Dodaj do ulubionych

prywatne przedszkole???

22.08.05, 21:01
Czy ktoś się orientuje jakie jest dobre prywtane przedszkole w Poznaniu i ile
mniej więcej kosztują takie placówki?
Obserwuj wątek
    • Gość: dziubek170 Re: prywatne przedszkole??? IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 21:53
      poszukaj dziewczyno przedszkola państwowego nie zawsze to co prywatne to
      dobre . Teraz przedszkola dbają o klientów i nie ma takich numerów jak
      nauczycielki bez wykształcenia - oczywiście nie wszystkie przedszkola takie
      są . A pieniadze dużo mniejsze za państwowe .Pozdrowionka
      • kati76 Re: prywatne przedszkole??? 23.08.05, 07:55
        szukam prywatnego dlatego,że moja córcia nie ma jeszcze trzech latek i uważam,
        ze w takim przedszkolu przy mniejszej iloci dzieci lepiej zwraca sie na nie
        uwagę, poza tym mniej chorób itp. Koszt opiekunki jest bardzo wysoki, więc
        wybrałam prywatne przedszkole,po prostu...
        • Gość: giga Re: prywatne przedszkole??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:35
          Prywatne przedszkola są bardzo drogie, z tego co wiem "czesne" może wynosić
          nawet 500 zł., a jeśli chodzi o choroby..no cóż, dzieci wszędzie takie same i
          tak samo chorują- infekcji nie unikniesz niezależnie od tego czy placówka jest
          prywatna czy nie.
    • Gość: wlasnie, dlaczegop Re: prywatne przedszkole??? IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 22:33
      • Gość: k olejny Re: prywatne przedszkole??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:13
        a co wyscie tak propanstwowi? naczytaliscie sie o wynikach matur i projektujecie
        to na przedszkola?
    • pol33 Re: prywatne przedszkole??? 15.09.05, 22:08
      polecam BAMBINI. ul. Mazowiecka 6
    • Gość: Leo Re: przedszkole IP: *.plusgsm.pl 17.09.05, 23:35
      Proszę zajrzeć na stronę www.nasze-przedszkole.poznan.pl. Syn jest bardzo
      zadowolony. Opiekunowie super. Najlepiej porozmawiac z p. Sabiną Lissowską.
      POLECAM GORĄCO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka