18.08.05, 20:09
Witam,
poszukuje restauracji na wesele!! Moze ktos podpowie ??!!
Obserwuj wątek
    • alopakk Re: Wesele 23.08.05, 12:32
      ja polecam restauracje "Hubertus" w Mosinie. Szefowa bardzo konkretna i bardzo
      pomaga, mozna się z nią dogadać.
      Dość długo szukałam, chodziło mi o naprawdę dobre jedzenie.
      Jest to restauracja myśliwska, więc mozna tez skosztować jedzenie z dziczyzny,
      zresztą bardzo polecam.
      ja miałam wesele w tym roku, dokładnie w czerwcu. Goście byli bardzo
      zadowoleni (jak się goście dobrze najedzą i wybawią przy dobrej orkiestrze to
      jest super). Było piwko z beczki i szynka wieprzowa jako dodatek (teraz taka
      moda,że albo są stoły z jedłem wiejskim, albo prosiaki itp.)- tam co sie
      zalęgnie w głowie, to szefowa jest w stanie zorganizować.
      Pozdrawiam
      ps. Myślała też o restauracji "Atrium" w Puszczykowie, bo bardzo ładna sala,
      ale słyszałam że z jedzeniem kiepsko i ratuja się głównie wystrojem.
      To zdanie kilku moich znajomych.
      ps2.Najlepiej jak moge doradzić, to zjeść coś zanim sie podpisze umowę, żeby
      nie było niespodzianki.

• Gość: ania Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:37
        Gorąco polecam salę Jan III Sobieski w Luboniu
        wszystko na poziomie ceny przystępne jedzonko
        pierwsza klasa obsługa też. Jeżeli ktoś jest zainteresowany
        to chętnie napiszę coś więcej.
        • kama2000 Re: Wesele 11.10.05, 13:19
          Hello ja jestem zainteresowana tą restauracja czy moglabys napisac cos wiecej
          jakie ceny jak jedzonko co ze slodkim i co z alkoholami
          • Gość: ania Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:03
            cena 130 zł ( wersja najbogatsza ) w tym zupa, obiad 3 porcje na osobę ( bardzo
            duży wybór mięs my mieliśmy 6 róznych i kaczkę ) ziemniaki pyzy mogą być
            frytki ( bez ograniczeń ) my wybraliśmy pieczone ziemniaczki - polecam, surówki
            i jarzynki na ciepło, sosy. po obiadku deser lodowy . Potem zimny bufet 4
            porcje na osobę,2 rodzaje sałatek, galaretki z kurczaka, sosy na zimno,
            pieczywo, masło.
            Na śniadanie 1,5 porcji na osobę szaszłyki , golonki z wody i golonki po
            bawarsku, barszczyk, pieczywo. Kawa i herbata bez ograniczeń.
            My dodatkowo zamówilismy pieczone szynki i kaszanki do tego podano sosy i
            sałatki ( może też być świnia lub indyki )koszt 600 zł. Jeżeli chodzi o słodkie
            to my mieliśmy tylko tort - zamawiasz gdzie chcesz. Napoje, wódka, wino we
            własnym zakresie nie trzeba jak w innych miejscach kupowaću nich.Mieliśmy
            jeszcze winko (tylko do obiadu) i piwo.Owoce na stołach też jak się chce do
            samodzielnego zakupu.
            Bylismy bardzo zadowoleni jedzenie bardzo dobre,podane gorace, ogromne ilości,
            obsługa miła i szybka. Brudne talerze znikały szybko ze stołu. Do twojej
            dyspozycji są dwa pomieszczenia pod kluczem jedno z zamrażalką na napoje i
            alkochol, drugie to pokoik na prezenty i inne rzeczy.
            Nie mam pojecia jakie szczegóły jeszcze Cię interesują więc czekam na odpowiedź
            pozdrawiam.
            • kama2000 Re: Wesele 03.11.05, 11:50
              Dzieki serdeczne byłam tam juz oglądać sale. I jestem zdecydowana tylko musze
              jeszcze przekonac narzeczonego.
              • Gość: ania Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:33
                naprawdę sala jest godna polecenia będziecie zadowoleni
                Życze miłych przygotowań do wesela.
                Pozdrawiam
    • marghot Re: Wesele 11.10.05, 15:28
      Można wynająć salę w Pałacu Działyńskich+catering- piekne wnętrza.
      Restauracja Szafoniera w Puszczykowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka