Gość: roxis IP: *.icpnet.pl 23.03.05, 23:00 taaa...a gdzie to zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Nowy sprzęt na nową maturę 24.03.05, 00:08 W sumie parę złotych. (no nawet niezłe kino to 2000 x 10 = 20000 zł, czyli mniej niż przysłowiowy maluch), a okazja do propagandy, że prosze wstać i odddać hołd staroscie. Żałosne to, naprawdę żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nowy sprzęt na nową maturę 24.03.05, 00:12 sorry przeoczyłęm cenę 1650 zł, czyli mniej niż oszacowłem. ŻAŁOSNOŚĆ UROCZYSTOSCI JEST JESZCZE WIĘKSZA. A swoją drogą czekam na UROCZYSTE WRĘCZENIE DYREKTOROM SZKÓŁ PO PUDEŁKU KREDY i opis tej uroczystości w GAZECIE WYBORCZEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: Nowy sprzęt na nową maturę 24.03.05, 09:39 Trochę nie rozumiem pretensji. Problem uczniów, którzy nie słyszą lektora podczas egzaminu z języka obcego zasygnalizowali nam maturzyści na tym forum. Napisaliśmy artykuł opisujący ich kłopoty. Kiedy problem został w pewnym stopniu rozwiązany, poinformowaliśmy o tym. Gdzie tu propaganda? __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a nie Pan Re: Nowy sprzęt na nową maturę IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 17:34 Bo najlepiej jakby wogóle nie dawać nikomu pieniędzy tylko wszystko marnotrawić w urzędach, Pan Nikt nie zdaje matury w 2005 (nie bede wnikał czy kiedykolwiek ją zdawał/zdał), więc nie rozumie problemu. Moją szkołę stań na sprzęt, ale nie wszystkie na to stać. Pomysł dobry, a patrzać po zdjęciu to "uroczystość" to raczej nie była zbyt wystawna, tylko kilka osób i rozdanie podełeczek, a mają im DSL-em wysłac?? czy pocztą polską??? Lepiej być Sobą niż Nikim Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nowy sprzęt na nową maturę 25.03.05, 18:26 Panie Błażeju, pretensje, nie tyle do Pana co do Starosty. Dobry sprzęt audio, niezbędny do przeprowadzenia matury powinien być normą, a jeżeli zabrakło go na próbnej maturze, to należało ze wstydem, po cichu go zakupić. Uważam, że zakup za kilka złotych niezbędnych urzdzeń, nie musi i nie powinien byc okazja do propagandowej pompy. Napisałem kilka złotych, bo przy kosztach utrzymania szkół te 16.500 zł, to ułamek procenta. Spytam ponownie. Czy starosta mysli robić uroczystości z okazji przekazania szkołom kredy, albo długopisów?? A do "ja nie pan" Szkoda, ze zdając maturę, nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem kilu prostych zdań. Nie negowałem potrzeby zakupu sprzętu, ale ŚMIESZNĄ UROCZYSTOŚĆ JEGO PRZEKAZANIA. A co do mojej matury?? Zdawałem dużo wcześniej, niż ty pojawiłeś się w planach. Zdawałem i zdałem w roku 1976, w niezłym liceum. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT I POŁAMANIA PIÓRA NA MATURZE Odpowiedz Link Zgłoś