redakcja_poznan 25.07.05, 11:01 Zbliżają się bardzo gorące politycznie czasy. Przypominam, że miejscem dla postów związanych z kampanią wyborczą jest forum ”Kto nami rządzi”. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubus Re: Kampania wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:58 Dlaczego wycieto tylko teksty zwiazane z Dzikowskim a cala reszta zostala?Czy dlatego ze pozytywne opinie byly a Wyborcza nie lubi PO?Pozdrawiam kubus Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: Kampania wyborcza 25.07.05, 13:03 Drogi kubusu! To nieprawda co piszesz. Przeniesione zostały wszystkie posty polityczne założone przez użytkowników forum. Te, które powstały jako opinie pod artykułami, zostawiam. A poglądy polityczne będę miał dopiero w dniu wyborów. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Wątek o bezynie za 2zł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:32 Panie Błażeju pozwoliłem sobie odświerzyć Pana wątek i nie ukrywam przypomnieć co powinno się robić z wątkami stricte politycznymi np. niejakiego Energy52 o benzynie za 2zł. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Wątek o bezynie za 2zł. 05.09.05, 21:57 już jest na podforum :) Zresztą teraz ciężko będzie odróżnić kiedy jest to "prowyborcze" gadanie, a kiedy nie, często zależy od tego w którą stronę pójdzie dyskusja - np. wątek o podręcznikach... Trzeba po prostu obserwować główne forum i "kto nami rządzi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Wątek o bezynie za 2zł. 05.09.05, 22:05 Vipunio, dziś w kampani wyborczej może wszystko kojarzyć się z politykom (niektórym z dupą), ale wątek o książakach, to wątek ściśle spoleczny i związany w rozpoczęciem roku szkolnego, a nie z wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia tegoroczny wrzesień jest straszny... 05.09.05, 22:27 Człowieku! przeciez WSiP to firma o jednoznacznym znaczeniu politycznym :P Podręczniki są jak najbardziej kwestią, którą na "tapetę" biorą politycy, zresztą jak wszystko, że juz nie wspomne o ubiorach kierowców taxi w Poznaniu (sic!) a tak w ogóle to strach się teraz odzywać zaraz to ktoś skojarzy, że kogoś się popiera albo krytykuje i przelicza na procenty, wyborcze oczywiście, a nie te alkoholowe jakoś tak dziwnie teraz w tym miesiącu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: tegoroczny wrzesień jest straszny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:33 Pani Iwono. I tak panią podziwiamy. Ale niepotrzebnie pani agitowała za Lewandowskim Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: tegoroczny wrzesień jest straszny... 06.09.05, 05:59 Wiesz... osobiście cenie sobie rozsądnych ludzi i zdecydowanie wole żeby w ławach sejmowych z SLD był Lewandowski aniżeli Łybacka, a i tak ktoś będzie, i dobrze bo duża przewaga PO i PiS sprawi, że rozochocą się jak SLD i nie wiele dobrego z tych rządów wyjdzie. Nie sądze, żebym agitowała - pisałam, że nie mam poglądów lewicowych; na lewicę, w tym na Lewandowskiego nie bedę głosować - nie popieram takiego podejścia do gospodarki i sfery społecznej, zdecydowanie w warunkach naszego kraju preferuję rozwiązania centroliberalne - jak najmniej państwa, samorządu w gospodarce, zdrowe podejście do rozwiązań społecznych. Chodzi mi o normalne podejście, a nie fałszywą rzeczywistość, którą nam serwują partie, bo przecież to nienormalne, żeby związki zawodowe popierały prawicę!!! Dla wybrania w konkretnej sytuacji, problemie najlepszych rozwiązań wazne jest przedstawienie sprawy z różnych stron widzenia, wówczas można liczyć na zdrową dyskusję - tego oczekuję od Parlamentu. Oczywiście problemem polityków jest, że jak się nie ma przewagi to trudno wybrać rząd, ich zadaniem jest za wszelka cenę bronić swego i "arytmetyki" sejmowej, a nie dyskusja i słuchanie przeciwników politycznych, którzy być może znają się lepiej na danym zagadnieniu, ale cóż ... to są problemy polityków, dlatego ja się taką polityką nie zajmuje, wystarczą mi nerwy jak to teraz obserwuje, a przynajmniej coś pożytecznego robie w życiu :) Tylko zadaniem wszystkich nas jest wybranie właściwych ludzi po każdej ze stron, na lewicy może być Tomasz Lewandowski, po innej Paweł Lisiewicz. Pozdrawiam, VIPunia Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: tegoroczny wrzesień jest straszny... 05.09.05, 22:41 Nie tylko WSiP wydaje podręczniki. Oczywiście, że partie grają wszystkim. Jedne tym, drugie inny,a niektóre nawet dupami. Ale nie dajmy się zwariować. Podręczniki, to poważny problem społeczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Kampania wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:15 te to usuwacie ale spamerskie posty szmaty vikki i jej alfonsow to juz nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Kampania wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:27 są paragrafy w KK za takie sformułowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Kampania wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:00 wiem i mam nadzieję że ta szmata niedługo stanie przed sądem za obrażanie innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś