04.02.11, 14:25
Witajcie , mam dosyć duży problem . Otóż 3 kwietnia mam urodziny i chciałbym poprosić na nie o grę. I teraz ten problem . Mam wybierać pomiędzy Bulletstorm i Killzone 3 niedawno grałem w Bete Killzona 3 i jest świetna ale Bulletstorm też był świetny . Jestem fanem FPS'ów i nie wiem co wybrać obie gry to bardzo dobre tytuły . Bulletstorm to dla mnie jakby JC2 tylko że FPS i jak wiemy to nie Sand box . A killzone 3 to najwyższa półka i po pograniu w Bete jestem zachwycony . Może wy mi coś doradzicie ? smile
Obserwuj wątek
    • robber re: 04.02.11, 14:57
      Powiedz, zeby poczekali z prezentem tak z 2 tyg. i wtedy kupili ci 2 uzywki w cenie jednej swiezej gry smile Zalezy co ci bardziej podeszlo - masz bete jednego, masz bede drugiego, wybieraj. Twoj gust, twoja decyzja wink Jak masz Move to moze to byc plusik dla Killzona. IMO najpierw lepiej brac K3, bo z poczatku bedzie najwiecej ludzi na servach i wszyscy bede mieli rowne szanse (wiekszosc nie zdazy sobie ponabijac najwyzszych lvli), a z bulletstormem to zmienia tyle, ze cena ci opadnie i juz smile
      • robber Re: re: 04.02.11, 14:58
        "masz bete jednego, masz demo drugiego"
        dzieki Poly za brak mozliwosci edycji kiss
    • khad Re: Problem ! 04.02.11, 15:10
      Zadaj sobie proste pytanie - na co jestes nastawiony w rozgrywce - czy na jako taki realizm, poczucie, ze jestes na wojnie, musisz sie kryc, zastanawiac co dalej zrobic, czy moze na czysty fun, totalna widowiskowa rozpierdolke. Odpowiedz A - KZ3, odpowiedz B - Bulletstorm.
    • ff_fan Re: Problem ! 04.02.11, 15:31
      Teraz Polska - bierz Bulletstorm'a piwo
      • ozeszty Re: Problem ! 04.02.11, 16:27
        dokladnie, pozatym kill żonę to juz bylo, a polski przemysl jest czad i pipel ken flaj nie zawioda - ja bede inwestowac w nich pomimo tego, ze mam aktualnie 10 gier na kupce do ogrania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka