Dodaj do ulubionych

Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST

15.06.05, 15:09
Orientuje się może ktoś, czy można podłączyć owe programy do tego tunera w
kompie? Czy musiałbym mieć dekoder, czy jak?
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 15.06.05, 15:49
      tomashec napisał:
      [...]
      > Czy musiałbym mieć dekoder, czy jak?
      [...]

A to zależy, jaki jest Twój stosunek do przestrzegania prawa.
      • tomashec Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 15.06.05, 21:38
        He, no oczywiście, że jeśli jest możliwość ominięcia płacenia (lewa karta itp) to jestem zainteresowany każdym rozwiązaniem
        • l.george.l Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 15.06.05, 22:16
          Niestety, ten wariant przekracza moje kompetencje.
          • tomashec Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 16.06.05, 09:38
            a legalnie?
            • Gość: ghost Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: *.poczta.poznan.pl 16.06.05, 10:03
              jakiego masz tego leadteka? jeśli wersja deluxe 2000 na Bt 87X to da się
              zdekodować wszystkie C+, natomiast HBO jest kodowane w innym systemie i
              niestety ale na dzień dzisiejszy sie nie da.
              • tomashec Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 16.06.05, 11:29
                Mam chyba tego z zielonego kartonika, deluxe. jak je zdekodować?
              • Gość: Andrzej Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: 150.254.124.* 16.06.05, 12:04
                O ile wiem, to się da. Jest tylko kłopot z dźwiękiem.
                • Gość: ghost Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: *.poczta.poznan.pl 17.06.05, 12:20
                  Piszesz "chyba", więc przyjrzyj się karcie i na takiej dużej "kości" winno być
                  napisane: connexant bt 878.Jeśli tak to jest to, jeśli jest napisane 88XX to
                  niestety grzecznie oglądaj co jest juz rozkodowane w kablu. programy do
                  rozkodowania to: moretv, do niego dla dźwięku wilma lub bbb. Inny ładny kombajn
                  program to borgtv do niego nic nie trzeba. Te programy od kilku lat nie są już
                  rozwijane, więc źle lub nie chcą chodzić pod winxp lub 2000. Najlepiej chodzą
                  pod win 98.
                  • Gość: Obcy Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:45
                    Nie wierzę w logiczną dyskusję z 95% większością, ale chętnie czytam ten bełkot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka