Gość: antygieldzista IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 23:14 Zlikwidowac te pier... zlodziejska gielde,od zaraz.Brawo p.Jacku Tomczaku,gratuluje zawzietosci,i prosze o jeszcze.My zmotoryzowani poradzimy sobie bez tej zlodziejskiej gieldy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karl Jacek Tomczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:45 Jak najbardziej popieram taki sposob traktowania nieuczciwych sprzedawcow i zlodziei. Ale na Boga to ze radny Tomczak akurat w tej kwestii zajmuje takie stanowisko nie jest powodem jego wychwalania. Mam o nim zupelnie inne zdanie. Uwazam go za kretacza i typowego cwaniaka. W przypadku gieldy nie ma tam specjalnie zadnych interesow wiec moze sie wykazac swoja stanowczoscia dbaniem o interes uzytkownikow drog. Ale juz tak bulwersujaca nas wszystkich sprawa Volkswagena, i jego prywatne dzialania w tej kwestii daja duzo myslenia. I bynajmniej nie sa to dzialania o ktorych moglibysmy powiedziec ze reprezentuja interes mieszkancow miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Jacek Tomczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:33 Może radny Tomczak wypowie się na temat targowiska przy "Bema" i handel wszystkim co tylko możliwe. Tam nie zauważa problemu. Ileż razy można robićakcje na nielegalny handel płytami, kasetami itp ? Dlaczego ? Bo misto dostaje siano za dzierżawę. A tutaj ? Jest taki mądry, bo kiermasz leży na terenie gminy Tarnowo Podgórne. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidex a do tego dziś złapali złodzieji na giełdzie ! 25.03.05, 01:09 Dziś o godzinie 4 skradziono Peugeota a rano właściciel auta znalazł maske na stoisku !!! Na szczęście nie przestraszył się i na giełde wjechały dwa radiowozy i zwineli handlujących. Pozdrawiam Dawid www.klusownictwo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: a do tego dziś złapali złodzieji na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:36 ciekawe, czy znaleźli tam też moją skode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelfim;afwkg Policjanci też tam kupują. IP: *.icpnet.pl 25.03.05, 03:29 Jeden z policjantów sam mi się przyznał, że kupował części na giełdzie do swojego bolida. Pic na wodę fotomontaż z tą walką policji ze złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Policjanci też tam kupują. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:02 pisałem już to i jeszcze raz powtórzę. Paserem największym jest Automobiliklub Wielkopolski. Czerpie zyski z działalności giełdy wiedząc doskonale co za tą giełdą stoi. Mam na myśli oczywiście część giełdy ze stosikami z częściami. Wokół panuje powszechna tolerancja tego zjawiska. O radnym Tomczaku również nie mam najlepszego zdania, ale walcząc z giełdową apatią troszkę u mnie przyplusił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Awantura na kiermaszu części w Przeźmierowie IP: *.poczta.poznan.pl 25.03.05, 08:28 Winno się nie ograniczyć, ale zamknąć cały ten bazar części zamiennych. To jest kuriozum, które tylko nadal będzie "hodować" złodziejstwo samochodowe w Poznaniu. Import starych samochoów-rupieci tylko nakręca całą tę sytuację z kiermaszem. Głównie to nowi właściciele owego jeżdżącego importowanego złomu, są głównymi klientami tego pseudobazarku. Gdyby nie mieli dostępu do tego "źródełka" nie mogliby reanimawać swoich wehikułow, co być może w miarę upływu czasu poprawiłoby bezpieczeństwo na naszych drogach, a byli właściciele przesiedliby się z powrotem na rowery lub komunikację masową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zloto Re: Awantura na kiermaszu części w Przeźmierowie IP: *.epsa.pl 25.03.05, 09:08 Nareszcie powinna być zamknięta raz na zawsze !!! i nie powinno byc żadnych zezwoleń bo znowu będą lewe papiery. Jak ktoś chce sprzedawać używane części niech założy firmę wynajmie lokum i sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: Awantura na kiermaszu części w Przeźmierowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:24 Co rusz pojawia się informacja w gazetach, że zatrzymano złodzieja samochodów albo nakryto dziuplę, a artykuł kończy się słowami "miał stoisko z częściami na kiermaszu w Przeźmierowie". Zamknąć to zlodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Awantura na kiermaszu części w Przeźmierowie IP: *.icpnet.pl 25.03.05, 15:10 keczup, co ty, po co zamykać! Ściągnąć policjantów z całej Polski po cywilu, niech zinfiltrują i prześledzą każdego kto ma tam stragan. Rekordowa łapanka + zduszenie poziomu kradzieży do ułamka procenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: Awantura na kiermaszu części w Przeźmierowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:53 Get real. Policjant złapie a prokurator wypuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Przeźmierowo a Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:55 Leżą na terenie różnych gmin, więc do prawdy nie rozumiem, co poznański radny ma do działalności prowadzonej poza jego terenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golem Re: Przeźmierowo a Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:44 Rozgonić to gniazdo złodzieji. Proponuję wjechać spychaczami i wywieźć tennzłom do huty a wszystkich sprzedawców do więzienia. Należy skończyć z tą hipokryzją, że pracują tam uczciwi sprzedawcy. Jeżeli chcemy aby nasze samochody były bezpieczne to należy rozwalić kiermasz części w drobny mak. W taki sposób mozna handlować pietruską i ziemniakami. Jeżeli chca handlować częściami to prosze niech wybudują pomieszczenia, założą działalnośc gospodarcza i gwarantuja majątkim , że handlują uczciwie i legalnym towarem. W przypadku stwierdzenia nieprawidłowości - do więzienia lub grzywna skarbowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Przeźmierowo a Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:03 Golem -jak jesteś taki odważny i wszystkich nazywasz złodziejami to może chcesz się spotkać w sądziez powództwa cywilnego.Handluję 11 lat na giełdzie i obraziłeś mnie buraku. tak bardzo fikasz a mam ci założyć sprawę -tak bardzo się tego domagasz? administrator udostępni twoje dane chamie .szkoda czasu ,żeby się zajmować takim chłystkiem jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naukowiec Re: Przeźmierowo a Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:00 No to powinieneś od 10 lat siedzieć w pierdlu z kolosiami " od jumy " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Awantura na kiermaszu części w Przeźmierowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:49 Najbardziej zainteresowanymi zamknieciem kiermaszu sa dilerzy samochodowi, ktorzy sponsoruja cala kampanie prasowa . Policyjne statystyki sa malowiarygodne po faktycznie spadla liczba kradziezy samochodow z powodu ich nadwyzki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Awantura na kiermaszu części w Przeźmierowie 25.03.05, 16:06 Popieram Tomczaka w 100%. Ludzie, pamiętajcie o tym, że kto jest za dalszym istnieniem tej giełdy, jest za złodziejstwem, paserstwem i korupcją! Obywatele wymuście na tych zasmarkanych władzach stosowne decyzje, skoro sami się do tego nie poczuwają! Precz z tolerowaniem złodziejstwa!!! Poznań miastem praworządnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertyzer Stolzman IP: *.icpnet.pl 28.03.05, 00:31 Jak prezydent Stolzman to i kradną. www.polonica.net/Kwas-Stoltzman.htm Odpowiedz Link Zgłoś