jhbsk 18.06.02, 13:29 Mam prośbę. Będę niedługo potrzebowała przez parę dni nocować w Poznaniu (lub okolicach). Czy możecie doradzić jakiś hotel w cenie do 120 zł za dwójkę? Z góry dziękuję. Pozdrowienia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
go-go Re: Hotel w Poznaniu 18.06.02, 13:45 Podając, że jesteś z Warszawy popełniłeś błąd. Przeciętny Poznaniak uważa was za krwiopijczych kolonizatorów :) A może ty jesteś kuul chcąc wyłożyc tak małą kwotę za pokoik ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Hotel w Poznaniu IP: *.matrix.pl 18.06.02, 13:55 go-go napisał(a): > Podając, że jesteś z Warszawy popełniłeś błąd. jhbsk jest kobietą...... > Przeciętny Poznaniak uważa was za krwiopijczych kolonizatorów :) A to juz ich problem.....Ech, ile było o tym pisane na tym forum... Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel w Poznaniu IP: *.*.*.* 18.06.02, 14:00 > jhbsk jest kobietą...... raczej nick'iem ew. ksywa :-), ktora posluguje sie pani Joanna :-))) > A to juz ich problem.....Ech, ile było o tym pisane na tym forum... bylo... bez wyraznych edukacyjnych efektow... po zadnej ze stron... :-) > Pzdr! Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Hotel w Poznaniu 18.06.02, 14:01 go-go napisał(a): > A może ty jesteś kuul chcąc wyłożyc tak małą kwotę za pokoik ? Na tyle mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: Hotel w Poznaniu 18.06.02, 14:04 jhbsk napisał(a): > go-go napisał(a): > > > > A może ty jesteś kuul chcąc wyłożyc tak małą kwotę za pokoik ? > > Na tyle mnie stać. w takim razie stosując nomenklaturę poznańczyków - jeteś kuul na pełnym wypasie. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: Hotel w Poznaniu 18.06.02, 13:59 Uwaga, uwaga podaję komunikat dla miasta Poznania : to jest atak na wasze forum ://// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raine Re: Hotel w Poznaniu IP: 150.254.90.* 18.06.02, 16:22 > Czy możecie > doradzić jakiś hotel w cenie do 120 zł za dwójkę? Z góry dziękuję. Ja bym sugerował któryś z akademików, choćby np. na Piątkowskiej są domy studenckie i o ile się nie mylę to oferują również noclegi dla nie-studentów, wprawdzie nie wiem, za ile, ale chyba jest to możliwe. Ewentualnie możesz spytać się koło Ronda Kaponiera w "Jowicie" - zaraz obok hotelu "Mercure" - u góry jest neon "Akumulatory". W razie czego stukaj na @ - sweet_and_nice@poczta.onet.pl i pomogę Ci o ile będę mógł. Dzia za pozdrowienia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 17:35 www.city.poznan.pl-tam poszukaj ,są ceny i tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raine Re: Hotel w Poznaniu IP: 150.254.90.* 19.06.02, 13:05 O, o tym nie pomyślałem, przyznaję :) Gratuluję inwencji Szanownej Pani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Hotel w Poznaniu,Lozowa 78 ,Debiec IP: *.proxy.aol.com 19.06.02, 03:14 Blisko stacji PKP , autobusu MPK i Tramwaju ( petli ) okolo 35 minut do centrum, Hotel Pracowniczy sprywatyzowany po Cegielskim ,tel 61- 832 18 61,taniej bez lazienki , okolo 120 z lazienka telewizorem i kuchennym kacikiem dla 21 2 osob, jak nawczesniej zarezerwowac . Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Hotel w Poznaniu,Lozowa 78 ,Debiec 19.06.02, 07:41 Dziękuję za informacje :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: Hotel w Poznaniu 19.06.02, 22:07 Uwaga to dywersja. Zamawiaj wizytę u dobrego dermatologa :-//// Odpowiedz Link Zgłoś