ludicrus 15.05.05, 01:04 Co myślicie o tym clubie....O mentalności niektórych z panienek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janko Re: Czarna Owca..... IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 01:54 Klub jest super ........... dobra wyżera Panienki jak panienki różne. Spotkać mozna tam ciekawych ludzi - ja np. spotkałem Korwina daliśmy sobie łapę - do dzisiaj nie myje Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czarna Owca..... 15.05.05, 02:04 Czarna Owca? uhaha Myślałem, że znów jakiś skorumpowany policjant, albo urzednik państwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czarna Owca..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:41 Powinieneś odwiedzić lekarza.Natręctwa są uleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czarna Owca..... 15.05.05, 22:44 W przeciwieństwie do generałow policji?? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Czarna Owca..... 15.05.05, 19:39 kiedys(ładnych kilka lat temu) było tam lepiej albo ja inaczej patrzyłam na kluby;)-stare "przeboje", normalni ludzie itp....był klimat teraz czarna owca kojarzy mi się z disco blond pannami i "eleganckimi "dresami, o ile dresiarz może być elegancki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jachupoland Re: Czarna Owca..... 16.05.05, 00:43 Ja sądze podobnie jak v.i.k.a . 3-4 lata temu ludzie , którzy tam przychodzili byli inni , tworzyli miły, niezapomniany klimat. Byłem stałym bywalcem . Teraz hmm moze faktycznie innym okiem spoglądam na to. Juz nawet skrzynia nie jest tak magiczna jak kiedys ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czarna Owca..... 16.05.05, 02:15 Od bywalcow wiem, ze standardem sa tego typu rozmowy miedzy dwoma swiezo poznanymi nastolatkami (licealistami/studentami) (plci roznej): - To co, do kogo pojdziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Czarna Owca..... IP: 81.210.112.* 16.05.05, 07:17 Oczywiście najwięcej do powiedzenia mają ci co tam nie chodzą. Forumowe pismaki spadać mi stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czarna Owca..... 16.05.05, 12:06 Gość portalu: Przemo napisał(a): > Oczywiście najwięcej do powiedzenia mają ci co tam nie chodzą. > A co, moze jest inaczej? Moze nie ma tam takich sytuacji jak opisalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czarna Owca..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:56 To "bramki" już nie ma, i można wejść w dresie? To jest (był?) najbezpieczniejszy adres w mieście.Chyba nawet pan.nikt tam bywał, bo ma na ten temat coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czarna Owca..... 16.05.05, 10:03 Nie bywam w klubach i nic o tym klubie nie mówiłem. Zwyczajnie nazwa mi się skojarzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Czarna Owca..... 16.05.05, 10:29 nie bywam wiec sie nie wypowiem v.i.k.k.a napisała: > teraz czarna owca kojarzy mi się z disco blond pannami i "eleganckimi "dresami, takie osoby w takich strojach spotkac mozna wszedzie,tylko w innych miejscach nazywa sie ich clubbersami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worek Re: Czarna Owca..... IP: *.netair.pl 16.05.05, 11:43 chyba clubdresami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Czarna Owca..... IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 16.05.05, 11:48 a oprócz tego tragiczna jest ta cerata i stoły w "wypasie czarnej owcy" nawet gdybym była głodna, to tam nie pójde, jakoś mało apetycznie Odpowiedz Link Zgłoś