Dodaj do ulubionych

JAKA JEST ESKA ROCK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:27
Witam, jestem z Łodzi i już wkrótce u nas pojawi się Eska Rock. Czy możecie
mi opisać tą stację: jaka jest ramówka, w jakich godzinach są prezenterzy itp?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdegustowany Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:00
      trochę staroci, trochę nowości, nawet moje niewprawne ucho amatora wychwytuje,
      że ulegają dyktatowi majorsów i promują to co im każą
      trudno powiedzieć kiedy są prezenterzy, bo wchodzę na ich częstotliwość i. . .
      najczęściej wychodzę
      bardzo krótka playlista, sorry ale wolę sobie puścić płytę i będę miał muzykę
      która mi się podoba
      W POZNANIU SĄ 3 NIBYROCKOWE RADIA, ALE DO K***Y NĘDZY NIE MA CZEGO SŁUCHAĆ!!!
      CHYBA ŻE KOMUŚ ODPOWIADA SŁUCHANIE NON STOP 50-100 TYCH SAMYCH 'HICIORÓW'
      • Gość: mała Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.org 27.10.05, 10:27
        moim zdaniem jest beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!(tak samo jak zwykła eska)
        codziennie w kółko te same piosenki! dno!
    • v.i.k.k.a mój miś lubi:) 04.08.05, 22:19
      więc czasem słucham
      • Gość: mis Re: mój miś lubi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:01
        i gó.. to innych obchodzi,szmaciarz jeszcze nie wrócił że nadal sama dupe na
        forum nam zatruwasz?!!
        • v.i.k.k.a Re: mój miś lubi:) 05.08.05, 00:07
          Gość portalu: mis napisał(a):

> i gó.. to innych obchodzi,szmaciarz jeszcze nie wrócił że nadal sama dupe na
          > forum nam zatruwasz?!!
          ### po oczach widze, ze tesknisz za nim
          • Gość: ybka Re: mój miś lubi:) IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 06:54
            to samo co zwykla eska,czyli nudy,jedna krotka playlista,prezenterzy tacy
            sobie,stanowczo za duzo gadaja
            ja osobiscie wole radio rock wielkopolska,nio ale w lodzi to go raczej nie
            zaznasz
            • conena Re: mój miś lubi:) 05.08.05, 08:12
              > to samo co zwykla eska,czyli nudy
              dokładnie tak. a rock radio wlkp jeszcze istnieje? myślałam, że jest zamknięte
              na amen.
              • Gość: mmm Re: mój miś lubi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:33
                wielkopolskie dziala nadal na 105,4.
                Co do eski rock - wieczorem jest fajny prowadzacy niestety nie potrafie
                powiedziec ani jak sie nazywa ani konkretnie w jakich godzinach prowadzi.Za to
                nie cierpie tej kobiety ktora tam siedzi zdaje sie popoludniami...nie dosc, ze
                nie zna sie na muzyce i jest przyglupia to jeszcze uwaza sie za
                zabawna...koszmarna
                Rzeczywiscie kawalki sa juz oklepane i mogliby wynajdowac coraz to inne, stare,
                ale nie tak bardzo oklepane...
                Rock radio jest pod tym wzgledem lepsze.
                • Gość: Q. Re: mój miś lubi:) IP: *.yes.com.pl 27.10.05, 12:10
                  <cytat>
                  Co do eski rock - wieczorem jest fajny prowadzacy niestety nie potrafie
                  powiedziec ani jak sie nazywa ani konkretnie w jakich godzinach prowadzi.Za to
                  nie cierpie tej kobiety ktora tam siedzi zdaje sie popoludniami...nie dosc, ze
                  nie zna sie na muzyce i jest przyglupia to jeszcze uwaza sie za
                  zabawna...koszmarna
                  </cytat>

Oj sie bardzo zgodze - gosc naprawde w porzadku, za to ta pani...Kasia
                  costam.... BEZNADZIEJA. Co ona robi w studio - ma jakas zadyszke, dluzszego
                  zdania na raz nie powie, harczy w ta sluchawke.... no i poziom zartow,
                  wypowiedzi...ŻENADA. Jak ja slysze od razu przelaczam na inna stacje
                  (najczesciej roxy fm). Ostatnio w esce rock przyjeli zdaje sie kilka nowych osob
                  na prezenterow, mialem nadzieje ze ta fladre po prostu wywala, niestety dalej
                  truje do mikrofonu. Co gorsza ci nowi niektorzy poprzejmowali beznadziejny styl
                  prowadzenia od tej panny harczacej. Kicha.

pzdr,

Q.
          • Gość: tomal [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:36
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kryl Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:24
      tragedia to radio ma rocka niestty tylko w nazwie
      • Gość: Bormann Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: 150.254.208.* 27.10.05, 12:41
        Repertuar z komputera. Włączają SHUFFLE i leeeeeeci w kólko to samo.
    • Gość: antyvikka Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:02
      my tu takich nie lubimy jak jestes z łodzi to ic na forum o łodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka