Gość: ankaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:03 gdzie w poznaniu moge znalesc kurs ktory dobrze przygotowal by mnie z jezyka szwedzkiego?papaty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martaa Re: jezyk szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:58 Właśnie.. gdzie ? Ja też byłabym zainteresowana podjęciem nauki j. szwedzkiego ... Czekam na wieści :) POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: jezyk szwedzki 19.07.05, 00:19 jestem po filologii angielskiej i ostatnio przytrafił mi się koleś, który za moim pośrednictwem chciał znaleźć kogoś do nauki szwedzkiego. obawiam się że takich osób jest bardzo mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: jezyk szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:27 Co prawda absolwetnów fil. szwedzkiej zbyt wielu nie ma, ale średnio z 5 na rok się trafi. Sugeruję przejść się do Collegium Novum i wywiesić ogłoszenie, student 3 roku (czy który tam teraz jest) na początek powinien wystarczyć. Hej da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggan Re: jezyk szwedzki IP: *.grontmij.net 19.07.05, 09:07 Hmm, chyba właśnie znalazłyście:) Ja jestem po filologii szwedzkiej i udzielam lekcji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: jezyk szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:13 Który rocznik? Może się znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggan Re: jezyk szwedzki IP: *.grontmij.net 19.07.05, 10:23 Może się znamy, chyba sporo u nas malkontentów się przewinęło;) Ja studiowałam 1996-2002, z przerwami na studia w Sverige:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaa Re: jezyk szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:04 Oooo... i ile za lekcje ciągniesz? Ja generalnie bym wolała w jakiejś grupie się kształcić, aniżeli indywidualnie... ale cóż cóż.. Czyli jak to z Tobą wygląda ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: jezyk szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:27 Ja w 1996 akurat porzuciłem tę szacowną katedrę, ale pewnie M. Mikołajczak, K.Kasierską czy M. Patrykiejew znamy oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: jezyk szwedzki IP: *.telia.com 19.07.05, 15:14 det var som fan....och? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: jezyk szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:53 hej pa dig!ja ucze sie szwedzkiego juz 1 rok no i we wrzesniu mam poprawke z czesci komunikacyjnej chociaz pisemna gramatyke i fonetyka zdalam na 4(czesc komunkikacyjna byla bardzo trudna).dlatego tez szukam bardziej kursu niz indywidualnych lekcji ale dzieki za odzew :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: jezyk szwedzki IP: *.icpnet.pl 19.07.05, 21:43 tnt.strona.pl/ "Kierownictwo";) zdaje się, że chwilowo wyjechane, ale można wysłać maila lub próbować na komórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggan Re: jezyk szwedzki IP: 195.20.110.* 21.07.05, 14:08 Jestem, juz jestem z powrotem:) Tak jak wczesniej pisalam udzielam lekcji szwedzkiego, zreszta w wakacje to chyba jedyna opcja, jakiekolwiek kursy zaczynaja sie po wakacjach, w okolicach pazdziernika. Jesli ktos jest zainteresowany nauka indywidualna prosze o kontakt na magganh@gazeta.pl Ceny za godzine zajec sa rozne, w zaleznosci od ilosci uczestnikow:) Odpowiedz Link Zgłoś