agnieszka_kan1 18.08.05, 20:09 Witam, poszukuje restauracji na wesele!! Moze ktos podpowie ??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alopakk Re: Wesele 23.08.05, 12:32 ja polecam restauracje "Hubertus" w Mosinie. Szefowa bardzo konkretna i bardzo pomaga, mozna się z nią dogadać. Dość długo szukałam, chodziło mi o naprawdę dobre jedzenie. Jest to restauracja myśliwska, więc mozna tez skosztować jedzenie z dziczyzny, zresztą bardzo polecam. ja miałam wesele w tym roku, dokładnie w czerwcu. Goście byli bardzo zadowoleni (jak się goście dobrze najedzą i wybawią przy dobrej orkiestrze to jest super). Było piwko z beczki i szynka wieprzowa jako dodatek (teraz taka moda,że albo są stoły z jedłem wiejskim, albo prosiaki itp.)- tam co sie zalęgnie w głowie, to szefowa jest w stanie zorganizować. Pozdrawiam ps. Myślała też o restauracji "Atrium" w Puszczykowie, bo bardzo ładna sala, ale słyszałam że z jedzeniem kiepsko i ratuja się głównie wystrojem. To zdanie kilku moich znajomych. ps2.Najlepiej jak moge doradzić, to zjeść coś zanim sie podpisze umowę, żeby nie było niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:37 Gorąco polecam salę Jan III Sobieski w Luboniu wszystko na poziomie ceny przystępne jedzonko pierwsza klasa obsługa też. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie napiszę coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kama2000 Re: Wesele 11.10.05, 13:19 Hello ja jestem zainteresowana tą restauracja czy moglabys napisac cos wiecej jakie ceny jak jedzonko co ze slodkim i co z alkoholami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:03 cena 130 zł ( wersja najbogatsza ) w tym zupa, obiad 3 porcje na osobę ( bardzo duży wybór mięs my mieliśmy 6 róznych i kaczkę ) ziemniaki pyzy mogą być frytki ( bez ograniczeń ) my wybraliśmy pieczone ziemniaczki - polecam, surówki i jarzynki na ciepło, sosy. po obiadku deser lodowy . Potem zimny bufet 4 porcje na osobę,2 rodzaje sałatek, galaretki z kurczaka, sosy na zimno, pieczywo, masło. Na śniadanie 1,5 porcji na osobę szaszłyki , golonki z wody i golonki po bawarsku, barszczyk, pieczywo. Kawa i herbata bez ograniczeń. My dodatkowo zamówilismy pieczone szynki i kaszanki do tego podano sosy i sałatki ( może też być świnia lub indyki )koszt 600 zł. Jeżeli chodzi o słodkie to my mieliśmy tylko tort - zamawiasz gdzie chcesz. Napoje, wódka, wino we własnym zakresie nie trzeba jak w innych miejscach kupowaću nich.Mieliśmy jeszcze winko (tylko do obiadu) i piwo.Owoce na stołach też jak się chce do samodzielnego zakupu. Bylismy bardzo zadowoleni jedzenie bardzo dobre,podane gorace, ogromne ilości, obsługa miła i szybka. Brudne talerze znikały szybko ze stołu. Do twojej dyspozycji są dwa pomieszczenia pod kluczem jedno z zamrażalką na napoje i alkochol, drugie to pokoik na prezenty i inne rzeczy. Nie mam pojecia jakie szczegóły jeszcze Cię interesują więc czekam na odpowiedź pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kama2000 Re: Wesele 03.11.05, 11:50 Dzieki serdeczne byłam tam juz oglądać sale. I jestem zdecydowana tylko musze jeszcze przekonac narzeczonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:33 naprawdę sala jest godna polecenia będziecie zadowoleni Życze miłych przygotowań do wesela. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Wesele 11.10.05, 15:28 Można wynająć salę w Pałacu Działyńskich+catering- piekne wnętrza. Restauracja Szafoniera w Puszczykowie. Odpowiedz Link Zgłoś