Dodaj do ulubionych

BADMINTON w poznaniu

03.06.05, 10:10
Czy i gdzie można zagrać (boisko, nauka, trener) w badmintona w poznaniu? Nie
jestem w stanie dojeżdżać na mecze do wawy ani do wrocławia ;-)
Proszę o jakiekolwiek info na adres tilleul@op.pl
Obserwuj wątek
    • jagoda2 Re: BADMINTON w poznaniu 19.06.05, 23:45
      Ja też bardzo chętnie pograłabym w badmintona.
      Jagoda
      • przemykam Re: BADMINTON w poznaniu 29.07.05, 02:09
        Organizuję ekipę od września - jeśli jesteś zainteresowana, to więcej info
        prześlę na maila. Mój to: przekam@gazeta.pl
      • Gość: grzes Re: BADMINTON w poznaniu IP: 62.233.246.* 02.08.05, 10:41
        Szukałem ostatnio partnera do gry. Możemy się zgadać. Mieszkam w centrum. Masz
        rakietkę?
        Ostatnio próbuję tenisa ziemnego, grasz może albo chcesz spróbować?
        gs@multichem.pl
        pozdro
      • Gość: ja Re: BADMINTON w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:13
        czy gra ktos w Poznaniu w badmintona ..
        jakby co to cekam na kon6takt
        gamblepl@yahoo.com
        • jaski_sm Re: BADMINTON w poznaniu 04.01.06, 22:06
          tak w Poznaniu przydałby się porządny klub, w którym można byłoby wynająć kort,
          uczyć się pod okiem trenera itp!
          • sonyanna Re: BADMINTON w poznaniu 06.01.06, 14:44
            R a c j a !
            • Gość: AZS Re: BADMINTON w poznaniu IP: *.icpnet.pl 13.01.06, 23:36
              Na 21 stycznia planujemy mały turniej! Osoby zainteresowane prosze o kontakt
              tel 61 829 24 32 pon- piatek w godzinach 10.00 - 14.00
              • Gość: Jarek Re: BADMINTON w poznaniu IP: *.icpnet.pl 21.01.06, 20:11
                Czy ktoś był i jak było??
                można było pograć?? jaki poziom??

Pozdr dla zawodników najlepszej dyscypliny sportu!!!
                • Gość: gosc Re: BADMINTON w poznaniu IP: 150.254.92.* 25.01.06, 13:06
                  ja byłem:)
                  poziom był zróżnicowany:)wygrał Paweł Pieluszyński pokonując w finale Michała
                  Matuszaka. w sumie wystartowało 12 osób(11mężczyzn i 1 kobieta) mielismy też
                  jedną osobę z Francji(pół żartem można zatem powiedzieć ze turniej był w
                  obsadzie międzynarodowej). Wszyscy schodzili z kortu zmęczeni a jeden z kontuzją
                  kostki.Graliśmy około 6 godzin i poszło jakieś 6 tub lotek(mimo obaw ptasia
                  grypa nikogo nie dopadła;)
                  Zebrani mogli także podziwiać badmintona na najwyzszym polskim poziomie bo mecz
                  finałowy Akadeickich Mistrzostw Wielkopolski(odbywały się od 10 rano) rozegrała
                  para deblistów Wojtek Szkudlarczyk i Łukasz Moreń, którzy w półfinałach pokonali
                  Piotrka Żołądka i Rafała Kasprowa(reprezentanci Polski!!) Jak widać trochę się
                  działo, mam nadzieję że następnym razem wpadniesz poodbijać
                • przemykam Re: BADMINTON w poznaniu 25.01.06, 19:37
                  Też byłem - jako zwykły śmiertelnik/uczestnik i mogę tylko powiedzieć: więcej
                  takich imprez, gdzie pierze się drze aż miło a pot ścieka strugami;) Brawo dla
                  ORGANIZATORÓW!!!
                  Przy okazji ponownie zapraszam wielbicieli tego sportu na treninigi w SP 18 -
                  niedziela po południu. Więcej info na maila lub tel.: 694438218.
                  • Gość: MAREK Czekam na info o kolejnych zawodach!!! IP: *.icpnet.pl 06.03.06, 20:45
                    Witam badmintonistów z Grodu nad Wartą!!! Kiedy planujecie jakiś turniej??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka