Dodaj do ulubionych

UNITED POWER AGAINST PYRLAND`S FORUM!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 15:05
TRZYMAJMY SIE RAZEM, PROSZĘ O WPISY POPIERAJĄCE UPAPF!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: miroda Re: UNITED POWER AGAINST PYRLAND`S FORUM!!! IP: 5.2.1R* / *.zdv.Uni-Mainz.DE 23.07.02, 15:09
      co za bezsens
      o co wam chodzi
      Macie poprzewracane w glowach
      co to da
      Zrob cos pozyteczniejszego
    • Gość: witka Re: UNITED POWER AGAINST PYRLAND`S FORUM!!! IP: 213.17.203.* 23.07.02, 15:09
      debil ze Szczecina: Witamy
      • ale_kolo Re: 213.17.203.* 23.07.02, 15:28
        Gość portalu: witka napisał(a):

> debil ze Szczecina: Witamy

213.17.203.0 - 213.17.203.15
        netname: RABEN-POZNAN
        descr: Raben Logistics Sp. z o.o.
        descr: st. Poznanska 71
        descr: 62-023 Gadki
        country: PL
        admin-c: SP448-RIPE
        tech-c: MD330-RIPE
        status: ASSIGNED PA
        mnt-by: AS12741-MNT
        changed: jakub.pastucha@inetia.pl 20020115
        source: RIPE

debil z poznania: żegnamy
        • Gość: P.B Re: 213.17.203.* IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 15:51
          To nic nie znaczy, może jego firma ma serwer w Poznaniu a pracuje w Szczecinie.
          Gdy ja pracowałem w Albatrosie to mieliśmy główny serwer w Toruniu - co kiedys
          tłumaczyłem już koledze Warschau.
          • Gość: Pndzelek Re: 213.17.203.* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 15:54
            Sądząc z kontekstu to raczej wątpliwe by nie był z Poznania. Zgodzisz się.
          • ale_kolo Re: 213.17.203.* 23.07.02, 15:56
            a co mnie obchodzi co ty warschau tlumaczyles. ja doszedlem do tego miejsca.
            zreszta palant sam sie przez swoj debilizm przyznal ze jest z poznania
            smierdzacego.
            • Gość: Pndzelek Re: 213.17.203.* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 15:59
              Zdaje się że głupek pracuje w firmie spedycyjnej, pewnie pakuje europalety na
              tiry, tirówka jedna. Meilik do jego firmy w drodze!
              • Gość: P.B Re: 213.17.203.* IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 16:29
                Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Zdaje się że głupek pracuje w firmie spedycyjnej, pewnie pakuje europalety na
                > tiry, tirówka jedna. Meilik do jego firmy w drodze!

Kretyn jesteś, pracowałem w Albatrosie dokładnie rok temu i rylko przez
                miesiąc, bo tyle trwały praktyki.
                ....i nie żadne ładowanie palet tylko dział Informatyki
                • Gość: Pndzelek Re: do P.B. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 16:43
                  Kolego przecież to nie było o tobie tylko o głupku z IP 213 coś tam. Chyba się
                  nie obraziłeś, bo nie byłoby to mądre. Gość będzie miał kłopot, bo już
                  nawiązałem z jego firmą kontakt.
                  • pinkhell Re: do P.B. 23.07.02, 16:46

> Kolego przecież to nie było o tobie tylko o głupku z IP 213 coś tam. Chyba
                    się
                    > nie obraziłeś, bo nie byłoby to mądre. Gość będzie miał kłopot, bo już
                    > nawiązałem z jego firmą kontakt.

I czymś się chwalisz? Że zrobisz komuś trochę kłopotu? Dumny jesteś z tego?
                    Delikatnie popieram Warszawę w tej kretyńskiej wojnie z Poznaniem (zasłużyli
                    sobie na przytarcie nosa), ale Ciebie Pndzelek nie lubię...
                    • Gość: Pndzelek Re: do pinkhell IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 16:48
                      Nie musisz...
                      • pinkhell Re: do pinkhell 23.07.02, 17:17

> Nie musisz...

:-)
                  • Gość: P.B Re: do P.B. IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 17:26
                    Sorki, pomyliłem się bo Albatros również jest firmą spedycyjną.
                • Gość: viva Re: 213.17.203.* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:07
                  Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: Pndzelek napisał(a):
                  >
                  > > Zdaje się że głupek pracuje w firmie spedycyjnej, pewnie pakuje europalety
                  > na
                  > > tiry, tirówka jedna. Meilik do jego firmy w drodze!
                  >
                  > Kretyn jesteś, pracowałem w Albatrosie dokładnie rok temu i rylko przez
                  > miesiąc, bo tyle trwały praktyki.
                  > ....i nie żadne ładowanie palet tylko dział Informatyki

pakowałeś paczki a potem cie wywalili bo zwalniali, juz sie wczesniej
                  przyznałeś a teraz pracuje za 600 zł wklepie z rybkami...
                  • Gość: P.B Re: 213.17.203.* IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 22:34
                    Gość portalu: viva napisał(a):

> pakowałeś paczki a potem cie wywalili bo zwalniali, juz sie wczesniej
                    > przyznałeś a teraz pracuje za 600 zł wklepie z rybkami...

Nieprawda,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka