Gość: GwiazdeCzka Ja znam. ;/ IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 21.05.06, 11:24 Kurde... ze tez wczesniej tu nie trafilam :( zaplacilam im te 150 zl. ;/ ale nie wydawalo mi sie ze to sa oszusci. wizazystka byla bardzo mila. fotograf zreszta tez. zadawal ciagle pytania. u was tez to tak wygladalo? ;/ bosh. matka mnie zabije jak sie dowie ze zainwestowala w bande idiotow . czy macie 100% pewnosc ze to oszusci? bo nie wiem czy mam placic te 200 zl :( jesli macie pewnosc to jestem gotowa cos z tym zrobic jesli ktos sie do mnie przylaczy ! naprawde nie daruje im tego ... Jest ktos chetny mi pomoc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprysio Re: Ja znam. ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:10 gwiazdeczka poczytaj forum wszystko się dowiesz, jak będziesz miała wątpliwości jestem do dyspozycji 693593003, gg3195133 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: Ja znam. ;/ IP: *.copit.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:18 Gwiazdeczko... wizqzystka byla miła, fotograf tez.. no ale oszusci zawszesa mili.. Tylko ku Twojej zgubie, podpisałas umowe, w ktorej zgodziłas sie zapłacic 350zł i jak nie zapłacisz im drugiej raty to Ci wytocza proces... A teraz Wam powiem cos o wizazystkach.. wielce profesjonalna firma, a 2 dni przed robieniem, tych pseudoprofesjonalnych fotek w "GWARKU" w Gliwicach, zadzwonili do mojej kumpeli, ktora w swoim profilku napiasałaze interesuje sie stylizacja i wizazem..i wyobrazcie sobie ze oni ja chcieli wziasc jako wizazystke pomimo, iz jest bez zadnej szkoły mimo iz nie znali jej mozliwosci.. tyle ze 2h przed castingiem ich wizazystka cudownie wyzdrowiała.. No, a ja sie tez niby dostałam, ale przyszłam , wziełam plytke z tymi..pozalsieboze zdjeciami i tyle mnie widzieli.. Powtarzam, ze zadna szanujaca sie agencja nie pobiera kasy za casting!! A po za tym, ze nie posiadaja zadnej bazy w internecie, tez robi swoje!! no, a 200 ludzi ktorych za przeproszeniem..Wy..ujali to mało?? Jak dobrze pamietam w umowie chyba były GWARANTOWANE 3 kontrakty?? a moze mi sie wydaje?? naprawde, jak ktos nie ma co z kasa zrobic i mimo wszystko chce w to brnac..to polecam ta kase przeznaczyn na jakies schronisko, albo dom dziecka.. Bedzie jakis z tego pozytek! albo postawcie sobie Toto Lotka, bedziecie milei naprawde wieksza szanse na wygrana niz jakikolwiek kontrakt załatwiony przez ta firme... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: Ja znam. ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:13 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3312418.html prosze sobie jeszcze to zobaczyc.... ja już nie mam żadnych wątpliwości co do "działalności" tej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedąca Re: Ja znam. ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:42 Do gwiazdeczki,i Yoanny.Na jakiej podstawie twierdzisz ze trzeba im zapłacic drugą ratę,i straszysz procesem?Słyszałaś o czyms takim jak odstąpienie od umowy?Nie wypowiadaj sie w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia.Nakazy zapłaty które przesyła p.Natalia można sobie wrzucic do kosza, a proces będzie wytoczony tym oszustom, a nie ludziom którzy zostali oszukani. Do wszystkich którzy wpłącili I ratę, prośba i apel aby nie byli naiwni i nie brnneli w to dalej, bo z dwojga złego lepij stracić 150zł niż 350 tak jak większość z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: Ja znam. ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:23 Polecam więdnącej poczytanie forum i przekonanie się, co ta psudofirma robi, gdy spóźnisz się z wpłaceniem drugiej raty...nie mówiąc już o tym, że nie płaci się jej wcale.. Tu sie już wypowiadali ludzie na ten temat.. Więc to co piszę, z pupencji sie nie wzięło... A jakiekolwiek odstepowanie od umowy musi być zawarte w umowie, która podpisujesz, ale to już mały szczególik|:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: Ja znam. ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:53 Moim zdaniem rację mają Ci którzy piszą, że można odstąpić od umowy zawartej z "tą" firmą gdyż w zakresie nie uregulowanym w tej umowie zastosowanie mają przepisy KC. Co do rozwiązania problemu z ponagleniami i wezwaniami do zapłaty ze strony firmy to należy postąpić w sposób następujący: 1) jeżeli przyjdzie zwykłą pocztą tzn bez potwierdzenia odbioru tzn nie listem poleconym to należy sobie przeczytać a następnie wyrzucić 2) jeżeli przyjdzie listem poleconym to należy zwrócić uwagę domownikom by nie odbierali przesyłek od wspomnianej firmy i samemu równiez nie nalezy odbierać i wtedy po 2 krotnym awizowanu przesyłka zostanie zwrócona na koszt nadawcy - polecam to rozwiązanie będzie wiązało się z dodatkowymi kosztami dla "naszej firmy" (i tak postępujcie w sytuacji gdy przyjdzie jakakolwiek korespondencja z firmy a poczta w razie listu poleconego będzie wiedziała gdzie go zwrócić bo adres będzie na kopercie:)) Ps. Ja wysyłałem korespondecję do firmy z ponagleniami do zwrotu pieniedzy niesłusznie pobranych za katalog i portfolio i właśnie pani N.. w ten sposób postąpiła tzn spodziewając się co tam będzie nie odebrała przesyłki. Bo wiecie oprócz zawarcia umowy musiałem sobie jeszcze zapłacić za przesyłkę (katalog i portfolio) koło 50 zł więc drodzy moi rady takie: 1) gdy wpłaciliśie 1 ratę olejcie to i pozostawcie resztę pieniędzy gdyż przepadną 2)gdy wpłąciliście obie to wtopa tak jak ja :( więcej informacji 693593003 lachim81@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: Ja znam. ;/ IP: *.icpnet.pl 03.06.06, 15:23 Straszenie sądami....buahaha....jak jedna osoba może pozwać kilkadziesiąt osób .... zero opłacalności ściagania kogoś. A poza tym pisanie w ponagleniu że jeśli wpłaciliśmy kwotę o którą proszą to ma się zapłacić kilkanaście złotych za koszty monitu to już bezczelność i bezprawie. Rady: 1. Nie wiązać się z tą firmą 2. Nie podpisywać umowy 3. Jeśli już to NIC!!!!!!!!!!!!! nie płacić i zapomnieć o sprawie bo nie mają szans z tak dużą liczbą ludzi. PS:( A ona nadal jeździ po polsce i wciska ludziom kit:( a ludzie dają się na to nabierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100mil Re: Ja znam. ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:02 No to ładnie urządzila p. natalie gazeta wyborcza i dobrze jej tak, ale jeszcze pozałuje ze takie cos zrobila. Bo co się odwlecze to nie uciecze: narazie gazeta ją dorwała a to dopiero jak sie spodziewam wierzchołek góry lodowej!!! Wiec miej sie na bacznosci natalio : nalałaś sobie piwka to teraz je sobie WYPIJESZ!!! A miłe i przyjemne to nie bedzie i nie masz co uciekac niewiadomo gdzie bo spokojne życie juz sie tobie konczy, a zacznie sie udreka, dziwne pytania do samej siebie i wtedy sobie uswiadomisz co zrobilas!!! POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH, OPRÓCZ p. natali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaku Re: Ja znam. ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:38 No nie wiem niestety czy to takie oczywiste. Widziałam kiedyś w telewizji program, w którym była mowa o podobnie działajacej "agencji". Dużo mówili, przestrzegali, ludzie płakali i się odgrażali, a finał tego taki, że "agencja" dalej nabija w butelkę kolejne ofiary i robi to w kilku filiach w różnych miastach Polski... Nie wiem jaki jest sposób na taką kryminalną działalność, nie znam przepisów prawa, ale z pewnością to, że takie firmy funkcjonują to czyjeś niedbalstwo i wieczne "przymykanie oka" przez tych, którzy powinni zrobić z tym porządek. Poza tym sami pokrzywdzeni też nic nie robią, aby odzyskać stracone pieniadze, czyżby wstydzili się swojej naiwności, nie wierzyli w sprawiedliwość? Wstydem jest nie robić NIC w tej sprawie i nie dochodzić swoich praw! Ludzie weźcie się w garść, zbierzcie swoje argumenty i wystąpcie ze zbiorowym protestem - to musi przynieść jakieś rozwiazanie! Posłuchajcie Sprysia, on ma pomysł, co z tym dalej zrobić, tylko czeka na współpracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solak Re: Ja znam. ;/ IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:52 Zgadzam się w 100% z Omenem.Ja dałem się nabrać na ten bajer jakiś miesiąc temu w Gliwicach.Zdążyłem wpłacić pierwszą ratę,ale ani mi się śni wpłacać kolejną.Dzisiaj dostałem wezwanie przedprocesowe,miałem już styczność z takimi papierkami i ogarnął mnie dziki śmiech kiedy zobaczyłem wezwanie przedprocesowe po ok. 6 dniach od upłynięcia terminu zapłaty.Ludzie to oczywiste,że ta godna pożałowania natalia kucharczak podejmuje jedynie równie godne pożałowania próby zastraszenia.Nie dajcie się ,czy naprawdę myślicie,że ona narazi na szwank swoją rewelacyjnie prosperującą firmę i będzie biegać po sądach z powodu 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solak Re: Ja znam. ;/ IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:04 Acha! Czy ktoś może posiada "pewne" informacje na temat tego jak ta baba się właściwie nazywa KUCHARCZYK czy KUCHARCZAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ja znam. ;/ IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 09.06.06, 13:46 Elo :) tez jestem z gliwic i tez sie dalam na to nabrac. jesli zbierze sie kilka osob to mozna tem zaradzic . ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Ja znam. ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:31 witam od dziś jeszcze bardziej pokochałam internet, bo dzieki niemu nie dałam sie wpakowac w oszustwo. Jak widze jak dawno ta firma prosperuje to szok. Ja tez byłam na castingu i też zostałam wybrana. Jutro mam zamiar iśc na policję i nie dam spokoju tej firmie az nie dostanie za swoje.jak ktoś chce to aktualny adres tej firmy to grunwaldzka 104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedząca Re: Ja znam. ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:51 Jak jestes taka naiwna to płac.Twoje pieniadze,mozesz je wydac na p.natalie i jej "fantastyczna" firme.I przy okazji mozesz powiedziec co p.natalia mi zrobi jak nie wpłace drugiej raty????????????Moze mnie pocałowac w d.... Forum zostało załozone po to aby pomoc ludziom juz oszukanym lub przestrzec tych ktorzy sa w trakcie wpłacania pieniedzy.nie chcesz posłuchac dobrej rady to płac. Ja na tym nie strace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:49 prosze o kontaky wszystkich zaonteresowanych z Częstochowy i okolic. bardzo pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.centertel.pl 13.06.06, 11:40 witam byłam dziś na policji bede to aprawdzać. ludziska jak ktoś faktycznie został oszukany i ta firma nie wywiązała sie z kontraktu do iżcie na policje nie rezygnujcie trzeba działac ta firma na to liczy żeby sobie ich odpóśćić Odpowiedz Link Zgłoś
nyshka Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! 13.06.06, 12:47 7zerwca odbyłsie casting w Nowym Tomyslu(woj.wielkopolskie),wziełam w nim udział bez wiekszego przekonania,podchodzac do tej sprawy dosc sceptycznie.Wczoraj zadzwoniłam do Studio Foto "Panorama"zapytac o wynik castingu i ...dostałam sie,na szczescie kupiłam dzis nasza gazete lokalna i przeczytałam artykuł o firmie ,ktora podaje sie za 'studio fotograficzne'...Jak dobrze,ze nie dałam sie oszukac,ale w tym swoj udział ma rowniez to FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:23 Hej ja podpisalam umowe z dwa lata temu i mialam trzy sesje za ktore otrzymalam kase, na reke wyszlo okolo 2000 zł. Uwazam ze jestem przecietne z urody a jednak udało sie. bardzo mnie dziwią te posty bo znam inne osoby ktore chwala sobie wspolprace z tą firmą a i jeszcze jedno na kontrakt czekałam ponad 8 misiecy a teraz jest tam moja siostra i czeka wiec naprawde czyzbym byla szczesciara?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:37 DO KINGII !! NIE NIE JESTES SZCZESCIARĄ A NATALIĄ KUCHARCZYK KTÓRA PISZE NA TYM FORUM RÓŻNE POZYTYWY ABY PODRATOWAC REPUTACJE SWOJEJ UPADAJĄCEJ FIRMY,NIKT PANI JUZ NIE UWIERZY W TE ZAŁOSNE KOMENTARZE DOTYCZACE JAKŻE WSPANIAŁYCH WYNAGRODZEŃ. JEST PANI ZWYKŁĄ OSZUSTKĄ I MAM NADZIEJE ZE ZŁO WYRZĄDZONE PRZEZ PANIĄ WROCI DO PANI(I PANI DZIECI) PO STOKROC.ZYCZE PANI WSZYTSKIEGO NAJGORSZEGO,TYLE MAM DO POWIEDZENIA W TEJ SPRAWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:19 brawo!!! insynuacje potrafisz snuc!!! wielkie hallo robisz a żadnych efektów nie ma wiec chyba jest cos nie tak prawda? ja nadal utrzymuje iz jestem zadowolona i nadal bede z nimi wspolpracowac a Ty jesli masz tyle argumentów w reku to moze w koncu dasz jakis fakt (rezultat)!!!! jestem oburzona Twoim zachowanie i krytyką ktora wypisujesz a sam nic nie robisz, tylko rzucasz obelgi na osoby trzecie a szczególnie na moją osobę nie znasz mnie tak jak i ja Ciebie nie znam wiec nie masz prawa!!! jeszcze raz jesli to taka trefna firma to dlaczego istnieje tyle lat i do tej pory nikt nic nie zrobił??? masz na to odpowiedź potwierdzoną faktami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 09:55 o wide panią Natalie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: STudio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:27 DO KINGI !!! Człowieku o czym ty tutaj piszesz?Utrzymujesz z firmą współprace? jestes zadowolona?masz konktakty?Co ty chcesz udowodnic?i komu?Takimi postami sie tylko osmieszasz.Myślisz ze ludzie są tak naiwni,ze po przeczytaniu tych wszytskich postów od oszukanych ludzi ktos jeszcze nabierze sie na twoje argumenty?Nic nie znaczysz na tym forum,bo i tak wszytszy wiedzą,ze pozytywne komentarze tutaj pisze jedynie jedna osoba Natalia Kucharczak(albo jej wspołpracownicy)i to tylko po to zeby ratowac swoja upadająca firmę(niestety forum nie moze wykasowac,wiec moze jedynie pisac pozytywne komentarze).Świadczą o tym m.in te same adresy IP, oraz czas ukazywania sie pozytywnych postów(np dwa pozytywne posty, ktore ukazuja sie jeden po drugim, w krotkich odstepach czasu). Zapewniam cie Kingo(lub moze Natalio)ze prędzej czy pozniej będą efekty wspolnej pracy i tego forum.Firmie udawało sie oszukiwac ludzi kilka ładnych lat,ale z biegiem czasu(internet, smsy) bedzie coraz trudniej.Każdy kto wpisze nazwe firmy w wyszukiwarke trafi na to forum,ktore rozwieje wszelkie wątpliwości. Dla twojej przyjemności na koniec podaje ci argument,ktory przemawia za ty ze firma p Natalii Kucharczak to jedna wielka ściema,a ona sama żeruje na naiwnosci osób trzecich. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3312418.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaku do: dk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:40 I co powiedzieli na policji? Czy zajmą sie tą sprawą? jestem bardzo ciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: do: dk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:31 no wiec tak policja zobaczy i sprawdzi tę firmę, no ale niestety ja nie mogłam wnieść żadnego zgłoszenia przeciwko nim bo nie podpisałam z nimi umowy . JEdyne co mogłam zrobić to poprostu powiadomoć ze taka firma grasuje na naszym terenie. Rozmawiałam z policjantem i apeluje jeżeli ktoś podpisał umowę i faktycznie firma nie wywiązała sie z umowy to warto iść na policje. Bo jak nikt tego nie zgłasza to oni myślą ze nie ma osób oszukanych.Ta firma pracuje tak szybko(a sczególnie szybko zmienia adresy bo była na ul.Grunwaldzkiej, Sieradzkiej, Sobieskiego i nie wiadomo jeszcze gdzie)i na tak rozległym terenie że trzeba szybko działać bo nigdy nie dopadnie ich kara. JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM TYLKO TE OSOBY CO PODPISAŁY UMOWĘ NICH SIE NIE BOJĄ I IDĄ NA POLICJĘ BO POLICJA SAMA NIC NIE MOŻE ZROBIĆ. A IM WIĘCEJ OSÓB TO TYM BARDZIEJ PRAWDOPODOBNE ŻE UDA SIĘ ZAMKNĄĆ TĄ FIRMĘ. TRZEBA DZIAŁAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol sesja IP: *.beyond.pl 18.06.06, 19:27 Czesc,mialem niezlego pietra podczas tzw sesji,al na razie niczego nie moge zarzucic firmie.Sprawdzilem wszystko,adres,jak dlugo firma jest na rynku i co najwazniejsze czy wywiazuja sie z umowy.Wplacic kase to nie problem,ja dostalem pierwsza oferte od nich dopiero po 7-mcach.Ale teraz chyle czolo bo sie wywiazali z umowy.Nie dziwie sie.innym bo sam sie obawialem,jeszcze gorzej bylo gdy wszedlem na forum,ale jest niezle.Zycze kazdemu aby mial takiego farta jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziunia Re: sesja IP: *.beyond.pl 18.06.06, 19:30 ja i karol z resztą poznaliśmy się na castingu i wszytkich pozdrawiamy i zyczymy takiego farta z sesjami.z resztą na to nasze poznanie nikt nie miał wpływu.papa do młego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaku Re: sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:44 Cóż za niesamowity przypadek, że dwie zadowolone kontraktami osoby "soptykają się" na forum właśnie w tym samym czasie???????????????????? Intryga i przekręt szyte grybymi nićmi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech zaiteresowani sprawdzą, czy aby oba te posty nie wyszły z jednego kompa!? no i poprzednie od tych "zadowolonych" też. Taaak, może to będzie i skuteczna metoda, ale nie wierzę, że przekonacie kogokolwiek, kto przejrzał ten wątek...i ma trochę oleju w głowie. W głowie mi się nie mieści, że można być takim łajdakiem i walić naiwnych ludzi "między oczy" i po kieszeni bez żadnych skrupółw i wyrzutów sumienia. Ja bym nie mogła spojrzeć w lustro, gardzę takimi ludźmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:14 he he rzeczywiście bezczelni są, ale dają i co jakiś czas pozytywne posty, jaka ta firma dobra eh, ludzie nie dajcie sie nabrać, jeżeli ktoś ma jakiekolwiek watpliwości jestem w stanie go przekonać, że nie warto bo tylko straci pieniądze i da zarobić naciągaczo info 693593003 gg 3195133 mail lachim81@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:45 I o dziwo dwie zadowolone osoby maja nawet ten sam adres IP.. no popatrzcie, popatrzcie coz za przypadek:) Już naprawqde nie ma co wierzyc w ludzi na tym świecie.. Ostatnio jechałam do Grecji do pracy, moja agentka byla Polka w moim wieku, czyli 20 lat.. i wyobrazcie sobie ze juz taka mloda osoba jest tak skorumpowana, ze zaczyna sprzedawac swoje rodaczki za granice do..wiadomo czego.,.. mi udało sie uciec, bo w pore zorientowałysmy sie ze cos jest nie tak.. Wiec skoro juz takie rzeczy sie dzieja na swiecie, to czym jest taka pani..N?? Nie wiem co sie z tym krajem dzieje, dlaczego władze przymykaja oko na takie wystepki i dlaczego w ogole taka firma moze sobie tak legalnie okradac ludzi?? MI udało sie co prawda stracic tylko 30zł, bo w pore trafiłam na to forum... Ale cała reeszta ludzi?? Nie wime dlaczego jest tak, że swoj własnego wyzyskuje i sprzedaje.. Naprawdę.. Ja byłam przedmiotem handlu i zarobku młodej dziewczyny, która za moje cierpienie i prostytucje miała dostac prowizje.. Mlodzi luddzie sa naiwnymi ofiarami pani pseudofotograf, która wymysliła sobie cwany sposób na zarabianie łatwych pieniedzy.. I co z Tą Polska ze tak powiem?? Tak ma to wszystko wygladac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: sesja IP: 195.182.20.* 12.09.06, 17:22 bylam dzis z corka casting przeszla pomyslnie ale ta strona dala mi do myslenia i nic nie podpisalam jak dla mnie ta pani duzo i ladnie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMEN Znam ta firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:49 Witam. Jestem z bydgoszczy. Calkiem niedawno mialem sesje zdjeciowa prowadzona przez ta firme. Bardzo mili ludzie. Wczoraj dostalem propozycje od agencji reklamowej. Mam zglosic sie na zdjecia w poniedzialek. Proponuja mi 3200 za cala sesje. Zgodzilem sie. Ciesze sie bardzo. Nie prawda co pisza ludzie ze firma oszukuje. Ja jestem zadowolony i chcialbym podziekowac tej firmie. kolezanka w zeszlym miesiacu byla w Toruniu i rowniez dostala propozycje pracy. Nie mam nic do zarzucenia tej agencji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: Znam ta firme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:02 drodzy moi proszę Was abyście zwrócili uwagę na jeden fakt. wszytskie pozytywne posty na temat tej firmy pojawiają się w bardzo krótkich odstępach czasu a poza tym wychodzą ciągle z jednego numeru IP komputera, czyż to nie zbieg okoliczności? Naprawdę nie dajcie sie wpuścić w maliny pani natalii grunt się pali pod nogami ludzie są coraz bardziej nieufni i sprawdzają sobie w internecie a że pierwszą stroną jaka się otwiera po wpisaniu nazwu feralnej firmy jest właśnie strona z postami a w niej no jak sami widzicie wiele raczej negatywnych postów więc trzeba się jakoś obronić i próbować zmienić wizerunek... naprawdę wspomniania firma ma na celu działalność oszukańczą i nikt nie miał zrealizowanego kontraktu więc nie wierzcie tym postom!!! jaki interes mieliby ludzie w oczernianiu firmy, która w rzeczywistości działa doskonale i wywiązuje się z zawartych umów. Tego nie jestem w stanie pojąć. Ah wiem pani natalia znalazłaby wytłumaczenie to brzydka konkurencja, która chce nieco podniszczyć doskonale prosperującą firmę - nie sądzicie, że dziwne. He przypomina mi się tylko jedno jak to pani natalia tłumaczyła ludziom, których chciała oszukać a którzy asekuracyjenie pytali o forum i inne rzeczy, że to pod jej firmę podszywa się jakaś inna, która właśnie oszukuje ludzi, robi wiele złych rzeczy ludziom i która notabene już zajmuje się policja - cóż za kolejne absurdalne tłumaczenie. Omen z Bydgoszczy??? jeden omen na tym forum już występował i nie był z bydgoszczy i na pewno nie wypowiadał się pozytywnie na temat tej firmy więc nie wiem czemu służyć ma takie bezczelne podszywanie się pod kogoś??? Kochani naprawde nie miejscie wątpliwości nie dajcie się oszukać, przeznaczcie pieniądze na inne cele gdyż nic osiągniecie a będzie Was to kosztowało sporo nerwów i skutkowało brakiem korzyści... szczerze ostrzegam jeżeli ktoś chce uzyskać więcej informacji jestem do dyspozycji lachim81@wp.pl gg 3195133 kom.693593003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Znam ta firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:12 witam wszystkich.Dzisiaj we Wrocławiu w hotelu Polonia przy ulicy Piłsudskiego miał miejsce casting własnie tej firmy. Wybraliśmy się tam z moim kolegą o niczym nie wiedząc.Ogólnie mówiąc, wydało nam się to nieco podejrzane, aby wnosić opłatę za zrobione zdjęcia, nie wspominając o telofonowaniu do firmy z dowiedzeniem się o przyjęciu.Jednak chętnych , naiwnych, przybywało z godziny na godzinę. Załuję, że nie dowiedziałam się więcej o tej firmie przed castingiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100mil Re: Znam ta firme IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.06.06, 17:44 sczerze mowiac na temat zajscia ze Sprysiem i tym kims co sie bulwersuje. Jak ja bym byl na miejscu tej osoby i Sprysio napisalby te posty to nawet bym sie nie przejmowal. Ale ta osoba to zadna tam jakas wyimagowana fotomodelka, tylko najzwyczajniej przedstawicielka firmy!!!!! Bo ja to obchodzi co tu sie dzieje i dlatego wsiada na Sprysia, zwykła osoba by to szczerze olała:D Rozważcie to jak wy byscie zareagowali gdybyscie byli tym fotomodelem/ką, a zarazem poczujcie sie jakbyscie byli wlascicielem fałszywej firmy i taki Sprysio, ktory ma poparcie na forum i zaczyna zagrazac waszej firmie:) I staje sie wszystko jasne co do autora listu:) Pozdrawiam wszystkich. Sprysio tak dalej!!!! Zesraj sie a nie daj:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: Znam ta firme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:46 cześć to znowu ja Wiecie pisałem kilka postów niżej prośbe do tych anonimowych zadowolonych z realizacji kontraktów aby wysłali mi maile swoje celem dalszych kontaktów i zdobycia informacji w jaki sposób trzeba postepować z nasza firma aby uzyskac pieniądze no i się niestety nie doczekałem coż było do przewidzenia - wiecie dlaczego, no własnie, bo ŻADNE KONTRAKTY NIE SĄ REALIZOWANE Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Znam ta firme 10.07.06, 15:23 Witam. Znalazlem sie calkiem przypadkiem na tym castingu we Wroclawiu, ale co ciekawsze zostalem zakwalifikowany. Poczytalem sobie troche na temat owej firmy tutaj na forum i w internecie po czym zadzwonilem zadac konkretne pytanie, zeby ewentualnie: 1. nie jechac na darmo na ta sesje, 2. nie wyrzucic pieniedzy w bloto. Otoz zapytalem czy podpisujac umowe znajduje sie na niej zapis, ktory gwarantuje zleceniobiorcy podpisanie kontraktu finalnego z agencja reklamowa (jakkolwiek sie to zwie dalej). Pani zapewnila, ze tak wlasnie jest i w umowie zagwarantowane sa trzy kontrakty. Bardzo ciekawa sytuacja ogolnie. Studiuje prawo i mam dostep do pewnych zrodel i za chwile zaczne dosc gleboka inwigilacje tej sprawy, bo az jestem po ludzku ciekaw. Kolejna dosc ciekawa sprawa. Umowa jest podpisywana na rok, ale uwaga - nie decyduje data podpisania umowy (bzdura!), ale decyduje data otrzymania portfolio. Natomiast w umowie nie ma zapisu mowiacego o terminie otrzymania tego calego katalogu. Krotko mowiac - maja mozliwosc przesuwania tej daty w nieskonczonosc. Nie powiem, wyjatkowo sprytne zagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
mix2ra Re: Znam ta firme 10.07.06, 15:30 www.promotiongroup.pl Maja tez swoje www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: Znam ta firme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:18 koego napisz prosżę jak coś wywnioskujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: Znam ta firme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:22 nie do końca tak jest jak piszesz, mają czas na realizację umowy rok od otrzymania przez klienta portfolio i ono jest wysyłane, więc w tym zakresie umowa jest reazlizowana, natomiast nie jest realizowana w zakresie pozostalym a w szczególności nas najbardziej interesującym tzn zawarcia kontraktów z firmami i uzyskania wynagrodzenia. Casting miałem 1,5 roku temu, brak realizacji kontraktów i jakiejkolwiek reakcji ze strony przedstawicieli firmy tj. oszukańczej paniusi nataliusi. więcej info 693593003 Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Znam ta firme 10.07.06, 16:43 Tak, tak. Maja rok na realizowanie tej umowy od otrzymania przez klienta umowy, ale! Wlasnie, moga sobie to portfolio do klienta wyslac nawet po trzech miesiacach... A w takim wypadku liczy sie ten rok od momentu otrzymania/wyslania owego portfolio. Odpowiedz Link Zgłoś
anowiaa Re: studio foto panorama 10.07.06, 20:17 hej słuchaj nazywam sie iwona,mam taki sam probelm taki sam jak ty,miałam casting we wrocławiu,i też sie dostałam tak jak ty,i musze zapłacić 150złoty i nei wiem co mam robicw zwiazku z tym,bo boje sie ze to jest jakis kicz,moze masz juz jakieś konkretnie informacje na ten temat, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifka what can I say.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.06, 13:29 Witam! Ja również rzekomo wygrałam ten casting. Odbył się 7.11 we Wrocławiu w hotelu Polonia. Podejrzeniawe mnie wzbudził fakt, że Pani przez telefon poinformowała, aby zabrać ze soba 2 jaskrawe koszulki, dowód i 150zł(o kasie powtórzyła 2x, i upewniła się czy dobrze słyszałam :| ). Jeśli to prawda, że cała firma jest oszukańcza to najbardziej szkoda mi małych dzieci, które tam widziałam. Prawdopodobnie strasznie się zawiodą i zniechęcą do tego rodzaju akcji... Może ma ktoś jakieś świeże info na temat tej firmy? Może ludzie, którzy podpisali z ta firmą lukratywne kontrakty nie chcą się wypowiadać na forum, aby nie robić sobie konkurencji?!?. Jest jakiś sposób, aby narobić im koło dupy??? Pozdrooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seringa Re: what can I say.... IP: *.e-wro.net.pl 11.07.06, 16:08 to tak jak, ja...scenariusz ten sam co u was wszystkich... wszytsko super fajnie, 30 zł na pocztaku wizazystka fotograf, sesja..bla bla bla...pic na wode.. dzieki temu forum tez w pore otworzyłam oczy i przyjechałam dzis tylko odebrac zdiecia choc niby sie 'zakwalifikowałam' firma ma niezłe plecy i mysle ze trzeba sie bedzie troche natrudzic zeby im wymierzyc sprawiedliwosc. ja straciłam tylko 30 zł, ale coponiektorzy 350+ jakies inne koszty co sobie owa firma nawymyslała..a nie wspomne o straszeniu sadem przez nich..paranoja... niewiele brakowało zbeym poszła z tym na policje, ale oczywiscie jak kazdy wole siedziec na tyłku machnąc na kase i nie szukac kłopotów... szkoda, moze by sie opłaciło dzialać..przynajmnije kolejni ludzie nie zostaliby wyrolowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: what can I say.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:21 co do pleców firmy to raczeją wątpię, jest pewna paniusia, która miała pomysł, ktoś z nielojalnych prawników udzielił jej informacji, że można pływać w tym zakresie prawnym i wykorzystując lukę w prawie nieźle się bawi. Z tego co mi wiadomo kasa paniusi świeci pustkami, bo jak sami widzicie coraz więce ludzi uzyskuje informacje dzięki forum i rezygnuje - to wielka zaleta tego forum...piszcie jezeli macie jakiekolwiek informacje zawsze może to komuś pomóc...pozdrowienia wszelkie informacje 693593003 , gg 3195133 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowia cała prawda IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.07.06, 19:38 słuchajcie,Sprysio ma racje,byłam dzis podpisac umowe,ale byłam na tyle sprytna ze zabrałam jej ja i wyszłam z tamtad,ona nie chciałą mi dac,posżłam szybko do znajomego i wszytsko spardzilismy takiej firmy w poznaniu nie ma,nie ma wogóle takiego adresu,ta kobieta(natalia) jest straszna oszustka,nie wiem jakim oni to prawem robia,nie dajcie sie nabrac,po drugie jak mozna przyjmować w jakismś hotelu,a po trzecie koels który robi zdjęcia nawet nie jest profecjonalista,ani ta cąła babka co maluje miejcie sie na bacznosci,też na poczatku wierzyam ale teraz wiem ze to wszystko kłamstwa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifka Re: cała prawda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.06, 23:42 Anowia jaki adres byl na umowie i jakie inne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seringa Re: cała prawda IP: *.e-wro.net.pl 14.07.06, 13:29 brawo Anowia, musiało sie jej ciepło zrobic jak wstałas i wziełas umowe:) gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anowia cała prawda IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 17:29 Widziałam ze kobitka cała zbladła,i nie wiedziała co ma zrobic ale mnie tak juz,nie było.Ta umowa jest nie ważna wieć jak ktokolwiek ja podpisze to juz nie zobaczy swojej kasy ani zadnych ofert.BO ta umowa jest sprawdzona,ten adres sie nie zgadza ani tam co jest napisane.Byłam napalona na ten casting bo myślałam ze to coś fajnego nowa przygoda,ale dobrze ze umiem sie powstrzymać i wiem co robic w takich sytuacjach,wiec i wy miejcie sie na bacznosci,szkoda naprawde kasy i marzeń o czymś czego naprawde nie ma,świat jest okropny,tak łatwo wykozystań niewiwnnych o dobrych ludzi i co najgorsze na takich złodzieji nie ma prawa,gdzie prawo??dajcie spokój szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaku Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:46 Anowia, a masz tę umowę? Jeśli masz to może jest to dobry pretekst, moment, żeby pójść z tym na policję? Ja nie jestem osobą poszkodowaną, bo nie brałam udziału w tych castingach, nawet nie znam blizej tej firmy, ale jest tu tyle osób, zbierzcie się do kupy, zorganizujcie i zróbcie porządek z tą naciagaczką. Już kiedyś to pisałam, a teraz powtórzę, jeśli będzie więcej zgłoszeń w tej sprawie moze w końcu dobiorą się im do tyłka! A moze tak zainteresować tą sprawą dziennikarzy, np. "Uwagi", niech zrobią dziennikarską prowokację, albo przejdą się na taki casting w charakterze chętnego z ukrytą kamerą i przyłapią ich na gorącym uczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100mil Re: cała prawda IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.07.06, 20:28 Dobra ja jestem za tym aby kurde cos z nimi w koncu zrobic!!! Te 350 zł!!!! Pomyślcie ze pracujecie na nie 2 i pół tygodnia a taka paniusia zabiera je wam i ma was w dupie...i h.. ją obchodzi czy będziecie ryczeć, krzyczeć czy pisac jakies literki i wyrazy na forum!! Media to jest to!!! Mój mail na jakikolwiek kontak: stomil007@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: cała prawda IP: *.icpnet.pl 15.07.06, 20:57 Co do zgłaszania do "Uwagi" to oni chyba zajmują się tylko sprawami swoich znajomych. Napisałem do nich cały elaborat a oni nawet się nie zainteresowali. Może konkurencja z polsatowskiej "Interwencji" się zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 03:45 pani z polsatu do mnie dzwoniła ale kontakt sie później urwał, więc na tych też bym nie liczył. ale próbujcie. już wkrótce pewna grupa ludzi uczyni coś i się zacznie lawina:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:24 witajcie! ja też podpisałam umowę z tą firmą w zeszłym roku wpażdzierniku i też we Wrocławiu.Sprawdzałam dane z umowy na policji i w urzędzie statystycznym zaraz jak przyszłam do domu.Ale dalej czułam się jakoś niepewnie i postanowiłam bardziej sprawdzić.Sprawdzalam osobiscie w Poznaniu w urzedzie miejskim i na tej ulicy co podawali grunwaldzkiej.i wszystko sie zgadza.Co wiecej podpisalam juz dzieki tej firmie 2 kontrakty i dostalam kase razem ponad 4 tysiace na moje konto bankowe w terminie.tu weszlam bo kuzynka startowala 11.07. i prosila mnie o sprawdzenie.tez podpisala y nimi umowe i mam nadzieje ze tak skorzysta z kontraktow jak ija.poydrawiam i zycze powodyonka Marika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: cała prawda IP: *.icpnet.pl 17.07.06, 19:30 Buahahaha!!! Kolejny bajkopisarski post. Kiedy zrozumiesz Natalio że to nic nie daje - podszywanie się pod róznymi nickami i wysyłanie postów z takiego samego adresu IP. Jak ty możesz komukolwiek załatwić kontrakt jak ty jeździsz tylko na """"castingi""""" i zaglądasz na konto kiedy ci pieniążki wpłyną żeby móc pójść na dyskotekę. Oby cie skarbówka i inne instytucje zjadły żywcem, ty krety.... jedna!!!! Jeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości po przeczytaniu ponad 250 postów to powtarzam jeszcze raz: lepiej iść samemu za te 350 zł uchlać na dyskotece niż dać kasę na zabawę dla tej skrety....... blondynki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowia do Mariki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.07.06, 00:02 Natalio jesteśśśś pojjj... myślisz ze ktos ci uwierzy????w to co piszesz,jesteście zafajdanymi ku....nie wiem jak mozna nie mieć litości dla biednych ludzi,wy sie wogóle nie boicie??Sumienia ludzie nie macie??!!Posrało juzwas na dobre,znajdz se babo inna prace,jak ci nie wychodzi w normalnej to moze zostań dozorczynia tam też dobrze płaca,ale i na to nie zasługujesz bo tam pracuja porzadni ludzie,nie tak jak ty,życze ci abyś Natalio zdechła bo na nic wiecej nie zasługujesz!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100mil Do Mariki IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 18.07.06, 15:59 Gó.. podpisałaś! Gó.. sprawdzałaś! Gó.. robiłaś! Gó.. dostałaś! Gó.. ci wpłyneło! Gó.. prawda że ktoś cie prosił! Gó.. skorzystałaś! I "Marika" JESTEŚ GÓWNEM, GÓWNEM KOTA. POZDRAWIAM :D PS. Mam nadzieje ze to przeczytasz!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100mil Do Mariki cd. IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 18.07.06, 16:03 A poza tym jak możesz namawiać swoją kuzynkę do tak nieodpowiedzialnej firmy!!! SZMATO Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna86 Re: cała prawda 19.07.06, 21:27 sprobujcie z programem na celowniku! na tvp1.. oni moze by byli chetni. pozdrawiam wszystkich poszkodowanych i uczciwych ludzi dobrej woli..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretos Re: cała prawda IP: *.prenet.pl 21.07.06, 19:41 popieram w całej rozciągłości 100 mila i innych, przecież to jawna ściema i jawne nabijanie ludzi. Z tego co mi wiadomo ktoś zaczął się już interesować wspaniałą firmą, trzeba trzymać kciuki. Kochani jeszcze jedno jeżeli możecie łączcie się w miastach i starajcie się coś wspólnie robić tylko tak można wiele ugrać. bądźcie czujni i nie dajcie się zwieźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:29 mozecie pisac co chcecie ja jestem zadowolona we wrzesniu mam kolejny kontrakt !!!! i już, natomiast jesli ktoś za mowi ze posty sa z tego samego komputera to sie grubo myli i niech wynajmie informatyka i sprawdzi serwer dokładnie hi hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lORRIE Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:10 HIHI...KINGA ALE TY GLUPIA JESTES HIHI,....JUZ CI SIE ZA DUPE BIORA HIHI...SZMATO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:21 hi hi a wiesz co to zniesławienie?? i tylko ciekawe kto mi może coś zrobic jesli jestem zadowolonym klientem hi hi!! a Ty niedorozwinięty człowieku potrafisz napisać coś bez obelg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowia Re: cała prawda IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.08.06, 22:13 słuchaj nie mozęsz byc ich klientem,bo to skarbie nie możliwe bo ta firma nie istnieje,oni nawet nie umieja odpowiedzic na pytanie do czego twoje zdjecia beda brane jakie firmy nic,oni sie zami gubia w swych słowach,wiec dziewuszko trche to dziwne..:))) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:52 ja niestety padłam ofiarą tej firmy.Niestety za pózno się dowiedziałam o forum bo napewno bym nie wpłaciła żadnych pieniędzy.Na dodatek musiałam zapłacić 49.80zł. za portfolio i zdjęcia które przyszłly do domu.Zła byłam strasznie na siebie że byłam taka naiwna.Po upływie roku od umowy poszłam na policję ale narazie niechce nic tu na ten temat pisać.Jak się wszystko ułoży dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorrie Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 01:39 do ciebie pani konkgo/natalio..czy jakie tam jeszcze inne imie przybierzesz(i tak wszyscy beda wiedziec o co chodzi)..lepiej mowic ..tzn bez obelg po prostu nie wypada..wybacz...takie juz jest zycie ze szmaty sie po prostu bluzga..bo na nim wiecej nie zasluguja..proste jak budowa cepa , prawda??idziesz na dnooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!a teraz jeszcze bedzie gorzej..wierz mi ..bo wiem o czyms o czym ty nie wiesz...ale nie martw sie niedlugo sie dowiesz i to bedzie dla ciebie baaaardzo przyjemne...tylko nie wiem co stanie sie wtedy z twoim dzieckiem...i co zrobisz jak ono dorosnie a ktos zacznie mu opowiadac jaka to wspaniala ma mamusie oszustke i jakie z niej dno...az mi ciebe zal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:46 do lorrie - proszę o kontakt lachim81@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:07 kinga może byś podała jakieś dowody np. treść umowy lub opisała jak sie odbywa cała ta procedura bo napewno trochę się rożni od castingu.Chociaż nic a nic ci nie wierze.!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnica:) Do Kingi IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.08.06, 20:13 Skoro jesteś taka happy z przebytych sesji, to podaj nazwę przynajmniej jedej firmy! którą reklamowałaś. Jeśli to prawda ze miałaś jakieś kontrakty to podasz. A ja sprawdze czy jesteś wiarygodna i zapytam tę firmę. I co teraz GŁUPIA SZMATO??!! hi hi PS. Pamiętaj że wszystko jest na forum. A nie trzeba informatyka do ustalenia IP! Wystarczy zgłosic sie do admina forum!! ALE TY KINGA JESTES J E B N I E T A!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:24 Do Kingii,a moze jednak p.Natalii? Odpowiedz na pani pytanie. Zniesławienie to przestępstwo określone w art. 212 kk. Jest to tzw. przestępstwo prywatnoskargowe, a więc pani sam będzie musiała sporządzić prywatny akt oskarżenia i podać dowody na potwierdzenie podnoszonych przez panią okoliczności. Obecnie wysokość zryczałtowanej równowartości wydatków w sprawach z oskarżenia prywatnego jest ustalona na kwotę 300 zł. Juz sobie wyobrazam jak pani Natalia pozywa wszytskie osoby na tym forum.Super :) Chyba pani nie wyrobi z kaską i trzeba bedzie wiecej kastingów robic. Z drugiej strony bardzo by nam pani pomogła, moze wrescie ktos sie zjamie ta sprawą i lawina ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:45 Jezeli chodzi o prowokacje to całkiem niezły pomysł.Moze sie ktos zdecyduje na udział w kastingu z dyktafonem lub ukryta kamerą,aby nagrac ten cały shit, ktory p. Natalia wciska nieswiadomym ludziom?wystarczy zwykły dyktafon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: cała prawda do kingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:56 skontaktowała się ze mną osoba której zaproponowali udział w filmie poprostu nieładnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: cała prawda do kingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:49 ale numer znowu się odzywają znowu piszą jakieś pozytywne posty no nie padnę, już tyle było spokoju nie odzywali się a tu znowu masz zadowolona kinga jejku, ale ściema. nie dajcie sie oszukać, bądźcie czujni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Na co zwrócić uwage przy podpisywaniu umowy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:03 Czesc! Jestem z leszna dziasiaj mialam podpisac umowe ale jak ja przeczytałam to podziekowalam. Czy ktoś zwrocił uwage na fakt ze umowa jest zbyt ogolna i nie jest w niej zawarte to ze firma gwarantuje nam 3 kontrakty w ciagu roku tylko ze posredniczy miedzy nami a pracodawcami. A z tak sformułowanej tresci wynika ze firma ta nie jest zobowiazana do znaleziena nam 3 kontraktów! Gdy zwrociłam uwage na to pani Natalii powiedziala, że jest to zawarte w regulamie, który dostalismy w czasie castingu, niestety w umowie nie było nawet załacznika dotego regulaminu co by oznaczalo ze tego regulaminu nie ma nawet w tej umowie! A wiec osoby, ktore jeszcze sie zastanawiaja nad podpisanem tej umowy niech zwroca uwage na te istotne szczególy! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzona Re: Na co zwrócić uwage przy podpisywaniu umowy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:11 Wzielam udzial w castingu naciaglam sie na 30 zloty, ale na tym koniec na szczescie. Trafilam na to forum i wycofalm sie z tego. Jednakze cos mnie niepokoilo. Na castingu kazdy z nas wypelnia ankiete w ktorej zgadzamy sie na przetwarzanie swoich danych. Jezeli ta firma jest lipna, a jest napewno, to pytam sie po co tej natali nasze dane i zgoda na ich przetwarzanie?? Generalnie nie chce zeby jakas oszustka dysponowala moim adresem, zdjeciami idt. Wiec dzwonie do tej kobiety na komorke. A ona kaze mi pismo napisac i wyslac do niej na adres, takie jakby podanie. Wiec postanowilam osobiscie jej to pismo zawiesc i na miejscu sie przekonac jak taki oszust wyglada :) Adres mialam w poznaniu taki: Grunwaldzka 104, pokój 214. Agencja promocyjna i pokuj tylko wynjamuje haha. Ale jade i co zataje? Za przeproszeniem burdel na kulkach i to prawie doslownie. Natalia kucharczyk siedzi w pokoju z dzieckiem na oko 6 latkiem. Jedno duze biurko, 2 szafki, komputer, drukarka, i... porozrzucane zabawki, jakas mata dla dziecka, resztki jedzenia, jakis czajnik, znow porozrzucane butelki i 2 torby reklamowki pustych butelek po piwie!!!! Sajgon! To ma byc biuro?! Mowie jej o co chodzi, a ona ze nie moze tego zrobic bo jest na urlopie (zadnej kartki na dzwiach nie bylo informujacej). Krotko mowiac potraktowala mnie jak cytyje "intuza", "zlodzieja". Zachowywala sie bezczelnie i chamsko np. zdjela bluzke do stanika, beknela, bo cytuje "jestem u siebie i moge robic co chce, i zaraz sie tu posikam". Cala sprawa skonczyla sie interwencja policji i dobrze bo przynajmniej na chwile pani kucharczyk utrudnilam zycie. Zreszta ona nie zasluguje na slowo "pani". Chcialam to tu opisac takze ku przestrodze dla innych. Po jej niby urlopie czyli po 15 sierpnia lub 1 wrzesnia (sama niewiedziala kiedy jej sie urlop konczy i 2 razy date zmianiala) zamierzam odzyskac te ankiete. Kazda zgode na przetwarzanie danych mozna cofnac. Dawno nie sopotkalam sie natomist z takim oszustem jak ona i z takim chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja co się wydarzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 00:01 myślę, że teraz już wszyscy niedowiarkowie uwierzą i wątpliwości znikną. Forum nie zginie już my o to zadbamy ale coś mi się wydaje, że już wkrótce zniknie firma a wtedy się zacznie, zobaczycie, wspomnicie me słowa, i już wkrótce więcej osób odwiedzi Poznań i nastanie Dzień Ostateczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: co się wydarzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:50 widze ze ciekawie sie zapowiada.Kres p.Natalii jest blisko,interesik idzie gorzej,dzieki forum rzecz jasna :)a p.Natalia wypisuje na forum(pod róznymi imionami, np.Kinga) jak to pozwie nas wszystkich o zniesławienie.Pani Natalio 280 ludzi zapisanych na tym forum tylko na to czeka.Czekamy az pani zacznie kopać pod sobą dołki.Wyobrazam sobie jak biedna p. Natalia pozywa wszystkich.A dlaczego ci zli ludzie panią pomawiają?A bo założyłam lewą firmę i naciągnełam każdego na 400zł ehehehe.Dobre.Czekam az dobiorą sie do pani tyłka.Życzliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: co się wydarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:33 ludzie odpewnego czasu śledzę Wasze posty i jednego nierozumiem!jest Was wszystkich tak dużo osób i nikt nic nie robi.Jak to możliwe?Każdy tylko pisze skrży się a nic nie robi.Szkoda. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: co się wydarzy? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 22.09.06, 21:44 prosze wszystkich oszukanych o kontakt moj mail to sybo3@wp.pl mnie tez ta baba oszukała i naciągneła na kupe kasy a dostałam jakis marny katalog za którego przesyłke zapłaciłam 50 zł ! nie dostałam ZADNEGO portfolio!to jest załosne! nikt tak nie odbiera telefonu nie ma strony internetowej tej firmy!co za wstrętne babsko oszukało mnie i NACIĄGNĘŁO!a ja naprawde nie jestes taaaaka bogata!jak mogła zedrzec tyyyle kasy???PROSZE WSZYSTKICH OSZUKANYCH O KONTAKT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorrie Re: Na co zwrócić uwage przy podpisywaniu umowy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 01:33 wow..jestem w szoku po tym co przeczytalam o Twojej wizycie w poznaniu..ta kobieta to jest kompetne dno!!!!massakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na co zwrócić uwage przy podpisywaniu umowy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:16 Tylko droga "Pani" protokół policyjny mowi całkiem co innego niż Pani opisuje P.S. pokój piszemy tak jak widać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:42 Witaj Uważaj, to jest zwykła oszustka. Mnie oszukała co prawda na małą kwotę, ale to zawsze oszustwo. Być może są tacy, którzy ponieśli większe straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:31 czy jest ktoś kto coś zrobił w tej sprawie bo jeżeli tak to niech napisze , napewno nic mu nie grozi.Chciałabym się wymienić poglądami swoimi i policji. Prosze dajcie znać . Nie bójcie się.Pozdrawiam wszystkich naiwnych takich jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...poszkodowany Re: Re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:46 wenus proszę o kontakt lachim81@wp.pl, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:31 czy jest ktoś kto coś zrobił w tej sprawie bo jeżeli tak to niech napisze , napewno nic mu nie grozi.Chciałabym się wymienić poglądami swoimi i policji. Prosze dajcie znać . Nie bójcie się.Pozdrawiam wszystkich naiwnych takich jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Re IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 22.09.06, 21:45 prosze wszystkich oszukanych o kontakt moj mail to sybo3@wp.pl mnie tez ta baba oszukała i naciągneła na kupe kasy a dostałam jakis marny katalog za którego przesyłke zapłaciłam 50 zł ! nie dostałam ZADNEGO portfolio!to jest załosne! nikt tak nie odbiera telefonu nie ma strony internetowej tej firmy!co za wstrętne babsko oszukało mnie i NACIĄGNĘŁO!a ja naprawde nie jestes taaaaka bogata!jak mogła zedrzec tyyyle kasy???PROSZE WSZYSTKICH OSZUKANYCH O KONTAKT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: do Agaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:43 no i co masz zamiar z tym zrobić? bo na drogę sądową na pewno nie wystąapisz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivald czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.06, 20:59 w takim razie teraz uderzyli do wrześni tydzien temu byl casting a dzisiajj sesja zdjeciowa oczywiscie widze ze adres sie zmienil na grunwaldzka 104. czyli jednak walek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: 195.182.20.* 12.09.06, 21:47 tez tam bylam ale sie naczytalam i umowy nie podpisalam a ty byles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivald Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 11:02 tak nie stety trafilem na to forum za pozno w kazdym badz razie dzis tam dzwonilem i odeslalem pani natalii umowe z rozwiazaniem umowu wlacznie pozdro!! moje gg 6711521 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.06, 13:35 Ten adres jest aktualny juz kawełek czasu.....wiec w tej materii nic sie nie zmieniło. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trust LUBLIN-casting Ta agencja to jedna wielka sciema!! IP: *.lublin.mm.pl 18.09.06, 04:45 Jestem z Lublina,ta agencja przeprowadzala tu casting 2 lata temu w PZM.Bardzo prosze o kontakt osoby ,ktore zostaly oszukane tak samo jak i ja.Do dzis dnia nie mam kontaktu z tymi OSZUSTAMI.W umowie zapewniali ze swojej strony 3 kontrakty...jednak jak sie okazuje w rzeczywistosci wyszlo inaczej.Tacy debile zeruja na ludziach.Musimy sie zjednoczyc i zaczac przeciwdzialac kolejnym oszustwom.Miejmy nadzieje z odzyskamy swoje stracone na darmo pieniadze,oraz nerwy!!!Podaje moj numer gg 1786611. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: LUBLIN-casting Ta agencja to jedna wielka sci IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.06, 10:08 Niestety nikt z was nic nie odzyska(bo niby co chcecie odzyskac??), stracicie tylko pieniadze i to wszystko. Przeczytajcie sobie umowe ktora podpisaliscie. Naprawde nie ma sensu nic robic, jesli watpicie w moje słowa udajcie sie do byle jakiego adwokata i powie wam dokładnie to samo. Niestety za naiwnosc trzeba płacic, ja mam za soba casting w Wrocławiu, dostałem katalog/portfolio wiec prawnie z umowy ktora wszyscy podpisalismy sie wywiazali. A to ze nie ma zadnej propozycji kontraktu zupełnie mnie nie dziwi poniewaz w umowie nie ma o tym słowa! Straszenie policja nic tutaj nie da poniewaz w aspekcie prawnym sa czysci! tak czysci! maja tak zgrabnie wszystko napisane ze nie mowy o jakimkolwiek łamaniu prawa z ich strony. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: LUBLIN-casting Ta agencja to jedna wielka sci IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.06, 14:56 Jeszcze 1 kwesta, ma ktos dowody na te numery IP?? bo to ze ktos w logu ma adsl.inetia.pl to jeszcze o niczym nie swiadczy, uzytkownikow net24 jest w PL na peczki wiec przed posadzaniem kogokolwiek o kłamstwo i oszustwo wymagałoby przytoczenia konkretnych dowodow, ja po przeczytaniu wszystkich postow nie znalazłem ani 1-dnego wszedzie przytaczane sa argumenty w stylu log "adsl.inetia.pl" ale to zaden argument. Sam mam adsl.inetia.pl (net24) to znaczy ze jestem Pania Natala?? Zchowujmy sie powaznie. Zdaje sobie sprawe z prawiodłowosci tych "pozytywnych" wypowiedzi ale nie mozna wszystkiego i wszystkich wrzucac do 1 wora. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: LUBLIN-casting Ta agencja to jedna wielka sci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:43 Nie zgadzam sie z tobą Lotrtt.Co jak mnie ktoś oszukał i naciągnął na 400zł to mam siedzieć cicho i nic nie robic?Jeżeli nie da sie do nich dobrać środkami prawnymi(jak twierdzisz) to trzeba próbować innymi sposobami tzn. choćby zakładanie i wpisy na takim forum,duzo ludzi przez nasze forum przejrzało na oczy, media, prasa,nagłosnienie tej całej sprawy itd.Tutaj nie chodzi o odzyskanie tych pieniędzy,bo zdaje siebie sprawe ze to jest nierealne, ale o zwykłą ludzką uczciwość. Jestem naiwna OK, ale na moim przykładzie moze wiele ludzi pomysli dwa razy zanim wpakuje sie w to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:46 Ja rowniez bylam na castinu ich firmy tylko ze w kaliszu, dostalam sie itp, a teraz czekam na portfolio i katalog ktory mieli niby do mnie przyslac w sierpniu, a juz wrzesien jest. a do mnie nic nie dotarlo. wielka sciema z ta firma jeszcze czekam moze jednak przysla...ale nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:53 Ana napisz do mnie. Tez bylam wtedy na tym castingu. Podaje moj gg: 1659866. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:15 gdzie teraz działa natalka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 22.09.06, 21:46 prosze wszystkich oszukanych o kontakt moj mail to sybo3@wp.pl mnie tez ta baba oszukała i naciągneła na kupe kasy a dostałam jakis marny katalog za którego przesyłke zapłaciłam 50 zł ! nie dostałam ZADNEGO portfolio!to jest załosne! nikt tak nie odbiera telefonu nie ma strony internetowej tej firmy!co za wstrętne babsko oszukało mnie i NACIĄGNĘŁO!a ja naprawde nie jestes taaaaka bogata!jak mogła zedrzec tyyyle kasy???PROSZE WSZYSTKICH OSZUKANYCH O KONTAKT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinasmyk Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:52 Odżwiezam temat. Byłam na castingu w Ostrowie Wlkp. w piątek. Okazało się, że się dostalam, umówiłam się na sesję na czwartek a teraz weszłam na to forum... Czy ktoś może mi napisać jak dalej potoczyły się wasze losy? Czy ktoś był z tym na policji, w sądzie gdziekolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.06, 08:05 Powiedz mi prosze gdzie i o ktorej ma sie odbyc sesja w Ostrowie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinasmyk Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 22:35 Sesja jest w czwartek w hotelu Granada. A casting był już w zeszły piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.06, 22:40 Zjawie sie i ostrzegam!! to OSZUSTWO!! nie bedzie zadnych kontraktow bo ta Pani nie zna nikogo z tego srodowiska!! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinasmyk Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 12:09 A Ty jesteś z Ostrowa? Ja nie idę na sesję bo nie chcę aby 150 zł mi przepadło. Może wyślę kogoś ze znajomych aby odebrał moje fotki próbne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.06, 18:43 Powiedz mi jeszcze o ktorej ma byc ta sesja?? A raczej psełdo sesja...?? Odpowiedz Link Zgłoś
sjustynka poznan 20.10.06, 17:50 jedna wielka sciema!!!mialm podpisywac umowe ale tam slowa nie ma ze gwarantuja kontrakty opiewajace na kwote 3000.w tej umowie wlasciwe nic nie bylo...powiedzialm,ze jak konkretna firma sie mna zainteresuje to moge podpisac i wplacic te 85 zł. wiec poki co czekam ...i sie pewnie nigdy nei doczekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: poznan IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.06, 19:18 Sciema i to na Maxa!! nie wiem jak ludzie moga byc tak głupi i naiwni?? wystarczy przeczytac ta ich cała umowe i wszystko staje sie jasne. Nikt NIGDY nie otrzymal zadnej propozycji kontraktu i nigdy go nie otrzyma! bo to jedna wielka sciema! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinasmyk Re: poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:07 Do Ostrowa nawet nie przyjechali. Wysłałam moją mame aby chociaż odebrała te zdjęcia probne, mama pojechala do tego hotelu a tam cisza i panie sprzątaczki mówiły, że o niczym nie wiedzą, ale cały dzieć przychodzą dziewczyny pytać sie o jakies zdjęcia i sesje. Odpowiedz Link Zgłoś
qiu4 A propos zagosci w najblizszy weekend w Koscianie! 26.10.06, 19:31 Dzisaj zobaczylam ten plakat castingu- po numerze telefonu zorientowalam sie ze to ta firma, ktora zgarnia 30 zl za casting. I dlatgo mają na wynajęcie takiej restautacji eksluzywnej jak Finezja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinasmyk Re: A propos zagosci w najblizszy weekend w Kosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:35 Też widziałam te plakaty w Kościanie i jak dobrze pójdzie to szykuję pewną niespodziankę, ale nie powiem jaką bo pewnie państwo z agencji to czytają :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotrtt Re: A propos zagosci w najblizszy weekend w Kosci IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.06, 18:57 Natalka to P#$@# oszustka!! Nie wpłacajcie zadnej kasy nie chodzcie na castingi bo to wszystko to jedna wielka kpina!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAELKNIGHTRIDER Re: A propos 14 11 2006 była w Elblagu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:26 TAK BYLA W ELBALGU 14 11 2006 WTOPA 30 ZŁ. I SIE ZAKWALIFIKOWLAEM MAM ISC NA 2 CASTING I MOJA KOLEZANKA TEZ I TERAZ NIBY PO 150 ZŁ ZASTANAWIAM SIE CZY NIE DOKRECIC DO TEGO POLICJII JAK COS TO WALCIE NA GG 2266247 Odpowiedz Link Zgłoś
misio11986 gratki dla Natalii 16.02.07, 19:55 HAHA to dobre Natalia zajefajnie sobie z tym poradziła, skonstruować tak umowę, żeby nie można sie było do niej przyczepić nawet prawnik rozkłada ręce!! może Natalio podasz przepis??? a może można się przyłączyć do interesu??? co najlepsze ja się dostałem wybuliłem 30zł+250zł+49zł=329zł. ładna sumka za nic prawda? ale wolałem zapłacić niż mieć potem przechlapane, ale Natalia!!!! zapraszam ponownie do nas... już kilka osób nie może doczekać się spotkania z "pania" (w sumie to nawet na to miano ta "kobieta" niezasługuje, na kobiete tez nie) ale dupa tam.... a co najważniejsze policja może też by się w to włączyła juz słówko zagadałem :P Słuchajcie a może jakieś stowarzyszenie założymy? nie wiem jak byśmy ją nazwali? tam gdzie ona tam i my, ona się reklamuje a my jej w tym przeszkadzamy haha! szkoda że to tylko marzenia ale ładnie by było. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
caldinka Re:Studio"Panorama" -jedno wielkie nieporozumienie 25.11.06, 14:18 Hmm...jak widze ta sprawa ciagnie sie juz od ponad roku i nic w tym dziwnego...mnie tez oszukali. Zaplacilam 200 zl a kiedy nie chcialam zaplacic jeszcze 150...zaczeli grozic sądem. W koncu dostali cala sume ale to nie koniec przyszla przesylka za ktora rowniez trzeba bylo zaplacic. Nie bylo sensu aby to dalej ciągnąć...probowalam sie dodzwonić, bez skutku...zajete albo sekretarka. Oszusci!!! niedajcie sie na to nabrac ! Do dzis sprawa nie zostala wyjasniona... mialy byc 3 sesje? Odbyla sie jedna. I ani pieniedzy ani telefonu...nic! trzeba cos z tym zrobic...uwazam ze ta firma zeruje na mlodych osobach i wyludza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.06, 18:49 znowu w sobote odbył sie castin promotion group studio foto panorama i wiecie co ja zamierzam coś z tym zrobić prubuje sie kontaktować z programem uwaga w tvn i interwencja w polsacie i zadziałać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CICHA ZOBACZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:57 BYLAM NA CASTINGU ZORGANIZOWANYM PRZEZPROMOTION GROUP STUDIO PANPRAMA W POZNANIU W SOBOTE 16.12 NA UL GRUNWALDZKIEJ 104 , KAZALI MI WPACIC 30 ZL ZA UDZIAL W CASTINGU I DALI KARTKE Z WARUNKAMI UMOWY DOTYCZACE OSOBY ZAKWALIFIKOWANEJ. BYLO TAM NAPISANE ZE FIRMA : 1 WSZYTKIE SESJE ZDJECIOWE fIRMA BEDZIE REALIZOWAC NA TERENIE MIASTA POZNANIA 2 kLIENT JEST ZAWIADAMIANY PRZEZ fIRME O KAZDORAZOWYM KONTRAKCIE NA CONAJMNIEJ 3 TYGODNIE PRZED TERMINEM REALIZACJI 3 KLIENT MOZE ZREZYGNOWAC Z PRPONOWANEGO KONTRAKTU BEZ UZASADNIENIA NIE PONOSZAC Z TEGO TYTULU ZADNYCH SANKCJI KARNYCH I PIENIEZNYCH 4 kLIENT MA PRAWO WYKORZYSTAC ODTRZYMANE OD FIRMY MATERIALY (...) ORAZ ZAWIERAC WSZELKIE UMOWY BEZ OGRANICZEN 5 ZA KAZDY KONTRAKT KLIENT OTRZYMUJE WYNAGRODZENIE BRUTTO 3,000 ZL POMNIEJSZONE O PROWIZJE PRZEZ fIRME W WYSOKOSCI 20 % OD DOCHODU BRUTTO 6 KLIENT NIE PONOSI OPLAT Z ZAKRESU OPIEKI PRAWNEJ I MENAGERSKIEJ 7 FIRMA WSZELKIE UMOWY BEDZIE ZAWIERAC W OBOPÓLNYM INTERESIE KLIENTA I FIRMY 8 UMOWE Z FIRMA MUSI ZAWIERAC OSOBA PEŁNOLETNIA (...) 9 KLIENT ZOBOWIAZANY JEST INFORMOWAC FIRME O KAŻDORAZOWEJ ZMIANIE DANYCH TELEADRESOWYCH 10 W KOSZTY WYLANSOWANIA KLIETA WLICZANE SA: - SESJE ZDJECIOWE - WIZAŻYSTA, CHOREOGRAF, FRYZJER, STYLISTA - KATALOG, PROFOLIO - NADZÓR PRAWNY NAD UMOWAMI KLIENTA - OPIEKA MENAGERSKA - ROZLICZENIA KSIEGOWE KLIENTA 11 CALKOWITY KOSZT WYLANSOWANIA KLIENTA TO KWOTA 785 ZL Z CZEGO KLIENT POKRYWA 85 ZL A FIRMA POZOSTALA KWOTE CZYLI 700 ZL zA CASTING ZAPLACILAM 30 ZL , ZAKWALIFIKOWALAM SIE (DZOWNILAM DOWIEDZIEC SIE O WYNIKI DZISIAJ OD 12.00-14.00), MAM DOSTAC ZDJECIA Z CASTINGU POCZTA A NIE ODBIERAC OSOBISCIE TAK JAK NIEZAKWALIFIKOWANI. DZWONILAM I PYTALAM CZY ZA PRZESYLKE ZE ZDJECIAMI BEDE PLACIC JA-ODPOWIEDZIALA MI PANI ZE NIE ZE FIRMA POKRYWA KOSZT. MAM PRZYJSC PODPISAC UMOWE 28 GRUDNIA Z DOWODEM OSOBISTYM I 85 ZL. PYTALAM CZY DALEJ TEZ MUSZE POKRYWAC JAKIES KOSZTY -PANI POWIEDZIALA ZE NIE ZE TE 85 ZL SA ZA PODPISANIE UMOWY NA OKRES 12 MIESIECY I ZE TO KONIEC KOSZTOW. POWIEDZIANO MI TEZ ZE BEDE MIALA W CIAGU TYCH 12 MIESIECY ROBIONE 3 SESJE FOTOGRAFICZNE Z TYMI STYLISTAMI, FRYZJERAMI ITP. NIKT MI NIE OBIECYWAL POKI CO ZADNYCH GOR ZE ZLOTA. PANI NA SESJI POWIEDZIALA MI ZE TO SA SDJECIA KTORE POZNIEJ ROZNE FIRMY BEDA OGLADAC I WYBUIERAC TWARZE- NIKT MI NIE POWIEDZIAL NA 100% CIE WEZMA. POWIEDZIANO MI ZE TE ZDJECIA KTORE PRZYSLA MI POCZTA TO SA DLA MNIE ZE DOPIERO TE ZDJECIA NA TYCH 3 SESJACH BEDA BARDZIEJ POKAZYWANE. TE ROBIONE NA CASTINGU MIALY TYLKO WYCHWYCIC COS INTERESUJACEGO W DANEJ TWARZY I SPRAWDZIC FOTOGENICZNOSC. ZDJECIA ROBILA MI PANI W BLAD WLOSACH, A ROZMOWE KWALIFIKACYJNA PRZEPROWADZAL MLODY FACET, ANKIETY ROZDAWALA MLODA PANI W CIEMNYCH WLOSACH. TERAZ MAM PYTANIA: 1 CZY Z WAMI TEZ TE SAME OSOBY PRZEPROWADZALY CASTING? 2 CZY DOSTALISCIE TAKA SAMA KARTKE DOTYCZACA WARUNKOW UMOWY? 3 CZY WY TEZ PLACILISCIE NAJPIERW 30 ZL A POTEM 85 ZL( PRZY PODPISANIU UMOWY)? BO Z TEGO CO CZYTALAM TO LUDZIE PODAJA ROZNE KOSZTY, NIEKTORZY NAWET 600 ZL I JAKIES RATY(MI POWIEDZIANO ZE NIE BEDE MUSIALA JUZ NIC PLACIC PO ZAPLACENIU TYCH 85 ZL PRZY PODPISANIU UMOWY) 4 CZY DO KOGOS W CIAGU TYCH 12 MIESIECY ZADZWONILI Z PROPOZYCJA -KONTRAKTEM? 5 CZY KTOKOLWIEK MIAL 3 SESJE ZDJECIOWE? MAM PODPISAC TA UMOWE 28 GRUDNIA I SIE ZASTANAWIAM. PROSZE ODPISAC BEDE BARDZO WDZIECZNA! MOJE GG : 5459829 MAIL: acecicha@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Re: ZOBACZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 18.12.06, 22:20 Czy ponad 300 innych postów to za mało?? Ta firma nie jest warta tych 85 zł nawet. Widzę że zjechali z cennika. Bo wcześniej brali 300zł. To dzwonienie że ktoś się zakwalifikował to nawet nie jest wybieranie. Bo skoro z 25 osób odrzucanych jest z 8 osób. Zawsze ta sama formułka: "Proszę poczekać zaraz sprawdzę. Gratuluję została Pani zakwalifikowana.". Chcesz wiedzieć co ona robi w swoim "biurze"? Gada przez GG ze znajomymi a te ankiety i inne zdjęcia itp. lądują w szafie i nigdy z niej nie wychodzą. Ta umowa jest tak skonstruowana że nigdy żadnych pieniędzy nie zobaczysz. Co robi ta firma? Zbiera kasę i ma cie w nosie. Na szczęście już nie ma takich kokosów jak kiedyś gdy na jednej sesji miała po 100 osób. Jak zobaczysz zdjęcia to się przerazisz. To ma być fotograf?? Wielu fotoamatorów lepsze zrobi. 28 grudnia możesz tylko pójść po te nędzne fotki i dać sobie z tym spokój a może i przy okazji powiedzieć o tym innym. Kiedyś biuro tej firmy było na Grunwaldzkiej 104 pok214, teraz chyba je przeniosła do swojej chaty na sieradzką 12/6 bo zabrakło jej na wynajem. Ot i profesjonalna firma;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CICHA Biuro nadal jest na Grunwaldzkiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:37 wszystko sprawdzam bo musze to przemyslec , biuro jest na Grunwaldzkeij, dzisiaj moja kolezanka byla podpisac umowe i dostala oryginal do domu, pokwitowanie zaplaty i zdjecia na plycie i czarnobiale wywolane w lutym maja zadzwonic zeby zrobic pierwsza sesje zdjeciowa, kolezanka czytala umowe i jest tam napisane ze calkowity koszt OSTATECZMNY to te 85 zl i nic wiecej nie bedzie juz placila, przestrzegalam ja zeby zwracala uwage na umowe i powiedziala ze nie wzbudzila w niej zadnych watpliwiosci ze to oszustwo. Jesli okaze sie ze to oszusci to z oryginalem umowy i z pokwitowaniem na polocji juz sie mozna starac o to by sie dobrac do nich-tak mi sie wydaje. Wiec jakby cos nie wyszlo to chyba z tym uda sie z nimi wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Re: Biuro nadal jest na Grunwaldzkiej IP: *.icpnet.pl 19.12.06, 21:44 Czy jeśli ta "firma" mimo tylu złych opinii istnieje to znaczy że nie mamy racji? Nie. Teraz pewnie próbują się na siłe zmienić. O jakich sesjach my tu mówimy. Ona nie ma żadnych kontaktów z firmami. Czasami twierdzi że w Welli ma kontakty a oni jej tam wogóle nie znają. Czy osoba fotografa i właścielki to Natalia K.?? W skład teamu wchodzi jeszcze wizażystka i jakiś gościu?? Proszę przeczytaj poprzednie posty. Koleżance powiedz że może nie marnować swojego czasu bo teraz zacznie się telefonicznie zwodzenie "nie akurat nie mamy dla Pani żadnego kontraktu, proszę zadzwonić za miesiąc". Wiem jak to wygląda w tej pseudo firmie od wewnątrz (skąd to już możesz się domyślić). Jakieś pytania: hansi@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: IP: *.azartsat.pl 27.03.07, 16:36 ...a ja właśnie poczytałam sobie przed chwileczką o "firmie", bo moja córka też się zakwalifikowała (jak wszyscy) i też mam ochotę coś zrobić ze sławną, jak widzę, panią Natalią... Na szczęście córka straciła tylko 30 zł i przezornie kazała mi tu zajrzeć. Dziękujemy za te wszystkie wiadomości- to wprost skarbnica wiedzy!! Chciałybyśmy jeszcze wiedzieć, w jaki sposób domagać się zwrotu 30 zł w sobotę- córka ma iść na wielką sesję z dwiema bluzeczkami i pierwszą ratą 150 zł oraz z dowodem. Widzę, że wszyscy puszczają pani Natalii płazem nie tylko te 30 zł, ale nawet pierwsze i drugie raty... Adres firmy nadal w Poznaniu na ul. Grunwaldzkiej 104- a jest marzec 2007- może wróciła na miejsce oszustwa? Coś z tym zrobię, niczego łatwo nie odpuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qlemens Jeśli ktoś dalej ma wątpliwości... Ja nie mam. IP: 212.160.178.* 27.03.07, 18:50 Dziękuję za wszystkie komentarze. Po przeczytaniu tego postanowiłem nie wydawać kolejnych pieniędzy i nie wpłacać 150zł na ich konto(czyli jestem w plecy tylko o 30zł). Tylko spójrzcie na to i zastanówcie się - to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości: Jestem studentem zaocznym i dorabiam sobie na budowie, ciężka praca ale dobrze płacą ;). Owszem - jestem przystojny ale nigdy nie sądziłem że nadaje się na modela. Pracując na budowie dostałem ulotkę od wyżej wymienianej "firmy" (celowo dałem tu cudzysłów). Pomyślałem sobie czemu nie. Zadzwoniłem pod podany numer i dowiedziałem się że muszę przynieść na casting 30zł (pierwsze "dziwactwo"). Pomyślałem że to dziwne - czemu ja mam za coś płacić. Ale nic - poszedłem, zapłaciłem, wypełniłem ankietę a potem jakiś żałosny kolo co nazywał siebie fotografem robił mi żałosne zdjęcia pseudoaparatem. A oświetlony byłem dwiema cholernie rażącymi i gorącymi reflektorami. Czułem się strasznie niesfojo. Myślałem "co ja tutaj robię?". Wiedziałem że zdjęcia wyszły tragicznie, wszystkie moje miny i pozy były takie "wymuszone". Powiedziano mi że mam zadzwonić (drugie "dziwactwo"). Zadzwoniłem (dopiero po 2 godzinach prób się dodzwoniłem - trzecie "dziwactwo"), pewien że nic z tego nie będzie. Podałem imię i nazwisko i po 1 minucie (to jest czwarte "dziwactwo", przecież jakbym się dostał to tyle by to nie trwało i sami by zadzwonili) pani powiedziała mi "Gratulację - dostał sie pan. Chciałabym sie z panem umówić na sesje i podpisanie umowy, a potem mam dla pana 3 oferty pracy w pana mieście (bez komentarza... piąte "dziwactwo"). Musi pan zabarać ze sobą 2 jaskrawe koszulki( to chyba oni powinni mieć wszelkie rekwizyty - szóste "dziwactwo), dowód i... 150zł jako pierwsza rata (nie no dalej mam kontynuować? Siódme "dziwactwo")". Poza tym ten gościu (trafna uwaga stary - to mnie chyba przekonało) co wcześniej pisał o tych "pozytywnych" komentarzach ma racje - te wszystkie miłe komenty były pisane z jednego komputera ( ósme "dziwactwo" - chyba największe)!!! Poza tym, ludzie - nie bądźcie ślepi - profesjonalna firma, która nie posiada strony internetowej i ma swoją siedzibę w wynajętym mieszkaniu (dziewiąte i dziesiąte "dziwactwo")?!? Mam nadzieje że ci ludzie zostaną w przyszłości ukarani za to wszystko. Jakby co to służę pomocą. nr gg: 5429519. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VojtasB Re:matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:19 Mieszkam na wsi 12km od Bolesławca, poszedłem na casting z koleżanką, oboje zapłaciliśmy po 30zł wczoraj zadzwoniłem do firmy i dowiedziałem się że ja się zakwalifikowałem, koleżanka natomiast nie. Mam dziwne wrażenie, że gdyby to ona zadzwoniła kobieta przy telefonie powiedziałaby, iż to moja znajoma się zakwalifikowała, ja natomiast nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha do administratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:48 bardzo prosze aby osoba administaratora wypowiedziala sie czy pozytywne komentarze tego watku sa faktycznie wystawiane z tego samego komputera. Nie znam sie na tym wcale i nie wiem tez kto tu jest administratorem. Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz administarorze i chyba nie tylko ja! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: do administratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 19:42 Boze dziewczyno ty naprawde jestes taka naiwna czy tylko udajesz?Nie dziwie sie ze Natalka nadal zarabia na takich jak Ty.Poczytaj sobie forum dokładnie, tyle oszukanych ludzi ile wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Studio Foto Panorama - o co Wam chodzi ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:33 3 miesiace temu mialem sesje w tej firmie. rowniez wplacilem pieniadze tak jak chcieli. od miesiaca jezdze do warszawy na zdjecia. nie narzekam. dostalem jush pierwsza kase. jestem zadowolony. Nie wiem tylko dlaczego tak wielu Wam wydaje sie ze zostaliscie oszukani. Ja dzieki tej agencji mam prace i niezła kase. Pani Natalio DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: Studio Foto Panorama - o co Wam chodzi ?? IP: *.icpnet.pl 08.01.07, 22:21 ŚMIECH!!! Pokaż mi namacalny dowód że Ona załatwiła ci jakieś płatne sesje, o ile taki wogóle istnieje. A może Norbi to pseudo Natalii. Brak słów na takie próby ratowania interesu. Napisz tak jeszcze 1000 razy to i tak nikt nie uwierzy. I co masz Natalio z tych wyłudzonych pieniędzy. Dobrze się zabawiłaś na imprezach, przed którymi dziecko było ci balastem. Za taką kasę to niejeden by się ustawił, ty nie potrafisz... Oj uważaj bo niezrównoważeni psychicznie klienci czekają żeby ci w........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Studio Foto Panorama - Gostyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:20 Czy ktoś był może ostatnio w Poznaniu na Grunwaldzkiej? Uwaga teraz ta baba działa w Gostyniu! Może ktoś ma wieści jak dobrać się jej do ...y? albo wkopać tak jak ona wkopuje ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Studio Foto Panorama - Gostyń IP: *.icpnet.pl 03.02.07, 02:20 Firma panorama to oszustwo, a jak podpiszesz umowe to ona i tak nic ci nie gwarantuje,jest tak skonstruowana, że nie ma sie do czego przyvzepic! Działa nie tylko w Poznaniu, ale i w ostrowie, gostyniu, i gdzie tylko sie da! A pracownicy, niektorzy nic nie wiedza, choc pewnie sie domyslaja-jesli sa inteligentni to pewnie tam juz nie wrócą! krętactwo i oszustwo! dajcie sobie z tym spokój!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc hahaahahha IP: *.icpnet.pl 05.02.07, 20:16 "widze ze ciekawie sie zapowiada.Kres p.Natalii jest blisko,interesik idzie gorzej,dzieki forum rzecz jasna :)a p.Natalia wypisuje na forum(pod róznymi imionami, np.Kinga) jak to pozwie nas wszystkich o zniesławienie.Pani Natalio 280 ludzi zapisanych na tym forum tylko na to czeka.Czekamy az pani zacznie kopać pod sobą dołki.Wyobrazam sobie jak biedna p. Natalia pozywa wszystkich.A dlaczego ci zli ludzie panią pomawiają?A bo założyłam lewą firmę i naciągnełam każdego na 400zł ehehehe.Dobre.Czekam az dobiorą sie do pani tyłka.Życzliwa." Smiechu warta ta wypowiedz! Nikt kto by cos takiego zrobil na forum by sie nie przyznal! Ponadto pani życzliwa, niech mi pani wierzy, ze natalka wykopuje pod soba coraz wiekszy dolek, w ktorego niedlugo wpadnie...... pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna i Nicola Niewiem co mam robic!!!!!! WAZNE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:26 Ja Nicola też poszlam na ten casting. Osobiscie jestem z Turku. Dostalam sie. Bylam na pierwszej sesji w Kole i zaplacilam 350zl. Teraz czekam na telefon od STUDIO FOTO "Panorama" bo od 2 tygodni ani widu ani slychu. Ale mam nadzieje ze w najblizszym czasie odbiore telefon od p.Natali. O kontak prosze przez gg 4022741 mojej qzynki i telefon 609381723. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Studio Foto Panorama - Gostyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:21 Witam wszytskich oszukanych przez Studio Foto Panorama. Proszę o kontakt i podanie szerszych informacji o kontaktach z tą firmą, ewentualnie adresy innych jej siedzib, mnie zwerbowala agencja z Poznania, ul. Grunwaldzka 104. Ta firma to jeden wielki przekręt i zamierzam zawiadomić prokuraturę!! Więc proszę piszcie kamyczek_91@tlen.pl gg 8716588 Im nas bedzie więcej tym wieksze szanse, że dobierzemy im się do *** i nie będą oszukiwać bezkarnie kolejnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
misio11986 Re: Studio Foto Panorama - Gostyń 16.02.07, 20:49 HaHa to było dobre żeby załatwić tyle osób bez mydła! Natalia to ci się udało! Natalia daj przepis na to, ja tez tak chcem!!! a może można się do Ciebie przyłaczyć? Nie ma to tamto, umowa tak zaje-fajnie skonstruowana że nawet prawnik radził zapłacić i rozkładał ręce 30+250+49=329zł!!!! za nic ale ja mam czyste sumienie w przciwieństwie do ciebie Natalia!!!! Ale zapraszam ponownie do nas!!! już kilka osób nie może się doczekać żeby "PANIĄ"(chciaż na to miano nie zasługuje ta "kobieta" na kobiete też nie ... więc jak o Niej móić?) ponownie spotkac a i policja tez byla by zaintereseowana napewno , bo już słównko szepniete.... Słuchajcie !!!!! zakładamy stowarzyszenie przeciwko Natalii? tylko jak je nazwiemy? dobra pomażyc możena.... haha pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermina Re: Studio Foto Panorama - Gostyń IP: 88.156.77.* 27.02.07, 15:18 ja też byłam na castingu w Siaradzu- oczywiście się dostałam...ale.. już mi coś śmierdziało jak zobaczyłam nieprofesjonalny aparat do tego celu zdjęć... nie mówię już o oświetleniu...tragedia.. sesje mam mieć 03.03.07 i nie wiem czy iść.. ktoś już przeszedł to piekło? bo szkoda mi kasy jak ma nie wypalić.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avives Re: Studio Foto Panorama - Gostyń IP: 88.156.77.* 27.02.07, 23:05 Ja też byłam w Sieradzu- 30 zł...i zadzwoniłam...typiara poszeleściła papierkami i w końcu "gratulacje dostała się pani na następny casting" Otrzymałam propozycje, że mam przyjść w Sobote 3.03, ale nie pójde!!! Po tym jak poczytałam wasze opinie...nie mam zamiaru płacić 150 zł w zwykłe gó... Nie, dzięki ja się nie pisze. Tylko odbiorne marne zdjęcia, po które nawet sama nie pójde. Pozdrawiam wszystkich oszukanych i prawie oszukanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof114 Re: Studio Foto Panorama - Sochaczew IP: 217.97.254.* 28.02.07, 01:20 A firma działa nadal: krzysztof114.dl.pl/2007/02/28/studio-foto-panorama/ Tym razem casting odbył się w Sochaczewie. Koniecznie powiadomcie znajomych, póki nie jest za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermina Re: Studio Foto Panorama IP: 88.156.77.* 28.02.07, 12:56 wiecie.. bardzo mi zależało na profesjonalnej sesji... :( a tu co?! byłam taka szczęśliwa jak mamuśka zadzwoniła i powiedziała że dostałam się dalej.. stwierdziłam że o tak dużej firmie musi być jakaś wzmianka w necie- no i była :/ dość obfita.. pójdę tylko odebrać te "zdjęcia rekrutacyjne" bo szkoda mi tych 30 zł... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: Studio Foto Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 06:16 Dajcie sobie spokój ludzie z ta firmą!!! ja dzwoniłem kilka razy i nic powiedzieli że za dwa tygodnie będzie propozycja i już tych dwóch tygodni to było kilka... nawet w umowie jest napisane że portfolio i katalog dostaniemy gratis, pytałem się czy coś musimy zapłaćić za tą przesyłkę " nie, nie my pokrywamy koszt przesyłki", żeczywiście zapłacili 10 zł. za przesyłkę, a ja musiałem wybulić 49,80 za zawartość przesyłki, poprostu kpiny to jakieś są i tyle!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Studio Foto Panorama IP: 195.117.44.* 01.03.07, 11:28 Teraz ta "niby" firma jest w Łasku, jak wczesniej widziałem w Sieradzu tez... czyli zgarania pare miejscowosci na raz... Ja mam isc na casting w niedziele 4.03.2007 i po tym co tu przeczytałem ide tylko odebrac zdjecia... szkoda tylko bo nadzieji sobie narobiłem na łatwy i przyjemny zarobek a okazuje sie, ze to nie ja bede zaraział tylko... Kazdy wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermina Re: Studio Foto Panorama IP: 88.156.77.* 01.03.07, 15:48 a kto tej nadziei nie miał- ale dla tego babsztyla liczy się co innego.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Studio Foto Panorama IP: *.eranet.pl 03.03.07, 21:38 Byłam na castingu w Sieradz i wygrałam jestem pełnoletnia ale moi wiecznie podejrzliwi rodzice kazali sprawdzić dane z pieczątki oni to zrobili osobisci sprawdzili na policji te firmę mówili że wszystko jest ok tzn ta policja podpisałam umowę i wywołałam zdjęcia próbne sa fajne :) moze niektórzy zle wychodzą i odpadają lub sa niefotogeniczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermina Re: Studio Foto Panorama IP: 88.156.77.* 03.03.07, 21:46 kotku :] ja się przyjęłam... miałam iść na sesję ale skontaktowałam się z ludźmi, których ta baba wyrolowała i nie wygląda to za ciekawie jak Ci powiem że ich jest ponad...kilka tysięcy?... tamtej firmy pod tym adresem od jutra nie ma :) przenosi się do Gostynia :) a co do zdjęć- właśnie wróciłam od fotografa, który powiedział, że lepsze mój młodszy brat potrafi zrobić przy odrobinie chęci ;] no to... powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: Studio Foto Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:26 Gdzie się przenosi? no to fajnie... haha Natlia? kochana? słuchaj to jest niezłe. zaje-fajnie kombinujesz... słuchajcie a może warto by do jakieś telewizji albo coś napisać?? już nie po to żeby odzyskać pieniądze, bo i tak tych 330zł nie odzyskam, ale żeby przestrzec innych, bo ja wam powiem że przed pójściem na tą sesje szukałem czegoś w necie ale nie znalazłem nic... dopiero po fakcie, nie każdy ma takie szczęście jak my i ma neta, a tv każdy chyba oglaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georgi Re: Studio Foto Panorama IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.03.07, 14:54 witam, z tego co widzę to firma działa i to dość prężnie, dzisiaj tj. 25.03.2007 jakaś firma zrobiła casting w Żarach (lubuskie), chciałem iść z dzieckiem ale przejdę się sam i sprawdzę bo po nazwie wygląda mi na p.Natalię (Promotion Group Poznań), jak coś więcej się dowiem to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Studio Foto Panorama IP: *.man.poznan.pl 26.03.07, 17:59 troche bez sensu piszecie.tak niby tysiace ludzie przerabiaja w miesiącu,a tu jakies posty negatywne też.niema niczego idealnego.Jeden jest bardziej fotogeniczny,drugi mniej,to jasne.ja miałam znimi do czynienia wpewnym sensie ponownie,bo po kilku latach od mojego uczestnictwa u nich w castingu moja kuzynka chciała tez startowąć bo zaczęła studiować w Pzonaniu.to jej powidziłąm,dałam namiary i sie zgłosiła do nich.moze dużo kasy nie dostała za jakies tam foldery,a musiała sie pocic cąły dzień na zdjęcicah jednak zawsz ebądź co bądź te 2 tysiace wpadły.a tez musiała wyłożyć na sesja jak również ja kilka lat wczęsniej.j awtedy płaciłam 250,ona teraz chyba jakoś 350.al ejest zadowolona.ja moz emiłąm mniej szczęścia bo pracowałam dzięki nim na targach i musiałam pare dni,z eby zarobić taką kase co moja kuzynka,ale przynajmniej wiem z czym to się je. zawsze to jakies doświadczenie.a jkaość zdjeć .\,to zalezy chyba od fotografa.tak jak wszędzie jeden jest lepszy drugi gorszy.mi sie foty podobały,dąłam je nawet komuś wprezencie ;) pozdrówka i trzymam kciuki z a zrealizowane kontrakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Re: Studio Foto Panorama IP: *.icpnet.pl 26.03.07, 22:33 Bez komentarza ... czy ktoś wierzy w te "podstawione" wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: Studio Foto Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 06:25 ja napewno nie bo sa tak zasłodzone, że aż rażą w oczy nieprawdziwością... masakra do czego Natalia jest zdolna nawet do podszywania się pod innych, hehe ale byle tak dalej niedługo może jej się skróci... Czekamy na twoją recenzje, i dobrze ze nie wziłes dziecka bo by sobie tylko nadziei narobiło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qlemens Jeśli ktoś dalej ma wątpliwości... Ja nie mam. IP: 212.160.178.* 27.03.07, 18:51 Dziękuję za wszystkie komentarze. Po przeczytaniu tego postanowiłem nie wydawać kolejnych pieniędzy i nie wpłacać 150zł na ich konto(czyli jestem w plecy tylko o 30zł). Tylko spójrzcie na to i zastanówcie się - to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości: Jestem studentem zaocznym i dorabiam sobie na budowie, ciężka praca ale dobrze płacą ;). Owszem - jestem przystojny ale nigdy nie sądziłem że nadaje się na modela. Pracując na budowie dostałem ulotkę od wyżej wymienianej "firmy" (celowo dałem tu cudzysłów). Pomyślałem sobie czemu nie. Zadzwoniłem pod podany numer i dowiedziałem się że muszę przynieść na casting 30zł (pierwsze "dziwactwo"). Pomyślałem że to dziwne - czemu ja mam za coś płacić. Ale nic - poszedłem, zapłaciłem, wypełniłem ankietę a potem jakiś żałosny kolo co nazywał siebie fotografem robił mi żałosne zdjęcia pseudoaparatem. A oświetlony byłem dwiema cholernie rażącymi i gorącymi reflektorami. Czułem się strasznie niesfojo. Myślałem "co ja tutaj robię?". Wiedziałem że zdjęcia wyszły tragicznie, wszystkie moje miny i pozy były takie "wymuszone". Powiedziano mi że mam zadzwonić (drugie "dziwactwo"). Zadzwoniłem (dopiero po 2 godzinach prób się dodzwoniłem - trzecie "dziwactwo"), pewien że nic z tego nie będzie. Podałem imię i nazwisko i po 1 minucie (to jest czwarte "dziwactwo", przecież jakbym się dostał to tyle by to nie trwało i sami by zadzwonili) pani powiedziała mi "Gratulację - dostał sie pan. Chciałabym sie z panem umówić na sesje i podpisanie umowy, a potem mam dla pana 3 oferty pracy w pana mieście (bez komentarza... piąte "dziwactwo"). Musi pan zabarać ze sobą 2 jaskrawe koszulki( to chyba oni powinni mieć wszelkie rekwizyty - szóste "dziwactwo), dowód i... 150zł jako pierwsza rata (nie no dalej mam kontynuować? Siódme "dziwactwo")". Poza tym ten gościu (trafna uwaga stary - to mnie chyba przekonało) co wcześniej pisał o tych "pozytywnych" komentarzach ma racje - te wszystkie miłe komenty były pisane z jednego komputera ( ósme "dziwactwo" - chyba największe)!!! Poza tym, ludzie - nie bądźcie ślepi - profesjonalna firma, która nie posiada strony internetowej i ma swoją siedzibę w wynajętym mieszkaniu (dziewiąte i dziesiąte "dziwactwo")?!? Mam nadzieje że ci ludzie zostaną w przyszłości ukarani za to wszystko. Jakby co to służę pomocą. nr gg: 5429519. Odpowiedz Link Zgłoś
m0780 Re: Jeśli ktoś dalej ma wątpliwości... Ja nie mam 28.03.07, 02:02 Cześć... ja jestem z Bolesławca woj.dolnośląskie 27.03.07 dowiedziałam się o zakwalifikowaniu mojej córki do kolejnych zdjęć narazie straciłam 30zł. a w sobotę mam przynieść dowód osob. i !!!! 150zł !!!! żal mi tych ludzi którzy nie mają internetu albo w porę nie zoriętują się co jest grane... OSZUŚCI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezakwalifikowana Re: Jeśli ktoś dalej ma wątpliwości... Ja nie mam IP: *.eranet.pl 28.03.07, 14:12 moim zdaniem to sprawdźcie dobrze bo mieliście sprawdzić czy te posty są z jednego kompa,bo jakoś administrator nie odpowiada ,a z tego co widze to posty sa różnych id,wiec przesadzacie,po drugie jak mozna mówić o wtopie w momencie zapłaty za zdjecia 30 zł -sa zdjecia,ja je miałam sa dobre,fakt czarno-białe,ale nadawały się tez do innych celów,nie wiem chciłam kiedys sobie zrobic takie foty u fotograf to chcieli o wiele wiecej kasy,pozdrawiam niezakwalifikowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Studio Foto Panorama IP: *.sanetja.pl 08.01.10, 17:14 Witam Byliśmy na castingu w naszym miasteczku - oplata za portfolio to 50zł - to tanio jak za portfolio w porównaniu z cenami u naszych fotografów oraz po przejżeniu internetu .. Druga sprawa - umowa nie ma w niej nic złego ... Proszę pisze że całkowity koszt wylansowania Klienta to kwota 1000zł i jest ona pokrywana w całości przez Firmę. także nie widzę tu żadnego wyłudzenia ani nic podobnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Studio Foto Panorama - mi się udało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:26 Witam, w zeszłym tygodniu miałam pierwszą sesję w tej firmie. Chyba cały dzień pracy i te wcześniejsze opłaty się opłaciły,teraz odbiorę wypłatę :)) Może musicie jeszce poczekać (ja na pierwszy kontrakt czekałam 4 miesiące, ale jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: Studio Foto Panorama - mi się udało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 18:08 he he znowu się zachciewa pisać pozytywne posty bo nowi ludzie się pojawią więc trzeba stworzyć jakieś pozory, że niby są szczęśliwcy, którym się udało - ale niestety nic to nie da gdyż forum pełne jest prawdziwych informacji wystarczy tylko poświęcić troszkę czasu i przeczytać a wszystko stanie się jasne i cały proceder oszukańczej działalności "firmy" zostanie przez zainteresowanego zrozumiany. Reasumując ostrzegam, nie warto się ładować w to bagienko - gdyż to tylko strata pieniędzy i niepotrzebny stres!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Studio Foto Panorama - mi się udało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 11:10 znowu działają - proszę o rozwagę Odpowiedz Link Zgłoś
m0780 Re: Studio Foto Panorama 28.03.07, 02:46 Ludzie nie śpijcie .... oni liczą łupy po niedzieli!!! Banda oszustów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Studio Foto Panorama IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.07, 14:50 witam! 24.03 byl casting w Lubinie i ja poszlam na niego, oczywiscie sie dostalam. bylam super szczesliwa bo zawsze marzylam zeby sie wybic choc troszke. umowilam sie na niedziele. pojde tam ale tylko po zdjecia bo nie mam zamiaru wyrzucac kasy w bloto. nie dajcie sie oszukac. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: Studio Foto Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:34 I tak trzymać ludziska,może chociaż kilkoro z was nie da się wpuścić w kanał... nie tak jak ja... pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŻNE!!!!!!!!!!!!! Re: Studio Foto Panorama IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.07, 21:25 Teraz owi naciągacze są w Legnicy,w piątek Hotel Arkadia na ul Gliwickiej godz 12,czas im wpier.....lić ,im więcej Nas tym lepiej. NATALIO IDZIEMY PO CIEBIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŻNE 2 Re: Studio Foto Panorama IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.07, 21:28 moj stary jebniety zajebie te dziwke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Studio Foto Panorama IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.03.07, 10:25 beda kolejnych ludzi oszukiwac! zaluje ze dalam sie tak nabrac! wazne 2 napisz jak tam bedzie po tym castingu w legnicy hehe. czy twoj tatus zeczywiscie cos zrobil. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: Studio Foto Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 17:13 Co tam napisz... najlepiej zdjęcia pokażcie albo jakis filmik nakręćcie... hehe :P Ale na opis i tak czekamy... i wszyscy trzymamy kciuki za WAS!!!!!! powodzenia !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi oszuści IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.04.07, 09:01 Witam! Dlaczego nikt się nie odzywa? I jak tam było z tatuśkiem na castingu w piątek? Ja odebrałam swoje zdjęcia. Jak je zobaczyłam to zawał! Dojże za 30 zł dali mi zdjęcia na płycie tylko to jeszcze takie paskudne ze masakra. Powychodziły jakbym miała jakieś paskudne plamy na całej twarzy a tak wcale nie jest! jestem wkurzona ale cóż mam na to poradzic?! Narazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m0780 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 23:10 To oszuści nie wieżcie im ja też odebrałam zdjęcia NA PŁYCIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotus Re: oszuści IP: *.range81-152.btcentralplus.com 23.04.07, 09:15 Co do tego nie ma watpliwosci.Znam pania Kucharczak od kilkunastu lat i swego czasu pomagałem jej organizować owe castingi.Jeśli mój post do nikogo nie dotrze to znaczy że naiwność ludzka nie zna granic.To jak ona sama nazywa profesjonalna wyjebka.Umowa w której ciężko znależć jakąkolwiek lukę i umiejętność mamienia ludzi to atrybuty tej firmy pożal się Boże!!!!Ja osobiście miałem kłopoty z tytułu zatrudnienia w tej firmie,w ktorą nie ukrywam na początku wierzyłem jako pragnący zrobić karierę fotograf-amator.Kiedy zorientowałem się co pani Natalia wyprawia z ludżmi,odszedłem.Zaluje tylko że wcześniej nie wpadłem na pomysł żeby wpaść na tę stronę.Mógłbym uratować wielu ludzi przed utratą ciężko zarobionych pieniędzy.Obiecuję śledzić Forum każdego dnia i służę pomocą.Ludzie kochani ona nie ma żadnych kontaktów reklamowych!!!! Kupiła kompa za skradzione Wam pieniądze aby pisać pozytywne recenzje na temat swojej oszukańczej firmy.To smutne...Odezwę się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 18:24 Hahahahaha dobre, a czemu dopiero teraz o tym piszesz???? Zaraz a czy ty byłeś na castingu w Elblągu może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTUS Re: oszuści IP: *.range81-153.btcentralplus.com 29.04.07, 19:27 Nie i przestań się zgrywać Natalio.To prawda wszystkie pozytywne recenzje piszesz sama podszywając się pod niby postronne osoby.Boli cie że twój koniec jest bliski?ha,ha.Ludzie już nie dają się tak nabierać jak dawniej a ty wcale nie jesteś taka przebiegła jak ci się wydaje.Twój intelekt to wątpliwa sprawa a jedynie jesteś pazerną szumowiną żerującą na ludzkiej krzywdzie.Ciekawe co ci zrobią jak cie dopadną padlino??????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:05 Kotus!!!!!!!!!!! czy ja wyglądam na Natalię?????? poczytaj sobie moje wczesniejsze posty to domyslisz się że nie jestem nia... AUĆĆĆĆ to zabolało, ja nakwiększy jej przeciwnik, a biorą mnie za nią to jest koszmar!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTUS Re: oszuści IP: *.range81-153.btcentralplus.com 06.05.07, 09:07 sorry Misio!!!!!Faktycznie gafa!Ale zawiało mi lekko cynizmem tej atrapy człowieka czyli imć Kucharczak.Zawsze jak boli to trzeba podmuchać...Sorki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:24 Spoko :) każdy się może pomylić. to ponawiam pytanie czemu dopiero teraz postaonwiłeś napisać to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTUS Re: oszuści IP: *.range81-153.btcentralplus.com 06.05.07, 19:29 Dlatego ze nie mialem pojęcia o tej stronie no i dostępu do kompa i internetu.Śmieszne co?Dopiero kolega który odwiedził mnie żeby sformatować mój komputer kiedy już go nabyłem powiedział mi że jest coś takiego jak "Forum" i że jest niezła jazda na temat tej "firmy" w której miałem wątpliwą przyjemność "pracować".To brzmi banalnie ale tak było...Od razu więc postanowiłem sprawdzić co to takiego i....jestem w ciężkim szoku jaki ona ma tupet!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:24 Sssssstttaaarrrryyyy nie tylko tupet, nie tylko.Zawsze jest taka miła na tych "castingach"? bo u mnie była az nad to miluśka... ale wcześniej się niestety nie zorientowałem chlip :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotus Re: oszuści IP: *.range81-153.btcentralplus.com 07.05.07, 20:36 Z reguły jest miła bo każda oszukana przez nią osoba to poprostu kasa.Ale w momencie kiedy ktoś zadaje za dużo pytań bo wyczuwa oszustwo lub najnormalniej w świecie jest ostrożny bywa chamska i to bardzo do tego stopnia że potrafi taką osobę wyrzucić z castingu!To psychopatka!Od kilku lat leczy się u psychiatry bo miewa napady niekontrolowanej agresji,dlatego też mąż ją zostawił.Możnaby napisać o niej książkę,wierz mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 06:37 Wierze Ci, wierzę. mnie się wypytawała na castingu odnośnie jej dziecka coś tam chciała i się doradzała hehe dobre nie???? może wreszcie trafi na jakiegoś wariata i ktoś jej wreszcie wpierdzieli ;) jest ktoś chetny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:26 Dobra kolejne pytanie do Ciebie... długo tam u niej pracowałeś? i jak to się stało że nic się nie skapnołęs? przecież to widac.... chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTUS Re: oszuści IP: *.range217-43.btcentralplus.com 13.05.07, 00:43 Pracowałem około 3 miesięcy ale poprostu nie wnikałem w jej układy.Dopiero któregoś dnia po paru drinkach sama zaczęła się przechwalać jaka to ona jest genialna i jak potrafi omamiać ludzi nazywając ich "frajerami". Na drugi dzień podziękowałem za współpracę,to obrzydliwe!!!Nie miałem pojęcia że można być tak bezwzględnym i podłym.Przecież na castingi przychodzą też maluchy pełne nadziei którym ta k..wa ćwierka tylko po to żeby wyrwać kasę na swoje rozwiązłe,ku..kie życie!!!Powinni ją dawno zlinczować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabrana Re: oszuści IP: 82.160.156.* 13.05.07, 08:40 Wczoraj byli w Oławie wiec moge powiedziec ze jestem w plecy 30 zł:( po wyniki mam dzwonic 15.05 dzieki za te forum czlowiek chociaz zaoszczedzi 300 zl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:25 Kotus! spokojnie poczekajmy, poczekajmy a noż ktoś się trafi nieodpowiedni dla niej i bbardzo źle jej to wyjdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio-11986 Re: oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:26 Ale dzięki za szczerość, pkt dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: oszuści IP: *.icpnet.pl 13.05.07, 19:38 Kotus to jest nie mozliwe, ze pracujac tam 3 miesiace nie zorientowales sie o co chodzi! Zapewne w ciagu pierwszego dnia juz jest wszystko wiadome. A pracowales jako fotograf, czy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kael-Pomoc ludziom Re: oszuści IP: 82.160.156.* 17.05.07, 19:11 a więc tak o moi drodzy czytający;] adresy IP, a raczej hosty. 3 hosty są prowadzone przez firmę beyond.pl www.beyond.pl firma ta oferuje serwery dedykowane itp. następne 2 to adsl.inetia.pl czyli poprostu www.inetia.pl nie zgadzało mi się to wiec wypatrzyłem błędu i durnego pochlebiania sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathy_ooo Re: oszuści IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 27.05.07, 00:58 Hej Kael-Pomoc Ludziom. Tzn. że te pozytywne posty sąz tego samego komputera, czy nie? Wiem, że to zapewne głupie pytanie, ale po prost u sięna tym totalnie nie znam. Prosze o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati dlaczego nie sprawdzacie? IP: 82.160.253.* 04.02.08, 09:18 Witam ,miałam okazję być na castingu w tej firmie jakies 2 lata temu.szkoda,ż enie widzieliście co niektórzy jak to się przejawiało. sto piecdziesiąt dziwnych pytań od klientów w stylu czy mojej córki nie wykorzyst a firma w pornografii (a córunia ubrana w stanik-czyli absurd). firma zajmuje się twarzami noi oczywisci enie na skale przemysłową bo to nie jest jakiś koncern ale na użytek firm robiacych reklamówki. i tak jak wszędzie są osoby zakwalifikowane i te odrzucone. takz enic dziwnego,z eczęśc z tych osób żali się. ale to nie wina firmy,że musi jakies twarze odrzucić. gdyby mieli brać wszystkich jak leci nie byłoby sensu castingu. A że jest opłata za fotki? no cóż mi np. zaden fotograf nie chciał za darmo zrobić jakiejkolwiek sesji niestety. a Wam tak? to podajcie telefon ja chętnie skorzystam. A tak na marginesie każda firam ponosi koszty? ide do fryzjera to za darmo nikt mi włosów nie obcina czy nie układa?a może jest inaczej....ja byłam ze zdjeć bardzo zadowolona,mało tego wysłałam je dalej do gazety lokaljnej na konurs z małym bo z małym ale powodzeniem,zreszta nie bede się przechwalac, amoja kolężanka była niezadwolona ze zdjęć swoich ale to chyba kwestia gustu.... pozdrawiam i zycze takiego powodzenia jak moje w lansowaniu twarzy! Pati p.s. i nawiazujac do tytułu mojego postu sprawdźxie dokładnei bo ztego co widze, to posty sa pisane z róznych id a w tej firmie namieszała jeszcze Pani Cichowska ,sprawdźcie zreszta sami adres jakiś ul.sobieskiego w Poznaniu naprawde sprawdźci ebo są rózne adresy a ja gazetami tak bym się nie przejmowała one też muszą z czegos życ no to robia sensacje,że na castingu było 300 osób a jak ja byłam to było może około 30 (sama widziałam jak Pan miał "kupkę " z ankietami i nanosił mnie jako 28 nr a byłam pod koniec) jeszcze raz sprawdźcie Pati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejsza Re: dlaczego nie sprawdzacie? IP: 82.160.243.* 18.02.08, 11:39 Nie panikujcie! byłam na castingu owej firmy jakies 2 lata temu na śląsku. tłumów nie było a pięknych twarzy jak na lekarstwo ku mojemu wtedy zrozpaczeniu ja i 2 znajime mi osoby ze szkoły zostały zdyskwalifikowane. dlaczego? pewnie potrzebne były bardziej fotogeniczne i "chodliwe" twarze a tak nawiasem mówiąc to wybór leży u reklamodawców nie prawda? a po castingu mamusia moja naggorliwa nieco sprawdziła firme... na policji i okaząło się ,ze wszystko w porządku nie che być złośliwa ale moze większość z Was powinna dokładnie obejrzeć sie zw lustrze,żeby potem nie miec pretensji a że jest opłata - no jak w końcu sa koszty do solarium też nei idziecie z apiękne oczy. aha zdjecia dostałam przynajmniej czarno-białe a nie jakies badziewie kolorowe mi się podobały i nie robiłam sensacji i szkalowania bo się nie dostałam a mogłam... trzymam kciuki za fotogenicznych... a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ICE CUBE Re: oszuści IP: 80.50.59.* 02.07.07, 09:44 Panie Radosławie... To co Pan robi to cios poniżej pasa. Najpierw przychodzi Pan skamląc żeby Pani Natalia dała panu pracę, potem po pracy próbuje Pan wykorzystać ją seksualnie, a po tym jak dostaje Pan kosza obsmarowuje Pan pracodawczynię na forum??? Po takim wystepie gardzę Pana osobą bardziej niż polskimi politykami. Zachował się Pan jak ostatnia gnida. Na pańskie zachowanie są dowody w postaci zdjęć i nakręconego filmiku. Ciekawe co powiedziała by Pańska żona albo teściowa jakby zobaczyły te dowody, (teściowa pracuje w CH Panorama w Poznaniu, nieprawdaż?)... Jest Pan dla mnie karykaturą człowieka i typowem przykładem zranionego męskiego ego. Dlatego myślę, że szanowni czytelnicy tego forum powinni Pańskie wypowiedzi czytać z równą pogardą dla Pańskiej osoby co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OŁAWA Re: oszuści IP: 88.199.44.* 28.05.07, 18:58 WITAM MUSZE PSZYZNAC RZE WPADLEM MOZE NIE JA TYLKO MOJA ZONA IDZIECI MYSLE RZE SUKA MI ZUWUCI CHONOR BO KASY NIECHCE ALE CHCE RZEBEBY PŁAKALA I SWOJE SZCZOCHY POPIJALA I PSZYOKAZI LODA MI ZROBILA JA JOM ZNAJDE BENDZIE WTELEWIZI I WKAZECIE TYLKO WINYM WYDANIU.MUJ NUMER DZWONCIE 604429602 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:26 niestety poziom tego forum znacznie się obniżył i wydaje mi się, że tego typu wpisy naprwadę nic nie dają, bo bluzganie nieczemu nie służy, lepiej się chłopie weź za robotę i znajdź jakichś oszukanych ludzi bądź ostrzeż innych- bo tak lepiej się społeczeności przyczynisz. wierny zwalczacz działalności Natki pietruszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: oszuści IP: *.who.vectranet.pl 30.05.07, 17:34 W Wejherowie byl casting promotion group studio foto panorama z ul. grunwaldzkiej 104. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldi Re: oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:29 jak byście wiedzieli gdzie są kolejne castingi tej pożal sie boże firmy, to piszcie na adres: aldonasysio@02.pl.Chcemy sie z nimi zorprawic. Rozczarowali nas i dziecko i wyłudzili 400zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OŁAWA Re: oszuści IP: 88.199.44.* 31.05.07, 20:35 Chłop to ty jestes ze wsi i masz pewnie ze 2 miesiace internet i chcesz zafisiowac na forum:)))A twoja praca polega na tym ze zakładasz kalosze i biegniesz do obory takze forum nie dla ciebie i nie masz co tu szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:59 i życzę wszystkiego najlepszego i powodzenia dla Ciebie "chłopie" i nie wiem czmu służy twe bluzganie bo naprawdę nikomu tym nie pomożesz? wszystkiego dobrego bądźcie czujni i nie dajcie się nabrać na sztuczki P. Natki Pietruszki Odpowiedz Link Zgłoś
alorek1 dzis sesja:/ 26.06.07, 13:12 Dzis mam mieć sesje zdjeciowa. dzieki za informacje. pojde tam przeczytac umowe i powiedziec co o niej mysle jesli rzeczywiscie nie ma w niej konkretow. ide tam z moim przyjacielem prawnikiem...moze byc ciekawie. dla zainteresowanych: teraz sa w Stargardzie Szczecinskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek Re: dzis sesja:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:40 No i jaka była ich reakcja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldi Re: dzis sesja:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:29 szkoda że tak póżno piszecie o tych sesjach.piszcie wcześniej żeby można było tam dojechac i sie z nimi policzyc. A tak na marginesie: to wygarnołeś im? Odpowiedz Link Zgłoś
alorek1 i po sesji 27.06.07, 17:50 przepraszam ze tak pozno odp. Rzeczywiscie umowa jest bardzo ogolna i prawnie nie mozna im nic zarzucic. Firma ma NIP i REGON wiec pod tym wzgledem sa ok. Ale zauwazcie ze do reki wszyscy dostali warunki umowy gdzie podpunkt 5 mówi: firma gwarantuje dla osoby zakwalifikowanej 3 kontrakty reklamowe...itd, Tego oczywiscie nie ma juz w umowie która podpisujemy. Myslac logicznie jesli by nam cokolwiek gwarantowali nie pobierali by oplaty 350zł bo mogliby sobie odliczyc od tych 3000zł. Zwróciłam im na to uwage....pani K. była bardzo zmieszana i nie potrafila odpowiedziec konkretnie na zadne z moich pytan. Pytalam rozwniez z jakimi firmami wspolpracuja i oczywiscie nie uzyskalam nazw firm lecz uslycszalam: 'z róznymii'.... Wspomnialam im tez ze w 21 wieku nalezaloby umiescic jakies informacje w internecie bo to tylko swiadczy o nich. w kazdym razie ciesze sie ze nie wzielam udzialu w sesji i zobaczylam ich wkurzone miny. A przy okazji moge wyskoczyc na pare dni nad morze za zaoszczedzone pieniadze. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westside15 Dorwijmy ją! IP: *.chello.pl 04.07.07, 22:28 Hehe ludzie,teraz jest w Gryfinie koło Szczecina! Jeżeli tylko przyjedzie na kolejną sesję zdjęciową dam wam cynk!Pójdźmy wszyscy po naszą kase! Dam cynk kiedy tu będzie,pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMCIA MAM STRONĘ IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.07.07, 15:22 dO WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ OTEJ FIRMIE WEJDŻCIE NA STRONĘ www.mpg-group.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahah Re: MAM STRONĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:48 a ta pani zapewniala mnie ze firma istnieje od `97 roku, ponadto wlasnicielka mieszka w poznaniu i nie ma nic wspolnego z wiekszymi agencjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: MAM STRONĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:44 www.e-swinoujscie.pl/index.php?function=show_all&no=2761 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzli6 Re: MAM STRONĘ 27.09.07, 11:50 Ciekawe kiedy p "natalka" zakończy ten swój proceder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośkazgrab STUDIO FOTO panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 15:49 jesienią 2006roku był nabór do reklamy twarzy - w Poznaniu , namówiłam syna wziął udział , po czym okazało sie że przeszedł następny etap z 200 osób wyłonili podobno 5 osób w tym Kamila , potem okazało sie że przy podpisywaniu umowy musimy wpłacić 100zł. było powiedziane ze co najmniej trzy razy w ciągu roku będzie wykorzystana syna twarz. Po podpisaniu umowy w przeciągu jednego miesiąca mieli przesłać profesjonalny katalog-a to co przysłali i to po mojej interwencji-zupełnie odbiegało od tego co obiecywali, normalne ksero zrobione po najmniejszej linii oporu , fotki czarno białe , dzwoniłam nie dawno z zapytaniem co słychać w tej sprawie to oczywiście następne obiecanki. także przestrzegam innych przed ta firma jedno wielkie oszustwo. powinno sie ta sprawę nagłośnić żeby już nikt sie nie dał nabrać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy ! IP: *.chello.pl 24.02.08, 14:27 dzisiaj z bratem byłam na castingu w Hotelu Arial< sosnowiec > firma nazywa sie plus foto znajduje się na ul.Sieradzkiej 12/6 w Poznaniu..zapłaciliśmy po 40 zł i mamy czekać 2 tygodnie ? czy to ta sama firma o której sie wypowiadacie bo wszystko sie zgadza za pokwitowanie dostałam kartke a4 z podpisem o odp prosze na e-maila agatta115@interia.pl lub gg 105 687 69 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werow Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 14:36 no! ja też byłam i to całkiem niedawno 18.03.08 roku... i płaciłam 40 zł i ta firma nazywa się "plus" foto, poznań, ul.sieradzka 12/6 proszę o kontakt na gg 7965981 z góry dzięki... ja miałam czekać tydzień na odpowiedź czy się dostałam a dwa tygodnie na zdjęcia... pożyjemy - zobaczymy jak to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kundziorka86 Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 16:07 Ostrzegam was nie podpisujcie niczego co jest związane z zapłatą pieniędzy firmie "STUDIO FOTO PANORAMA". w marcu 2004 roku byłam na castingu w kielcach w Exbudzie, osób było dużo, zrobili kilka zdjęć za które się na miejscu płaciło 18 zł. Kilka dni póżniej zadzwonili że zostałam wybrana i kazali przyjść podpisać umowe. Poszłam tam z mamą, podpisałyśmy umowę (którą sobie teraz mogę w piecu napalić) i wpłaciłyśmy 100 zl na miejscu zaliczki na portfolio i podpisałyśmy zobowiązanie że 250 zł przeslemy im na konto do końca kwietnia 2004. Nie mogłyśmy wysłąć tych pieniędzy bo akurat miałyśmy trudną sytuację, próbowałyśmy się do nich dodzwonić lecz telefonu nikt przez kilka dni nie odbierał. Na początku maja przyszedł list, w którym było napisane że jak nie uregulujemy płatności w ciągu 3 dni to będziemy się musiały w sądzie stawić!!! Zapłaciłyśmy te 250 zł... W lipcu przyszedł mi list od "PANORAMY" oczywiście za potwierdzeniem odbioru i uiszczeniem opłaty (49,80) w którym było "portfolio" jesli można to tak nazwać... 5 zdjęć czarno-białych sklejonych w ramkę... (fotograf w moim gimnazjum ładniejsze ramki dodał do zdjęć...). Za to wzsystko zapłaciłam łacznie ponad 400 zł a mam z tego kilka 8 fotek (5 w ramce i 3 luzem) oraz kilka zdjęc na płycie cd... Napewno nie było warto, za te pieniądze kupiłabym sobie coś bardziej pożytecznego, a takie "portfolio" mogłam sobie zrobić w zakładzie fotograficznym za 50 zł. jeśli ktos ma jakieś wątpliwości co do tego czy mówię prawdę proszę pisać na moj adres kundzior86@wp.pl a prześle skan umowy i zdjęcie tego cudownego "portfolio". Ostrzegam bądźcie bardziej ostrożni.... Nie dajcie się oszukać. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 15:04 Ja też ostrzegam przed tą bandą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 09:11 ciekawe gdzie się teraz p Natalka podziewa? hmmmm może w PIEKLE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:34 Dzisiaj Byli w Wałbrzychu robili zdięcia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:58 Podobno 10 pażdziernika była w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 00:09 witam po dłuższej nieobecności- tak gwoli przypomnienia umowa zawarta już chyba ze 2 lata temu i nic cisza, a widzę że działalność dalej kwitnie i naiwni się znajdują- UWAŻAJCIE NA OSZUSTÓW nie warto- szkoda nerwów i pieniedzy. więcej szczegółów gg 3195133 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super Photomodel Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.smtvsat.pl 16.12.08, 17:21 Dzisiaj Pani Natalia była w Trzciance (woj. wielkopolskie) Stanrdowo 40zł za portfolio, po zakwalifikowaniu sie umowa itp... Zaskoczyłem sie troszke jak przeczytałem te wszystkie negatywne komenatze... Ale powiedzmy, ze placimy za same portfolio :) to juz cos.. :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 10:33 podbijam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 09:12 czy udało się komuś tak walczyć że firma w końcu oddała pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:09 Witam! Byłam na castnigu w tej firmie jakieś kilka miesięcy temu w moim małym miasteczku. Przez przypadek zajrzałam na forum - informacje jak widzę są sprzeczne jedni piszą,że płacili 400zł inni,że 40 zł jedni o jakiś mało istotnych sprawach inni niby konkretach. jak dla mnie dostałam zdjęcia z castingu za 40 zł i byłam zadowolana a moja kumpela ,która startowała ze mną nie była.kwestia gustu. ważne,że dzięki tym zdjęciom udało mi się użyczyć twarzy w salonie fryzjerskim. zawsze to satysfakcja i przygoda. ja zdjęcia polecam... może twarz Wasza akurat się nie nadawała i tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do syrenki Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 22:14 jesteś od Natalki czy co???? bo jakoś ci nie wierzę :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: 213.77.105.* 20.02.09, 15:27 jestem pelna podziwu dla tej firmy że przez tyle lat oszukuja dalej ludzi a naiwnych wciaz nie brakuje. A pani Syrenka to ma dobry bajer w który sama nie wierzy. Mam nadzieje że kiedyś wyzygacie te wszystkie pieniądze i szczerzewam tego życze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:06 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 20:58 WITAM,CHYBA JA TEŻ Z TEGO CO CZYTAM NABIŁAM SIĘ W BUTELKE W KRUSZWICY TYDZIEŃ TEMU BYŁ ORGANIZOWANY CASTING BYŁAM TAM Z CÓRKĄ 11 MIESIĘCZNĄ,Z WASZYCH WYPOWIDZI WYNIKA,ŻE NIE MAM CO LICZYĆ NA POZYTYWNĄ ODPOWIEDZ,SZKODA,ŻE WCZEŚNIEJ NIE SPRAWDZIŁAM TEJ FIRMY Odpowiedz Link Zgłoś
weni3 Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy 24.10.09, 17:01 Witam serdecznie! Dziś akurat casting był w Zabrzu. Poszłam z dwiema córeczkami, i powiem szczerze, że teraz jestem pełna obaw. Naprawdę wygląda to aż tak źle?? Zapłaciłam po 50 zł od wykonanych zdjęć, no i nie wiem co teraz robić, jeśli się odezwą do mnie. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Mój numer gg to 2713723 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika81 Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.piekary.net 29.10.09, 15:54 Dziś byłam z córką na tzw castingu u nas w Piekarach Śląskich. Firma nie nazywa się już Foto Panorama,ale u nas pojawiła się pod nazwą "Plus Foto", adres siedziby firmy ten sam... Po przeczytaniu wszystkich komentarzy jestem zawiedziona,że dałam się nabrać.No cóż, byłam pełna obaw i zamiast posłuchać głosu rozsądku straciłam 50 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.sanetja.pl 08.01.10, 17:15 Witam Byliśmy na castingu w naszym miasteczku - oplata za portfolio to 50zł - to tanio jak za portfolio w porównaniu z cenami u naszych fotografów oraz po przejżeniu internetu .. Druga sprawa - umowa nie ma w niej nic złego ... Proszę pisze że całkowity koszt wylansowania Klienta to kwota 1000zł i jest ona pokrywana w całości przez Firmę. także nie widzę tu żadnego wyłudzenia ani nic podobnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksi Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: 83.2.170.* 22.02.10, 19:03 Dzisiaj był casting w Zduńskiej Woli woj. łódzkie (jak by ktoś chciał się z nimi spotkać :) to dam znać kiedy jeszcze tutaj będą) Szkoda 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeg Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy g IP: 217.97.185.* 23.02.10, 20:41 Boże, jaka ja głupia byłam, że się dałam nabrać. Byłam na tym całym śmiesznym castingu w Zduńskiej Woli. Chciałam, żeby moja córeczka miała co wspominać - sesja zdjęciowa - fajna przygoda. Nie liczyłam na jakąś "super karierę" mojego dziecka. Od początku coś mi nie pasowało i jeszcze ta wpłata 50 zł (zastanowiło mnie to bardzo), już miałam zrezygnować z tego cyrku, ale zrobiło mi się szkoda dziecka i wpłaciłam tej oszustce 50 zł. I w ten właśnie sposób nabiłam jej już pewnie mocno wypchaną kieszeń. JESTEM JEDNAK FRAJERKĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksi Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: 83.2.170.* 24.02.10, 18:34 Nie tylko Pani... ja również żałuję , że od razu nie sprawdziłam czy istnieje taka firma, ciekawe czy chociaż zdjęcia nam jakieś przyśle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeg Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: 83.2.170.* 26.02.10, 12:40 Myślę, że nawet tych marnych zdjęć nie dostaniemy. Już teraz będę mniej naiwna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonn Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.piekary.net 17.12.10, 19:29 Tej firmy jak ktoś nie zna to nie da się w żaden sposób sprawdzić ,ponieważ na ogłoszeniach o castingu nie podają nazwy firmy;) Dopiero jak ktoś pójdzie i straci 50 zł ,to na umowie dowie się jak się nazywa ,ale to już jest niestety za późno .Najgorsze jest to ,że jest to oszustwo na skale Polski ,a nikt z tym nic nie robi a ludzie dalej dają się nabierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKI Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: *.2.170.197.ksiezyc.pl 30.01.11, 12:19 Trzeba z tym coś zrobić, w końcu ile czasu może oszukiwać ludzi???Dziw;a jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybcia Re: studio foto panorama czy ktoś to zna?pomocy IP: 87.204.155.* 29.03.11, 19:54 witam wszystkich.Własnie przyjechałam z dzieckiem z castingu ktory był w Sycowie woj.Wielkopolskie,no i niestety nabrałam się na tą śmieszną firme. Ale jest tak jak opisujecie,póki się nie zapłaci i nie dostanie pieczątki,to nie wiadomo z jaką firmą ma się do czynienia.No a teraz sprawdzając ją dowiaduje się takich rzeczy. Kobieta wydawała mi się podejrzana no i tak mało ludzi bylo...no ale w ten sposób pomyślałam ze będą jakieś szanse. A tu stracone 50 zł i czas.Dałam kobiecie płytę ze zdjęciami córki i boję się żeby ich gdzieś nie wykorzystali,bo nie wiem na ile jest niebezpieczna ta firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksi "Firma PLUS FOTO" IP: 83.2.170.* 13.03.10, 12:28 Witam, czy ktoś był na castingu w Zduńskiej Woli? proszę o odzew. Ja jak i wiele innych osób zostałam oszukana przez tę fikcyjną i działającą jak już długo "FIRMĘ". Miały być zdjęcia tzw. portfolio miały być kontrakty a nie ma nic, oprócz straconych 50 zł i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeg Re: "Firma PLUS FOTO" IP: 217.97.185.* 22.03.10, 18:16 właśnie dzisiaj dostałam płytę ze zdjęciami. KOSZMAR Moja córeczka jest śliczną dziewczynką a na tych zdjęciach wygląda jak muminek z dobranocki. Zdjęcia czarno-białe i tak mało profesjonalne, że wstyd pokazać je komukolwiek. twarz się świeci, zbliżenia tak ogromne, jakby obiektyw był przy samym nosie dziecka. Sama nie jestem zawodowcem w tej dziedzinie ale robię dużo ładniejsze zdjęcia swoim dzieciom . PROSZĘ TO TRAKTOWAĆ JAKO PRZESTROGĘ PRZED TĄ NIEUCZCIWĄ FIRMĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studio Plus Foto Re: "Firma PLUS FOTO" IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.11, 23:56 Autora postów proszę o podanie prawidłowej nazwy firmy wykonującej w/w zdjecia na castingu. Jednocześnie informuję iż moja firma (nazwa i znak zastrzeżone) nigdy nie brała i nie bierze udziału w tego typu przedsięwzięciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: znów działają IP: *.182.41.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.10, 11:55 hej firma znów działa ostatnio pojawiła sie w opalenicy a teraz w buku bedzie casting.już mysle czy nie zrobić jej jakiegoś nalotu he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: znów działają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 22:03 wszelkie informacje na temat oszukańczej działalnosci firmy lachim81@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: znów działają IP: *.182.41.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.10, 12:04 Ktoś sie przyłaczy i zemśćimy sie na niej Odpowiedz Link Zgłoś