v.i.k.k.a 28.03.05, 10:58 wstałam,ale nie wyspałm się...teraz nie zasnę,bo już jasno:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: nudzi mi sie:)))) IP: *.echostar.pl 28.03.05, 12:23 1) podobno inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą... 2) często na tym forum napotykam Twoje wypowiedzi i nie mogę się nadziwić jak to możliwe, że masz tu tylu wielbicieli... pewnie jesteś atrakcyjna fizycznie, bo charakter masz zdecydowanie bardzo... osobliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: nudzi mi sie:)))) 28.03.05, 12:30 Gość portalu: R napisał(a): > 1) podobno inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą... ### zmieniłeś providera;)czy to nie Ty???;) > 2) często na tym forum napotykam Twoje wypowiedzi i nie mogę się nadziwić jak > to możliwe, że masz tu tylu wielbicieli... pewnie jesteś atrakcyjna fizycznie, > bo charakter masz zdecydowanie bardzo... osobliwy. ### osobiście znam się tylko z 1 osoba z tego forum,wiec raczej o moj charakter chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: nudzi mi sie:)))) 28.03.05, 12:42 W osobliwosci urok. I zarowno osobliwosc jak i wyglad atrakcyjne ofkors ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: nudzi mi sie:)))) IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 28.03.05, 15:20 Pokładam nadzieje, że wielbiciele większości tu nie stanowią... Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nudzi mi sie:)))) 28.03.05, 14:14 kolejny wątek bez najmniejszego związku z tematyką forum, ale nie żebym sugerowała wywalenie go..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: nudzi mi sie:)))) IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 28.03.05, 15:21 Dobre Odpowiedz Link Zgłoś