Gość: Lechita IP: 211.191.12.* 05.07.02, 06:50 Niezle niezle misio. Naprawde tak wygladasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jp Re: Misia - ladna laska IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.02, 08:16 A Ty lasek jestes ?? Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: Misia - ladna laska 05.07.02, 11:03 Mniej wyraźnej fotki Dzidka nie miałaś ? Dalej nie wiem czy ty bardziej do Bridget Jones czy Alley Mc Beal podobna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Misia - ladna laska IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 11:56 go-go napisał(a): > Mniej wyraźnej fotki Dzidka nie miałaś ? Miałam, ale tę specjalnie lubię :-) > Dalej nie wiem czy ty bardziej do Bridget Jones czy Alley Mc Beal > podobna :( Zdecydowanie do Bridget. Także pod względem kilku cech osobowości, ale kilku. Magnetowid umiem programować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Misia - ladna laska 05.07.02, 12:07 Wydaje mi się, ze to zdjecie juz gdzies widziałam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Misia - ladna laska IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 12:15 eela napisał(a): > Wydaje mi się, ze to zdjecie juz gdzies widziałam :-))) He he, popatrz, tak sie to miesza, że się nawet nie zdziwiłam, co TY tutaj robisz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Misia - ladna laska 05.07.02, 13:10 Przyszłam w odwiedziny :-). Tak dawno tu nie byłam, że nawet Lechita zapomniał o moim istnieniu i, jak na razie, nie pokrzykuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Misia - ladna laska IP: *.tele2.pl 05.07.02, 14:17 Nie sadzicie, ze troche odbiegacie od tematu watku? Ja sie z Lechita wyjatkowo zgadzam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Misia - ladna laska 05.07.02, 12:16 Nie, to zdjecie klamie. I to wierutnie. W realu mam na sobie duzo wiecej kolorow. :c) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Misia - ladna laska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 21:58 ale z ciebie palant Lechita Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Misia - ladna laska 06.07.02, 00:22 Gość portalu: marcin napisał(a): > ale z ciebie palant Lechita Czy powinnam sie czuc urazona??? Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Misia - ladna laska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 13:26 misiamisia napisał(a): > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > ale z ciebie palant Lechita > > Czy powinnam sie czuc urazona??? źle mnie zrozumiałaś, chodzi mi o słowo "laska" jak i cały zwrot, kojarzy mi sie z prostactwem i brakiem kultury nie mówiąc już o tym że ktoś zwrca sie tak do kobiety, wyjątkowo w złym guście, powinno być : Misia - wyjątkowo piękna młoda dama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Misia - ladna laska IP: 211.180.107.* 06.07.02, 13:33 Gość portalu: marcin napisał(a): > misiamisia napisał(a): > > > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > > > ale z ciebie palant Lechita > > > > Czy powinnam sie czuc urazona??? > > źle mnie zrozumiałaś, chodzi mi o słowo "laska" jak i cały zwrot, kojarzy mi si > e > z prostactwem i brakiem kultury nie mówiąc już o tym że ktoś zwrca sie tak do > kobiety, wyjątkowo w złym guście, powinno być : Misia - wyjątkowo piękna młoda > dama > > W wszawie sa same szpetne kurwy ze chcesz POZNANIANKE podrywac? Spadaj psie wszawski, za wysoko podskakujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Misia - ladna laska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 20:07 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > misiamisia napisał(a): > > > > > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > > > > > ale z ciebie palant Lechita > > > > > > Czy powinnam sie czuc urazona??? > > > > źle mnie zrozumiałaś, chodzi mi o słowo "laska" jak i cały zwrot, kojarzy > mi si > > e > > z prostactwem i brakiem kultury nie mówiąc już o tym że ktoś zwrca sie tak > do > > kobiety, wyjątkowo w złym guście, powinno być : Misia - wyjątkowo piękna m > łoda > > dama > > > > > > W wszawie sa same szpetne kurwy ze chcesz POZNANIANKE podrywac? Spadaj psie > wszawski, za wysoko podskakujesz! lechita kanadyjski geju, za ile nastawiasz teraz dupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Misia - ladna laska IP: 211.180.107.* 06.07.02, 12:28 Gość portalu: marcin napisał(a): > ale z ciebie palant Lechita pedal, wiadomo ze z wszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Misia - ladna laska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 13:29 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > ale z ciebie palant Lechita > > pedal, wiadomo ze z wszawy. rodzina też chodzi w dresach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Misia - ladna laska IP: 211.180.107.* 06.07.02, 13:32 Gość portalu: marcin napisał(a): > Gość portalu: Lechita napisał(a): > > > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > > > ale z ciebie palant Lechita > > > > pedal, wiadomo ze z wszawy. > > rodzina też chodzi w dresach ?? > Rodzina nie jest z wszawki, miasta dresow. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Misia - ladna laska 06.07.02, 13:34 A myslalam, ze bedzie tu milo... Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Misia - ladna laska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 13:48 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > Gość portalu: Lechita napisał(a): > > > > > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > > > > > ale z ciebie palant Lechita > > > > > > pedal, wiadomo ze z wszawy. > > > > rodzina też chodzi w dresach ?? > > > > > Rodzina nie jest z wszawki, miasta dresow. w tym macie prymat, nikt Was nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Misia - ladna laska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 20:05 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Niezle niezle misio. Naprawde tak wygladasz? lechita przeciez ciebie, slynnego kanadyjskiego geja interesuja wylacznie bogaci, tlusci faceci z kanadyjskichfast foodow Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Misia - ladna laska 06.07.02, 23:46 Ja jestem gejem - wole facetow. Misia Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Misia - ladna laska 07.07.02, 21:31 misiamisia napisał(a): > Ja jestem gejem - wole facetow. > > Misia Miśka!? Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Misia - ladna laska 08.07.02, 00:34 No co??? Podobaja Misie mezczyzni. Czy cos w tym dziwnego?????? :c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Misia - ladna laska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 00:46 w takim razie jaki jest Twój ideał mężczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Misia - ladna laska 08.07.02, 00:48 Kiedys juz odpowiadalam na tego typu watek. Postaram sie go znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Misia - ladna laska 08.07.02, 01:00 Odswiezylam dla Ciebie, Marcinie, watek "Kobieta lub mezczyzna moich marzen". Tam dowiesz sie, co i jak. :c))) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś