Gość: EXSTRAŻNIK MIEJSKI IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 20:31 ZACZYNAMY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WPINACZ Re: WPISUJCIE SIĘ KTÓRZY NIE CHCĄ SPRZĄTAĆ PSICH IP: *.icpnet.pl 25.03.05, 19:18 WPISUJĘ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: WPISUJCIE SIĘ KTÓRZY NIE CHCĄ SPRZĄTAĆ PSICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:41 Ja za Was posprzątam wszystkie kupki Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: WPISUJCIE SIĘ KTÓRZY NIE CHCĄ SPRZĄTAĆ PSICH 25.03.05, 21:32 to nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-vikka Re: WPISUJCIE SIĘ KTÓRZY NIE CHCĄ SPRZĄTAĆ PSICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:39 A właśnie, że ty!!! Wszędzie się wpier....., i nic pożytecznego nie wnosisz, to zrób raz coś dobrego dla ludzkości. Do niczego innego się nie nadajesz. Ale załóż najpierw okulary, cobyś w któreś gówienko sama nie wdepnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QNM Re: WPISUJCIE SIĘ KTÓRZY NIE CHCĄ SPRZĄTAĆ PSICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 09:39 A ja jestem przekonana, że to Ty nasrałaś! Vikka twórczyni poznańskich kup! Odpowiedz Link Zgłoś