Dodaj do ulubionych

Zapraszam do powymądrzania się :-)

IP: *.datastar.pl 18.06.02, 09:58
W weekend zrobiłam na wsi zlot moich przyjaciół - internautów z "mojego" forum. Zrobiliśmy sobie przyspieszoną
Noc Świętojańską, na którą umawialiśmy się już w marcu. Było super!! Towarzystwo dopisało. Zjechała się
Stolyca, Gdańsk, Opole, Zabrze, Łódź :-) Nie dojechało tylko Wiesbaden (pierwszy koncert najmłodszego dziecka)
i Szczecin (jest w rejsie). Było ogromne ognisko (3,5 metra w górę!!), mnóstwo pysznego jedzenia, gitara
klasyczna, piękna pogoda (mimo że w sobotę jednym ząbkiem zahaczyła nas burza, to nawet ognisko nie zgasło)
i w ogóle...
A teraz mam zamiar Was poznać. Pewnego pięknego dnia będę czekała w którymś z pubów (niekoniecznie) o
określonej godzinie na Was. Każdy będzie mógł przyjść, żebyśmy sobie pogadali :-)) Nie wiem jeszcze kiedy to
będzie, bo chciałabym, żeby przyszło was jak najwięcej. Wobec tego może jakieś sugestie? Myślę o przyszłym
tygodniu.

PS. Odgórne PLONK dla paru osób tutaj, wiecie których ;-)))))))
Obserwuj wątek
    • mantis1 Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 18.06.02, 10:05
      oki jest oki. tylko ja bede w pazdierniku dopiero? poczekacie z pierwszym
      spotkaniem?:))))))))
    • Gość: guerra Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 10:38
      ja chętnie poznam misię
      • fxx Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 18.06.02, 11:24
        Może w klubie "Bolanda"? Jest to do załatwienia, są dwie boczne salki z
        możliwościa rezerwacji. Anyway pomysł spotkania jest miły (a możeby wciągnąć w
        to "Wyborczą"? niech sie trochę poudzielają w kwestii promowania Forum...).
        pozdro!
        • Gość: Rumor Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: 213.134.142.* 18.06.02, 12:11
          pomysl jak najbardziej ! :) tylko zeby nie skonczyl sie tak jak motyw notki-
          fotki, pozatym wyborcza mozna by wmieszac jesli spotkanie mialo by charakter
          jakis nietypowy - np wspolny outdoor na rowerze ? albo cos w ten deseń, jeśli
          to będzie zwykły meeting pubowy nie ma co sie tak banderolować ;)
          • Gość: P.B Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:24
            Gość portalu: Rumor napisał(a):

> zeby nie skonczyl sie tak jak motyw notki-
            > fotki,

No, ciekawe kiedy ktoś zdecyduje się na swoją publikację?

• anka9009 Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 24.06.02, 19:37
        Gość portalu: guerra napisał(a):

> ja chętnie poznam misię

guerra ja juz gdzies to czytałam. zastanawiam sie tylko kto to wtedy
        napisał........
        myślę, że misie to nie tylko ty chetnie poznasz...

• Gość: jp2 Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.02, 13:02
      Wiaruchna ,ale bedziem godac po naszymu ?!?!
      • Gość: Dzidka Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.datastar.pl 18.06.02, 13:04

> Wiaruchna ,ale bedziem godac po naszymu ?!?!

Szudroku uslabrany, a jak kto nie umie, tej?
    • Gość: jp2 Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.02, 13:23
      Tej rychtyk .
      • misiamisia Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 18.06.02, 21:09
        Ja też jestem „za”, tylko przestraszyła mnie deklaracja guerry. ;c)

Pzdr
        Misia
        • misiamisia Dzidka :c) 18.06.02, 23:12
          Eee, ze tak powiem, uswiadom mnie; co to jest PLONK??? :c)

Pzdr
          Misia
          • Gość: Dzidka Re: Dzidka :c) IP: *.datastar.pl 19.06.02, 09:26

> Eee, ze tak powiem, uswiadom mnie; co to jest PLONK??? :c)

Eeee, jak by tu Ci wyjaśnić? Jeżeli wrzucasz coś do wiadra na odpadki, towarzyszy temu odgłos "PLONKKK!!!!" ( a
            przynajmniej tak wymyslili internauci :-) Na grupach dyskusyjnych "plonk" oznacza wrzucenie kogoś do filtra
            (zwanego plonkownicą), żeby nie dostawać jego postów. Np. jeśli ktoś Cie wyjątkowo irytuje.
            Ja miałam na myśli raczej to, że moja propozycja nie dotyczy jednostek, które mnie lubią.
            • Gość: Dzidka Re: Dzidka :c) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:01
              > moja propozycja nie dotyczy jednostek, które m
              > nie lubią.

Oczywiście miało być: które mnie NIE lubią :-)
              • anka9009 Re: Dzidka :c) 24.06.02, 19:39
                Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> > moja propozycja nie dotyczy jednostek, które m
                > > nie lubią.
                >
                > Oczywiście miało być: które mnie NIE lubią :-)

a istnieja takie?

• Gość: Dzidka Re: Dzidka :c) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:12
                  > a istnieja takie?

A owszem, niedawno wypowiadali się tu dosyć intensywnie. Nie bardzo mnie to
                  rusza, bo jak mówi moja znajoma, "zaczynamy rozmawiać od jakiegoś poziomu" :-)

• anka9009 Re: Dzidka :c) 25.06.02, 21:06
                    nie rozumiem hjak cie mozna nie lubic. zwlaszcza jak sie ciebie zna wylacznie z
                    forum.
            • Gość: jp2 Re: Dzidka :c) IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.02, 09:43

> Ja miałam na myśli raczej to, że moja propozycja nie dotyczy jednostek, które m
              > nie lubią.

Misia co jest nie zrozumialas ??

Nie lubisz DZIDKI ??
            • Gość: jp2 Re: Dzidka :c) IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.02, 12:09

> Ja miałam na myśli raczej to, że moja propozycja nie dotyczy jednostek, które m
              > nie lubią.

Misia nie lubisz DZIDKI ?!?!?
    • Gość: P.B Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:22
      Nigdy nie skąpię kontaktów towarzyskich, a zwłaszcza kobiet.
      Więc o ile mi pozowoli na to czas, pojwaię się na tym spotkaniu.

• misiamisia Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 18.06.02, 23:24
        Super. Przyda sie nam odpoczynek po pracy w handlu/uslugach, nie? :c)

Pzdr
        • Gość: P.B Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:25
          misiamisia napisał(a):

> Super. Przyda sie nam odpoczynek po pracy w handlu/uslugach, nie? :c)
          >
          > Pzdr

Jak najbardziej, ten handel i usługi powli mi wychodzi bokami.......

• misiamisia Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 18.06.02, 23:26
            Heh, jak w latach 80. Tyle ze wtedy wiele osob mu pomagalo... ;c)

• Gość: Rumor Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: 213.134.142.* 19.06.02, 09:21
              handel to jedyna dzis sciezka do zrobienia jakiegos biznesu/pieniedzy :E
    • hi-hi eRodzinka 19.06.02, 09:34
      Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> W weekend zrobiłam na wsi zlot moich przyjaciół - internautów z "mojego" forum.
      > Zrobiliśmy sobie przyspieszoną
      > Noc Świętojańską, na którą umawialiśmy się już w marcu. Było super!! Towarzystw
      > o dopisało. Zjechała się
      > Stolyca, Gdańsk, Opole, Zabrze, Łódź :-) Nie dojechało tylko Wiesbaden (pierwsz
      > y koncert najmłodszego dziecka)
      > i Szczecin (jest w rejsie). Było ogromne ognisko (3,5 metra w górę!!), mnóstwo
      > pysznego jedzenia, gitara
      > klasyczna, piękna pogoda (mimo że w sobotę jednym ząbkiem zahaczyła nas burza,
      > to nawet ognisko nie zgasło)
      > i w ogóle...
      > A teraz mam zamiar Was poznać. Pewnego pięknego dnia będę czekała w którymś z p
      > ubów (niekoniecznie) o
      > określonej godzinie na Was. Każdy będzie mógł przyjść, żebyśmy sobie pogadali :
      > -)) Nie wiem jeszcze kiedy to
      > będzie, bo chciałabym, żeby przyszło was jak najwięcej. Wobec tego może jakieś
      > sugestie? Myślę o przyszłym
      > tygodniu.
      >
      > PS. Odgórne PLONK dla paru osób tutaj, wiecie których ;-)))))))

----------
      my też mieliśmy już kilka spotkań
      w tym 1 dużeeeeeeeee

głównie znajomi z Forum gazety
      piszemy
      ale piszemy też na naszym forum w EROdzince ;-)
      www.erodzinka.prv.pl - Zapraszamy

hi-hi
      pzdr
    • fxx Dzidka! 24.06.02, 14:58
      Z racji mojej fizycznej nieobecności w Poznaniu, zwracam się do Ciebie jako
      pomysłodawczyni, bo pomysł z meetingiem intryguje mnie coraz bardziej
      (szczególnie od kiedy udało mi się spotkać pannę Misię "live", a jak się
      okazuje "otarłem" się też prawie o Maynarda).
      Z racji moich powiązań z klubem Bolanda (Wielka 7), proponuję pewnego weekendu
      zrobić to tam (warunki są, piwo też nie drogie). Mogłyby też przyjść adminki,
      jakiegoś fotografa na chwilę przyciągnąć ze sobą, co by zrobił fotkę do notki
      opisującej nasze ewentualne spotkanie. Przydałoby się jakieś widoczne logo
      forum. Kwestia do rozważenia, jeśli chodzi o zaproszenia, co by żadnego syfu
      nie było...
      Co o tym sądzisz? Jakby co, to zapraszam na mojego maila w kwestii szczegółów.
      pozdro!
      • Gość: Dzidka Re: Dzidka! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:03
        fxx napisał(a):

> Z racji mojej fizycznej nieobecności w Poznaniu, zwracam się do Ciebie jako
        > pomysłodawczyni, bo pomysł z meetingiem intryguje mnie coraz bardziej

Wszystko jest do zrobienia. Ja się zaraz-zaraz tym zajmę. Mam chwilowo pewien
        duży kłopot rodzinny i to on pochłania całą moją uwagę.
        • fxx Re: Dzidka! 24.06.02, 15:12
          Spoko, nic pilnego. Po prostu chodziło mi o to, żeby ktoś to koordynował w
          Poznaniu (może trzeba by zajść do redakcji "Wyborczej"?). Darmową rezerwację
          mogę załatwić od razu, kwestia tylko na kiedy. No i trzeba by rozstrzygnąć kto
          przyjdzie ("total open" raczej bym nie ryzykował).
          Dzięki za zainteresowanie.
          • misiamisia Re: Dzidka! 24.06.02, 22:50
            A wstep bedzie TYLKO dla Forumowiczow?

W ogole, to pomysl bomba. Szczegolnie w Bolandzie. ;c)))

Pzdr
            Misia
            • Gość: ethanol Re: Dzidka! IP: 151.112.27.* 26.06.02, 03:35
              a ja mam do Was za daleko :((( ...buuuu :(((
              • Gość: Dzidka Re: Dzidka! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 10:53
                A może byś wrócił? ;-) Forum Różności też by Cię chętnie poznało, nie mówiąc
                już o Basiuni, chłe chłe ;-))))))))
      • Gość: fxx To jak, robimy coś? b/t IP: *.amb.bydgoszcz.pl 01.07.02, 12:24
        • misiamisia Re: To jak, robimy coś? b/t 01.07.02, 17:21
          No, wlasnie. Byle nie tuz przed 12 lipca, pliiiz...

Pzdr
          Misia
          • fxx Re: To jak, robimy coś? 02.07.02, 08:42
            Nooo, w związku z moją nieciekawą sytuacją, też byłbym za późniejszym terminem
            (aczkolwiek zostawić tego w ogóle nie powinniśmy). Za jakiś czas będę w Poz. na
            dłużej, to mogę sprawę ruszyć (chociaż wolałbym nie sam...).
            pzdr
    • Gość: jp2 Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.02, 12:22
      Moze jakies propozycje ?? Na razie jest pomysl , uwazam ze swietny .Teraz moze
      do konkratow . Proponowalbym pierwsza dekade wrzesnia , wszyscy prawdopodobnie
      beda wypoczeci po wczasach , opaleni i z nowymi pomyslami . Co wy na to ??
      • fxx Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 03.07.02, 10:08
        Qrcze, w ten sposób, to zawsze komuś nie będzie pasować... Ja myślałem o
        którymś z lipcowych/sierpniowych weekendów, do września sprawa może się
        "rozpłynąć"...
    • Gość: jp2 Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.02, 11:36
      Albo nabrac rumiencow.
      • fxx Re: Zapraszam do powymądrzania się :-) 03.07.02, 12:08
        Dobra, będziemy "trzymać rękę na pulsie", źle nie będzie.
        pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka