Gość: jp2 IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 12:43 Ciekawie opisane sa nie ktore mury POZNANIA . - Mam straszny pociag - konduktor . - Dawka wieksza niz zycie . - Dupta co chceta - owsik . - Dozylki - swieto narkomanow . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzidka Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 13:08 Adam i Ewa powinni byli używać prezerwatyw Wypuścić ryby z puszek Mam aerozol!!! Uwaga nisko przelatujące anioły (na kościele) Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: WIDZIALY OCZY MOJE 26.06.02, 14:36 Oko za oko, ząb za ząb, autobus za tramwaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arachnot Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.asco.de 26.06.02, 14:57 uczyc sie - lenin lenic sie - uczen Pozdrowienia dla Poznaniakow z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp2 Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 18:59 serce nie sadysta , kiedys przestanie bic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: 64.9.159.* 26.06.02, 20:08 Lepiej miec brzuch od piwa,niz garb od pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp2 Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 20:33 TAK DLA ELEKTROWNI ATOMOWYCH !!!!!! Zobaczysz jakie bedziesz mial smieszne dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: WIDZIALY OCZY MOJE 27.06.02, 17:22 Spacer po bagnach wciaga Żądamy mini. Zakonnice Siała baba mak. A dynia jej wyrosła piwo to moje paliwo Tacy sami - a taca miedzy nami Trzy kolory - niebieski (na komisariacie) Kto Cię zrobił? Pomszczę cie Straż pożarła Małżeństwo - dożywocie za miłość Nie kradnij - władza nie lubi konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 10:09 Gość portalu: jp2 napisał(a): > TAK DLA ELEKTROWNI ATOMOWYCH !!!!!! Zobaczysz jakie bedziesz mial smieszne > dzieci . ROTFL!!! Piątka za ten tekst :-) Na akademiku: FLAŁER PAŁER :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: WIDZIALY OCZY MOJE 27.06.02, 18:59 THE GARAŻ (na drzwiach garażu) SZÓSTE - MNIEJ CUDZOŁÓŻ Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: WIDZIALY OCZY MOJE 28.06.02, 18:43 we are the best and fuck the rest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp2 Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 28.06.02, 18:49 SIKAJAC Z WIATREM IDZIESZ NA LATWIZNE .. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: WIDZIALY OCZY MOJE 28.06.02, 19:11 Aleś mnie zażył - tabletka Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: WIDZIALY OCZY MOJE 28.06.02, 20:06 Uwolnić piwo z puszki. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: WIDZIALY OCZY MOJE 28.06.02, 20:57 jak na ciebie patrze to jestem za aborcją - to akurat nie w Poznaniu obok wielkie oczy i jakas szpetna dziewczyna (obrazki - arcydzieło) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot Re: WIDZIALY OCZY MOJE 28.06.02, 23:43 A moje oczy widziały: 1.Bąźmy realistami, żądajmy niemożliwego. 2...i w ten sposób stałem się fioletowym kawałkiem jej czapki. 3.Jutro przebiorę się za butelkę wina. 4.Jednym kawior, drugim zasiłek. 5.Żyj i pozwól umrzeć. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: WIDZIALY OCZY MOJE 29.06.02, 22:44 kotbehemot napisał(a): > A moje oczy widziały: > 1.Bąźmy realistami, żądajmy niemożliwego. > 2...i w ten sposób stałem się fioletowym kawałkiem jej czapki. > 3.Jutro przebiorę się za butelkę wina. Nr 2 i 3 mozna zobaczyc na Kraszewskiego, prawda, Kotku? :c) > 4.Jednym kawior, drugim zasiłek. > 5.Żyj i pozwól umrzeć. > pzdr A mnie najbardziej podoba sie napis widniejacy na jakims domku (?), ktory mozna zobaczyc jadac pestka (trasa Teatralka - Slowianska). Parafrazujac, szlo to jakos tak: "Wszystko byloby prostsze, gdyby kazdy kochal swojego blizniego, a nie sasiada." W kazdym badz razie, mniej wiecej taki jest sens tego graffiti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vranek Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 02:10 moje ulubione: 1) Kosciol z Narodem, narod z torbami (na bloku nr 21 na os. Sobieskiego) 2) Gdyby wybory cos zmienialy juz dawno bylyby zakazane (na murze Cegielskiego) 3) Chleba i pracy!!! (dopisek:)...a ja chce wodki!!! (gdzies na ul. Glownej) 4) (na dzwonnicy zbudowanej tuz obok bloku mieszkalnego) Hells Bell pozdawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardegen Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.um.poznan.pl 04.07.02, 10:15 Ten napis jest na jednym z zabudowań skłotu "Rozbrat" przy Pułaskiego i brzmi cokolwiek inaczej (chodzi o kochanie swojego sąsiada a nie Państwa w którym żyjesz, czy coś takiego). Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: WIDZIALY OCZY MOJE 04.07.02, 11:07 Gość portalu: hardegen napisał(a): > Ten napis jest na jednym z zabudowań skłotu "Rozbrat" przy Pułaskiego i brzmi c > okolwiek inaczej > (chodzi o kochanie swojego sąsiada a nie Państwa w którym żyjesz, czy coś takie > go). Tiaaa... Dopiero od niedawna nosze soczewki... :c))) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
heavytools Re: WIDZIALY OCZY MOJE 01.07.02, 13:07 W firmie, w której pracuję, na jednym z budynków wisi następującye hasło: WRACAJĄCY KLIENT TO NASZ SUKCES WRACAJĄCY WYRÓB TO TWOJA KLĘSKA!" Być może jest ktoś, kto zna to miejsce? Powodzenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp2 Re: WIDZIALY OCZY MOJE IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.02, 16:55 i nikt juz nic wiecej nie widzial ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: WIDZIALY OCZY MOJE 18.07.02, 21:52 ja widze zazwyczaj: nawet w drugiej lidze.... kolejowa pany wyspa zydzi (a jednak antysemityzm - najwieksza obelga nazwac kogos Żydem. na nazwie znienawidzonego klubu maluje sie gwiazde dawida) Odpowiedz Link Zgłoś