Dodaj do ulubionych

marzy mi się...

IP: 62.244.148.* 16.04.05, 23:42
choć jeden wątek bez v.i.k.k.i. :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Anty-idiota Re: marzy mi się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:44
      O tak piękne marzenie. Czy zauważyłaś że tej kretynce nikt na poważnie nie
      odpisał?
      • Gość: SOS Re: marzy mi się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 08:01
        Masz rację, wpie.. się nawet (oczywiście besensownie) do sportu
        • Gość: kiks Re: marzy mi się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 09:07
          choć jeden wątek bez v.i.k.k.i. :)))

A czy lubisz potrawy bez soli czy pieprzu??
          Ja wikke lubię, nie musze sie z nia zgadzać ale cenie ja za kulturę wypowiedzi,
          nie jest agresywna jak np. różne antyviki czy anty- idiotki, posługujace się
          inwektywami wobec niej.
          • z3r0 oto kultura 17.04.05, 10:06
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=22710744&a=22733449
            • Gość: Mikael Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:13
              Przecież ta dziewczyna to dno, kompletne zero, pewnie ma 13 lat i masę
              kompleksów i bawi się na forum, tylko nie widzi że nikt jej tu nie chce. Ona
              nic nie potrafi i do tego forum nic nie wnosi. I właśnie też przeczytałem
              jej "kulturalną" wypowiedź...
              • Gość: Devanad Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:16
                Beti, ale tu się jeszcze nie wpisała więc nasze marzenie się spełniło :) Jak
                dotąd, i oby tak dalej. Mam nadzieję że więcej jej tu nie będzie.
                • Gość: jest czy nie Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:25
                  a może vikka juz pod tym wątkiem sie wpisałam tylko że wy o tym nie wiecie??hę?
              • pan.nikt Re: oto kultura 17.04.05, 11:16
                Zauważyłem Mikael, że jedynym problemem, który cie interesuje to Vikka.
                Czy masz jakąś obsesję na jej punkcie???

To może lekarz, od leczenia uzależnień??
                • Gość: Mikael Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:57
                  Vikka, Bluek i tego typu pieski.
                  • pan.nikt Re: oto kultura 17.04.05, 13:02
                    ???
                    Pieski i prowadzą cie, zauroczniem swoimi osobami, do obłedu???
                    • Gość: Ehhh Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:03
                      Śmierdzące podarte buty, stare koszulki z przeceny, pryszcze i one są
                      zauroczone sobą.
                      • blue.k Re: oto kultura 17.04.05, 14:33
                        Gość portalu: Ehhh napisał(a):
                        > Śmierdzące podarte buty, stare koszulki z przeceny, pryszcze

***buty najlepszego gatunku,koszulki z najwyższej półki,cera gładka jak dupcia
                        niemowlaka:)

>...i one są zauroczone sobą.

***zauroczone?niee,poprostu jestesmy zadowolone z własnego wyglądu:)
                        a twój post jest raczej wołaniem o pomoc!uwierz w siebie!jak nie wygląd to może
                        dusze masz piękna....HA HA HA
              • v.i.k.k.a Re: oto kultura 17.04.05, 15:10
                Gość portalu: Mikael napisał(a):

> Przecież ta dziewczyna to dno, kompletne zero, pewnie ma 13 lat i masę
                > kompleksów i bawi się na forum, tylko nie widzi że nikt jej tu nie chce. Ona
                > nic nie potrafi i do tego forum nic nie wnosi. I właśnie też przeczytałem
                > jej "kulturalną" wypowiedź...
                ### mam 13 i pól....aha-pryszcze tez mam
                • Gość: Dr Hu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:53
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • v.i.k.k.a Re: marzy mi się... 17.04.05, 15:09
          Gość portalu: SOS napisał(a):

> Masz rację, wpie.. się nawet (oczywiście besensownie) do sportu
          ### bo to lubie(wpie...sie i sport)
          • Gość: Ziuta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:54
            • Gość: Antyvikka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:55
      • v.i.k.k.a Re: marzy mi się... 17.04.05, 15:08
        Gość portalu: Anty-idiota napisał(a):

> O tak piękne marzenie. Czy zauważyłaś że tej kretynce nikt na poważnie nie
        > odpisał?
        #### dlatego nie spie po nocach
    • v.i.k.k.a no juz jestem,wiem,ze teskniliscie:))) 17.04.05, 15:05
      Gość portalu: beti napisał(a):

> choć jeden wątek bez v.i.k.k.i. :)))
      ### poszukaj dokładnie,pewnie się jakis znajdzie
      • Gość: Mikael Re: no juz jestem,wiem,ze teskniliscie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:06
        Ja akurat jestem ładny, a skoro jesteś taka piękna to za wzorem matki poety
        zamieść zdjęcie piesku. I po co znowu z budy wychodzisz. Może ją na łańcuchu
        uwiązać? Nawet gdybyś wyglądała dobrze to z takim "umysłem" daleko nie
        zajdziesz. I nie zaszłaś.
        • v.i.k.k.a Re: no juz jestem,wiem,ze teskniliscie:))) 17.04.05, 15:12
          Gość portalu: Mikael napisał(a):

> Ja akurat jestem ładny, a skoro jesteś taka piękna to za wzorem matki poety
          > zamieść zdjęcie piesku. I po co znowu z budy wychodzisz. Może ją na łańcuchu
          > uwiązać? Nawet gdybyś wyglądała dobrze to z takim "umysłem" daleko nie
          > zajdziesz. I nie zaszłaś.
          ### dzis niedziela to biegam bez smyczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka