m.kromkowska 30.05.05, 10:18 Szukam kogos na swoje miejsce do rodzinki w Irlandii,BARDZO PILNE !!!!Placa 140E na tydzien,miejscowosc bardzo ladna ,blisko Dublina,do plazy 5 min.Piszcie do mnie na priv,m.kromkowska@gazeta.pl Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: au-pair w Irlandii IP: *.tele2.pl 13.06.05, 09:27 czesc jestem zainteresowana czy mogłabys mi napisac szczegulowe informacje moj kontakt to: ewik18@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: au-pair w Irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:40 Witam. Jestem zainteresowana Twoja oferta.Jezeli jest ona nadal aktualna to prosze o wiecej informacji. Aga-el@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: au-pair w Irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:52 cześć czy ta oferta pracy jest jeszcze aktualana? bo jesli tak to jestem zainteresowana ( inne propozycje ) proszę o kontakt martunieczka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: au-pair w Irlandii IP: *.chello.pl 28.07.05, 15:47 jestem zainteresowana ta praca oto moj telefon +48660064684. pozdrawiam i czekam na jakas odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś