Gość: poi IP: *.aster.pl 03.03.09, 18:09 moze czas, zeby administracja pomyslala o zalozeniu takiego forum albo zmianie nazwy tego. Link Zgłoś Obserwuj wątek
brezly Re: forum o awariach 03.03.09, 19:43 Przeciez jak bedzie awaria to sie nie tam pisac :-) Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: forum o awariach 03.03.09, 20:21 ono będzie bezawaryjne, z awaryjnym serwerem zasilanym agregatem prądotwórczym na ropę! :) Link Zgłoś
Gość: jola.iza Re: forum o awariach IP: *.chello.pl 03.03.09, 21:44 mateuszwierzbicki napisał: > ono będzie bezawaryjne, z awaryjnym serwerem zasilanym agregatem prądotwórczym > na ropę! :) Mateuszuwierzbicki? Zatem? Jakoś dziwnie włazisz ? O co się ubiegasz? To ma działać, bo takie jest zapotrzebowanie i takie są możliwości. Może działac na metan, puścisz bąka i ekologicznie informatycy przerobią? Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: forum o awariach 03.03.09, 21:59 niezdrowa ciekawość to pierwszy stopień. Napij się melisy. Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: forum o awariach 03.03.09, 22:00 to do tego niezalogowanego stworzenia było. Link Zgłoś
jan.kran Re: forum o awariach 04.03.09, 10:11 Oj , ja poproszę!!!! Zaraz mnie szlag trafi a jak by byLo takie forum tobym siE odreagowała. Pomijam notoryczną PRZRWĘ TECHNICZNĄ nocą , wymysł portalu bo wszystkie strony netowe nocą działają aportal ma nas w dupie. Ok. Ale czemu o dziesiątej rano szpiegelonetinteria i kilka innych stron śmiga jak złoto a ta porażka wyborcza do chrzanu tarcia. Podniosłam szybkośc na sześc mega ale g ... pomaga, wrrrrrr!!! Kran Link Zgłoś
Gość: . Re: forum o awariach IP: *.gprs.plus.pl 04.03.09, 10:34 'Forum O portalu nie planujemy otwierać z kilku powodów Link Zgłoś
Gość: poi Re: forum o awariach IP: *.desy.de 08.03.09, 03:18 nie widze zwiazku (cytatu z awariami), a zgloszenia nasilaja sie. Link Zgłoś