Gość: Piotr. IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 17:12 Co sądzicie o Targach Sztuki które odbywają się w S. Browarze i w S. Rzeźni? Czy już ktoś z was był i jakie macie wrażenia Pozdrawiam Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jachupoland Re: Targi Sztuki 07.05.05, 20:55 Miałem okazje zwiedzić te targi. Musze przyznać ,ze szczególne wrażenie wywarła na mnie sztuka w Rzeźni. Nie będę wyróżniał może zbytnio co najbardziej ,ale z ciekawszych rzeczy zaobserwowałem zdjęcia osób i pod nimi krótki opis o danej osobie z informacją jakiej muzyki słucha ,a pod zdjęciem wisiały słuchawki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Re: Targi Sztuki IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 21:10 Na mnie, duże wrażenie zrobiła tablica, upamiętniająca wszystkie zabite świnie oraz leżący pod tablicą blat stołu ze śladami ostrza siekiery. Oprócz niektórych wystaw niesamowite wrażenie robią budynki starej rzeźni. Na niektórych kafelkach została zaschnięta krew. Warto zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Targi Sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:36 same bazgroły-ja nic nie rozumiem z tego? i ktoś to nazwał sztukom? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Targi Sztuki 08.05.05, 18:19 Sztuką nie są te bazgroły, sztuką jest utwierdzenie publiczności w przekonaniu, że mają do czynienia z czymś wyjątkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nal Re: Targi Sztuki IP: *.icpnet.pl 08.05.05, 19:06 Niestety mamy bardzo słabo wyedukowane społeczeństwo. Żeby sztukę zrozumieć trzeba mieć o niej pojęcie. W naszysz szkołach, podstawówce i szkole średniej o sztuce nie mówi się w ogóle. Cóż, taki kraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Targi Sztuki IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 15:42 byłam w niedzielę 4 no może 5 interesujących projektów, reszta samozachwyt autorów + kosmiczne ceny + samouwielbiające się towarzstwo jak zamkniesz oczy to możesz się wyłączyć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś