kati76 22.08.05, 21:01 Czy ktoś się orientuje jakie jest dobre prywtane przedszkole w Poznaniu i ile mniej więcej kosztują takie placówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziubek170 Re: prywatne przedszkole??? IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 21:53 poszukaj dziewczyno przedszkola państwowego nie zawsze to co prywatne to dobre . Teraz przedszkola dbają o klientów i nie ma takich numerów jak nauczycielki bez wykształcenia - oczywiście nie wszystkie przedszkola takie są . A pieniadze dużo mniejsze za państwowe .Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kati76 Re: prywatne przedszkole??? 23.08.05, 07:55 szukam prywatnego dlatego,że moja córcia nie ma jeszcze trzech latek i uważam, ze w takim przedszkolu przy mniejszej iloci dzieci lepiej zwraca sie na nie uwagę, poza tym mniej chorób itp. Koszt opiekunki jest bardzo wysoki, więc wybrałam prywatne przedszkole,po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: prywatne przedszkole??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:35 Prywatne przedszkola są bardzo drogie, z tego co wiem "czesne" może wynosić nawet 500 zł., a jeśli chodzi o choroby..no cóż, dzieci wszędzie takie same i tak samo chorują- infekcji nie unikniesz niezależnie od tego czy placówka jest prywatna czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasnie, dlaczegop Re: prywatne przedszkole??? IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k olejny Re: prywatne przedszkole??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:13 a co wyscie tak propanstwowi? naczytaliscie sie o wynikach matur i projektujecie to na przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
pol33 Re: prywatne przedszkole??? 15.09.05, 22:08 polecam BAMBINI. ul. Mazowiecka 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: przedszkole IP: *.plusgsm.pl 17.09.05, 23:35 Proszę zajrzeć na stronę www.nasze-przedszkole.poznan.pl. Syn jest bardzo zadowolony. Opiekunowie super. Najlepiej porozmawiac z p. Sabiną Lissowską. POLECAM GORĄCO. Odpowiedz Link Zgłoś