Dodaj do ulubionych

Propozycja dla forumowiczów i redakcji.

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 18:06
A może uczestnicy forum poznańskiego by się spotkali? Zdajsie, że kiedyś już
taka propozycja padła, ale nie wiem czy coś z niej wyszło. Natomiast super by
było jakby zajęła się tym Gazeta (zdecydowanie trudniej byłoby to zorganizować
przeciętnemu użytkownikowi) - mogłoby być w plenerze:) Co wy na to? A, przede
wsyzstkim, co na to redakcja? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:07
      Ja kolejny raz zglaszam swoja chec uczestnictwa w takowym przedsiewzieciu.

:c)
    • redakcja Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:13
      Pomysł jest w porządku. zawsze jest jednak trochę wątpliwości. Tym razem
      zastanawiamy się, czy wakacje to właściwy czas. Przecież wiele osób wyjechało z
      Poznania...
      • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:16
        Przeciez to spotkanie nie musi byc jedynym! Jezeli pierwsze, nawet w niewielkim
        gronie, ale sie uda, na pewno pojawi sie propozycja nastepnego i nastepnego!
    • tow.szarikow Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:16
      a czy nie obawiacie się, że kiedy wszyscy już się poznamy forum straci nieco
      uroku, opadnie aura tajemniczości, zmniejszy się pole dla ćwiczenia wyobraźni, że
      rzeczywistość może się okazać daleka od idealistycznych wyobrażeń o
      współforumowiczach (ja mam takie wyobrażenia), że skończy się przekonanie o
      potrzebie konwersacji z ludźmi nieprzeciętnymi bo okażą się mniej nieprzecietni...

pozdrawiam
      • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:17
        Kto nie ryzykuje, ten nie ma. Tak mysle.
        • tow.szarikow Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:21
          misiamisia napisała:

> Kto nie ryzykuje, ten nie ma. Tak mysle.
          >
          >
          • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:24
            Ale przeciez spotkanie nie bedzie obowiazkowe i kto nie bedzie chcial (by nie
            pisac - stchorzy...) - nie przyjdzie.
            • tow.szarikow Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:28
              misiamisia napisała:

> Ale przeciez spotkanie nie bedzie obowiazkowe i kto nie bedzie chcial (by nie
              > pisac - stchorzy...) - nie przyjdzie.
              >
              >
              • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:38
                Moim chyba jedynym, ale za to b.mocnym (wg mnie) argumentem jest moj baaardzo
                dobry kolega, poznany przez internet. Nawet pewnie nie mam pojecia, ile by mnie
                ominelo, gdybym stchorzyla i nie przyszla pod te Krzyze...
              • Gość: Dzidka Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 10:59
                >próbuję zebrać wszystkie za i przeciw

Moich najmilszych przyjaciół poznałam przez Internet. Gdyby nie oni, ominęłoby
                mnie coś niespotykanego, coś o czym czyta się w książkach dla młodzieży. Przed
                pierwszym spotkaniem czuliśmy tylko ciekawość, a jednocześnie wiedzieliśmy, że
                się NIE rozczarujemy. I już tak sie razem bujamy ponad dwa lata. Spotkaliśmy sie
                ostatni raz miesiąc temu i jak zwykle to było coś niezapomnianego.
                • tow.szarikow Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 12.07.02, 17:34
                  wezmę to pod uwagę przy okazji następnego spotkania, dzisiejszy termin nie dla
                  mnie
    • Gość: ffmarkus Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.07.02, 18:35
      Jestem za! Podpisuję się obiema nogami i rękoma:) Tylko proszę nie we wrześniu
      (chyba z wiadomych przyczyn-czeka mnie kampania).
      Pomysł dobry i będę się modlił aby wypalił...
      PZDR
      • redakcja Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:37
        Czekamy na wiecej opinii. Czytamy je z rosnącym zainteresowaniem.
        • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:40
          Moze uda Misie je troche podlac. ;cp
          Podobno naprawde genialnie mowie "Ommamo" wg Johny'ego Bravo. A uslyszec to mozna
          tylko "live".

• Gość: Radost Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 18:40
          My ze " sportowego" spotykamy sie baaaardzo czesto:) (fakt faktem ze polaczyla
          nas milosc do klubu)i jest to troche inna sytuacja...ale generalnie rewelacja:)
          • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:42
            No, prosze...
            • Gość: ffmarkus Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.07.02, 18:44
              No to kiedy spotkanko???
              PZDR
              • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:45
                Wlasnie???
                • redakcja Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 18:51
                  Już teraz mamy zdecydować????!!!! Na razie czekamy nadal na opinie. Chcielibyśmy,
                  żeby chętnych było trochę więcej. Przecież jak się spotkam tylko z misiamisią, to
                  mnie dziewczyna wałkiem potraktuje. I nie pomogą żadne tłumaczenia, że to
                  zawodowe, że wirtualne i tak dalej...
      • Gość: P.B Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:59
        Gość portalu: ffmarkus napisał(a):

> Jestem za! Podpisuję się obiema nogami i rękoma:) Tylko proszę nie we wrześniu
        > (chyba z wiadomych przyczyn-czeka mnie kampania).
        > Pomysł dobry i będę się modlił aby wypalił...
        > PZDR

Tak, byle nie wrzesień
    • Gość: Zbigniew Spotkajcie się !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:49
      Przepraszam, że się wtrącam, ale my w Krakowie spotkaliśmy się wielokrotnie (no
      może 4 razy:))
      Do tego wcale nie jest Wam potrzebna gazeta, wystarczy chcieć i nie szukajcie na
      siłe terminu który będzie wszystkim pasował bo takiego nigdy nie znajdziecie:))

Pod koniec maja mieliśmy majówkę forumowiczów i udała się świetnie było coś koło
      20 osób i wszyscy wrócili zadowoleni.

Pozdrawiam i życzę powodzenia :))
      • Gość: maynard Re: Spotkajcie się !!! IP: *.poznan.multinet.pl 08.07.02, 18:53
        Zbigniew ma rację. Można zaproponować np. już najblizszy piątek jakąś rozsądną
        godzinę 20, 21, lub wcześniej, jakiś konkretny klub lub ogródek i jesteśmy
        umówieni:))
        • Gość: maynard Re: Spotkajcie się !!! IP: *.poznan.multinet.pl 08.07.02, 18:55
          Kto będzie chciał to przyjdzie , a jak nie zawsze można spotkać się drugi,
          treci,..., raz
        • misiamisia Re: Spotkajcie się !!! 08.07.02, 18:56
          O, Maynard, dobrze prawisz! Bede juz po wstepnych, i tak bedzie mnie mozna
          spotkac "na miescie"... ;cp

Adminie (mniemam, ze dzisiaj jestes mezczyzna ;cp), jestem przeciwniczka
          jakimkolwiek przejawom przemocy. Jak mogles tak o mnie pomyslec??? :'c/
          • redakcja Re: Spotkajcie się !!! 08.07.02, 19:01
            Oczywiście, że to nie Ty misiamisiu mnie możesz wałkiem potraktować! Bliskie
            spotkanie ciemienia z wałkiem może się zdarzyć, kiedy wrócę do domu. No bo jak
            się wytłumaczę, ha? że to praca, że forum i że wirtualne?...
      • mikolaj7 Re: Spotkajcie się !!! 08.07.02, 22:54
        Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Przepraszam, że się wtrącam, ale my w Krakowie spotkaliśmy się wielokrotnie (no
        >
        > może 4 razy:))

dodaj te 'nieoficjalne' - ja bylem ze szesc razy :-)
    • Gość: maynard Piątek 12 lipca godz 20.00 IP: *.poznan.multinet.pl 08.07.02, 19:00
      To jest moja propozycja, jeżeli ktoś chce niech napisze gdzie miałby się taki
      meeting odbyć.
      • misiamisia Re: Piątek 12 lipca godz 20.00 08.07.02, 19:02
        Nie wiem, ja bede szalec w Boogie. ;cp

Ale jak ustalicie jakies miejsce, to NA PEWNO wpadne.

• misiamisia Na razie ide. 08.07.02, 19:10
      Jak zajrze tu pozniej, to chce widziec miejsce spotkania!!! ;c)))
    • misiamisia Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 22:09
      No i???
      • Gość: Zbigniew Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 22:29
        misiamisia napisał(a):

> No i???

Cicho tu macie :(
        W Krakowie wszyscy czekają aż ktoś rzuci hasło o kolejnej imprezie, zawsze to
        okazja żeby się napić:)
        • Gość: P.B Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 22:36
          Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Cicho tu macie :(
          > W Krakowie wszyscy czekają aż ktoś rzuci hasło o kolejnej imprezie, zawsze to
          > okazja żeby się napić:)

No wiesz, zawsze trudno jest przełamać pierwsze lody.
      • kropka. Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 08.07.02, 22:31
        Misiamisiu, nie czekaj na czas i miejsce, tylko sama huknij i zapodaj. Jak
        kobieta nie weźmie sprawy w swoje ręce - nic nie wyjdzie ze spotkania.
        W Łodzi spotkalismy sie pierwszy raz z okazji urodzin portalu GW. Potem jeszcze
        pare razy. Strasznie fajnie jest. Okazuje się, że mamy o czym pisać i gadać
        też. Powodzenia :-)
    • Gość: P.B Moja propozycja IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 22:39
      Uważam, że najlepiej można by się spotkać w sobotę albo niedzielę, gdyż wówczas
      nie obowiązuje strefa w centrum. :)
      • Gość: Radost Re: Moja propozycja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 22:58
        Ja proponuje w Pradze:) bo w piatek juz tam bede..jak ktos bedzie mial czas..
        P.S bede wygldal na kibica LEcha(szalik albo koszulka polo ewentualnie bluza)
        pzdr;)))
        • misiamisia Re: Moja propozycja 09.07.02, 08:25
          Ech, byc kobieta... ;c)

Mamy jeszcze troche czasu do uzgodnienia miejsca. Wazne, zeby jasny byl juz
          termin. Ja jestem za weekendem, a scislej mowiac - za piatkiem lub sobota.

Ktos, chyba Maynard, zaproponowal ktorys z ogrodkow. Chlopie! Przeciez tam jest
          drogo! Co na to uczniowie i studenci?! ;c)

A moze bysmy rozlozyli sie pod opera??? :c)
          • Gość: ffmarkus Re: Moja propozycja IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 11:24
            misiamisia napisał(a):

> Ech, byc kobieta... ;c)

:) Ja niestety/na szczęście(???) (niewłaściwe skreślić:) nie jestem.

> Mamy jeszcze troche czasu do uzgodnienia miejsca. Wazne, zeby jasny byl juz
            > termin. Ja jestem za weekendem, a scislej mowiac - za piatkiem lub sobota.

Nie sądziłem, że to może wypalić tak szybko(hurra) tylko ja nie jestem pewien
            czy w ten łikend będę tu czy w Nowym Tomyślu:(

> Ktos, chyba Maynard, zaproponowal ktorys z ogrodkow. Chlopie! Przeciez tam
            jest drogo! Co na to uczniowie i studenci?! ;c)
            > A moze bysmy rozlozyli sie pod opera??? :c)

Proponuję knajpę Colombo(chyba tak się zwie)- obok tzw. parku pedała, koło Mostu
            Dworcowego. Stoliki na świeżym powietrzu(nie będzie takiego syfu od fajek-jam
            jest na szczęście niepalący), wieczorkami pogrywa tam kapela, piffko nie drogie
            (4 za Warę), jeszcze w miarę spokojnie. Miejsce raczej dobre! Tylko czy będę w
            ten piątek/sobotę na miejscu(w następny bankowo!!!:) PZDR

>
            • Gość: ffmarkus Re: Moja propozycja IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 11:30
              ŁaŁ!!! Ten i poprzedni post napisałem na STARYM FORUM ! ! ! Odrazu lepiej:)
          • Gość: maynard Re: Moja propozycja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 14:36
            misiamisia napisała:

> Ech, byc kobieta... ;c)
            >
            > Mamy jeszcze troche czasu do uzgodnienia miejsca. Wazne, zeby jasny byl juz
            > termin. Ja jestem za weekendem, a scislej mowiac - za piatkiem lub sobota.
            >
            > Ktos, chyba Maynard, zaproponowal ktorys z ogrodkow. Chlopie! Przeciez tam jest
            >
            > drogo! Co na to uczniowie i studenci?! ;c)
            >
            > A moze bysmy rozlozyli sie pod opera??? :c)

sam jestem studentem i wiem ze jest drogo, ja tylko powiedzialem zeby cos
            wymyslic, np. ogrodek lub jakis klub, ot co:))
    • Gość: Joa Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:42
      Bardzo się cieszę, ze ludzie sie tym zainteresowali. Jak już wspomniałam -
      myślę, że to powinno być jako zorganizowane, bo tak spontanicznie ("w pt, w
      ogródku X o 21) może raczej średnio wypalić. Poza tym redakcja może np. podać
      konkretny numer / adres mailowy pod którym można by się zapisać.

Dlaczego widzę to w sposób taki zorganizowany? Jakiś czas temu byłam na takiej
      zorganizowanej imprezie z pewnego czatu. Impreza była imprezą zamkniętą w jednym
      z poznańskch pubów (w ciągu tygodnia można zamknąć knajpę za darmo), a na
      stronie czatu przez tydzień pojawiała się reklama tego "zlotu" :) Przyszło około
      30 osób i było super. Wyszła po prostu świetna wspólna impreza w knajpie :))))
      Potem wszystkie kolejne wychodziły już spontanicznie

Ja sądzę, że takie spotkanie to fajna rzecz - mogą w ten sposób zawiązać się
      prawdziwe przyjaźnie. Wreszcie można porozmawiać z kimś z kim np. kłóciło się na
      forum ;)

Co do terminu to rzeczywiście latem jest mniej osób. Ale z drugiej strony latem
      wiele osób zostaje w Poznaniu i chętnie by się na cos takiego przeszło.
      • Gość: ffmarkus Re: Propozycja!!! OCEŃCIE ! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 22:36
        CZEMU TAK TU CICHO ????????????????????????????????????????????????????????????
        Niestety jeżeli chodzi o mnie to ten weekend odpada. Ale bez problemu mogę w
        przyszły(najlepiej sobota, ponieważ w piątek może mnie głowa jeszcze boleć:))
        Dlatego na ponad tydzień przed terminem (jest dużo czasu na dopasowanie
        harmonogramu, na przemyślenia, przygotowania) proponuję następujący,
        nieodwołalny:) termin:

Dzień: SOBOTA
        Data: 20 lipca 2002 a.d.
        Miejsce: Colombo (wyżej opisany)
        Godzina: max.19( bo szybko tam miejsc brakuje-najwyżej pójdziemy w inne miejsce)

I jak? Pasuje? Dawajcie odpowiedzi i ewentualnie inne propozycje !!! PZDR
        • Gość: ffmarkus Re: Propozycja!!! OCEŃCIE ! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 23:11
          Jeszcze jedno: PRZEPRASZAM za komplikacje, ale ten wypad już był wcześniej
          zaplanowany...
          Jeżeli koniecznie będziecie chcieli to możecie w ten łikend zadebiutować, a za
          tydzień byłaby część druga(choć chciałbym brać udział w premierze). PZDR
          • Gość: ffmarkus Re: Propozycja!!! OCEŃCIE ! Sora za zamieszanie!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 23:46
            Sorka za zamieszanie, ale właśnie się okazało, że piątek i sobotę będę miał
            wolną(uciekam dopiero w niedzielę)!!! Czyli bez problemu możemy w ten weekend
            się spotkać!!! Stąd zmiana mojej propozycji:

Dzień: Piątek(ew.sobota)
            Data: 12 lipca 2002 a.d.
            Godzina: j/w (19max.)
            Miejsce: Colombo

Teraz OK?
          • misiamisia Ja jestem za (no txt) :c) 09.07.02, 23:53
            • Gość: Loki wiara ze sportowego IP: *.natpool.uc.edu 10.07.02, 02:53
              jest naprawde w porzadku-i wszystko byloby cacy gdyby nie jedna osoba w tym
              zaszczytnym gronie- a mianowicie ....PLUTO:(
              przykro mi to mowic ale gosc jest nieobliczalny- w swoj urodziny biegal po
              miescie z siekiera.....jak mozna z kims takim wchodzic w jakiekolwiek dyskusje?...
              nArka
            • Gość: ffmarkus A reszta? :c) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.07.02, 07:02
              No misiumisiu, w ciągu dnia coś zamilkłaś, ale Twój ruch, na który czekałem
              pojawił się szybko:).
              A reszta? Czy Piątek 19 Wam pasuje?
              • redakcja Re: A reszta? :c) 10.07.02, 10:01
                Ktoś z redakcji na pewno będzie w ten piątek w frcie Colomb. Jeśli wyrobi się z
                pracą, to już o 19.
                • Gość: ffmarkus Re: A reszta? :c) IP: *.icpnet.pl 10.07.02, 11:54
                  A co z "cywilami"? Czy nikt więcej nie ma ochoty na spotkanko? PZDR
                  • Gość: maynard Termin i miejsce do zaakceptowania, ja będe:)b/t IP: *.poznan.multinet.pl 10.07.02, 15:22
    • Gość: Joa znak rozpoznawczy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 17:51
      Myślę, że przydałoby się coś do rozpoznania. Bo w końcu po twarzach nie widać, że
      forumowicze to forumowicze :) Nie upieram się przy żółtych beretach lub antenkach
      na głowie, ale coś by się jednak przydało. Jakis pomysł? :)
      • Gość: ffmarkus Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.07.02, 17:58
        Jakaś chorągiewka:), równy kolor bluzki, szalik LECHA, ... ? Sam nie wiem...
        • Gość: ffmarkus Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.07.02, 18:01
          albo piątkowe wydanie Gazety w rękach:)
          Może się umówimy w charakterystycznym miejscu i razem pójdziemy do knajpki?
        • Gość: ffmarkus Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.07.02, 18:02
          albo piątkowe wydanie Gazety w rękach:)
          Może się umówimy w charakterystycznym miejscu i razem pójdziemy do knajpki?

P.S. A może Gazeta dodała by coś do np.piątkowego wydania "Gazety",co by było
          dość charakterystyczne?
          • redakcja Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! 10.07.02, 18:40
            Już nie zdążymy dołączyć niczego specjalnego. Jest zdecydowanie za późno.
            • Gość: P.B Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 20:41
              Rozumiem, że Redakcja zabierze ze sobą jakieś "urządzenie fotografujące" aby
              uwiecznić ten pierwszy zjazd forumowiczów. A kto wie, może zdjęcie zostanie
              opublikowane w jakimś wydaniu GW?
              • misiamisia Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! 11.07.02, 00:13
                Czy ten termin i miejsce sa pewne??? (tj. piatek, 12.VII.2002AD, fort Colombo (?)
                k/"parku pedala" (???) )

Oczywiscie jestem jak najbardziej za, a nawet przeciw. ;c)))

Pzdr
                • misiamisia Aha 11.07.02, 00:14
                  I "G.W." w lapce (tylko ktorej ;cp).
                  • Gość: ffmarkus Re: Aha GW? IP: *.icpnet.pl 11.07.02, 01:17
                    GW ma być tym znakiem rozpoznawczym? Czy coś innego? PZDR
                • Gość: ffmarkus Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! IP: *.icpnet.pl 11.07.02, 01:19
                  misiamisia napisała:

> Czy ten termin i miejsce sa pewne??? (tj. piatek, 12.VII.2002AD, fort Colombo (
                  > ?)
                  > k/"parku pedala" (???) )

Nie było protestów więc chyba TAK !!! (fajowo:) to już jutro!!!)

> Oczywiscie jestem jak najbardziej za, a nawet przeciw. ;c)))

A ja jestem przeciw, a nawet za !

> Pzdr

PZDR
                  >
                  • misiamisia Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! 11.07.02, 10:29
                    Musze postudiowac plan miasta, zeby tam jakos dojsc... ;c)))
                    • Gość: P.B Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 16:25
                      misiamisia napisała:

> Musze postudiowac plan miasta, zeby tam jakos dojsc... ;c)))
                      >
                      >
                      • Gość: ffmarkus Namiary na Colomb(o) !!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.07.02, 16:50
                        Gość portalu: P.B napisał(a):

> misiamisia napisała:
                        >
                        > > Musze postudiowac plan miasta, zeby tam jakos dojsc... ;c)))
                        > >
                        > >
                  • Gość: Joa ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 11:43
                    Ja niestety będę musiała poczekać na następne spotkanie (mam nadzieję, że takie
                    będzie), ponieważ w pt rano muszę jechać do Gdańska (wracam dopiero w nd - sprawy
                    rodzinne, niestety). Dlatego mam nadzieję, że spotkanie wypali i z chęcią
                    przystąpicie do organizacji następnego :)))) Pozdrawiam serdecznie!!!
                  • Gość: P.B Re: znak rozpoznawczy. Właśnie! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 16:22
                    Mnie rozpoznać chyba nie będzie trudno!
    • misiamisia Colomb 11.07.02, 10:33
      adres: ul. Powstańców Wlkp. - park K.Marcinkowskiego
      telefon: -
      otwarte: 10.00 - ?

miejsca: 100 siedzących
      rezerwacje: tak
      karty płatnicze: nie

piwo: Keiser
      małe piwo: 2,50
      wyposażenie: darts

A W ŚRODKU...
      Pub mieści się w jednym z poniemieckich bunkrów - wejście jest mniej więcej w
      połowie ul. Powstańców Wielkopolskich pomiędzy ul. Towarową, a al.
      Niepodległości. Lokal mieści się na dwóch poziomach - górna część jest dużo
      mniejsza, składa się z baru oraz kilku stolików, w dolnej jest więcej stolików.
      Wadą lokalu jest to, że jest tam bardzo mało miejsca dla osób przechodzących - w
      piwnicach żeby przejść do głębiej położonych stolików trzeba się przeciskać.
      Zupełnie natomiast nie na miejscu są kręcone schody prowadzące do dolnej części
      lokalu - mieści się na nich tylko jedna osoba i panuje tam prawo silniejszego
      (wchodząc na schody nie widzisz czy ktoś już nie idzie z góry/dołu).

To chyba to, nie??? :c)))

Pzdr
      • redakcja Re: Colomb 11.07.02, 11:59
        Redakcja pojawi się tłumnie, to znaczy żeńska część adminów stawi się w
        komplecie. Część męska, czyli Błażej, raczje nie bardzo, bo prowadzi jutro
        wydanie Gazety i skończy pracę zapewne dopiero koło północy (no chyba że
        będziemy się tak długo integrować:))
        • redakcja Re: Colomb 11.07.02, 14:40
          Stolik mamy zarezerwowany na zewnątrz pubu - tuż przy wejściu.
          Hm...no to do jutra - do 19-tej.:)))
          • Gość: ffmarkus Re: Colomb IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.07.02, 16:04
            redakcja napisał(a):

> Stolik mamy zarezerwowany na zewnątrz pubu - tuż przy wejściu.
            > Hm...no to do jutra - do 19-tej.:)))

Świetna robota!!! Można było się spodziewać, że na Was będzie można liczyć!!!

To już tylko niecałe 27h!!!
    • tukan29 Re: Propozycja dla forumowiczów i redakcji. 11.07.02, 19:34
      nie śmiem się wtrącać po musztardzie,ale mniej banalnie byłoby wsiaść razem w
      niedzielę na stopnie blues expressu.w takim terminie chyba mogą wszyscy chętni,a
      i okazja być może ostatnia;((((raczej taniocha /to dla was studenci/ i niezła
      muzyczka:easy rider,mike russell,dżem,blues flowers i chyba jeszcze tortilla
      flat:)))
      • misiamisia Niecale 21!!! :c) (no txt) 11.07.02, 22:19
        • kropka. Re: Niecale 21!!! :c) (no txt) 12.07.02, 10:49
          Proponuję, zeby kazdy zrobił sobie wizytówkę z nickiem i przypiął na... klapie.
          Wtedy łatwo sie rozpoznacie :-)
          Miłego wieczoru
          pozdrowienia z Łodzi
          kropka.
          • misiamisia Re: Niecale 21!!! :c) (no txt) 13.07.02, 08:34
            Joa, wysunelas propozycje spotkania i na nie nie przyszlas... Nieladnie.
            • Gość: Joa Re: Niecale 21!!! :c) (no txt) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 10:28
              Ale ja wiedziałam, że nie będę mogła być - dopiero dzisiaj wróciłam do
              Poznania. A na spotkaniu bardzo chciałam być też z pewnego powodu - chciałam
              spotkać się po latach z jedną z adminek - Sylwię. Obie się nieco zestarzałyśmy
              (...) więc czas najwyższy na spotkanie :) Mam nadzieję, że będzie następne
              spotkanko na którym już na pewno będę!!!
              • Gość: maynard Do Joa IP: *.icnet / 192.168.222.* 15.07.02, 10:30
                Gość portalu: Joa napisał(a):

> Ale ja wiedziałam, że nie będę mogła być - dopiero dzisiaj wróciłam do
                > Poznania. A na spotkaniu bardzo chciałam być też z pewnego powodu - chciałam
                > spotkać się po latach z jedną z adminek - Sylwię. Obie się nieco
                zestarzałyśmy
                > (...) więc czas najwyższy na spotkanie :) Mam nadzieję, że będzie następne
                > spotkanko na którym już na pewno będę!!!

Czyżby Joa to skr/ót od Joanny. A spotkanie po latach związane jest z 24 SP?
                • Gość: Joanna/Joa Re: Do Joa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 15:32
                  Gość portalu: maynard napisał(a):

>
                  > Czyżby Joa to skr/ót od Joanny. A spotkanie po latach związane jest z 24 SP?

Dokładnie. A poza tym nie tylko 24 SP, ale i Rudno k. Wolsztyna :)
                • Gość: Joanna/Joa Re: Do Joa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 15:48
                  Gość portalu: maynard napisał(a):

>
                  > Czyżby Joa to skr/ót od Joanny. A spotkanie po latach związane jest z 24 SP?

Dokładnie. A poza tym nie tylko 24 SP, ale i Rudno k. Wolsztyna :)
                  • redakcja Re: Do Joa 16.07.02, 09:23
                    Gość portalu: Joanna/Joa napisał(a):

> Gość portalu: maynard napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > Czyżby Joa to skr/ót od Joanny. A spotkanie po latach związane jest z 24 S
                    > P?
                    >
                    > Dokładnie. A poza tym nie tylko 24 SP, ale i Rudno k. Wolsztyna :)

Dzień Dobry Joa Kos.....:)))))))))Jaki ten świat mały:)))Ja, Bartek P. i Asia
                    K. -ekipa podstawowa spotyka się po latach na gazetowym forum:)
                    Syl
                    • Gość: Asia Re: Do Joa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 21:09
                      Myślę, że trzeba to uczcić :) Najlepiej wspólnym wyjściem do knajpy - co wy na
                      to? W końcu trzeba by powspominać jak to było gdy byliśmy młodzi... ;)
                      Proponuję też przenieść może tą rozmowę poza forum - mój adres mailowy to
                      jotemka@poczta.fm . Pozdraiwiam serdecznie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka