Gość: seba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:27 Witam, jestem z Łodzi i już wkrótce u nas pojawi się Eska Rock. Czy możecie mi opisać tą stację: jaka jest ramówka, w jakich godzinach są prezenterzy itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdegustowany Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:00 trochę staroci, trochę nowości, nawet moje niewprawne ucho amatora wychwytuje, że ulegają dyktatowi majorsów i promują to co im każą trudno powiedzieć kiedy są prezenterzy, bo wchodzę na ich częstotliwość i. . . najczęściej wychodzę bardzo krótka playlista, sorry ale wolę sobie puścić płytę i będę miał muzykę która mi się podoba W POZNANIU SĄ 3 NIBYROCKOWE RADIA, ALE DO K***Y NĘDZY NIE MA CZEGO SŁUCHAĆ!!! CHYBA ŻE KOMUŚ ODPOWIADA SŁUCHANIE NON STOP 50-100 TYCH SAMYCH 'HICIORÓW' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.org 27.10.05, 10:27 moim zdaniem jest beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!(tak samo jak zwykła eska) codziennie w kółko te same piosenki! dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: mój miś lubi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:01 i gó.. to innych obchodzi,szmaciarz jeszcze nie wrócił że nadal sama dupe na forum nam zatruwasz?!! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: mój miś lubi:) 05.08.05, 00:07 Gość portalu: mis napisał(a): > i gó.. to innych obchodzi,szmaciarz jeszcze nie wrócił że nadal sama dupe na > forum nam zatruwasz?!! ### po oczach widze, ze tesknisz za nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ybka Re: mój miś lubi:) IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 06:54 to samo co zwykla eska,czyli nudy,jedna krotka playlista,prezenterzy tacy sobie,stanowczo za duzo gadaja ja osobiscie wole radio rock wielkopolska,nio ale w lodzi to go raczej nie zaznasz Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: mój miś lubi:) 05.08.05, 08:12 > to samo co zwykla eska,czyli nudy dokładnie tak. a rock radio wlkp jeszcze istnieje? myślałam, że jest zamknięte na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: mój miś lubi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:33 wielkopolskie dziala nadal na 105,4. Co do eski rock - wieczorem jest fajny prowadzacy niestety nie potrafie powiedziec ani jak sie nazywa ani konkretnie w jakich godzinach prowadzi.Za to nie cierpie tej kobiety ktora tam siedzi zdaje sie popoludniami...nie dosc, ze nie zna sie na muzyce i jest przyglupia to jeszcze uwaza sie za zabawna...koszmarna Rzeczywiscie kawalki sa juz oklepane i mogliby wynajdowac coraz to inne, stare, ale nie tak bardzo oklepane... Rock radio jest pod tym wzgledem lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q. Re: mój miś lubi:) IP: *.yes.com.pl 27.10.05, 12:10 <cytat> Co do eski rock - wieczorem jest fajny prowadzacy niestety nie potrafie powiedziec ani jak sie nazywa ani konkretnie w jakich godzinach prowadzi.Za to nie cierpie tej kobiety ktora tam siedzi zdaje sie popoludniami...nie dosc, ze nie zna sie na muzyce i jest przyglupia to jeszcze uwaza sie za zabawna...koszmarna </cytat> Oj sie bardzo zgodze - gosc naprawde w porzadku, za to ta pani...Kasia costam.... BEZNADZIEJA. Co ona robi w studio - ma jakas zadyszke, dluzszego zdania na raz nie powie, harczy w ta sluchawke.... no i poziom zartow, wypowiedzi...ŻENADA. Jak ja slysze od razu przelaczam na inna stacje (najczesciej roxy fm). Ostatnio w esce rock przyjeli zdaje sie kilka nowych osob na prezenterow, mialem nadzieje ze ta fladre po prostu wywala, niestety dalej truje do mikrofonu. Co gorsza ci nowi niektorzy poprzejmowali beznadziejny styl prowadzenia od tej panny harczacej. Kicha. pzdr, Q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomal [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryl Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:24 tragedia to radio ma rocka niestty tylko w nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bormann Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: 150.254.208.* 27.10.05, 12:41 Repertuar z komputera. Włączają SHUFFLE i leeeeeeci w kólko to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka Re: JAKA JEST ESKA ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:02 my tu takich nie lubimy jak jestes z łodzi to ic na forum o łodzi Odpowiedz Link Zgłoś