Dodaj do ulubionych

KTOS TEZ TO WIDZIAL??PIZAMY PRZED BROWAWEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:44
heheh...KOLESIe w pizamach przed browarem ...hehehe...widzielsiscie to??? z
rekami do przodu... hahaha....moze pani Kulczyk wynajęła i rozkręca jakąs
imprezke????;))) ale o co chodzi? kurde no...CIeKAWI mnie to!!!! gRYZIE MNIE
TO OD POLUDNIA
Obserwuj wątek
    • zorka7 Re: KTOS TEZ TO WIDZIAL??PIZAMY PRZED BROWAWEM 24.08.05, 09:13
      I o to gryzienie chodziło właśnie. ;)
      • Gość: giga Re: KTOS TEZ TO WIDZIAL??PIZAMY PRZED BROWAWEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:08
        też widziałam :). Głupie na maxa
        • Gość: krakowianka Re: KTOS TEZ TO WIDZIAL??PIZAMY PRZED BROWAWEM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.08.05, 21:15
          a mi się podoba!! najlepsze jest to, że wczoraj w Krakowie spotkałam takiego
          gościa, a dziś jestem u kumpeli tu w Poznaniu i też taki chodzi!! identycznie
          ubrany, pidżamka i szlafmyca! rozwaliło mnie to :D a jak mi facet z Gdańska
          zadzwonił i powiedział, że tam też takiego widział.... to już nie mogłam. fajna
          akcja, śmieszna!! ciekawe, co to jest!?!?
          • Gość: niespiewpizamie Re: KTOS TEZ TO WIDZIAL??PIZAMY PRZED BROWAWEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:13
            no dobra, ale bez jaja...zeby tak ciagle chodzili...w roznych miejscach? bo
            wczoraj widzialam przy dondzie rat.
            po co chodzą? jak ktos cos wbedzie wiedzial o jakies akcji dajcie ZNAC!!! bo
            mnie to ciekawi..
    • Gość: a Re: KTOS TEZ TO WIDZIAL??PIZAMY PRZED BROWAWEM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 11:11
      rondo kopernika! dzis tam byl! hehe, sledzmy go, moze to jakas sensowna trasa??
      a pidzame ma odjechana!
    • Gość: XXL SPAMERZY wysiadka, sio ! Idzcie reklamować ... IP: *.idea.pl 25.08.05, 11:50
      gdzie indziej !
      • l.george.l Re: SPAMERZY wysiadka, sio ! Idzcie reklamować .. 25.08.05, 12:04
        O! Pan z Telekomunikacji się zdenerwował. Może lunatcy zwiastują dzwonienie za
        normalne pieniądze?
        • Gość: XXL Re: SPAMERZY wysiadka, sio ! Idzcie reklamować .. IP: *.idea.pl 25.08.05, 12:11
          Z jakiej telekomunikacji ?? :-))))
        • Gość: a Re: SPAMERZY wysiadka, sio ! Idzcie reklamować .. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.08.05, 10:41
          jaki pan z telekomunikacji??

a swoją drogą, jakieś rozsądniejsze ceny w tepsie by się przydały..

a z lunatykami, to o co chodzi? to prawda, że łażą?
          • Gość: gery Re: SPAMERZY wysiadka, sio ! Idzcie reklamować .. IP: *.eskadra.com.pl 26.08.05, 22:51
            taa..lazą, dzisiaj ich znowu widzialem. codziennie rano mnie budzą, hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka