Dodaj do ulubionych

Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparcia!!

12.05.05, 23:21
Jest Nas bardzo duzo ale trudno Nas dostrzec i zauwazyc nasze
problemy...Zbieram ludzi ktorzy pomoga mi wywalczyc w urzedzie miasta jakis
tor dual-owy czy freeride-owy!!! co za problem znalez miejsce i wysypac dwie
wywrotki piasku, a reszta zajmiemy sie sami:) kogo irytuje ten temat niech
pisze.. moje gg 2859741...nie marnujmy sie na chodnikach:D
Obserwuj wątek
    • kormoran7 Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 12.05.05, 23:27
      Ja jestem za jak najbardziej. reszta chyba tez poprze ten pomysl
    • duch3 Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 12.05.05, 23:34
      Jak widać popieram!
      :)
    • maro1001 Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 13.05.05, 00:41
      Ja rowniez jestem jak najbardziej za.

Naprawde trudno was dostrzec - chetnie bym popatrzyl dajcie namiar na miejscowke gdzie "latacie".
      • rogeer Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 13.05.05, 10:55
        Też jestem za!:)
        • kormoran7 Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 13.05.05, 11:06
          No to teraz chyba wypada sie zastanowic jak powinien wygladac plan dzialania w
          tej sprawie. Tommmy przedstaw swoja koncepcje
          • natala77 Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 13.05.05, 12:46
            ***Ja też jestem na TAK;D
            • martula86 Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 13.05.05, 19:29
              I ja jestem za :o) Pozdrawiam! :o)
    • duch3 Tommy... 14.05.05, 23:46
      ...masz pomysł gdzie taki tor mogłby powstać? Ile potrzebujecie minimum miejsca
      na budowe tego toru?
    • tommy1987 Re: Tor Dual-owy dla rowerzystow!! Szukam wsparci 17.05.05, 22:12
      Przepraszam ze przez dluzszy czas milczenia ale mialem male problemy...Mam nadzieje ze zdolam odpowiedziac na wszystkie Wasze pytania:P niestety nie mozna nas nigdzie zobaczyc jak latamy bo nie mamy gdzie latac( mam nadzieje ze to sie zmieni w najblizszym czasie) che takze zebrac mala ekipe ktora tez lubi jezdzic wyczynowo na rowerkach bo na razie to jestem moze z 3 osobami :( Hmmm ile miejca mogl bym potrzebowac?! w sumie to nie duzo, mysle ze okolo kilkudziesieciu metrow kwadratowych by musialo byc, szukam projektow w internecie i moze troche wiecej bede wiedzial...miejsce jest nie wazne moze byc gdzies poza miastem...Oczywiscie tylko nie gdzies 5km od Srody,poniewaz moze to sie skonczyc tak jak z torem motocrossowym w Garbach ktory stoi teraz zarosniety i nie uuzywany;/ Pozdrawiam serdecznie
    • duch3 Myślałem o... 03.06.05, 23:36
      ... terenach za OSiRem! Stoja, zarastają, czasami tylko ktoś pieska wyprowadzi!
      • k_walus Re: Myślałem o... 03.06.05, 23:52
        To nie jest zly pomysl tylko tam ma powstac boisko hokejowe. I do cholery niech
        wreszcie sie ktos tym zajmie, jezeli sztucznej trawy nie bedzie to bedzie
        wielka porazka wladz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka