tomashec 15.06.05, 15:09 Orientuje się może ktoś, czy można podłączyć owe programy do tego tunera w kompie? Czy musiałbym mieć dekoder, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 15.06.05, 15:49 tomashec napisał: [...] > Czy musiałbym mieć dekoder, czy jak? [...] A to zależy, jaki jest Twój stosunek do przestrzegania prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 15.06.05, 21:38 He, no oczywiście, że jeśli jest możliwość ominięcia płacenia (lewa karta itp) to jestem zainteresowany każdym rozwiązaniem Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 15.06.05, 22:16 Niestety, ten wariant przekracza moje kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: *.poczta.poznan.pl 16.06.05, 10:03 jakiego masz tego leadteka? jeśli wersja deluxe 2000 na Bt 87X to da się zdekodować wszystkie C+, natomiast HBO jest kodowane w innym systemie i niestety ale na dzień dzisiejszy sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST 16.06.05, 11:29 Mam chyba tego z zielonego kartonika, deluxe. jak je zdekodować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: 150.254.124.* 16.06.05, 12:04 O ile wiem, to się da. Jest tylko kłopot z dźwiękiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: *.poczta.poznan.pl 17.06.05, 12:20 Piszesz "chyba", więc przyjrzyj się karcie i na takiej dużej "kości" winno być napisane: connexant bt 878.Jeśli tak to jest to, jeśli jest napisane 88XX to niestety grzecznie oglądaj co jest juz rozkodowane w kablu. programy do rozkodowania to: moretv, do niego dla dźwięku wilma lub bbb. Inny ładny kombajn program to borgtv do niego nic nie trzeba. Te programy od kilku lat nie są już rozwijane, więc źle lub nie chcą chodzić pod winxp lub 2000. Najlepiej chodzą pod win 98. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Cyfra i HBO w tunerze LEADTEK WINFAST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:45 Nie wierzę w logiczną dyskusję z 95% większością, ale chętnie czytam ten bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś