Gość: beti IP: 62.244.148.* 16.04.05, 23:42 choć jeden wątek bez v.i.k.k.i. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anty-idiota Re: marzy mi się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:44 O tak piękne marzenie. Czy zauważyłaś że tej kretynce nikt na poważnie nie odpisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOS Re: marzy mi się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 08:01 Masz rację, wpie.. się nawet (oczywiście besensownie) do sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: marzy mi się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 09:07 choć jeden wątek bez v.i.k.k.i. :))) A czy lubisz potrawy bez soli czy pieprzu?? Ja wikke lubię, nie musze sie z nia zgadzać ale cenie ja za kulturę wypowiedzi, nie jest agresywna jak np. różne antyviki czy anty- idiotki, posługujace się inwektywami wobec niej. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 oto kultura 17.04.05, 10:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=22710744&a=22733449 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:13 Przecież ta dziewczyna to dno, kompletne zero, pewnie ma 13 lat i masę kompleksów i bawi się na forum, tylko nie widzi że nikt jej tu nie chce. Ona nic nie potrafi i do tego forum nic nie wnosi. I właśnie też przeczytałem jej "kulturalną" wypowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devanad Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:16 Beti, ale tu się jeszcze nie wpisała więc nasze marzenie się spełniło :) Jak dotąd, i oby tak dalej. Mam nadzieję że więcej jej tu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest czy nie Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:25 a może vikka juz pod tym wątkiem sie wpisałam tylko że wy o tym nie wiecie??hę? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: oto kultura 17.04.05, 11:16 Zauważyłem Mikael, że jedynym problemem, który cie interesuje to Vikka. Czy masz jakąś obsesję na jej punkcie??? To może lekarz, od leczenia uzależnień?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:57 Vikka, Bluek i tego typu pieski. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: oto kultura 17.04.05, 13:02 ??? Pieski i prowadzą cie, zauroczniem swoimi osobami, do obłedu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehhh Re: oto kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:03 Śmierdzące podarte buty, stare koszulki z przeceny, pryszcze i one są zauroczone sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: oto kultura 17.04.05, 14:33 Gość portalu: Ehhh napisał(a): > Śmierdzące podarte buty, stare koszulki z przeceny, pryszcze ***buty najlepszego gatunku,koszulki z najwyższej półki,cera gładka jak dupcia niemowlaka:) >...i one są zauroczone sobą. ***zauroczone?niee,poprostu jestesmy zadowolone z własnego wyglądu:) a twój post jest raczej wołaniem o pomoc!uwierz w siebie!jak nie wygląd to może dusze masz piękna....HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: oto kultura 17.04.05, 15:10 Gość portalu: Mikael napisał(a): > Przecież ta dziewczyna to dno, kompletne zero, pewnie ma 13 lat i masę > kompleksów i bawi się na forum, tylko nie widzi że nikt jej tu nie chce. Ona > nic nie potrafi i do tego forum nic nie wnosi. I właśnie też przeczytałem > jej "kulturalną" wypowiedź... ### mam 13 i pól....aha-pryszcze tez mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Hu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: marzy mi się... 17.04.05, 15:09 Gość portalu: SOS napisał(a): > Masz rację, wpie.. się nawet (oczywiście besensownie) do sportu ### bo to lubie(wpie...sie i sport) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyvikka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: marzy mi się... 17.04.05, 15:08 Gość portalu: Anty-idiota napisał(a): > O tak piękne marzenie. Czy zauważyłaś że tej kretynce nikt na poważnie nie > odpisał? #### dlatego nie spie po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a no juz jestem,wiem,ze teskniliscie:))) 17.04.05, 15:05 Gość portalu: beti napisał(a): > choć jeden wątek bez v.i.k.k.i. :))) ### poszukaj dokładnie,pewnie się jakis znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: no juz jestem,wiem,ze teskniliscie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:06 Ja akurat jestem ładny, a skoro jesteś taka piękna to za wzorem matki poety zamieść zdjęcie piesku. I po co znowu z budy wychodzisz. Może ją na łańcuchu uwiązać? Nawet gdybyś wyglądała dobrze to z takim "umysłem" daleko nie zajdziesz. I nie zaszłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: no juz jestem,wiem,ze teskniliscie:))) 17.04.05, 15:12 Gość portalu: Mikael napisał(a): > Ja akurat jestem ładny, a skoro jesteś taka piękna to za wzorem matki poety > zamieść zdjęcie piesku. I po co znowu z budy wychodzisz. Może ją na łańcuchu > uwiązać? Nawet gdybyś wyglądała dobrze to z takim "umysłem" daleko nie > zajdziesz. I nie zaszłaś. ### dzis niedziela to biegam bez smyczy Odpowiedz Link Zgłoś