Dodaj do ulubionych

Janusz Korwin-Mikke we Wrześni !

24.04.05, 23:22
Szczegóły znajdziecie w serwisach - linki poniżej
Obserwuj wątek
    • euglena_pl Re: Janusz Korwin-Mikke we Wrześni ! 25.04.05, 21:12
      Czyli Pan Mikke przyjeżdża na zaproszenie władz z ratusza. W końcu, z jakiej
      opcji są nasze władze? Czy przyjmą w ratuszu również szefów PD, SLD, SDPR, UP,
      Samoobrony itd.?
      • conkret Z jakiej opcji 29.04.05, 06:50
        "Czyli Pan Mikke przyjeżdża na zaproszenie władz z ratusza. W końcu, z jakiej
        opcji są nasze władze? Czy przyjmą w ratuszu również szefów PD, SLD, SDPR, UP,

Samoobrony itd.?"

Pan Janusz Korwin-Mikke przyjeżdża na zaproszenie miejscowego koła UPR.
        Pytasz z jakiej opcji są władze, a jak uważasz czy władze miejskie powinny być
        z "Opcjii" Ty wybierasz władze w Mieście za rok będziesz miec ponownie tę
        okazję. Władze powinny być apolityczne i tutaj należy się pochwała dla władz
        Wrześni za to że takie są.
        Mieszkańcy mają prawo należeć do takiej Partii do jakiej chcą - "Miasto" musi
        to uszanować i to właśnie nastąpiło. Koło UPR we Wrześni to mieszkańcy Wrześni,
        chcą coś zrobić dla Miasta dla Ludzi a że nadarzyła sie okazja i jeden z ich
        Przywódców Był w Poznaniu, zaprosili go. O czym rozmawiali w Ratuszu -
        Przekonasz się niebawem. A o czym mówił JKM - jeśli byłaś w Domu Kultury to
        wiesz.
        • antykomunista1 Re: Z jakiej opcji 29.04.05, 10:06
          > Pytasz z jakiej opcji są władze, a jak uważasz czy władze miejskie powinny być
          >
          > z "Opcjii

Nie przesadzaj przyjacielu. Zawsze muszą być Z jakijś partii poltycznej. To
          chyba normalne w demokratycznym państwie. Przyjmować równiez mogą czy powinny
          różnych polityków, jeżeli spełniają oni normy etyczne i prawne. Nie jest to nic
          wielkiego.
        • euglena_pl Re: Z jakiej opcji 29.04.05, 16:12
          > z "Opcjii" Ty wybierasz władze w Mieście za rok będziesz miec ponownie tę
          > okazję. Władze powinny być apolityczne i tutaj należy się pochwała dla władz
          > Wrześni za to że takie są.

Czy ty myślisz, że w tym mieście mieszkają sami głupcy? Nasze władze są
          apolityczne? Chyba wylądowałeś na nnaszej planecie z Wenus, gdzie zbyt wysoka
          temperatura trochę tobie pomieszała.

Mieszkańcy mają prawo należeć do takiej Partii do jakiej chcą - "Miasto" musi
          > to uszanować i to właśnie nastąpiło

A gdzie w mojej wypowiedzi jest zabroniona przynależność mieszkańców do
          jakiejkolwiek opcji politycznej? Widać, że w dalszym ciągu wysoka temperatura
          ma wpływ na twoje myślenie i czytanie ze zrozumieniem

Koło UPR we Wrześni to mieszkańcy Wrześni,
          >
          > chcą coś zrobić dla Miasta dla Ludzi a że nadarzyła sie okazja i jeden z ich
          A co takiego zrobiliście dla tego miasta? Ach racja, wielbłąda
          sprowadziliście, jako antidotum na 25% bezrobocie i biedę wielu rodzin.

Już więcej nie musisz mnie przekonywać, bo już się przekonałam do waszej
          wartości.
        • euglena_pl Re: do conkret 06.05.05, 19:56
          I co teraz powiesz na temat występu twojego wodza w świetle tego, co piszą WW?
          Dla mnie jest to SKANDAL! Więcej bym nigdy w życiu nie zaprosiła go do naszego
          miasta.
    • janmaria5 Re: Janusz Korwin-Mikke we Wrześni ! 27.04.05, 18:26
      Z jakiej są opcji? Z którą opcją warto jest trzymać? Która opcja wygra? Co jest
      dzisiaj poprawne politycznie? Itp?

A bezrobocie rośnie w zastraszającym tempie, Tonsil się pali z niewyjaśnionych
      przyczyn, dobro wspólne ucieka zagranicę. Tym dobrem wspólnym jest chociażby
      nasza młodzież, która w blisko 60% chce opuścić Polskę. Czy o to chodziło
      stoczniowcom, górnikom, hutnikom i wielu innym w latach 1980 – 1989, kiedy
      walczyli o wolną demokratyczną i sprawiedliwą Polskę?
      • jednogarbny Re: Janusz Korwin-Mikke we Wrześni ! 06.05.05, 23:41
        Z jakiej opcji są? Ja wiem że napewno z opcji dwa w jednym PO i Unii tylko
        kurna gubię się z której tej naszej czy ogólnopolskiej a może powiedzieć trzy w
        jednym będzie prawidłowo. Koniunktura jest na w/w to są z nich a biada
        wszystkim innym jak są z innej akurat dzisiaj przez nich nie popieranej. Oj
        biada, biada. Martwię się teraz bardzo, bo mam tylko jeden garb a nie jak
        popierany aktualnie przez "El Toma" jedynie słuszny, prominentny wielbłąd
        dwugarbny więc kurna chyba też mi biada. Takiemu to dobrze źryć dostanie a może
        go ktoś w nocy do snu przytuli T^^T~ . Nie wiecie czy będzie
        konkurs na opiekuna czy opiekunkę dla tego bydlęcia i co to żre i czy dużo ,
        może starczyłoby dla nas dwojga? I najważniejsze bo ja jestem samiec, czy to
        nie będzie czasem samiczka bo ja lubię samiczki szczególnie jakby była moją
        podwładną (oczywiście jak wygram konkurs na opiekuna).
        • inkwizytor.2005 Jednogarbny, nie stawaj do konkursu ! 07.05.05, 00:09