic,albo nie bedzie juz miał pracowac.
                      pozdrawiam wszystkich pracujących w EC!!!trzymajmy sie ludzie!
                      • sanszajn84 Re: eurocomfort 22.01.08, 15:32
                        o kurde..... to w Ec trzeba iśc sikac na zeszyt ??????????
                        PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( faktycznie ciekawe czy
                        dyrektor tez sie w zeszty musi wpisac :D )
                        • onelulu Re: eurocomfort 23.01.08, 08:46
                          tak sikamy na zeszyt ale tylko wybrani!!!to co tu piszą to
                          najprawdziwsza prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiamy
                          • sanszajn84 Re: eurocomfort 23.01.08, 14:39
                            ale wiecie co..... Wy to chociaz mozecie sie wysikac, bo słyszałam
                            ze w Sewsie to nie moga, bo im karuzela ucieknie :D
                            • kika2008 Re: eurocomfort 24.01.08, 08:35
                              ciekawe kiedy inspekcja pracy w koncu wypowie sie na ten temat....a
                              oda do EC wyszła super!
                              • deszczyk77 Re: eurocomfort 27.01.08, 21:50
                                ALE WY TU PIE..CIE GLUPOTY ZGADZAM SIE Z WYPOWIEDZIA O SEWSIE ALE NIC LEPIEJ
                                W WINK HAUSIE A CIAGLE ZLE W DUPIE TYM SAMYM OSOBA NARZEKAJA CI CO IM SIE ROBIC
                                NIECHCE CIEKAWE CO ZROBICIE NYGUSY JAK ''EC'' ZAMKNA GDZIE ZNAJDZIECIE ROBOTE
                                MORZE IDZCIE DO ROBOTY DO KAUFLANDU CZY INTERMARCHE CZY BRIKO CZY NOMI ZA TE
                                GROSZE CO TAM PLACA
                                • kika2008 Re: eurocomfort 28.01.08, 08:46
                                  po tylu komentarzach na internecie i w gazetach ty nadal nie
                                  wierzysz jak jest w EC?!
                                  jestesmy nygusami-sorry,ale nygusy chyba nie chodzą na 100%?
                                  (hahaha...)
                                  wiesz dlaczego jest to forum?
                                  dlatego,ze pracowników w firmie nikt nie slucha,nie zwraca uwagi co
                                  myślą o zakazach itd.tutaj przynajmniej można wylać swoje żale.
                                  powiem szczerze,ze juz odliczam dni do zaczecia pracy gdzie indziej
                                  i to nie dlatego,ze praca tu wykancza,czy czterobrygadówka(do
                                  wszystkiego mozna sie przyzwyczaic),ale dlatego że tu nikt nie
                                  szanuje pracowników ani ich praw.nie bede przytaczac słow
                                  brygadzistów ani kierowników,które są w stanie powiedziec do
                                  pracowników,bo coś tam nie poszlo na zebraniu z dyrektorem,albo
                                  norma jest nie wyrobiona lub tez jest za malo zrobione.
                                  po prostu wiemy ,ze w zakladzie mozemy mówic i mówić a nasze słowa
                                  tak odbijają sie o mur.
                                  mysle ,ze ten zakalad tak jak szybko powstal,rozwinął sie,tak tez
                                  szybko splajtuje,bo zaden człowiek długo nie zniesie zuchwalstwa
                                  kierownikow i brygadzistow,ktorzy tez kiedys byli zwykłymi
                                  pracownikami i...zwyklymi ludzmi,ale teraz ....szkoda gadac.
                                  • deszczyk77 Re: eurocomfort 29.01.08, 21:39
                                    WIESZ JA NIC NIE MAM DO LUDZI Z HALI BO ZA DUZO ICH ZNAM SA TEZ NYGUSY ALE JAK
                                    KTOS TROCHE BEDZIE MYSLAL TO NAWET NYGUSA DA SIE PRZEKONAC DO ROBOTY CO NIE
                                    .....M U C H A......JUZ SIE ZAPOMNIALO JAK TRZEBA BYLO SZARPAC NA .... 5 ...
                                    PAMIETAM TWOJE SLOWA ZE JA NIGDY NIE BEDE BRYGADZISTA A KIM BYLES DO NIEDAWNA
                                    I JAK SIE ZACHOWYWALES BYDLAKU
    • onelulu Re: eurocomfort 28.01.08, 17:40
      wczyscy tylko hala nr5 ale 17b nic nie lepsza to samoco na 5 moze
      kierowniczka bardziej wyrozumiala ale brygadzisci szkoda pisac bo
      tak pustych ludzi jeszcze nie znalysmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdro
    • chmurkaa1983 Re: eurocomfort 29.01.08, 11:48
      Witam serdecznie!
      Teraz w Eorocomforcie ma być lepiej. Pracownicy podpisują teraz
      umowy z pośrednikami pracy, a nie bezpośrednio z nimi. Miałam
      rozmowę z takim pośrednikiem i widać, że im na kliencie zależy.
      Wierzę im, bo na prawdę zależy im, żeby działo sie tam lepiej.
      Miejmy nadzieję, że tak będzie. Pozdrawiam !
      • parobek123 Re: eurocomfort 18.02.08, 17:35
        Samo lepiej się nie zrobi. do tego potrzebni są odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach a takich w EC brakuje
    • karbar411 Re: eurocomfort 07.10.08, 10:38
      Pracowałam tam rok.Przez 9 m-cy byłam na tej(podobno)najgorszej
      hali,jaką jest 5.Ogólnie to mozna powiedzieć,że gonili nas jak
      piesków.Zakaz wszystkiego,łącznie z wychodzeniem zbyt często do
      toalety.A jeśli któraś kobieta miała"te dni",to co???Brygadziści z
      wyjątkiem Małego Krzysia i Macieja,zachowywali sie jak ostatnie
      chamy.Nie zwracali uwagi na wiek pracownika i traktowali ich jak
      ostatni śmieć.Pamiętam jak jedna z naszych koleżanek
      zasłabła,przywódca Brygadzistów(każdy wie o kim tu mowa),sprawiał
      wrażenie,jakby pytał..."po coś zemdlała"?Skonczylo się na tym,że
      dziewczyna wylądowała w szpitalu.Nie dawałam sobą pomiatać,więc Pan
      Brygadzista przeniósł mnie na inną halę.Pracowałam jeszcze 3 m-ce
      ale mój stan zdrowia się pogorszył i poszłam na L4.Najgorsze w tym
      wszystkim jest to,że EC zatrudnia ludzi poprzez Pośredników.Ja przez
      caly rok uzbierałam sporych rozmiarów teczkę z umowami.Co to za
      umowy na tydzień???Z doświadczenia mogę doradzić tym,którzy chcą się
      zatrudnić w EC,aby się zastanowili za nim to zrobią.Nie marnujcie
      sobie zdrowia,bo gwarantuje Wam,że psychika napewno wam
      wysiądzie.Pozdrawiam wszystkich.
      • ulliec Re: eurocomfort-wesolych swiat! 20.12.08, 02:30
        Wesolych Swiat i udany nowe rok zyce z mojem
        spolpracownikamy.....brygadzistkamy i kierownikamy w eurocomfortie!
        Frohe Weihnachten und ein gesundes Neues Jahr!

Ulli

AFRIKAANS geseënde Kersfees
        ALBANIAN gëzuar Krishtlindja
        ALSATIAN gleckika Wïanachta
        ARABIC miilaad majiid
        ARMENIAN Shnorhavor Surb tsnund
        BASQUE Eguberri on
        BELARUSIAN З Божым нараджэннем (Z Bozym naradzenniem)
        BENGALI subho baradin
        BOSNIAN sretan Božić
        BRETON Nedeleg laouen
        BULGARIAN весела коледа (vesela koleda)
        BURMESE Christmas nay hma mue pyaw pa
        CATALAN bon Nadal
        CHINESE 圣诞快乐 (shèng dàn kuài lè)
        CORSICAN bon Natale
        CROATIAN sretan Božić
        CZECH veselé Vánoce
        DANISH glædelig jul
        DUTCH vrolijk Kerstfeest
        ENGLISH merry Christmas
        ESPERANTO gojan Kristnaskon
        ESTONIAN häid jõule
        FAROESE gleðilig jól
        FINNISH hyvää joulua
        FRENCH joyeux Noël
        FRISIAN noflike Krystdagen
        FRIULAN bon nadâl
        GALICIAN bo Nadal
        GEORGIAN Ahali tseli
        GERMAN frohe Weihnachten / fröhliche Weihnachten
        GREEK kala christougenna / kala xristougenna
        HAITIAN CREOLE jwaye nowel
        HAWAIIAN mele Kalikimaka
        HEBREW christmas sameakh (barely used)
        HINDI Krismas ki subhkamna
        HUNGARIAN boldog Karácsonyt
        ICELANDIC gleðileg jól
        ILOCANO naragsak a paskua
        INDONESIAN selamat Natal
        IRISH GAELIC Nollaig shona
        ITALIAN buon Natale / gioioso Natale
        JAVANESE sugeng Natal
        JAPANESE meri kurisumasu
        KABYLIAN assegass amegass
        KINYARWANDA Noheli nziza
        KOREAN seun-tan chu-ka-hae-yo
        KURDISH Noela we pîroz be
        LAO souksan van Christmas
        LATIN felix dies Nativitatis
        LATVIAN priecīgus Ziemassvētkus
        LIGURIAN bun Denâ / bun Natâle
        LITHUANIAN su Kaledoms
        LOW SAXON vrolik Kersfees
        LUXEMBOURGEOIS schéi Chrëschtdeeg
        MACEDONIAN sreken Bozik
        MALAGASY tratry ny Krismasy / arahabaina tratry ny Krismasy /
        arahaba tratry ny Krismasy
        MALAY selamat hari natal
        MALTESE il-milied it-tajjeb / milied hieni
        MANX Nollick ghennal
        MAORI meri Kirihimete
        NORWEGIAN god jul
        OCCITAN bon Nadal
        PERSIAN eydet mobârak
        POLISH Wesołych Świąt
        PORTUGUESE feliz Natal
        ROMANI baxtalo Krečuno
        ROMANIAN un Crăciun fericit
        RUSSIAN C Pождеством Xристовом (S rojdestvom Kristovom)
        SAMOAN ia manuia le Kerisimasi
        SARDINIAN bona pasca’e Nadale (logudorese) / bona paschixedda
        (campidanese)
        SCOTTISH GAELIC Nollaig chridheil
        SERBIAN Срећан Божић (srecan bozic)
        SHONA krisimas yakanaka
        SINDHI Chrismas joon wadhayoon
        SLOVAK vesele vianoce
        SLOVENIAN vesel božič / vesele božične praznike
        SOBOTA dobro dedek
        SPANISH feliz Navidad
        SWEDISH god jul
        TAGALOG maligayang pasko
        TAHITIAN ia orana e te noera
        THAI สุขสันต์วันคริสตร์มาส (souksaan wan Christmas)
        TURKISH Noeliniz kutlu olsun
        UDMURT Shuldyr Ymuśton
        UKRAINIAN Z Rizdvom Hrystovym
        VIETNAMESE Mừng Chúa Giáng Sinh
        WALOON ("betchfessîs" spelling) djoyeus Noyé
        WELSH Nadolig llawen
        WEST INDIAN CREOLE jénwèl
    • rv87 Re: eurocomfort 12.10.09, 10:32
      The EuroComfort the camp of work.
      • rv87 Re: eurocomfort 12.10.09, 10:51
        The EuroComfort the camp of work.
        Pracowałem w tej firmie prawie dwa lata i napisze tylko tak:
        Jeżeli chcesz tam pracować przemyśl to sobie pięć razy, bo jeżeli
        nie masz nerwów ze stali, nie umiesz wchodzić przełożonym w d... i
        płaszczycz się przed nimi i nie masz dobrych układów w firmie to
        odpuść sobie tą firme jest wiele owiele lepszych firm niż
        EuroComfort.
        Jeżeli jednak zdecydujesz się na prace tam to przygotuj się na nocne
        wstawanie np o 2 w nocy wsiadasz w samochód i do pracy, a jak już
        zrobisz swoje to i tak powiedzą, że nic nie robisz lub za wolno. Tak
        było kiedy trafiłem pod kierownictwo Krzysztofa hala nr 10.
        Katastrofa to zamało to była prawdziwa APOKLIPSA!! gdyby było żle to
        byłbym szczęśliwy. W tej firmie nie da się normalnie pracować co
        pochwile przymusowe nadgodziny i nie odpłatne soboty i budzenie
        wśrodku nocy i to wszystko za psią wypłate. Ta firma traktuje ludz
        jak tanią siłe roboczą, a kierownictwo ma Cie i tak w d...
        Właściciele tej spółki nie mają zielonego pojęcia co się tam
        wyczynia.;
        A kierownik Krzysztof hala nr 10 niech idzie kręcić lody pingwinom
        na Grenlandii!!
        And manager Christopher from hall No. 10 tet it goes to twist ice-
        creams pengwins on Greenland!!
        • ulliec Re: eurocomfort 12.10.09, 11:41
          forum.gazeta.pl/forum/w,122,95282853,95282853,_.html
          to prawdziwe forum od ec....madra slowa
    • 1.aga28 Re: eurocomfort 12.02.10, 23:11
      Ludzie dajcie już spokój tej 5tce,10tce i Dolacie.
      17b to dopiero hala!.Tu najważniejsze są koneksje rodzinne, układy i
      układziki. Jeśli nie masz atu w reku(nie jesteś krewną, znajomą,
      znajoma znajomej), lub nie trzymasz gęby na kłódkę- wypadasz z hali.
      Żeby nie być gołosłowna wczoraj kierowniczka hali 17b w bardzo
      nieelegancki sposób pozbyła sie koleżanki, tylko dlatego, że zadarła
      z jej krewna. Nie liczyło się nawet to, że jest dobrym
      pracownikiem!!! Ale gdyby to był odosobniony przypadek- nie!!!! ta
      panienka pozbywa sie wszystkich którzy jej nie pasują, ale może bo i
      tak nikt jej ruszy, aż się boje pomyśleć co będzie jak trafie w jej
      szpony.
      Ludzie gdzie sprawiedliwość?,,,,www.żal.pl
      • zima26 Re: eurocomfort 13.02.10, 14:29
        Masz racje ze tak się dzieje,bo kierownicy tylko dbają o swój stołek oraz ote
        swoje cztery litery. Oni potrafią tylko krzyczeć ,ipokazywac kwaśne miny .Jak
        przychodzą rano do pracy w złym nastroju , to demonstrują swą pogardę do
        pracowników .Czepiaja się bele czego ,ale niech nie myslą ze ten stan bendzie
        trwał wiecznie .Z stanowiska kierownika może szybko spaśc ,a wtedy tylko go ,czy
        ją na produkcje ciekawe jak długo by wytrzymała obelgi tych ludzi co ich
        gnembiła lub gnęmbił .To nie było by im do śmiechu .CZAS TO POKARZE
        • 1.aga28 Re: eurocomfort 13.02.10, 17:32
          Oby twe słowa były prorocze, bo nie moge pogodzic sie z tak wielka
          niesprawiedliwoscia. Gdyby wiedziała, że dyrektor wyslucha mnie i
          wyciagnie konsekwencje, moglabym sie poswięci i zrezygnować z pracy,
          ale w cuda nie wierze. A najgorsze jest to, ze ta osoba chodzi i
          śmieje sie wszystkim w twarz, jakby chciała powiedziec- która
          następna???Ale jeśli sprawiedliwość istnieje doczekam jej!!!
          • madziara979 Re: eurocomfort 13.02.10, 20:52
            Macie racje, pracowałam w EC prawie 2lata byłam na h-17 i 17b jest
            tam taka brygadzistka, która traktuje gorzej niz źle tych którzy nie
            trzymią jej( wiadomo co;-), lubi kapusiów i lizusów to straszne, ze
            takie byle jakie baby awansowały tak wysoko,-
            • motorynka.1 Re: eurocomfort 13.02.10, 21:25
              Co do brygadzistów macie racje .To są karierowicze a na imię ma MIROSŁAWA.Kazdy
              wie o kogo chodzi .Jest osobą jako brygadzistka niekąpetentną ,jak kazdy wie .P
              OPROSTU ODNOSI SIĘ WULGARNIE ODNOSI SIĘ DO PRACOWNIKÓW ,CO NATO KIEROWNICZKA
              Benia ,chyba ma to gdzieś wazny jest jej stołek. TA BRYGADZISTKA ma napewno
              problemy rodzinne ,wiec nie powinła byc brygadzistką.
              • motorynka.1 Re: eurocomfort 13.02.10, 21:46
                A wogóle co to się dzieje w tyum EURO ,podpisóją jakieś bzdurne piery na temat
                nie oczerniania firmy to jakaś paranoja na dodatek straszą zwolnieniem .
                CHyba mamy DEMOKRACJĘ ,WOLNOŚC SŁOWA I WYZNANIA//.A co do zwrotu funduszu
                Socjalnego to cisza ,przeciesz główny dowodzonczy obiecał zwrot .Przeciesz
                powiedział ze niejest ////. kazdy wie o co chodzi.ALE TU ZADNEJ ODPOWIEDZI TYLKO
                CISZA. Może znowu kryzys dobry bajer my swoje wiemy.NIE TRZEBA GRAC NA
                GI//////.Otym juz wie cały zakład.A ci w niskim wzroście tym bardziej co palą w
                godzinach pózno nocznych papierosy z biura ,on wie o kogo chodzi.
                • jasiu_smietana2 Re: eurocomfort 22.02.10, 22:18
                  DO ROBOTY LENIE
            • zima26 Re: eurocomfort 13.02.10, 22:05
              Co do tego masz rację.Mogę z pewnych zródeł powiedziec ze na h 9 i10 sa stali
              kapuśie i donośiciele, ale to im się za długo nie będzie opłacac ,bo ita
              wszystczy wiedzą o kogo chodzi , kto kierownikowi kapuje ,kabluje budulce
              ,przyjdzie niedługo czas na was
              • madziara979 Re: eurocomfort 14.02.10, 00:05
                Tak masz racje to brygadzistka Mirosława i niedouczona kierowniczka
                Benia na ich wspomnienie musze brac Relanium! Co do kasy którą wam
                zabrał Dyro- ludzie a związki po co tam są hmm? Poza tym o wszystkim
                trzeba głosno mówić, ktos w końcu was usłyszy! ! !. Wiem łatwo mi
                teraz się mądrzyć, ale to co przeszłam w tej firmie odbija się w
                moim życiu do dziś> Jeśli nic nie zrobicie, nikt wam nie pomoże! ! !
              • caprica10 Re: eurocomfort 14.02.10, 20:23
                Potwierdzam HALA 9 to banda największych kapusi...(Brygadziści
                oczywiście)
      • kyky.czarny Re: eurocomfort 16.02.10, 17:54
        hehehe----> doskonale wiem o kogo chodzi to to omysiałe pryszczate
        brzydactwo zwane księżnicza:D( mały wieśniaczek cwaniaczek),ale na
        takie tez jest sposób przysłowiowa TACZKA to ją czeka. Co do w\w
        brygadzistki to doskonale wszyscy wiedza ile było i jest na nią
        skarg i wciąz jej się udaje ale do czasu tylko do czasu!<----
        • ulliec Re: eurocomfort 18.02.10, 02:00
          EUROCOMFORT...znowu w TOP 100 w Forum ..fajnie zaklad...
          • ulliec Re: eurocomfort 23.02.10, 18:55
            dziekuje ale juz wiency szwaczki nie potrzebuje..jak jest dalaj tyle praca to ja daje znak.
    • jasiu_smietana2 Re: eurocomfort 23.02.10, 09:44
      DO ROBOTY LENIE I DO SZKOŁY BŁEDÓW PRZY OPISYWANIU NIE ROBIC !!!
      • zima26 Re: eurocomfort 23.02.10, 16:17
        Naucz się sam dobrze pisać pa///
      • zima26 Re: eurocomfort 23.02.10, 16:22
        Jak starśi rozmawiają to młodzi słuchają
        • motorynka.1 Re: eurocomfort 10.03.10, 18:21
          CO tam śię dzieje kto rządzi na tej 10 tce itej 9 .Wygląda ze same przydupasy
          .TO nie żart ale fakt.Niech oni oglądną śie za śiebie co robią.TO jest chyba
          jakaś farsa.
          • motorynka.1 Re: eurocomfort 10.03.10, 18:23
            Przydupasy troche pokory w stosunku do ludzi pracy a nie AGRESJI .KIJma dwa końce
            • zima26 Re: eurocomfort 19.03.10, 19:44
              Co śię dzieje w tej firmie .KTO RZĄDZI Brygadziści czy pracownicy jak ich
              określają przydupasy.Nie dajcie śię im , to są tylko palanty ,za kasę wieksza
              to nawet swoją matkę sprzedadza.Swoich kolegów podsłóchóją,a potem na nich
              kapulą .TO NADAJE TYLKO NA OKLEP CHYBA MAM RACJE .Ludzie wyśię ich nie bójćie
              .Przecież widzę jak koło was chodzę to zal az dupę śćiska. PRACA PRACĄ ALE
              GODNOŚĆ TO CHBA JEST TWOJA
              • no-one3 Re: eurocomfort 20.03.10, 19:05
                Taak tych przydupasów w EURO coraz wiecej. Co sie ku*wa tu dzieje.aA
                kasy to przeciez nikt nie ma wiecej za kapowanie.Ale jak ma byc
                skoro kierownictwu to odpowiada!bRAK nad tym żelaznej reki
                MENADZERKI,to jedyna konkretna osoba w tej firmie,ale nie ma pewnie
                pojecia co wewnatrz sie miedzy ludzmi dzieje!!!
          • opticum Re: eurocomfort 25.05.10, 17:02
            Co to za niezdrowe podniecenie H-10 i H-9 ?? Ktoś mi to wytłumaczy ??
    • lola_135 Re: eurocomfort 24.11.10, 21:37
      hej ludzie! podrzućcie jakieś namiary na waszą spedycje, mam mase towaru do wyslania i potrzebuje szybko kontaktu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka