Gość: aneczka IP: *.milczanska.net 25.05.05, 00:44 czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś na temat osławionego w Poznaniu klanu fryzjerów - Bronków? jakie ceny, czy jesteście zadowolone? i do którego najlepiej pójść. aha, no i gdzie to jest? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneczka Re: fryzjer Bronek IP: *.milczanska.net 25.05.05, 10:54 Czy naprawder nikt nie zna Bronków?!:( Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: fryzjer Bronek 25.05.05, 12:00 odpuść sobie; kasę biorą nieziemską, a jakość pozostawia wiele do życzenia - to moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: fryzjer Bronek IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 16:22 mi przy pasemkach spalono włosy, zrobił sie taki blond wiechec i musiałam podcinać koncówki, nie warto!!!! a poza tym tna na jedno kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: fryzjer Bronek IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 21:17 Byłam u Bronka 2 (między ulicą 27 grudnia i Sw Marcinem, trzeba skręcić za salonem Ery w prawo, przejść koło kiosku i następnie na lewo) u Piotra jeżeli mnie pamięć nie myli. Bardzo sympatyczny, obciął włosy bardzo ładnie i zapłąciłam 80 złotych czyli tak jak u wszystkich lepszych fryzjerów mniej więcej. Mam jedno "ale". Mianowicie modelowaniem włosów zajmują się u niego pomocnice, i moim zdaniem nie robią tego dobrze. Strasznie ciągną i szarpią włosy. I teraz, mimo że chętnie bym poszła ponownie do Piotra na podcięcie, omijam ten salon bo nie lubię takiego modelowania- szarpania. Mam długie włosy, pofarbowane i bardzo o nie dbam, nie chcę być przez taką panią zmaltretowana bo potem włosy są słabsze. Jak idę do salonu Kenzo to modelują bardzo delikatnie, tak że nic nie czuję a włosy mam proste. AHH, czytałam kiedys na forum, że do obcinania włosów krótkich dziewczyny polecają Bronka 3 w Novotelu. Mam nadzieję, że trochę Ci pomogałm pzdr Odpowiedz Link Zgłoś