Dodaj do ulubionych

A2 dla tirów później

IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 19:32
żenująca opieszałość
Obserwuj wątek
    • Gość: magaje Re: A2 dla tirów później IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:30
      to są kpiny!!! Barany!!!!!!!!!
    • Gość: dr huckenbush Re: A2 dla tirów później IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:33
      Ku.. mac, ja juz mam tego dosyc. Czemu Ci debile i smiecie z wladz ciagle nas
      oklamuja i nie umieja zrobic NICZEGO pozytecznego? To sa zwykle darmozjady,
      ktore okradaja nas z naszych podatkow. Na ch.. nam ten SLDowski rzad, ktory nie
      potrafi zrobic zadnej pozytecznej rzeczy? Jak na moje to bezplatna A2 dla TIRow
      bedzie dopiero jak UE dopie.. nam solidna kare za to, ze ciagle sa oplaty.
      • Gość: vikka kochanie nie przeklinaj;)hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:39
        • Gość: dr huckenbush Re: kochanie nie przeklinaj;)hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:40
          Jak widze, ze znowu cos jest zwiazane z Kulczykiem i jest jakas niezgodnosc itd
          to ku..cy dostaje!
          • Gość: vikka Re: kochanie nie przeklinaj;)hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:41
            wiec pozniej nie miej pretensji:P
            przyganial kocioł....itd;)
          • Gość: denoir Re: kochanie nie przeklinaj;)hehehe IP: 193.17.172.* 25.03.05, 08:49
            hehe... parafrazujac... wszystkiemu jest winien kulczyk i cyklisci... mam
            wrazenie, ze jeszcze troche i naprawde wszyscy dostaniemy paranoji ;p
            • Gość: dr huckenbush Re: kochanie nie przeklinaj;)hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:20
              Nie mowie ze Kulczyk jest winny, ale uwazam, ze to wszystko jest podejrzane.
              Biora grube pieniadze za to co robia i przeciagaja sprawe i wszystkim mowia ze
              oki, bedzie dobrze. A nie jest. I pytanie: czy wiedzieli, ze nie zdaza tego
              zrobic (czyli klamali), czy tez nie wiedzieli (czyli sa partaczami) czy tez moze
              mogli zdazyc, ale z jakiegos powodu sie nie chcialo (czyli wniosek nasuwa sie sam).
          • Gość: Alchemik paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:03
            Akurat w tym przypadku nie jest to na rękę udziałowcą AW bo nie dostaną kasy.
            • Gość: dr huckenbush Re: paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:22
              Jest im na reke, bo nie beda jezdzic TIRy i nie beda niszczyc drogi.
      • Gość: Alchemik bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:05
        > Jak na moje to bezplatna A2 dla TIRow
        > bedzie dopiero jak UE dopie.. nam solidna kare za to, ze ciagle sa oplaty.

Ona nie będzie bezpłatna. TIR-y płacą winitą.
        • Gość: smar Re: bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:51
          Gość portalu: Alchemik napisał(a):
          > > Jak na moje to bezplatna A2 dla TIRow
          > > bedzie dopiero jak UE dopie.. nam solidna kare za to, ze ciagle sa oplaty

> Ona nie będzie bezpłatna. TIR-y płacą winitą.

To nie błąd, tylko niedokładność: co prawda nie będzie bezpłatna, ale nie
          będzie też podwójnie płatna (winieta+bramka).
          BTW dali dupy z tym spóźnieniem!
          • Gość: Kuba Właściciel A2 chyba liczył na kasę od państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:36
            Bo jakby chciał zarobić to zrobiłby opłaty przynajmniej o połowę niższe i miałby
            ruch 5 razy większy, zatem dwa razy większy przychód. To takie luźne kalkulacje,
            ale jakby opłata za osobowy była na poziomie 5 zł za odcinek to pewnie większość
            by się przjechała. W przypadku TIRów 15-20 zł.
            Prosty ze mnie chopok i wielka ekonomia jest dla mnie trochę za trudna ;)
            • Gość: dr huckenbush Re: Właściciel A2 chyba liczył na kasę od państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:24
              Dobrze kombinujesz. Ale Kulczykowi jest nie na reke zeby byl duzy ruch. Panstwo
              mu gwarantuje zarobek za 35 lat. Nawet jesli ani jeden samochod nie przejedzie,
              to on wyjdzie na swoje. A im wiecej bedzie jezdzic, tym czesciej bedzie musial
              naprawiac...
        • Gość: dr huckenbush Re: bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:23
          Wiem, ze maja winiety. I w mysl unijnych przepisow to musi starczac na jazde
          kazda droga. UE jest opieszala: powinnibyli dawno dopie..c jakas kare, to by
          sie skonczylo. Mysle, ze podobnie bedzie z akcyza na samochody. Dopoki nie
          dopie.. kary, to nasze prawo bedzie jakie jest.
    • Gość: Wojtek "Warszfka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:10
      Jakby chodziło o odciążenie Warszawy (ale przecież tam nie mają autostradowej
      obwodnicy :)), to nie byłoby takich problemów.Zazdroszczą autostrady więc
      próbują dowalić Poznaniowi w taki sposób.
    • Gość: witek Re: A2 dla tirów później IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:49
      a to Polska właśnie
      • pan.nikt Re: A2 dla tirów później 25.03.05, 20:05
        A to włąśnie k(raj) okrągłostołowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka